Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλα για εμένα η εμφάνιση μπισερβαρ έδειξε ότι έχουμε δεκάρι με κάθετη πάσα επιτέλους και ο Σακχοφ έβγαλε πολυ ωραίες μακρινές μπαλιές η ομάδα δείχνει ότι ρολάρει μόνο ο τζαλμα με προβληματίζει παρόλο που έχει καλό δεξί μπακ απο πίσω απο τα αριστερά παίζουμε συνέχεια
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τα λαμόγια δεν έχουν έδρα και τόπο καταγωγής, απλά την πέφτουν όπου υπάρχει χρήμα δύναμη κόσμος.ace79grpaok έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ ειχε εδρα εστω στην καβαλα θα ειχε 10 πρωταθληματα και 20 κυππελα παραπανω ,αλλα στο σαλονικα υπαρχουν γαμορες,ραπτοπουλοι και λοιπα λαμογια και μας "ανοιγουν " τα ματιαbuffalobill4 έγραψε:Αδερφε κανεις λαθος. Εμενα μου αρεσει αυτο που βλεπω και δεν κατακρινω. Το ιδιο εκανα και με την ξανθη. Με τη Βέροια δεν παιξαμε καλα και πανω σ αυτο εκανα την κριτικη μου.hasio_john έγραψε:Αδερφέ , η γκρίνια ήταν στο γεγονός ότι στο τσακ δεν είχαμε κηδεία χθες...
Αν ο Γλύκος δεν πέταγε στο Γ να πιάσει την σουτάρα ή αν πέφταμε σε άλλο κοράκι που θα έδινε το πέναλτι (πιστεύω ένα 90% των διαιτητών που έχουμε στην λίγδα θα το έδιναν), τότε ακόμα και συ τώρα θα έκραζες από τα έγκατα της ψυχής σου! Παίζαμε με ένα τσίρκο ομάδα, που κατέβηκε χωρίς βρακιά και φανέλες, με απουσίες και το κερασάκι ήταν και 10 παίχτες από νωρίς!
Ο καθε αγαμητος ξεχαρμανιαζει στην ομάδα. Επιμενω μακαρι ολα τα εντος να τα παιζουμε κεκλεισμένων. Αφου αδυνατούμε σαν οπαδοι να δωσουμε ορμη στην ομαδα καλυτερα να μεταλλαχτουμε σε θεατες τύπου αγγλιας και αφου ουτε αυτο ειναι δυνατον, μακρια και αγαπημενοι
Στο Άγιο όρος να κάνουμε την έδρα του ΠΑΟΚ πάλι θα βρεθούν κάποιοι να μας "ανοίγουν τα μάτια"
- hasio_john
Έχω να έρθω κάποια χρόνια στον ναό και δεν το ήξερα αυτό!nothu έγραψε: Το θέμα είναι οτι πλεον δε γίνεται μια φορά, ή μόνο απο εναν. Έχει γίνει πλεον συνήθειο. Στο πρωτο λάθος κοντρολ, στην πρωτη λάθος πάσα ή στο πρωτο άστοχο σουτ αρχίζει το μπινελικι. Εχεις δίκιο δεν είναι ερασιτέχνες, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι και αναίσθητοι.
Σαφώς και αν γίνετε έτσι, τότε είναι κατακριτέο ...

Έτσι γίνεται hasio και ειδικά στις 1,2,3 και όχι μόνο στη λάθος πάσα και στο λάθος κοντρόλ αλλά ακόμα και στην ιδέα πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερη πάσα!hasio_john έγραψε:Έχω να έρθω κάποια χρόνια στον ναό και δεν το ήξερα αυτό!nothu έγραψε: Το θέμα είναι οτι πλεον δε γίνεται μια φορά, ή μόνο απο εναν. Έχει γίνει πλεον συνήθειο. Στο πρωτο λάθος κοντρολ, στην πρωτη λάθος πάσα ή στο πρωτο άστοχο σουτ αρχίζει το μπινελικι. Εχεις δίκιο δεν είναι ερασιτέχνες, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι και αναίσθητοι.
Σαφώς και αν γίνετε έτσι, τότε είναι κατακριτέο ...![]()

Για να μη λέτε μόνο για την 7 πρώτη φορά χθες αηδίασα κ με την 4. Μουρμούρα γκρίνια κ μπινελίκι σε αρρωστημένο επίπεδο. Και ναι αν όχι όλα, πάρα πολλά γιούχα με τη λήξη ήταν κ για τους παίκτες μας. Αηδία.
Αυτά στο πάνω μισό. Κ πάνω που λες το κάτω μισό τουλάχιστον βγάζει ψυχή, έρχεται συνθηματάρα "ξύλο κ μαχαιριές στις κωλόγριες". Τσου ρε μαχαιροβγάλτες.
Χίλια μπράβο στην ομάδα παρά το στραβό κλίμα κ την γκίνια
Αυτά στο πάνω μισό. Κ πάνω που λες το κάτω μισό τουλάχιστον βγάζει ψυχή, έρχεται συνθηματάρα "ξύλο κ μαχαιριές στις κωλόγριες". Τσου ρε μαχαιροβγάλτες.
- Sick Bastard
Και σφύραγε το πέναλτι ο κόρακας και γινόταν το 1-1
φαντάσου τι πόλεμο θα είχαμε σε ότι ασπρόμαυρο κυκλοφορεί.
φαντάσου τι πόλεμο θα είχαμε σε ότι ασπρόμαυρο κυκλοφορεί.
- zarathustra79
Mίρλα καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη δεν υπάρχουν. Μίρλα είναι μια. Και έχει αρνητικό πρόσημο.
Αυτό που μπορεί να κάνει κανείς και να βοηθήσει την ομάδα είναι η κριτική. Το να χαϊδεύεις κάθε βδομάδα τα αυτάκια του προπονητή και των παικτών το μόνο που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα είναι να επαναπαυτούν και να ζουν σε μια γυάλα χωρίς να προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους και να γίνουν καλύτεροι.
Είναι όμως άλλο το ΄'ο γλύκος βγαίνει σε λάθος χρόνο και δεν έχει καλό συγχρονισμό', το 'ο κίτσιου δε βάζει σωστά το σώμα του στα μαρκαρίσματα', το 'ο αθανασιάδης δεν ανοίγει διαδρόμους όταν δεν έχει τη μπάλα στα πόδια του' κλπ κλπ και εντελώς διαφορετικό το ο γλύκος, ο κίτσιου, ο αθανασιάδης είναι άχρηστοι και δεν κάνουν για την ομάδα που ονειρευόμαστε... Που βέβαια οι 9/10 αναρτήσεις στο φόρουμ εδώ, αλλά και οι γνώμες που ακούγονται στα ραδιόφωνα και άλλα sites είναι αυτού του τύπου, σύμφωνα με τις οποίες μόνο ο batman και ο superman Μπορούν να φορέσουν με αξιώσεις τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος...
Αυτό που μπορεί να κάνει κανείς και να βοηθήσει την ομάδα είναι η κριτική. Το να χαϊδεύεις κάθε βδομάδα τα αυτάκια του προπονητή και των παικτών το μόνο που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα είναι να επαναπαυτούν και να ζουν σε μια γυάλα χωρίς να προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους και να γίνουν καλύτεροι.
Είναι όμως άλλο το ΄'ο γλύκος βγαίνει σε λάθος χρόνο και δεν έχει καλό συγχρονισμό', το 'ο κίτσιου δε βάζει σωστά το σώμα του στα μαρκαρίσματα', το 'ο αθανασιάδης δεν ανοίγει διαδρόμους όταν δεν έχει τη μπάλα στα πόδια του' κλπ κλπ και εντελώς διαφορετικό το ο γλύκος, ο κίτσιου, ο αθανασιάδης είναι άχρηστοι και δεν κάνουν για την ομάδα που ονειρευόμαστε... Που βέβαια οι 9/10 αναρτήσεις στο φόρουμ εδώ, αλλά και οι γνώμες που ακούγονται στα ραδιόφωνα και άλλα sites είναι αυτού του τύπου, σύμφωνα με τις οποίες μόνο ο batman και ο superman Μπορούν να φορέσουν με αξιώσεις τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος...
- sourmenetes
- Moderator
Παντως στο πρωτο ημ.ακουγοταν πολυ καλα η κερκιδα..απο TV.Tolaros έγραψε:Για να μη λέτε μόνο για την 7 πρώτη φορά χθες αηδίασα κ με την 4. Μουρμούρα γκρίνια κ μπινελίκι σε αρρωστημένο επίπεδο. Και ναι αν όχι όλα, πάρα πολλά γιούχα με τη λήξη ήταν κ για τους παίκτες μας. Αηδία.
- buffalobill4
Ελα μωρε τωρα λιγο κραξιματακι τους ριξαμε. Τους βρισαμε λιγο τη μανα λιγο το σπιτι τους ειπαμε και λιγο κοπροσκυλα σε νικη αλλα τι με νοιαζει εμενα ρε ΠΑΟΚ εισαι.
Εγω λεω να τους κραζουμε ακομα και οταν ριχνουν τριμπαλα. Αν και εφοσον. Γιατι ΠΑΟΚ εισαι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και για μας τους οπαδούς εχθρος του κακου ειναι το χειροτερο.
Εγω λεω να τους κραζουμε ακομα και οταν ριχνουν τριμπαλα. Αν και εφοσον. Γιατι ΠΑΟΚ εισαι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και για μας τους οπαδούς εχθρος του κακου ειναι το χειροτερο.
Ετσι αντιλαμβανομαι κι εγω την αγαπη προς την ομαδα. Να σε χορταινει μπαλα, να βλεπεις τους παικτες να προσπαθουν. Το αποτελεσμα αν ερθει η οχι ή αν τα δοκαρια, οι τερματαδες, η γκαντεμια και η αστοχια δεν αφηνουν την μπαλα να μπει στο πλεκτο, δεν ειναι λογος να ξεσκιζω την ομαδα που αγαπαω, ουτε με μπινελικια, ουτε με κοσμιο τροπο.gpap έγραψε:Θέλω να τονίσω πως στο γήπεδο υπήρξε τεράστια μουρμούρα και μπινελίκια.
Προφανώς οι περισσότεροι μετράνε τα γκολ και όχι το παιχνίδι.
Αν δηλαδή έμπαιναν 5 γκολ, αλλά αυτά έμπαιναν με 2 πέναλντι, με 1 αυτογκόλ και με δύο κόρνερ, και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν μαλακία, θα τους ικανοποιούσε περισσότερο? Πιθανών. Εμένα όχι όμως.
Οπότε, το σχόλιό μου δεν αφορά αυτού του είδους τους ποδοσφαιρόφιλους.
Εγώ μάγκες μόλις γύρισα από το γήπεδο και είμαι ΧΟΡΤΑΡΟΣ από μπάλα.
Πολλές φάσεις, ωραίες φάσεις, πολλά σουτ, ωραίες αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες, το μόνο που έλειπε ήταν τα πολλά γκολ. Όποιος θέλει πολλά γκολ, να παίξει playstation.
Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Οι παίχτες, το μεγαλύτερο διάστημα έδειξαν πειθαρχία και αυταπάρνηση.
Λυπαμαι για οσους δινουν μουρμουρα και μπινελικια στην ομαδα. Δηλαδη ρε παιδες, φανταστειτε οτι ειναι ο γιος σας... παιζει πολυ καλα, τα δινει ολα και χανει δυο-τρια αχαστα. Ειτε απο γκαντεμια ειτε απο ελλειψη προσηλωσης. Τι κανετε; Τον ξεσκιζετε στο μπινελικι και τη μουρμουρα; Ή τον επιβραβευετε για την προσπαθεια; Μετα απο μια πολυ καλη εμφανιση του, εσεις θα τον πρηζετε για τα αχαστα; Ο ρολος σας ειναι να τον επιβραβευσετε και να τον ενθαρρυνετε για τη συνεχεια. Ο ρολος του προπονητη του ειναι να του επισημανει την ελλειψη συγκεντρωσης. Αντε, να του την πεις κι εσυ λιγο για τα αχαστα, αφου ομως πρωτα του δειξεις σε μεγαλο βαθμο τον ενθουσιασμο σου και την επιβραβευση του για την καλη προσπαθεια.
Εφαρμοζοντας λοιπον το παραδειγμα του "γιου" στην περιπτωση του ΠΑΟΚ, αδυνατω να κατανοησω πως ανθρωποι που ισχυριζονται πως αγαπουν την ομαδα την ξεσκιζουν (ξαναλεω: ειτε με μπινελικια, ειτε κοσμια) παρα την εμφανη προσπαθεια που καταβαλλει. Βλεπουμε συνοπαδους να εχουν ξεχασει ΕΝΤΕΛΩΣ το κομματι της επιβραβευσης και ενθαρρυνσης που αναλογει στο καθηκον του οπαδου και να ξεσαλωνουν στο ξεσκισμα. Και ξαναματαλεω. Ξεσκισμα δεν ειναι μονο τα μπινελικια. Ειναι και η "κριτικη" που ασκειται στην ομαδα απο ανθρωπους που κανουν μονο αυτο και παραμελουν το καθηκον της ενθαρρυνσης.
Και ναι, ανοιχτο forum ειμαστε και ο καθ' ενας μπορει να εχει οποια σταση θελει, ομοιως ομως και ο καθ' ενας δικαιουται να κρινει τη δημοσια αυτη σταση του αλλου με βαση τη δικη του λογικη.
- buffalobill4
Να κραζουμε χασιο αφου κραζουν και στην ισπανια και δες τι ομαδαρες εχουνε. Ας γεμισουμε το γηπεδο οπως τα γεμιζουν στην ισπανια ανεξαρτητως αγωνα πρωτα και μετα κραζουμε. Εδω δεν εχουμε 15 χιλιάδες σε τοπικό ντερμπι μου θελετε και ισπανια.
Μιας και ο ΠΑΟΚ δεν εκανε ποτέ οπαδους απο κουπες αλλα απο τους οπαδους του και αφου πλεον εχουμε αστειους οπαδους μαντεψτε την κατασταση σε 10 χρονακια. Η θα το παιρνουμε καθε χρονο και ολα καλα η "ειμαστε δυο ειμαστε τρεις και δε γεμιζει ο ταξις" θα τραγουδαμε ωσαν τις γριες.
Μιας και ο ΠΑΟΚ δεν εκανε ποτέ οπαδους απο κουπες αλλα απο τους οπαδους του και αφου πλεον εχουμε αστειους οπαδους μαντεψτε την κατασταση σε 10 χρονακια. Η θα το παιρνουμε καθε χρονο και ολα καλα η "ειμαστε δυο ειμαστε τρεις και δε γεμιζει ο ταξις" θα τραγουδαμε ωσαν τις γριες.
- painkiller4
Δεν είδα το ματς χθες κ οτι εικόνα κ συμπεράσματα έχω είναι μόνο από τα στιγμιότυπα που βρήκα.
Για μένα αυτό που βλέπω φέτος είναι ότι η ομάδα έχει ποιότητα, σοβαρότητα και καλό προπονητή που δείχνει ότι δουλεύει πολύ με την ομάδα και για μένα έλειπε ένας τέτοιος τα τελευταία χρόνια.Αν και είναι σχετικά νωρίς εντούτοις διαπιστώνεις εύκολα πως είναι σαφέστατα πιο ελκυστική η ομαδα, στην κυριολεξία δεν πονάνε τα μάτια μας και δεν τρώμε γκολ από το κάθε χωριό κ πεθαμένο.
Για μένα αυτό που ενδεχομένως να ήταν και το μοναδικό ίσως έλλειμμα στην ομάδα είναι η ηγετική παρουσία κάποιων παιχτών με ισχυρή προσωπικοτητα στυλ Γκαρσία, Λίνο, Βιερινια κτλ που στις δύσκολες στιγμές θα βγουν μπροστα και θα παρασύρουν κ τους υπόλοιπους.
Χαίρομαι για αυτά που αναφέρονται για τον Μπισεσβαρ που δείχνει να θέλει να αποκτήσει ηγετικές ικανότητες σε μια θέση που φωνάζαμε για ενίσχυση αρκετό καιρό τώρα.
Συνεπώς συνεχίζουμε έχω εμπιστοσύνη σ αυτή την ομάδα υπάρχει μπροστα πρώτα το ματς με τους Αζεριους που εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε όλοι την προσοχή μας μακάρι να ρθει το διπλό αλλά και το χ για μένα είναι μια χαρά κ μετά θα τα πούμε για το ματς στο βοθρολιμανο.
Έχω Φακουντοεκεί θα τους περιμένει με το κοντάρι σηκωμένο λαιμαι!
Γερά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Για μένα αυτό που βλέπω φέτος είναι ότι η ομάδα έχει ποιότητα, σοβαρότητα και καλό προπονητή που δείχνει ότι δουλεύει πολύ με την ομάδα και για μένα έλειπε ένας τέτοιος τα τελευταία χρόνια.Αν και είναι σχετικά νωρίς εντούτοις διαπιστώνεις εύκολα πως είναι σαφέστατα πιο ελκυστική η ομαδα, στην κυριολεξία δεν πονάνε τα μάτια μας και δεν τρώμε γκολ από το κάθε χωριό κ πεθαμένο.
Για μένα αυτό που ενδεχομένως να ήταν και το μοναδικό ίσως έλλειμμα στην ομάδα είναι η ηγετική παρουσία κάποιων παιχτών με ισχυρή προσωπικοτητα στυλ Γκαρσία, Λίνο, Βιερινια κτλ που στις δύσκολες στιγμές θα βγουν μπροστα και θα παρασύρουν κ τους υπόλοιπους.
Χαίρομαι για αυτά που αναφέρονται για τον Μπισεσβαρ που δείχνει να θέλει να αποκτήσει ηγετικές ικανότητες σε μια θέση που φωνάζαμε για ενίσχυση αρκετό καιρό τώρα.
Συνεπώς συνεχίζουμε έχω εμπιστοσύνη σ αυτή την ομάδα υπάρχει μπροστα πρώτα το ματς με τους Αζεριους που εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε όλοι την προσοχή μας μακάρι να ρθει το διπλό αλλά και το χ για μένα είναι μια χαρά κ μετά θα τα πούμε για το ματς στο βοθρολιμανο.
Έχω Φακουντοεκεί θα τους περιμένει με το κοντάρι σηκωμένο λαιμαι!
Γερά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Να το κλειδώσουμε το τόπικ στις 11-12 σελίδες; Έτσι στο 1/3 όσων γράφτηκαν με Βέρροια και στο μισό όσων με Ξάνθη;
Κλειστε τα ραδιοφωνα και αγαπηστε την ομαδα. Θα βγαλουμε γουστα φετος σε ελλαδα κ ευρωπη...
Υγ. Σταματηστε να γκρινιαζετε για τους γκρινιαρηδες.

Υγ. Σταματηστε να γκρινιαζετε για τους γκρινιαρηδες.

- Sick Bastard
Πάρα πολύ σωστό.farmak76 έγραψε: Υγ. Σταματηστε να γκρινιαζετε για τους γκρινιαρηδες.![]()
Καταντάει το ίδιο κουραστικό κι ανούσιο με αυτό που καυτηριάζουν.
''Μπουχουχου μου πήραν το μπιφτέκι μου'', φάση.