Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
2%
Μάτος
2
2%
Κρέσπο
2
2%
Μαλεζάς
2
2%
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
1
1%
Σάκχοφ
5
5%
Τζάλμα
4
4%
Γκάρι
2
2%
Μπίσεσβαρ
87
78%
Κλάους
2
2%
Κίτσιου
1
1%
Βαρέλα
1
1%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 111

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sera4 »

buffalobill4 έγραψε:σερα δεν μιλησα για τα παιδια που αφηνουν τα λαρυγγια τους στο γηπεδο. μιλησα για τους αυτοαποκαλουμενους οπαδους του ΠΑΟΚ που αφηνουν τα λαρυγγια τους μπινελικιαζοντας παικτες μας
δεν μπορεις ομως να μιλας για τους αυτοαποκαλουμενους οπαδους και να λες οτι εχει πεθανει ο οπαδος του ΠΑΟΚ γιατι δε στεκει και ειναι κριμα...ολοι ξερουμε την κατασταση στην τουμπα και εδω και χρονια "οι κραχτες" της ομαδος απολαμβανουν ασυλια...

υγ ο οποιος οπαδος του ΠΑΟΚ τον μεγαλυτερο πολεμο μετα την αστυνομια τον εχει δεχθει απο εκ των εσω για να τα λεμε και ολα :ugeek:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Sera4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:σερα δεν μιλησα για τα παιδια που αφηνουν τα λαρυγγια τους στο γηπεδο. μιλησα για τους αυτοαποκαλουμενους οπαδους του ΠΑΟΚ που αφηνουν τα λαρυγγια τους μπινελικιαζοντας παικτες μας
δεν μπορεις ομως να μιλας για τους αυτοαποκαλουμενους οπαδους και να λες οτι εχει πεθανει ο οπαδος του ΠΑΟΚ γιατι δε στεκει και ειναι κριμα...ολοι ξερουμε την κατασταση στην τουμπα και εδω και χρονια "οι κραχτες" της ομαδος απολαμβανουν ασυλια...

υγ ο οποιος οπαδος του ΠΑΟΚ τον μεγαλυτερο πολεμο μετα την αστυνομια τον εχει δεχθει απο εκ των εσω για να τα λεμε και ολα :ugeek:
ειναι επισης αληθεια οτι το οπαδικο μας κινημα βρισκεται σε ελευθερη πτωση. το να μην μαζευεις 15 χιλιαδες σε ματς ειναι ντροπης πραματα
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Τελικά ο κάθε καραγκιόζης μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να συμπεριφέρεται σαν πίθηκος μέσα στην Τούμπα, ατιμώρητα. Κάθε Κυριακή έχουμε κι έναν παπάρα τύπου κασναφέρη ή παπαδοπουλου να κάνει ότι του κατέβει και την επόμενη αγωνιστική βρίσκεται κανονικά στη θέση του σε καποιο άλλο γήπεδο και το παίζει κύριος.

Αν αυτό που έκανε το σκουλήκι το έκανε ο Ιβιτς για πόσες αγωνιστικές θα έβλεπε τα ματς από την κερκίδα?
Ολοι οι ξεχασμενοι κανονισμοι θα είχαν ξεθαφτεί την επομενη στιγμή κιολας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ένας γουρλής να ανοίξει το τόπικ του αγώνα με την Καραμπαχ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Duke_Rolson έγραψε:sera4 αυτός ο ηρα δεν πήρε Χ από αεκ? Λογικό όταν παίζει 8-1-1?
Αυτή η φράση "ο λαος του ΠΑΟΚ" σαν επιχείρημα άρχισε να μου την δίνει μόνο σε μένα ή υπάρχουν και άλλοι?
δεν με νοιαζει φιλε μου τι εκανε η κουλα...και εμεις στη βεροια που πηρε διπλο καναμε κουσκουμπε δε λεει τιποτα...αυτα τα λεγαμε και περισυ και καταληξαμε 10+ βαθμους πισω απο βαζελοκουλες μεχρι τα ευλογημενα πλευ ωχ...

με βαση τα στοιχεια που παρεθεσα ηθελα και θελω κατι παραπανω απο την ομαδα μου...κυριως σε ο,τι αφορα το αγωνιστικο της πνευμα που ειναι και το μεγαλο μου παραπονο...δε γινεται να βλεπω τον αεπ ποντιων να βγαζει περισσοτερο τσαμπουκα και παθος στην τουμπα (δεν μιλαω για αντιαθλητικοτητα μην τα μπερδευουμε)...καλα ειναι τα συστηματα και τα καθαρα ποδοσφαιρικα αλλα θελω και εγω λιγο ΠΑΟΚ εκει μεσα στην ομαδα...γιατι εκει πιστευω θα δουμε τη διαφορα τη μεγαλη...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμεναος

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πολυ παραπανω θελω σε κπς τομείς απλα δεν εχουμε μετρο σε τοτ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

οκ σερα, να μη μας νοιαζει τι εκανε η κουλα ο ζελος και ο γαυρος αλλα οταν στραβοπαταμε κι εμεις παλι να μη μας νοιαζει. οχι μονα ζυγα κραξιμο στην ομαδα. και δεν αναφερομαι σε σενα
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Sera4 έγραψε:δεν με νοιαζει φιλε μου τι εκανε η κουλα...και εμεις στη βεροια που πηρε διπλο καναμε κουσκουμπε δε λεει τιποτα...αυτα τα λεγαμε και περισυ και καταληξαμε 10+ βαθμους πισω απο βαζελοκουλες μεχρι τα ευλογημενα πλευ ωχ...

με βαση τα στοιχεια που παρεθεσα ηθελα και θελω κατι παραπανω απο την ομαδα μου...κυριως σε ο,τι αφορα το αγωνιστικο της πνευμα που ειναι και το μεγαλο μου παραπονο...δε γινεται να βλεπω τον αεπ ποντιων να βγαζει περισσοτερο τσαμπουκα και παθος στην τουμπα (δεν μιλαω για αντιαθλητικοτητα μην τα μπερδευουμε)...καλα ειναι τα συστηματα και τα καθαρα ποδοσφαιρικα αλλα θελω και εγω λιγο ΠΑΟΚ εκει μεσα στην ομαδα...γιατι εκει πιστευω θα δουμε τη διαφορα τη μεγαλη...
μάλλον τα μπέρδεψες.. το ευκολότερο είναι να μπεις και να αρχίσεις τα κλωτσίδια..
και ποιόν τσαμπουκά? ανά 3 λεπτά δέχοταν φάση.. για ράγκμπι μπορεί να έκαναν. Για ποδόσφαιρο όχι..

έντιτ: και για να το εξηγήσω για τα κλωτσίδια.. Τζαβέλλας.. Αλλά εκεί άλλα μέτρα και σταθμά
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

buffalobill4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:

ειναι επισης αληθεια οτι το οπαδικο μας κινημα βρισκεται σε ελευθερη πτωση. το να μην μαζευεις 15 χιλιαδες σε ματς ειναι ντροπης πραματα
Οι οπαδοί βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία στις κερκίδες, το γήπεδο γεμίζει από φιλάθλους αν γεμίσει, άρα δεν έχει σχέση το οπαδικό κίνημα με το πόσοι πηγαίνουν συνολικά. Επίσης πλην γαύρου δε μαζεύει κανείς παραπάνω κόσμο στην Ελλάδα του 2016. Επιπλέον κάτω από 15000 μέχρι στιγμής είχε μόνο με παναιτωλικό
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορεις να μου εξηγησεις ρε buffalo τι ακριβως πρεπει να κανει ο παοκτσης οταν στραβοπατουν οι αλλοι, εκτος φυσικα απο το να χαιρεται, γιατι δεν εχω καταλαβει τι θελεις να πεις.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Θελει να πει, βασικά δεν θέλει, το είπε κιόλας, ότι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ είναι οι χειρότεροι παγκοσμίως.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

joshua έγραψε:Μπορεις να μου εξηγησεις ρε buffalo τι ακριβως πρεπει να κανει ο παοκτσης οταν στραβοπατουν οι αλλοι, εκτος φυσικα απο το να χαιρεται, γιατι δεν εχω καταλαβει τι θελεις να πεις.
μονο να χαιρεται. οταν στραβοπαταμε εμεις να μη θυμαται πως ο βαζελος εριξε 4 στα γιαννενα ενω ξεχναει πως εφαγε 2 απο ξανθη. δεν λεω κατι βαθυτερο απο αυτο που γραφω.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

stelyk έγραψε:απο τον μη καταλογισμο πεναλτυ με τον νου τους χτες

Εικόνα

επρεπε να περασει απο μεσα..
:lol: :twisted: :twisted: :evil:

Ρε σεις , σοβαρά τώρα!
Έπρεπε να σπάσει το πλαστικό, να περάσει ο μισός μέσα και να του κάρφωναν στα φαφάρια οι σπασμένες γωνίες!
Έρχεται ο κάθε ψυχάκιας στο γήπεδό μας , που έχουν περάσει και ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (βλ. Μαραντόνα πχ) και έχουν σεβαστεί/ υποκλιθεί στην ποδοσφαιρική αύρα της ΠΑΟΚάρας και του γηπέδου .... και μου έρχεται σαν τον Τσάκυ Τσαν ο κουράδας να κάνει τι ακριβώς?
Εισαγγελέας έπρεπε να παρέμβει για το καραγκιοζιλίκι αυτό! Από την μια θέλουμε οι νέοι που πάνε στο γήπεδο να είναι άνθρωποι και οι μεγάλοι που πρέπει να δίνουν το παράδειγμα κάνουν τέτοια? Δεν θεωρείτε αντιαθλητικό το παραπάνω ζίου ζίτσου?
Έλεος!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Sick Bastard έγραψε:Θελει να πει, βασικά δεν θέλει, το είπε κιόλας, ότι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ είναι οι χειρότεροι παγκοσμίως.
παντα ομως καλοπροαιρετα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”