21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Re: 21. Diego Biseswar
Kαταλαβαίνω πως το λες, αλλά διαφωνώ για τον εξής λόγο.giapas έγραψε:Sick ( και Αποστόλη ) , νομίζω η συμμετοχή του στο τηγάνι είναι τεράστιο ρίσκο. Εγώ θα τον έβαζα μόνο αν εμπιστευόμουν την ομάδα 100% μεσοαμυντικά και να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος με Κάνιας και Τσιμι ( ή Σαχοφ ).
Καταλαβαίνω πως χρειάζεται να απειλήσουμε μέσα εκεί , χρειαζόμαστε κάποιον να εκμεταλλευθεί Ροντ + Τζαλμα + Κλάους. Όμως , αν χαθεί το κέντρο θα είμαστε άσχημα. Και με το Μπις να τρώει κλωτσιές και τζατζαρίσματα μέσα στο τηγάνι , δε βλέπω το τρόπο με τον οποίο θα είναι χρήσιμος εκεί. Για να κάνει καλό παιχνίδι και να φανεί ο Μπις μέσα εκεί , πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδ, να ελέγξουν πλήρως το κέντρο και να μπορέσει να βρει χώρο δράσης ο Μπις. Λίγο απίθανο μου φαίνεται αυτό, με δεδομένο το παιχνίδι μας μεσοβδόμαδα.
Στη παρούσα φάση , δε θα τον εβάζα μέσα εκεί και θα ξεκινούσα με πιο στιβαρό κέντρο χρησιμοποιώντας 3 εκ των Σαχοφ-Κανιας-Τσιμι-Χαρίση.
Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει γιατί η αμυντική 4αδα τους δεν είναι καθόλου καλή. Έχουν καλό άξονα με Καμπιάσο-Μιλιβόγιεβιτς συν έναν ακόμα κι αν δεν έχουν κάποιον να φυλάνε θα πάρουν μέτρα στο γήπεδο
κι ο Καμπιάσο έχει το γκολ κι ο Μιλιβόγιεβιτς σε λιγότερο βαθμό, ερχόμενοι από πίσω.
Επίσης, είναι και ζήτημα νοοτροπίας. Ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα να χτυπήσει το παιχνίδι, όχι να το κλέψει.
Με τον Μπίσεβαρ μέσα δίνεις στίγμα ότι ''ήρθαμε για το διπλό'' και έχουμε τρόπους να το πάρουμε. Ή πάμε για πρωτάθλημα ή όχι. Πρέπει να ατσαλώσουμε αυτή τη νοοτροπία. Ο επίδοξος πρωταθλητής κατεβαίνει για να κερδίσει τον πρωταθλητή, όχι να το κλέψει το ματς.
O καλύτερος παίκτης του πεοστεφανομενου ακουει στο ονομα ΜΙλιπουστόγεβιτς, ακόμα ένας λόγος να ξεκινήσει ο Μπίσεσβαρ.
++ Sick
++ Sick
Συμφωνω απολυτα. Επισης μακαρι ο μυρωδιας ο μπεντο να ξεκινησει με 4-4-2 οπως συνηθιζει δηλαδη με δυο αμυντικα χαφ χωρις δημιουργια και θα περασουμε καλα. Γενικα τον γαυρο δεν τον φοβαμαι. Ας παρουμε την πεμπτη καλο αποτελεσμα και τα λεμε
Να ξαναγράψω ότι είναι παιχταράς;
Μπα,θα ξαναγράψω πως είναι χοντρός με κακή νοοτροπία.Πουλαει πιο πολύ.
Δεν πρέπει να βγαίνει απο την εντεκάδα για κανένα λόγο.
- ΑποστόληςΑ
+ 1...Odi έγραψε:Να ξαναγράψω ότι είναι παιχταράς;
@Odi, μεγάλη ταύτιση απόψεων έχουμε σήμερα ρε φίλε...
Υ.Γ. Και ο Σάκχοφ πιστεύω προσωπικά ότι δεν πρέπει να βγαίνει απ την 11άδα για καμιά 10αριά αγώνες συνέχεια, ώστε να δούμε αν τελικά οι χθεσινοί παπάδες που κάνανε παρέα ήταν λόγω αδύναμου αντιπάλου ή αν τυχόν έχουμε βρει επιτέλους τις πολυπόθητες σταθερές μας στο 8 και στο 10 του κέντρου μας...
Συμφωνω. Και κατι ακομα: Ο γαυρος τα τελευταια ματς παιζει με τον Μαρτινς στο 8, παικτης καλος δημιουργικα με την μπαλα στα ποδια αλλα πολυ soft ανασταλτικα. Σε αυτην την λογικη δεν υστερει καθολου ο ΠΑΟΚ σε σκληραδα στον χωρο του κεντρου με τον Μπισε μεσα μαζι δυο αμυντικογενοι χαφSick Bastard έγραψε:Kαταλαβαίνω πως το λες, αλλά διαφωνώ για τον εξής λόγο.giapas έγραψε:Sick ( και Αποστόλη ) , νομίζω η συμμετοχή του στο τηγάνι είναι τεράστιο ρίσκο. Εγώ θα τον έβαζα μόνο αν εμπιστευόμουν την ομάδα 100% μεσοαμυντικά και να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος με Κάνιας και Τσιμι ( ή Σαχοφ ).
Καταλαβαίνω πως χρειάζεται να απειλήσουμε μέσα εκεί , χρειαζόμαστε κάποιον να εκμεταλλευθεί Ροντ + Τζαλμα + Κλάους. Όμως , αν χαθεί το κέντρο θα είμαστε άσχημα. Και με το Μπις να τρώει κλωτσιές και τζατζαρίσματα μέσα στο τηγάνι , δε βλέπω το τρόπο με τον οποίο θα είναι χρήσιμος εκεί. Για να κάνει καλό παιχνίδι και να φανεί ο Μπις μέσα εκεί , πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδ, να ελέγξουν πλήρως το κέντρο και να μπορέσει να βρει χώρο δράσης ο Μπις. Λίγο απίθανο μου φαίνεται αυτό, με δεδομένο το παιχνίδι μας μεσοβδόμαδα.
Στη παρούσα φάση , δε θα τον εβάζα μέσα εκεί και θα ξεκινούσα με πιο στιβαρό κέντρο χρησιμοποιώντας 3 εκ των Σαχοφ-Κανιας-Τσιμι-Χαρίση.
Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει γιατί η αμυντική 4αδα τους δεν είναι καθόλου καλή. Έχουν καλό άξονα με Καμπιάσο-Μιλιβόγιεβιτς συν έναν ακόμα κι αν δεν έχουν κάποιον να φυλάνε θα πάρουν μέτρα στο γήπεδο
κι ο Καμπιάσο έχει το γκολ κι ο Μιλιβόγιεβιτς σε λιγότερο βαθμό, ερχόμενοι από πίσω.
Επίσης, είναι και ζήτημα νοοτροπίας. Ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα να χτυπήσει το παιχνίδι, όχι να το κλέψει.
Με τον Μπίσεβαρ μέσα δίνεις στίγμα ότι ''ήρθαμε για το διπλό'' και έχουμε τρόπους να το πάρουμε. Ή πάμε για πρωτάθλημα ή όχι. Πρέπει να ατσαλώσουμε αυτή τη νοοτροπία. Ο επίδοξος πρωταθλητής κατεβαίνει για να κερδίσει τον πρωταθλητή, όχι να το κλέψει το ματς.
Σε πολυ καλη φαση βρισκεται η ολοκληρωση του προγραμματος μουsimba έγραψε:Μπραβο αγορινα, παρων στα δυσκολα, χωρις να κρυβεσαι, κρατησες μπαλα, ενορχηστρωσες, πηρες πρωτοβουλιες!
Αρχιζεις και δειχνεις ηγετικα στοιχεια κ διαθεση, που φοβομουν πολυ οτι δε θα τα ειχες κ εβγαλα απογοητευση αρχικα!
Ετσι, να αρχιζει σιγα η πιρουεταΑν εχεις κ διαρκεια, θα ολοκληρωθει
![]()
Αδημονω για το 100% σου!
Σοβαρη παρουσια στα ντερμπις και διαρκεια τα επομενα milestones, και θα παω για χρυσο σιγουρα!
Παλι καλα που ησουν και συ σ'αυτο το κεντρο, με τις πρωτοβουλιες, την ποιοτητα και τη διαθεση και ψιλοκουνηθηκε το πραγμα (ποσες μαμημενες φορες γυρισες πολυυυυ πισω για να παρεις μπαλα...)
ΦΤΟΥ ρε αρμαντο!
-
Phoenixgrg
Ότι πιο ποιοτικό έχουμε πάρει στα χάφ εδώ και χρόνια έχει παρει φανέλα βασικού στο σπίτι του μαζί με ματος ότι καλύτερο έχουμε παρει φέτος
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Με τπτ δεν υποτιμώ την Ευρώπη , αλλά μας έτυχε το ματς 3 μέρες πριν το τηγάνι.
Ναι η Ευρώπη πρέπει νάναι 1ος στόχος , αλλά κ το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολλαπλή σημασία.
Κ εκεί όντως ισχύει αυτό :
Εκτός αν έχει κατά νου στο 1ο απλά να τους πιέζουμε , να τρέχουμε για να τους κουράσουμε και τον πετάξει μέσα στο 46'.
Γιατί μπορεί να λέμε ότι ο Μπισέ δεν είναι για πολλά-πολλά , αλλά κ ο γαύρος δεν είναι για 90λεπτα.
Οπως κ νάχει , νομίζω ότι στο τηγάνι είναι απαραίτητος.Χωρίς τον Μπισέ δεν θα υπάρχουμε καν εκεί.
Το σενάριο να πάμε με το Σάχψφ 10ρι ?
Οχι πλιζ, , δεν θέλω καν να το σκεφτώ.
Ναι η Ευρώπη πρέπει νάναι 1ος στόχος , αλλά κ το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολλαπλή σημασία.
Κ εκεί όντως ισχύει αυτό :
Οπότε θα ήθελα να μην τον σκάσει την Πέμπτη, αλλά την Κυριακή να είναι βασικότατος.Sick Bastard έγραψε: ...................
Εκτός αν έχει κατά νου στο 1ο απλά να τους πιέζουμε , να τρέχουμε για να τους κουράσουμε και τον πετάξει μέσα στο 46'.
Γιατί μπορεί να λέμε ότι ο Μπισέ δεν είναι για πολλά-πολλά , αλλά κ ο γαύρος δεν είναι για 90λεπτα.
Οπως κ νάχει , νομίζω ότι στο τηγάνι είναι απαραίτητος.Χωρίς τον Μπισέ δεν θα υπάρχουμε καν εκεί.
Το σενάριο να πάμε με το Σάχψφ 10ρι ?
Οχι πλιζ, , δεν θέλω καν να το σκεφτώ.
Μακάρι να ξανακατέβει με 442 κ μάλιστα με τους ψηλούς μπροστά. Σε κάθε κλέψιμο μας , Γκάρυ κ Τζάλμα θα κάνουνε πάρτυ και θα βγάλουμε γούστα. Αλλά δεν νομίζω να το ξανατολμήσει.sn0ufel4 έγραψε:Συμφωνω απολυτα. Επισης μακαρι ο μυρωδιας ο μπεντο να ξεκινησει με 4-4-2 οπως συνηθιζει δηλαδη με δυο αμυντικα χαφ χωρις δημιουργια και θα περασουμε καλα. Γενικα τον γαυρο δεν τον φοβαμαι. Ας παρουμε την πεμπτη καλο αποτελεσμα και τα λεμε
- kataramenos5
Αυτο το "ξυλινο" παντως θα θελα να ξερω απο τι σοι ξυλο ειναι.Να ναι απο κεινα που βαζουν στα μπουμερανγκ ,εκεινα τα περιεργα οπλα των Αβοριγινων που παιρνουν παραξενα φαλτσα και στριβουν στον αερα ή μηπως καπου βαθια μεσα του να χει κανα κομματακι Τιμιο ξυλο?Ειδικα σ εκεινη την 60ρα μπαλια στο Τζαλμα (ά ημιχ) σταυροκοπηθηκα.
Simba κανε ενα gifακι
Simba κανε ενα gifακι
Αφού το πληρώσαμε για καβάκι (ξύλο λεύκας) και μας βγαίνει οξιά, τότε σίγουρα είναι "τίμιο" ξύλο... 
Δεδομένο ότι σε μικρά ματσάκια της λίγκας δεν πρέπει να βγαίνει ποτέ. Όμως πρέπει να δούμε αν είναι πραγματικά τόσο καλός ή η έλλειψη δεκάριου τόσα χρόνια μας κάνει να τον υπερεκτιμαμε.
Πρώτο σοβαρό τεστ το τηγάνι όπου ελπίζω να τον δω βασικό ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
P.s Sourme είχα μπαναριστεί παλιότερα , το καταδυνάμειν. Τώρα με κουράζει που πρέπει να περιμένω έγκριση. Τα χαιρετίσματα μου.
Πρώτο σοβαρό τεστ το τηγάνι όπου ελπίζω να τον δω βασικό ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
P.s Sourme είχα μπαναριστεί παλιότερα , το καταδυνάμειν. Τώρα με κουράζει που πρέπει να περιμένω έγκριση. Τα χαιρετίσματα μου.