Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

prist64 έγραψε:Οχι και παλιος ο Αποστολης.
Ακομα νηπιο ειναι και δεν μιλαει καλα.
Θα προσεξες οτι τις λεξεις τις λεει μισες.
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να περάσουμε!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδάκια.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Καλημερα και καλή εβδομάδα!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!

Άιντε Ταρνανά γιόκα μου, φτιάξε να πιούμε κι έναν σκέτο, παγωμένο και αχτύπητο στιγμιαίο για να κάτσουμε να κουτσομπολέψουμε λίγο τα γεγονότα του τριημέρου που πέρασε...

Χορτάτος λοιπόν σαν οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. απ όλο το ΠΣΚ με τις νίκες βόλεϊ, ανδρικού handball, μπάσκετ και την υπέροχη εμφάνιση και νίκη του ποδοσφαίρου, είναι μια πολύ καλή μέρα για καζούρα σε γριές, τις οποίες κάναμε εχθές να φαίνονται σαν ομαδούλα του τοπικού ερασιτεχνικού του νομού Γρεβενών αν και δώσανε εναντίον μας τον "νυν υπέρ πάντων ο αγών", πουστόγ@υρους, που το ίδιο χωριό το είχαν κερδίσει πολύ πρόσφατα με την εύνοια του κορακιού και βάζοντας με μία κλασική ευκαιρία δύο γκολ και χανούμισσες, οι οποίες αντίστοιχα έφεραν ισοπαλία στο σπίτι τους με την φιλότιμη ομαδούλα των "ρακένδυτων" ΚΑΠΗ!!!! :P :P
Αααα, να μην ξεχάσω φυσικά και τους βαζελολαγούς με το χτεσινό τους κλαρίνο τύπου Γιώργου Μάγκα ή έστω Βασίλη Σαλέα στην "ξανθή αγαπημένη Παναγιά" του ελληνικού ΠρωΚταθλήματος εντός Λεωφλόρου!!!! :opaokara:

Βέβαια απ την άλλη μεριά, όσον αφορά τους πάντα ανικανοποίητους πελάτες του Π.Α.Ο.Κ., αυτούς τους βλέπω πια έτοιμους, σε συνεργασία πάντα με φορείς και διάφορες συνδικαλιστικές συντεχνίες του πουθενά, να ιδρύσουν ένα νέο και αποτελεσματικότατο κίνημα, το... "Κ.Α.Π.Α.-Κ.Α.Π." (Κίνημα Ανικανοποίητων Πελατών Αγοράς - Και Αγανακτισμένων Π.Α.Ο.Κ.τσήδων) και να στήσουν τις σκηνές τους σε πολλά κεντρικά σημεία της χώρας μας και του εξωτερικού για κινητοποιήσεις, καλώντας μάλιστα τους ΑΡΔ να κάνουν ρεπορτΑΡΔ επί τόπου, γιατί λέτε? :?

Γιατί έτσι ρε παιδί μου τους αρέσει (λέτε πίσω τους να κρύβεται το "μονοπώλιο" της AMSTEL? :mrgreen: ) να "διαπραγματεύονται" και να "αντιπολιτεύονται", πάντα καλοπροαίρετα μεν αλλά γενικώς και αορίστως, δίχως λόγο και αιτία, έτσι για να περνάει η ώρα τους μάλλον ή ίσως επειδή τούτοι είναι πολύ έξυπνοι και δεν γουστάρουν να τους πει τυχόν κάνα αλλόθρησκο λαμόγιο από δίπλα τους ότι πιάνονται και κορόιδα, τρώγοντας παπά από κάτι χαϊβάνια "ούγκανους" ότι η Π.Α.Ο.Κ.άρα παίζει φέτος μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ως τα τώρα!!!! :roll: :x

Άιντε τώρα Ταρνανά γιόκα μου, θαρρώ φτάνει για σήμερα η καζούρα και το κουτσομπολιό κι ας είναι με παρόντες τους κουτσομπολευόμενους!!!! Μιας και κολάστηκα όμως πρωινιάτικα ο διαολεμένος λέω να πάω αμέσως μια βόλτα στην εκκλησιά της Παναγιάς της Μπαλουκλιώτισσας να εξομολογηθώ στον καλό Θεό την μεγάλη αμαρτία μου: Ότι δηλαδή το ΠΣΚ που πέρασε βρέθηκα σε τρεις αγώνες διάφορων τμημάτων της ομάδας μου, της Π.Α.Ο.Κ.άρας ντε, πληρώνοντας μάλιστα για να την δω και να την υποστηρίξω μονάχα!!!! Είτε έχανε, είτε κέρδιζε όμως... :oops: Με λίγα λόγια δηλαδή...
Ότι είμαι οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. και χορταίνω μόνο με αυτό!!!! :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αυτό με την πληρωμή του εισιτηρίου το δουλεύεις πολύ σαν επιχείρημα γκοραν.υπήρξες κουτρατζης Κ εξιλεώνεσαι?(εμοτικον)
Τις καλημερες μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν με κατανοείς βρε @barlow με φαίνεται...Μακριά από μένα η κούτρα για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!! ΠΟΤΕ ΜΟΥ!!!!

Είναι όμως θαρρώ καλό επιχείρημα για τους γνωστούς πελάτες του Π.Α.Ο.Κ. που νομίζουν και περηφανεύονται μάλιστα (όταν κάνουμε καμιά νίκη-αέρα μονάχα φυσικά) ότι είναι οπαδοί μας... ;)
Πληρώνουν δηλαδή εισιτήριο και πάνε στο γήπεδο κράζοντας την ομάδα και κάθε μέλος της που τους την βαράει ανά πάσα στιγμή, γιατί έχασε ένα γκολ, έκανε μια λάθος πάσα ή απόκρουση, τον πέρασε ο αντίπαλος στο 1 vs 1, μια σέντρα του πήγε στα τσαΐρια κ.ο.κ.!!!! Μάλιστα τέτοιου τύπου "οπαδάρες" ήταν αυτοί οι καμιά 10αριά ξυπνητζήδες που φύγανε απ το γήπεδο κατακόκκινοι απ την πίεση και βρίζοντας ("μ@λ@κες εμείς σας τα λέγαμε να πάρετε φορ, έναν παίχτη να βάζει γκολ") στον αγώνα με την ξανθή, απ το 82' που έχασε το άχαστο ο Γκάρυ!!!! :oops: & :(
Ε τι ήρθες τότε στο γήπεδο ρε πασάκα μου καλέ και πλήρωσες κιόλας εισιτήριο? Κάτσε σπιτάκι σου στον καναπέ και μάλωσε με την κυρά ή τα παιδιά καλύτερα, που σε βγαίνει και τζάμπα στο τέλος τέλος... :P

Ελπίζω να έγινα πλέον κατανοητός, αν και παρατηρώ μια ιδιαίτερη επιμονή σου στο να μην δίνεις σημασία στο βασικό point των posts μου, "κολλώντας" μονίμως στις λεπτομέρειες... :? :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Σεντόνια μη πολιτικού περιεχομένου δυσκολεύομαι να τα παρακολουθήσω.προτιμώ πιο to the point τοστ.ζαμπόν κασέρι Κ τέλος.αν δω πχ αμφιψωμο με αφετατι χοιρινού τρίμηνης ωρίμανσης καπνισμενο σε ξύλο σφενδαμου συνοδευμένο με νιφάδες κίτρινου τυριού τετραμηνης ωρίμανσης,κόβω λάσπη.είναι το ίδιο με το ζαμπόν κασέρι.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Εσυ τι δουλεια εχεις τετοια ωρα στο Καφενειο?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ρεπαρω Κ ρεφάρω
Εσύ?μπεκάλτσες?
Άβαταρ μέλους
goran 64

barlow4 έγραψε:Σεντόνια μη πολιτικού περιεχομένου δυσκολεύομαι να τα παρακολουθήσω.προτιμώ πιο to the point τοστ.ζαμπόν κασέρι Κ τέλος.αν δω πχ αμφιψωμο με αφετατι χοιρινού τρίμηνης ωρίμανσης καπνισμενο σε ξύλο σφενδαμου συνοδευμένο με νιφάδες κίτρινου τυριού τετραμηνης ωρίμανσης,κόβω λάσπη.είναι το ίδιο με το ζαμπόν κασέρι.
Η βιασύνη και η έλλειψη προσοχής δημιουργούν αποδεδειγμένα βασικά προβλήματα...Τον νου σου... :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Βρε γίνε to the point Κ άσε τις θεωρίες.το λακονιζειν έτσι φιλοσοφείν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δικεόρος πράμα του λόγου σου και μιλάς υποστηρικτικά για το "λακωνίζειν"? Περίεργο πράμα... :roll: :D

Του λόγου μου πάλι με πάνω από 25 χρόνια θητεία στις πωλήσεις, δίχως λίγη σαλτσούλα απλά...αδυνατώ!!!! ;) :mrgreen:

Υ.Γ. Και μην ξεχνάς ότι δεν μιλάς με άσχετους... :? Άκου "δικεόρος"...Σαν τα γιουβαρελάκια ένα πράμα... :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

barlow4 έγραψε:Ρεπαρω Κ ρεφάρω
Εσύ?μπεκάλτσες?
Οχι,το πρωι πηγα στο ποταμι για παπιά.

Επειδη δεν τα εχω και σε μεγαλη εκτιμηση
δεν ριχνεις καμμιά συμβουλη για το μαγειρεμα......οταν τα κανω?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

[youtube]4tRLiwHG2mo[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”