28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Κλασική περίπτωση ΠΑΟΚ που λέει και ο φίλος μου ο butters όπου όλα τα βλέπουμε μαύρο η άσπρο. Υπάρχει και το γκρι ρε μάγκες.
Παλι καλα που εισαι και συ ρε αορατε εδω μεσα!!Υποδοχη της πρώτης πάσας, συνδεση των γραμμών, κουβάλημα μπάλας και build up από την πισω ζώνη περιμένεις από το box to box 8αρι. Το 10αρι ειδικα σε τετοια ματς που έχεις συνολικα σαν ομαδα την ποιότητα να παίξεις κυριαρχικα το θέλεις να παιρνει την μπάλα ψηλα και να χωνεται συνεχως ανάμεσα στις γραμμές και να βγαινει σε όλο το πλάτος της επίθεσης για να βγάζει συνεργασιες και να απειλει. Ο μόνος λόγος που γυρναει τόσο πίσω ο Μπισεσβαρ είναι γιατι κανενα από τα 8αρια μας δεν μπορει να κουβαλήσει μπαλα και να δημιουργησει χαμηλα.
Πανω απο 15 φορες αναγκαστηκε το 10αρι σου (με 10 αντιπαλους) να γυρισει εως τη γραμμη του κεντρου και να την
ξανακουβαλησει μπροστα ωστε να βρεθει εξω απ'την αντιπαλη περιοχη και να δημιουργησει καταστασεις...
Και αυτο το πραγμα (γτ περι πραγματος προκειται) διαβαζουμε σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα εδω μεσα (που μαλιστα δε βλεπουμε και ειμαστε αμπαλοι, οπως κατ'εξακολουθηση τονιζεται προκλητικοτατα), οτι ειναι ποδοσφαιρικο τρικ του μαστερ του (αεναου κ μονοκομματου παραλληλου) build-up Canas και του αρχοντα του off-the-ball sakhov που τρεχει ανελεητα (ασχετο οτι καθε φορα στο β' περναει πολλα διαστηματα με χαλαρο περπατημα) και κινειται σα φαντομ πισω απ'τις πλατες του αντιπαλου..
Οχι οτι επροκειτο για φανερη αδυναμια των 2 να παιξουν πιο καθετα, να κανουν καναν ελιγμο και να παρουν 1 πρωτοβουλια, να φτασουν τη μαμημενη τη μπαλα 20 μετρα εξω απ'την περιοχη, για να μην ξεσκιζεται ο Μπισε πανω-κατω..ΟΧΙ!
Μαγκες, μην εχουμε τα περσινα με Σαμπο και τον καθε Σαμπο οπου οποιος εβλεπε μια μετρια εμφανιση και το κατεθετε, ηταν αναγκασμενος να περνα ιερα εξεταση και να του γραφουν συνταγες για οφθαλμιατρους..
Ο παικτης εδειξε πως ειναι εξυπνος, απλος κ βλεπει γηπεδο, ομως κατ'εμε υπολειπεται σε αθλητικοτητα και χρειαζεται να δειξει περισσοτερα (πρωτοβουλιες,μεγαλυτερη ενταση,συμμετοχη), πιο πολυπλευρα πραγματα (σουτ εξω απ'την περιοχη, γρηγορο τρανζισιον μες στην περιοχη) στη σημαντικη αυτη θεση του 8αριου.
Και σιγουρα ν'αρχισει να δειχνει την εκτελεστικη δεινοτητα που τον συνοδευε απο Ντνιπρο και οχι τελειωματα οπως αυτα με Αγιαξ και αυτο που πηγε να κανει χθες στο τακουνακι του Κλαους.
Ok, αλλοι τον βλεπουν και ταβλωνουν, παρατηρωντας ενα κραμα Κροος, Κεντιρα και Ματιτς. Δεκτον!
Κανεις δεν τον αντιπαθει (οπως αστοχως τονιζει συνεχεια ο Μανιακος, εστω κ μεσω τρολαρισματος), κανεις δεν εχει ulterior motives να θελει να τον βγαλει εκτος ομαδας ουτε να τον πολεμησει, ποσο μαλλον απο δω μεσα.. Οσοι εχουν τετοιους φοβους κ βλεπουν φαντασματα, ας απευθυνθουν αλλου, νομιζω δεν ειναι ο καταλληλος χωρος εδω μεσα γι'αυτο.
Και οπως ειπα τελη Αυγουστου, (σημ. το προηγουμενο διαστημα ειχα εκφρασει πολυ θερμα σχολια για τον παικτη)
Υ.Γ.Εδω φαινεται ποσο κατα το δοκουν ειναι αρκετες κριτικες, αναλογα της προαιρεσης (ή της πιστης) π υπάρχει για καθε παικτη..
Παρομοια εμφανιση απο αλλο παικτη θα χαρακτηριζονταν αοσμη,αορατη κ χωρις συμμετοχη/πρωτοβουλίες, με προσπαθεια να κρυφτει..
Σημερα μιλαμε για αθορυβη δουλειά, τρεξιμο κ σημαντικοτατο εργαλειο στο γηπεδο.
Odi, αδερφε, σεβομαι την αποψη σου αλλα το να βγαζουμε εξιλαστηρια βολικα θυματα δεν ειναι και ο,τι πιο δικαιο και ποδοσφαιρικο, να το ξες..
Εχεις κολλησει με τον Χαριση (οπως κ περσι οταν γραφοταν μια κριτικη στο Σαμπο) με ανυπαρκτο εως ασοβαρο και περιεργως επιλεκτικο δειγμα.Odi έγραψε:Ο Χαρίσης δεν ήταν καλύτερος του Σάκχοφ σε κανένα ματς φέτος.Στην Τιφλίδα ήταν ο χειρότερος του άξονα,στην Βέροια το ίδιο.Πού τον είδατε τον καλό Χαρίση φέτος;
Αν έκανε ο Χαρίσης τα μισά από όσα κάνει στο γήπεδο ο Σάκχοφ,θα ήμουν υπερευχαριστημένος.
Προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένος και ενδεχομένως υποκειμενικός. Στην Βέροια ειδικά δεν περίμενα μετά από αποχή να βγάλει μάτια.Περίμενα όμως λίγη μαχητικότητα τουλάχιστον και όχι τέτοια άνευρη,άψυχη εμφάνιση.
Και είδαμε στην Βέροια γιατί δεν παίζει. Τότε έφταιγε το rotation που τον έθαψε για μερικούς.
Ενα 90λεπτο μεσα αυγουστου και μετα απο 1.5 μηνα με Βεροια σ'εκεινο το εκτρωματικο 4-4-2 (μετα τα οποιο καποιοι εσπευσαν να πουνε ποσο καλυτερος θα ηταν ο Σαχωφ btw)
Τις 2 εμφανισεις του με Αγιαξ (εκεινο το χωριο μωρε), πλαι σε Τσιμι-Σαχωφ btw (...), τις περναμε στο χρονοντουλαπο.
Ασε που αν ηταν ο Χαρισης αυτος στο β' ημιχρονο του αμστερνταμ αρινα, καθε φορα που γραφονταν ο,τιδηποτε λιγοτερο απο παιχταρα εδω μεσα, θα επαιζε σε λουπα το gifaki του χαριση

Και οι "μερικοι" στους οποιους αναφερεσαι, δε μιλησαν για το rotation αλλα για το 4-4-2 (με Φακου που αφηνε τρυπα στο κεντρο) που τον εθαψε οπως θα εθαβε και τον Σαχωφ και τον καθε μη παικταρα παγκοσμιου κλασης. Σ'εκεινη την περιπτωση, θα το ειχες πρωτο στη λιστα των δικαιολογιων (και καλα θα εκανες), να το ξες..

Και επειδη μπαινουμε σε διαδικασια συγκρισεων..
Αρκετες φορες, ο παικτης που δεν το παιζει μονο safe και προσπαθει για πιο επιθετικα/θετικα πραγματα, μοιραια εκτιθεται και προκυπτουν και τα λαθη...Δε λεω, εχει τοσες αδυναμιες (που εχουν τονιστει σε αντιθεση με αλλους που τα κανουν καθε φορα ολα τελεια και ειναι MFVP) αλλα ας σκεφτουμε λιγακι κ αυτες τις παραμετρους..
Αλλιως θα ειχα 2 μαντουρους στο γηπεδο, 2 κοντους, 1 μαρτενς και θα λεγα, κοιτα τι αρχοντες εχω, κοιτα ποσο αθορυβη δουλεια γινεται!

Οπως με Κατσε πχ, που επωμιζοταν την ευθυνη να τρεχει σε καθε σπιθαμη του γηπεδου, να κανει επιθετικη αμυνα, να προσπαθει για build-up και να επιχειρει ματαια να οργανωσει εξω απ'την περιοχη παιζοντας το 10αρι, ελλειψει συμπαικτων.
Και καποιοι τον ισοπεδωνανε επειδη στα τελευταια μετρα χωλαινε ή επειδη με τοσες αρμοδιοτητες και ατελειωτα συνεχομενα 90λεπτα, καποιες φορες δεν εκανε καλη αμυνα...
Oκ, ειχε θεμα με την ορμη κ την κατανομη δυναμεων οπως κ ο Χαρισης, αλλα αυτο ειναι κατι που διορθωνεται, αν ειναι δυνατον, ας παιρνουμε 30αρηδες τοτε που δεν τα εχουν κ παιζουν "μυαλωμενα" και "κραταν τη θεση τους"..

Αν εβαζες τον Κανιας, να κανει αυτα θα του εβγαινε το πνευμονι απ'τα αυτια και θα ειχε 15 λαθη μ.ο ανα αγωνα, και οχι 5-7 που εχει τωρα ακομα κ στα ευκολα-safe-παραλληλα..
Και αντιστοιχα, να δεις τι 90% σε ευστοχιες θα χτυπουσε ο Κατσε αν τον περιοριζες μεχρι το κεντρο να κανει βολτες ως 3 στοπερ και να μοιραζει κυριως αριστερα-δεξια.
Don't get me wrong, επουδενι δε θεωρω τον Κατσε παικταρα ουτε φυρα τον Κανιας (με Φιορεντινα εκανε ματσαρα - και ξεχασα να ποσταρω και το βιδεο με τις στιγμες του που ειχα υποσχεθει- ενω καλος ηταν κ στην τριπολη..αλλα για τα αλλα παιχνιδια, με μετριους, ειδικα εντος, ειναι τροχοπεδη, οπως ελεγα και για Τζιολη)
Κλεινοντας, κατι παρομοιο με Χαριση, παρατηρω και με τον Τσιμι που ειναι ο βολικος αποδεκτης ΟΟΟΛΩΝ των δυσλειτουργιων του αξονα φετος και allegedly ηταν ο ΜΟΝΟΣ τραγικος της τριπλετας στην Τσεχια, o μετριος με Ξανθη (ενω ο Κανιας mvp)
Απλα ηθελω να δωσω μια αλλη, διαφορετικη οπτικη στη συζητηση, για πιο ισορροπημενες και δικαιες κριτικες. Ελπιζοντας οτι τα παραπανω δεν εμπεριεχουν μεγαλη υποκειμενικοτητα κ εχουν αρκετες αληθειες μεσα.
Υ.Γ2.
Καταλαβαινεις ποσο (μα ποσοOdi έγραψε:Τώρα οκ,αν κάποιος πρέπει να τον βγάλει άχρηστο απλά επειδή δεν βλέπει ή δεν καταλαβαίνει τι κάνει ο παίκτης, σεβαστο αλλα, ΩΣ ΕΚΕΙ
Κατά την άποψη μου ο παίκτης είναι πολύ καλός και κάποιος που έχει αντίθετη άποψη ή δεν βλέπει στο γήπεδο τι κάνει, ή δεν καταλαβαίνει.
Δεν είναι κακό πράγμα η διαφωνία. Η επιβολή της άποψης είναι.

Και γω το εκανα πολυ διακριτικα στην αρχη του ποστ μου, αλλα γενικα δεν ειναι και πολυ ομορφο ουτε ιδιαιτερα γονιμο, ετσι δεν ειναι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 18 Οκτ 2016, 04:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μαζεμενα ειναι, απλα ειπα να βγαλω σημερα τα χαλιά να αεριστουν
Καιρο ειχα μωρε να απλωσω

Καιρο ειχα μωρε να απλωσω
Σιμπα για το αχωνευτος μιλαω για το στυλ του που και σε καλη εμφάνιση δεν αγαπιέται τέτοιος παίκτης
Εγω ευχαριστημενος δεν ειμαι αλλα φαινεται οτι ποιοτητα εχει παιχνιδι με Τη μια κλπ
Κακος παίκτης δεν ειναι αλλον καθαρό στο οκτώ δεν εχεις το να ρον φαμε με τη Μίρλα της τούμπας τι θα καταλάβουμε ;;
Για προχτές μη ξεχνάμε ποσο πισω επαιζε η γριά ειδικα οταν έμεινε με 10 κ ξανα νομιζω όπως με Τρίπολη οτι πιο ευκολα θα το παίρναμε με 11
Εγω ευχαριστημενος δεν ειμαι αλλα φαινεται οτι ποιοτητα εχει παιχνιδι με Τη μια κλπ
Κακος παίκτης δεν ειναι αλλον καθαρό στο οκτώ δεν εχεις το να ρον φαμε με τη Μίρλα της τούμπας τι θα καταλάβουμε ;;
Για προχτές μη ξεχνάμε ποσο πισω επαιζε η γριά ειδικα οταν έμεινε με 10 κ ξανα νομιζω όπως με Τρίπολη οτι πιο ευκολα θα το παίρναμε με 11
- kataramenos5
Δεν ειμαι καλα,το διαβασα ολο... 
Δε ξερω αν τα λεει καλα γιατι ειμαι αμπαλος,δε θυμαμαι και πολλα απ το παιχνιδι,γιατι στο γηπεδο το ζω αλλιως
αλλα εχω την αισθηση απο καποιες σκορπιες φασεις που θυμαμαι οτι δε πηγαμε καθαρα με τους ρολους οπως τα λεει ο σιμπα.Μαλλον θελησε να δημιουργησει 2 πολους ο Βλαντο για να δωσει πλατος,χωρησε το γηπεδο στη μεση κι εβαλε αριστερα το Μπις ,δεξια το Σακχωφ κι απο κει προσπαθησε να να εκμεταλευτει τα εξτρεμ για να δημιουργησει φασεις.Σα να μην ειχαν δηλαδη ξεκαθαρο ρολο 8ριου ο ενας ,δεκαριου ο αλλος αλλα τον ιδιο 8ρο 10ρου στο δικο τους κομματι .

Δε ξερω αν τα λεει καλα γιατι ειμαι αμπαλος,δε θυμαμαι και πολλα απ το παιχνιδι,γιατι στο γηπεδο το ζω αλλιως
αλλα εχω την αισθηση απο καποιες σκορπιες φασεις που θυμαμαι οτι δε πηγαμε καθαρα με τους ρολους οπως τα λεει ο σιμπα.Μαλλον θελησε να δημιουργησει 2 πολους ο Βλαντο για να δωσει πλατος,χωρησε το γηπεδο στη μεση κι εβαλε αριστερα το Μπις ,δεξια το Σακχωφ κι απο κει προσπαθησε να να εκμεταλευτει τα εξτρεμ για να δημιουργησει φασεις.Σα να μην ειχαν δηλαδη ξεκαθαρο ρολο 8ριου ο ενας ,δεκαριου ο αλλος αλλα τον ιδιο 8ρο 10ρου στο δικο τους κομματι .
- sourmenetes
- Moderator
Εσυ που εισαι βρε;;;;χρονια και ζαμανια εχουμε να σε δουμε...DAAT έγραψε:Κλασική περίπτωση ΠΑΟΚ που λέει και ο φίλος μου ο butters όπου όλα τα βλέπουμε μαύρο η άσπρο. Υπάρχει και το γκρι ρε μάγκες.
Ελπιζω να μας τιμας απο δω και περα πιο συχνα...

- sourmenetes
- Moderator
Ρε συ simba,με όλο τον σεβασμό λέω την άποψη μου.Για μένα ο Σάκχοφ κάνει πολύ διαφορετική δουλειά από τον Χαρίση και σε άμεση σύγκριση δεν μπαίνω,αλλά αν είναι από τα 10 φετινά παιχνίδια να θυμάμαι την Ολλανδία που παίζαμε στο μισό γήπεδο...Εντάξει ήταν εξαιρετικός,αλλά επιλεκτικό είναι να διαλέγεις το ένα παιχνίδι και να ξεχνάς παιχνίδια όπως αυτό στην Τιφλίδα και αυτό στην Βέροια.
Στην Τιφλίδα οκ το δέχεσαι.Στην Βέροια ναι εκτρωματικό 4-4-2,αλλά δεν περίμενα από τον Χαρίση να μπει και να οργιάσει σε άγνωστο σχηματισμό.Αλλά να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά,να τρέξει,να πηγαίνει πρώτος στην μπάλα και να δίνει πάσα στα 2 μέτρα το περίμενα.Αλλά δεν το είδα.Οπότε ναι ελαφρυντικά,αλλά..
Όσον αφορά τον Σάκχοφ τώρα.Σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που σου μένει στο μυαλό.Αλλά για μένα είναι πολύ πιο χρήσιμος από τον Χαρίση που εχω δει ως τώρα φέτος.Και σίγουρα ο Ουκρανός δεν είναι ντυμένο ξύλο,όπως πολλοί παρουσιάζουν εδώ μέσα.Πολλοί παρουσιάζουν και τον Τζάλμα ως παλτό.Είναι όμως;Οκ,δεν κάνει καλές εμφανίσεις ως τώρα,αλλά οι αφορισμοί πάνε πολύ.
Τέλος έγραψα οτι κατά την άποψη μου όποιος εκφραζεται τόσο ακραίως για τον Σάκχοφ, δεν βλέπει τι κάνει στο γήπεδο ή δεν καταλαβαίνει,γιατί είναι και το στυλ του παίκτη τέτοιο.Δεν είναι απαραίτητο να είναι η άποψη μου η σωστή.Δεν την επιβάλλω σε κανέναν.Ούτε λέω άμπαλο κάποιον.Απλά μπορεί να ισχύει και αυτό.
Και εγώ δεν έβλεπα τι πρόσφερε ο Σορλέν το 2010,αλλά μόλις έφυγε,το είδα κατευθείαν.
Οπότε τρία Points γιατί κούρασα:
1)Δεν προσπάθησα να επιβάλλω την άποψη μου σε κανένα,απλά έδωσα και την πλευρά της αντίθετης άποψης που θεωρεί πως ο Σάκχοφ δεν είναι ντυμένο ξύλο.Και ποτέ δεν έγραψα πως έχω δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι είναι για τα ανάθεμα.
2)Αδυνατώ να καταλάβω πως από ένα ματς με 73% κατοχή μπάλας,23 τελικές και υποδειγματική (σχεδόν) αμυντική λειτουργία,βγαίνει το συμπέρασμα πως ένας από τα χαφ μας δεν έκανε τίποτα.
3)Δεν έχω καμιά μα καμιά εμπάθεια με τον Χαρίση.Ίσα ίσα του έχω τρελή ποδοσφαιρική αδυναμία,γιατί είναι από τους λίγους Έλληνες χαφ που έχουν τόσο καλές ανασταλτικές και δημιουργικές ικανότητες και πιστεύω πως μπορεί να γίνει κορυφαίος.Γ αυτό τρελαίνομαι όταν βλέπω τσαπατσούλικες και ράθυμες εμφανίσεις.
Στην Τιφλίδα οκ το δέχεσαι.Στην Βέροια ναι εκτρωματικό 4-4-2,αλλά δεν περίμενα από τον Χαρίση να μπει και να οργιάσει σε άγνωστο σχηματισμό.Αλλά να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά,να τρέξει,να πηγαίνει πρώτος στην μπάλα και να δίνει πάσα στα 2 μέτρα το περίμενα.Αλλά δεν το είδα.Οπότε ναι ελαφρυντικά,αλλά..
Όσον αφορά τον Σάκχοφ τώρα.Σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που σου μένει στο μυαλό.Αλλά για μένα είναι πολύ πιο χρήσιμος από τον Χαρίση που εχω δει ως τώρα φέτος.Και σίγουρα ο Ουκρανός δεν είναι ντυμένο ξύλο,όπως πολλοί παρουσιάζουν εδώ μέσα.Πολλοί παρουσιάζουν και τον Τζάλμα ως παλτό.Είναι όμως;Οκ,δεν κάνει καλές εμφανίσεις ως τώρα,αλλά οι αφορισμοί πάνε πολύ.
Τέλος έγραψα οτι κατά την άποψη μου όποιος εκφραζεται τόσο ακραίως για τον Σάκχοφ, δεν βλέπει τι κάνει στο γήπεδο ή δεν καταλαβαίνει,γιατί είναι και το στυλ του παίκτη τέτοιο.Δεν είναι απαραίτητο να είναι η άποψη μου η σωστή.Δεν την επιβάλλω σε κανέναν.Ούτε λέω άμπαλο κάποιον.Απλά μπορεί να ισχύει και αυτό.
Και εγώ δεν έβλεπα τι πρόσφερε ο Σορλέν το 2010,αλλά μόλις έφυγε,το είδα κατευθείαν.
Οπότε τρία Points γιατί κούρασα:
1)Δεν προσπάθησα να επιβάλλω την άποψη μου σε κανένα,απλά έδωσα και την πλευρά της αντίθετης άποψης που θεωρεί πως ο Σάκχοφ δεν είναι ντυμένο ξύλο.Και ποτέ δεν έγραψα πως έχω δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι είναι για τα ανάθεμα.
2)Αδυνατώ να καταλάβω πως από ένα ματς με 73% κατοχή μπάλας,23 τελικές και υποδειγματική (σχεδόν) αμυντική λειτουργία,βγαίνει το συμπέρασμα πως ένας από τα χαφ μας δεν έκανε τίποτα.
3)Δεν έχω καμιά μα καμιά εμπάθεια με τον Χαρίση.Ίσα ίσα του έχω τρελή ποδοσφαιρική αδυναμία,γιατί είναι από τους λίγους Έλληνες χαφ που έχουν τόσο καλές ανασταλτικές και δημιουργικές ικανότητες και πιστεύω πως μπορεί να γίνει κορυφαίος.Γ αυτό τρελαίνομαι όταν βλέπω τσαπατσούλικες και ράθυμες εμφανίσεις.
- Scientist@PAOK
Για αμπαλος καλά τα λες!kataramenos5 έγραψε:Δεν ειμαι καλα,το διαβασα ολο...

1)Σε τι θέση και τι ρόλο είχε ο σακχοφ όταν βγήκε τετ α τετ στο τακουνάκι του κλαους? Πως άρχισε το μπιλντ-απ? Δείτε που κινείται ο μάτος και σε τι ρόλο?
2) Πως ξεκίνησε το μπιλντ-απ στο πρώτο γκολ. Τι ρόλο έιχε εκεί ο σακχοφ που κάνει την πιο δυσκολη και μακρια μεταβίβαση? Τι θέση ο μπίσε και τποια ο γκάρι?
3)Πως κατέληξε ο κάνιας να κάνει σουτ έξω απο την μικρη περιοχή στο δεύτερο?
Αυτά από 3 φάσεις μόνο. Ελα σίμπα κάνε ένα σεντόνι σε παρακαλώ με όλες τισ φάσεις στο ματσ και τον πολυδιάστατο τρόπο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και εξήγησε μας τους ρόλους που έχει ο κάθε ένας εκεί. Αυτό που παράθεσες απο αοόρατο έχει γίνει όλο και ολο 2 φορές στα πλαίσια του επιτίθομαι με όλους τους τροπους και συνδυασμός. Ο πλουραλισμός του ΠΑΟΚ φέτος είναι μεγάλος και θέλει πιο εντατική δουλειά για να τον κρίνουμε...
Πολύ συζήτηση και ανάλυση, ενώ θα έπρεπε να συμφωνήσουμε στο προφανές. Ο Σάκχωφ είναι καλύτερος του Σάμπο. Τελεία και πάυλα.
Πέρα όμως από αυτά, τρελή μπάλα μόνο μια Sackhoff έχει παίξει και δεν είναι άλλη από την Kara (Starbuck) στο Galactica. Επίσης τελεία και καύλα, σόρρυ παύλα ήθελα να πω.

Πέρα όμως από αυτά, τρελή μπάλα μόνο μια Sackhoff έχει παίξει και δεν είναι άλλη από την Kara (Starbuck) στο Galactica. Επίσης τελεία και καύλα, σόρρυ παύλα ήθελα να πω.
το ποσο σημαντικος ειναι ο σακοφ για τα πλανα του ιβιτς φαινεται απο τα παιχνιδια που επαιξε, την κατοχη που ειχαμε, τις ευκαιριες που δημιουργησαμε και -κυριως- τα δικα του νουμερα, καθως σε ολα σχεδον τα ματς που ξεκινησε και τελειωσε, ήταν ο παιχτης με τα περισσότερα χλμ για την ομάδα μας.
ναι, μπορει να μην "φαινεται", μπορει να μην ειναι το γρηγορο,κοντο 8αρι που μερικοι μπορει να εχουν στο μυαλο τους, αλλα ειναι ένας παίχτης που (θα το ξαναπώ) μου φέρνει πάρα πολύ σε σορλεν. αθόρυβος, εργατικός, τρεχαλατζής, ουσιαστικός και -κυρίως- τακτικά εξαιρετικός. Μονο να δει κανεις το β ημιχρονο απο προχθες θα καταλαβει το πως οι κινήσεις του ουσιαστικά έδιναν το χώρο στον μπισεσβαρ για να κανει τα δικά του στο β.
ενα θεμα που σιγουρα θα ηθελα να δω να το "ξεπερναει¨ ειναι το οτι ενώ έχει δείξει ότι εχει το γκολ όταν του δίνεται η ευκαιρία, αυτό εν το έχει ακόμα δείξει στον ΠΑΟΚ με "κακά" τελειώματα όταν είχε την ευκαιρία...
ναι, μπορει να μην "φαινεται", μπορει να μην ειναι το γρηγορο,κοντο 8αρι που μερικοι μπορει να εχουν στο μυαλο τους, αλλα ειναι ένας παίχτης που (θα το ξαναπώ) μου φέρνει πάρα πολύ σε σορλεν. αθόρυβος, εργατικός, τρεχαλατζής, ουσιαστικός και -κυρίως- τακτικά εξαιρετικός. Μονο να δει κανεις το β ημιχρονο απο προχθες θα καταλαβει το πως οι κινήσεις του ουσιαστικά έδιναν το χώρο στον μπισεσβαρ για να κανει τα δικά του στο β.
ενα θεμα που σιγουρα θα ηθελα να δω να το "ξεπερναει¨ ειναι το οτι ενώ έχει δείξει ότι εχει το γκολ όταν του δίνεται η ευκαιρία, αυτό εν το έχει ακόμα δείξει στον ΠΑΟΚ με "κακά" τελειώματα όταν είχε την ευκαιρία...
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει άτομο που έχει το θράσος να αμφιβάλλει;cellophan έγραψε:Πολύ συζήτηση και ανάλυση, ενώ θα έπρεπε να συμφωνήσουμε στο προφανές. Ο Σάκχωφ είναι καλύτερος του Σάμπο.