Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
2%
Μάτος
2
2%
Κρέσπο
2
2%
Μαλεζάς
2
2%
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
1
1%
Σάκχοφ
5
5%
Τζάλμα
4
4%
Γκάρι
2
2%
Μπίσεσβαρ
87
78%
Κλάους
2
2%
Κίτσιου
1
1%
Βαρέλα
1
1%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 111

Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μία χαρά πήγε το ματς. Ένα και να καίει. Από την γριά αυτό θέλω, τους 3βαθμους και να πάει να αγαπηθεί.
Συμφωνω ότι ο Λεοβατς είναι αδύναμος κρίκος. Ούτε ο Σακωφ μου αρέσει. Δεν κολλάνε με την υπόλοιπη ομάδα.
Παικταρας ο Μπισεσβαρ, ήρθε σίγουρα για βασικός. Θα ήθελα να δω Πελκα στην θέση του Σακωφ.
Γενικά ή ομάδα παίζει καλή μπάλα και πρέπει κάπου να ξεμπουκωσει.
Μόνο στήριξη και υπομονή

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nikolasf έγραψε:http://inpaok.com/323967/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF-pics/

ΑΥΤΟ!!!!
Όλες του οι αποκρούσεις (ίσως πλην μίας) είναι πέφτοντας στην δεξιά του πλευρά!!!! :oops:
Η άλλη, η αριστερή, είναι η κακή του πλευρά και κανείς δεν το πήρε πρέφα δυστυχώς!!!! :(

Όπως και να χει πάντως, δεν νομίζω ότι θα ξανακάνει ποτέ τέτοιο ματς στην καριέρα του... :shock:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Γενικά, πολλοί τερματάδες (Κυριακιδης, Δαυκος κτλ κτλ ) της σουπερλιγκ κανουν ματσαρες απεναντι μας.

Στα του ματς, ευχαριστημενος απο μπαλα, απογοητευμενος απο το 1-0.
Αντε, ας ηταν 2-0 πολυ καλυτερα.

Τελος παντων, δυσκολο 4ημερο με αγωνα στο Αζερμπαιτζαν και στο Πακι... εε στον Πειραιά ηθελα να πω.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αφησαμε τα λαρυγγια μας απο τη γκρινια παλι.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το ματς δεν το είδα. Μόνο τα τελευταία 8 λεπτά.
Εγώ λέω ότι πάλι καλά που δεν πραγματοποιήκε ο γνωστός νόμος του ποδοσφαίρου, περί χαμένων ευκαιριών.
Λίγο η αστοχία, λίγο το δοκάρι, λίγο ο χουάντερσον που έβγαλε τα άβγαλτα, το σκορ δεν πήρε αστρονομικές διαστάσεις. Και πιστέψτε με, και ο Βλάνταν και οι παίκτες, το ήθελαν πολύ.
Τρεις πόντους πιο πάνω η ψυχολογία μας λοιπόν και περιμένω πότε θα σπάσει το ρόδι. Θέμα χρόνου είναι.
Μπράβο σε παίκτες και τεχνικό τιμ και πάμε παρακάτω.
Saorsa

Δημοσίευση από Saorsa »

Σε μια φυσιολογικη χωρα η βαθμολογια θα ηταν ΠΑΟΚ 11 ολυμπ-παο 10 βαθμοι και θα γκρινιαζαμε για 4 χαμενους βαθμους που σε ματς του 5-0 έληξαν ισοπαλα. Η ομαδα παιζει μπαλιτσα απλα δεν ειναι αποτελεσματικη (αυτα τα περι ατυχιας ειναι για το τζοκερ η το καζινο). Αν διορθωθει το προβλημα στις τελικες (οχι με καλοτυχια αλλα με καθαρο μυαλο και αποτελεσματικοτητα η μεταγραφη) λογικα ειμαστε ικανοι για πρωταθλημα. Αλλιως θα λεμε τα κλασικα για οτι εφταιξε η γκρινια της 7 ο αερας οι μαγνητικες δυναμεις και η αυρα)
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Η ΠΑΟΚΑΡΑ φέτος έχει ένα στυλ πολύ όμορφο και σε γεμίζει ποδόσφαιρο !
Τα γκολ θα έρθουν και όταν θα έρθουν θα δώσουν ψυχολογία και θα μείνουν
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά έχουμε μακραν την καλύτερη-ποιοτικότερη ομάδα στην λίγδα.
Βέβαια το δοκάρι και έξω άχρηστος ισχύει και σήμερα άλλα εδώ πάει να γίνει και το δοκάρι
και μέσα άχρηστος επειδή δεν μπαίνουν πολλά.
Ο Μπίσεσβαρ πολύ καλός και ο Γκάρυ συνεχίζει να κάνει την διαφορά με την ταχύτητα του
Ο Τζαλμά είναι πολύ δυνατός με την μπάλα στα πόδια και δύσκολα χάνει μονομαχία (στο το γκολ υ[άρχει θέμα)
Κανιάς είναι παίκτης για πάνω από sl ο Κλάους έχασε τα άχαστα αλλά εμένα μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του
και όταν αρχίσουν να μπαίνουν θα είναι ασταμάτητος.Ο σακχωφ έτρεξε και πάλι πολύ αλλά για κάποιον λόγο δεν μου κάνει κλικ (μπορεί να μην βλέπω κάτι) Ο λέοβατς συνεχίζει να είναι σε χαμηλά επίπεδα στο κέντρο της άμυνας δεν είχαμε θέμα ο Μάτος επίσης αρκετά καλός ο Κίτσιου με ανάποδο πόδι αλλά πολύ άναρχο το ποδόσφαιρο του και σήμερα ο Γλύκος μια φορά χρειάστηκε και ήταν εκεί.
Στο τηγάνι αφόσον περάσουμε με νίκη από καραμπακ θα κάνουμε το πάρτυ έκει πρεπει να ξεμπουκώσει η ΟΜΑΔΑΡΑ μας.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ :pano: :pano:
berry

Δημοσίευση από berry »

Αυτή.είναι η.μπάλα που θέλω να βλέπω απο τον ΠΑΟΚ. Στ @@ μου τα πρωταθλήματα και τα τσ.λ.
Μπράβο μάγκες!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ale έγραψε:Η γιούχα ήταν ξεκάθαρα για την μαυροφόρα.
Όλα τα συνθήματα αμέσως πριν και μετά είχαν να κάνουν με το επόμενο παιχνίδι.
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

joshua έγραψε:Ρε Σουρμε ειναι πολυ απλο αυτο που λεω.Εγω πχ σημερα ειδα τον Σαχοφ χαλια και το γραφω,ο αλλος τον ειδε καλο και δικαιωμα του,για ποιο λογο πρεπει να ανακατεβουμε νοοτροπιες και ορατοτητες ποδοσφαιρου? Και οχι ΜΑΝΙΑΚΕ εγω δεν γραφω ετσι.Ναι εχω αποψη και μαλιστα την εκφραζω ηχηρα και προσπαθω να την υπερασπιστω ποδοσφαιρικα αλλα ποστ με εισαγωγες αναφερομενος σε τριτους σπανια και αν κανω.Εχω γραψει ενα σκασμο ποστ στο αντιστοιχο τοπικ.Αγαπηστε τους συνοπαδους σας και μεινετε στις αποψεις σας.
Ο καθένας Δημήτρη τα βλέπει με τα δικά του μάτια. Δεν μπορούμε να απαιτούμε να έχει σύμφωνη άποψη με την δική μας. Για μένα πχ ο Ουκρανός είχε αρκετές καλές προσπάθειες, αλλά και πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Προσωπικά δεν μπορώ να τον εντάξω ούτε στο κακό, ούτε στο καλό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω ότι χθες ο Canas έκανε το χειρότερο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ. Ο Shakhov εκεί που έκανε μια καλή ενέργεια (και βρισκόταν και πάλι παντού) στην επόμενη φάση έκανε τελείως λάθος μεταβίβαση κι χαλούσε την επίθεση. Ο μόνος σταθερός ήταν ο Biseswar, που αν και δεν τον πήγαν οι τελικές του ήταν αυτός που κατηύθυνε όλη την επιθετική ανάπτυξη και μοίραζε το παιχνίδι με ευκολία.
Επιθετικά ευτυχήσαμε να σκοράρουμε την πρώτη μας τελική, μόλις 2,5 λεπτά μετά την έναρξη με τον αριστερό κεραυνό του Rod. Από και μετά πάλι η μετριότητα. Βελτιωμένος ο Campos αλλά μόλις μία καλή τελική που την έβγαλε ο τερματάς τους, ενώ στον Αθανασιάδη δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί τέτοια αφλογιστία.
Αμυντικά, αν εξαιρέσουμε την συνεχόμενη υπομετριότητα του Leovac που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς οι άλλοι τα πήγαν καλά. Ο Μαλεζάς υπέστη διάστρεμμα και αντικαταστάθηκε από τον Varela που ήταν πάλι αρχηγικός, όπως πολύ καλός ήταν και ο Crespo. Ο Matos έκανε ένα ακόμη καλό παιχνίδι, με δύο τελικές, αλλά η μία πολύ καλή κεφαλιά που έπιασε αποκρούστηκε από τον εξαιρετικό τερματά τους και η άλλη βγήκε άουτ.
Ο Γλύκος μια φορά χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε πολύ καλά.
Συνεχιζόμενο πρόβλημα πάντως αποτελούν οι πολλές τελικές που δεν βρίσκουν στόχο. Εξ αιτίας (και) αυτού κλωτσήσαμε 4 βαθμούς. Εύχομαι να βελτιωθούμε στη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Για τις χαμένες ευκαιρίες νομίζω οτι φταίνε δυο πράγματα. Αφενός το οτι έχει δημιουργηθεί θέμα και συζητιέται συνεχώς δεξιά κ αριστερά είναι εμφανές οτι δημιουργεί πίεση και βαραίνει τα πόδια των παικτών. Για μένα είναι ξεκάθαρο οτι δεν υπάρχει αυτοσυγκέντρωση στα τελειώματα των φάσεων. Σαυτό όμως θα πρέπει να προσθέσουμε οτι οι δυο παίκτες που βάσει του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας επιβαρύνονται με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες εκ των πραγμάτων έχουν κακό βιογραφικό στο συγκεκριμένο τομέα. Τόσο ο garry, όσο κ ο djalma είναι ταχύτατοι με καλό κοντρόλ, αλλά συχνά το πλεονέκτημα τους αυτό μετατρέπεται σε μειονέκτημα. Αυτό γιατί 8 στις 10 περιπτώσεις κάνουν το τελείωμα ενώ επιταχύνουν και συνήθως χωρίς να έχουν τον έλεγχο της μπάλας στα πόδια τους.

Κατά τα άλλα εγώ κρατάω την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Που υπήρχε κ όταν ο ηρακλής έπαιζε με 11. Εγώ προσωπικά θυμάμαι εποχές που δε μπορούσαμε να αλλάξουμε πάνω από τρεις μπαλιές (μια φορά αν θυμάμαι καλά επί εποχής 'σαρδελών' σε ματς στο περιστέρι με τον ατρόμητο καθόμουν και τις μετρούσα και πράγματι ποτέ δεν έγιναν από τα καμάρια μας 4 συνεχόμενες πάσες) και λέγαμε οτι μας πιάνει ο πονόματος. ΟΚ εκεί να το δεχθώ. Αλλά η κίνηση των παικτών μας καιη ευκολία με την οποία έβγαιναν οι φάσεις, νομίζω οτι είναι κάτι που δε συνηθίζεται από ομάδα της superleague.

Κι αν δεν υπήρχε η φάση που ζητά ο ηρακλής το πέναλτι θα ήμουν 100% ικανοποιημένος. Όχι γιατί υπάρχει τίποτα, ακόμα κ αν υπάρχει επαφή μεταξύ τους είναι σίγουρο οτι δεν προκαλέι κάποια ανατροπή (ενώ ο παίκτης πέφτει σα να τον χτύπησε το ρεύμα). Αλλά γιατί αν δεν είχε προηγουμένως ο κίτσιου αυτήν τη πολύ κακή αντίδραση, τώρα δε θα υπήρχε καμία αμφισβήτηση και καμία δικαιολογία από την άντίπαλη πλευρά. Που αν την επόμενη βδομάδα τους δώσουν κανένα τέτοιο πέναλτι εις βάρος τους θα ωρύονται οτι για μια ακόμη αγωνιστική οι διαιτητές τους έσφαξαν...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Εχουμε θεμα στα σουτ και στις εκτελέσεις γενικα. Οταν τα σουτ ειναι δυνατα ειναι συνηθως άστοχα και οταν ειναι εύστοχα ειναι ξεψυχισμένα. Αυτο κανει ολους τους αντιπάλους τερματοφύλακες να φαίνονται μπουφον αλλα νομιζω οτι κυριως εμεις τους κανουμε να δείχνουν ετσι. Αυτο δε σημαινει οτι ηταν κακος χτες ο Βραζιλιάνος του Ηρακλή αλλα βάλαμε κι εμεις το χεράκι μας.
Παρολα αυτα χτες αν δεν ειμαστε και εντελως γκαντεμηδες ενα 2-0 με 3-0 το καναμε οχι παραπανω ομως.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Η ομαδα επαιξε χθες πολυ ωραίο ποδοσφαιρο. Επρεπε να εχει βαλει αλλα 3 τουλαχιστον. Απλα χθες ηρθε να προστεθει στην αφελεια στα τελειωματα των προηγουμενων αγωνων η εκπληκτικη αποδοση του τερματα της γριας. Το γεγονός αυτο διατηρησε, αδικα κατα τη γνωμη μου, μια μουρμουρα και μια μιρλα ,ενω οι περισσοτερες ευκαιριες που χαθηκαν (ειδικα του Κλαους στο β που επρεπε να δεις στο super slow motion οτι ακουμπαει τη μπαλα ο τερμας προν παει δοκαρι , η κεφαλια του ματος και το φαλτσαριστο του καμπος στο α) χαθηκαν λογω ατυχιας και οχι ανικανοτητας. Οταν θελουμε μπορούμε να παιξουμε μπαλαρα με τα χωρια στην Τουμπα κατι που δε θυμάμαι ποσο καιρο ειχε να γινει. Δυστυχως χασαμε 4 πολυτιμους πόντους τσαμπα. Ας ειχαμε κερδίσει Ξανθη και Βεροια να ειμασταν πρωτοι απο χθες και να δειτε πως δεν θα πειραζαν κανενα οι 500 τελικες και 5 γκολ . Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο μαγκες . Η διαφορα ειναι οτι στην κακη σου μερα εσυ και η ζελα γκελαρεις και ο γαυρος περναει με εποπτες, τοιχος στα 20 μετρα και διαιτησια 70-30. Απολαυστε μπαλα λοιπον και αφηστε τη μιρλα . Η ομαδα νομοτελειακα θα ξεμπουκωσει. Ελπιζω να γινει την Κυριακη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Odi έγραψε:Νίκη πολύ πιο εύκολη από οτι δείχνει το σκορ,με την ομάδα να δημιουργεί 20+ τελικές και εφτά κλασικές ευκαιρίες.

Τρεις έχασε ο Κλάους,μία ο Μπίσεσβαρ,μία ο Γκάρυ,μία ο Τζάλμα,μία ο Μάτος.Πλουραλισμός στην αστοχία λοιπόν.

Γενικά πολύ καλή εμφάνιση,MVP για μένα ο Μπίσεσβαρ,το παιδί είναι εκπληκτικό.
Ακριβώς έτσι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”