Ο κόσμος παίζει μπάλα
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
κατέστρεψε ο μουρίνιο το ματς
κατέβηκε ξεκάθαρα για να αμυνθεί
κατά τ'άλλα ξανά ο ντε χέα ξανασώνει τη γιουνάιτεντ. της έχει χαρίσει πάμπολλους βαθμούς τόσα χρόνια
κατέβηκε ξεκάθαρα για να αμυνθεί
κατά τ'άλλα ξανά ο ντε χέα ξανασώνει τη γιουνάιτεντ. της έχει χαρίσει πάμπολλους βαθμούς τόσα χρόνια
Πάω κ εγώ να δω ντέρμπι με Μουρίνιο.Λες και δεν ξέρω οτι ο τύπος είναι ο μεγαλύτερος χέστης καταστροφέας τα ταλευταία τρία χρόνια.
Και μου το είπε ο Άγγλος..Παίξε οτι έχεις στο 0-0,ο Μουρίνιο θα βάλει δυο τερματοφύλακες..Έβλεπε μπροστά.
Και μου το είπε ο Άγγλος..Παίξε οτι έχεις στο 0-0,ο Μουρίνιο θα βάλει δυο τερματοφύλακες..Έβλεπε μπροστά.
- Sick Bastard
Πεταμένα λεφτά.ΑποστόληςΑ έγραψε:O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με αναφορές των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, ο μάνατζερ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, συμπατριώτης του, Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρες, για μια συμφωνία που θα δεσμεύει τον Ρονάλντο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, έως τα 36 του χρόνια.
Ο Ρονάλντο θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021, με ετήσιες καθαρές αποδοχές 23 εκατομμύρια και θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ισπανία, πίσω μόνο από Μέσι και μπροστά από τον Νειμάρ.
Ο Φλερεντίνο Πέρες, στην πραγματικότητα, θα προτιμούσε ένα διετές συμβόλαιο, αλλά στο τέλος αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για τη μεγάλη συμφωνία. Η επίσημη ανακοίνωση θα μπορούσε να γίνει στα μέσα Νοεμβρίου.
πηγή: pronews.gr
- desperando
- Επικοινωνία:
Εχτές ο ντε γεα κανείς ίσως την καλύτερη τεχνικά απόκρουση των τελευταίων ετών
Και να φανταστεί κανείς ότι την πρώτη του χρόνια στο νησί γελούσαν Μ αυτόν και σήμερα είναι μαζί με τον νοιερ οι δύο καλύτεροι του κόσμου
Και να φανταστεί κανείς ότι την πρώτη του χρόνια στο νησί γελούσαν Μ αυτόν και σήμερα είναι μαζί με τον νοιερ οι δύο καλύτεροι του κόσμου
- ΑποστόληςΑ
17,8 εκατομμύρια λίρες στοίχισε ο Ντε Χέα, τον Ιούνιο του 2011 και ήταν τότε μόλις 20,5 ετών.