Βόλεϊ 2016/17
-
Re: Βόλεϊ 2016/17
Ήμουνα στο γήπεδο σήμερα μαζί με άλλους 1000-1200. Καθόμουν μόνος κάτω στο κάγκελο ( για την ακρίβεια, πανω στο κάγκελο) κάτω δεξιά απέναντι απο τους επισήμους. Κάθησα εκεί επίτηδες για να παρατηρήσω καποια πράγματα. Χωρίς να το ξέρω λοιπόν, ίσως είδα το τελευταίο Καρφί μιας Τεράστιας, Μυθικής καριέρας. Απο την αρχή, παρατήρησα οτι ο Ερνάντο Γκόμεζ είχε κολημένο ένα γαλάζιο αυτοκόλητο στο δεξιό ώμο του και έβγαινε μέχρι τον τρικέφαλο. Στο δεύτερο σέτ ο γίγαντας, ο Τάισον του βόλευ, με το κορμί που θα ζήλευαν Πυγμάχοι, σηκώνεται καρφώνει και σωριάζεται ουρλιάζοντας στο έδαφος. Κατάλαβα οτι υπέστη σοβαρή ζημιά. Ο τρόπος που σηκώθηκε και εγκατέλειψε το γήπεδο με το χέρι κρεμασμένο, μάλλον δείχνει εξάρθρωση ώμου. Αν αυτό επιβεβαιωθεί ίσως λοιπόν, ίσως εκεί στο κάγκελο να είδα ακριβώς διαγώνια πίσω του, να είδα το τέλος μιας τεράστιας καριέρας ενός τεράστιου παίκτη. Δεν θα μπώ σε τεχνικά ζητήματα, οι εξαρθρώσεις στους αθλητές αντιμετωπίζονται χειρουργικά και χρειάζονται μεγάλα διαστήματα αποθεραπείας. Είναι δύσκολοι τραυματισμοί. Στους απλούς ανθρώπους αν η ζημιά δεν είναι μεγάλη ίσως να μην αξίζει η εγχείρηση μιάς και δεν υπάρχει ποτέ 100% σταθεροποίηση του ώμου ακόμη και μετά την εγχείρηση, ενώ η επιτυχία της εγχείρησης δεν είναι εγγυημένη. Αλλά σε αυτό το άθλημα (που παίζεται -κυρίως- με τα χέρια), σε αυτή τη θέση (που προυποθέτει δυνατά καρφιά) και σε αυτό τον ώμο (στο καλό χέρι του Γκόμεζ), σε αυτή την ηλικία, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.
Του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και ανάρρωση.
Υ.Γ.
Κάποιες άλλες παρατηρήσεις απο το παιχνίδι, αν και ο τραυματισμός του Γκόμεζ τα επισκιάζει όλα. Δεν έχω όρεξη για πολλά σχόλια.
Παπαδόπουλος - πολύ καλή επιλογή
Σωτηρίου - Εξαιρετική μεταγραφή, αθλητικός, έξυπνος, ψηλός, δυνατός.
Ανδρεάδης - πολύ δυνατός και πολύ καλός. Ωστόσο, μιλάει πολύ (το είχαμε παρατηρήσει και με την Εθνική). Αντάλλαξαν κάποια σχόλια με τον Γκαρά, τον καθυσήχασαν Σακόγλου και Πέτκοβιτς. Θα δούμε.
Σακόγλου - Εξαιρετική μεταγραφή. Αθλητικός, εκρηκτικός, πολύ δυνατός. Ενθουσιώδης. Αν ήταν και ψηλότερος, δεν θα ήταν αναπληρωματικός.
Πέτκοβιτς - θετικός, ήρεμη δύναμη. Θα δούμε στα μεγάλα παιχνίδια αν έχει την ψυχραιμία και την ποιότητα να αποτελεί άξιο συνεχιστή του Μυθικού Βασίλη Κουρνέτα.
Γενικά, η υποδοχή βελτιώθηκε πάρα πολύ. Επιθετικά δεν υπάρχει Σεπέδα.
Του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και ανάρρωση.
Υ.Γ.
Κάποιες άλλες παρατηρήσεις απο το παιχνίδι, αν και ο τραυματισμός του Γκόμεζ τα επισκιάζει όλα. Δεν έχω όρεξη για πολλά σχόλια.
Παπαδόπουλος - πολύ καλή επιλογή
Σωτηρίου - Εξαιρετική μεταγραφή, αθλητικός, έξυπνος, ψηλός, δυνατός.
Ανδρεάδης - πολύ δυνατός και πολύ καλός. Ωστόσο, μιλάει πολύ (το είχαμε παρατηρήσει και με την Εθνική). Αντάλλαξαν κάποια σχόλια με τον Γκαρά, τον καθυσήχασαν Σακόγλου και Πέτκοβιτς. Θα δούμε.
Σακόγλου - Εξαιρετική μεταγραφή. Αθλητικός, εκρηκτικός, πολύ δυνατός. Ενθουσιώδης. Αν ήταν και ψηλότερος, δεν θα ήταν αναπληρωματικός.
Πέτκοβιτς - θετικός, ήρεμη δύναμη. Θα δούμε στα μεγάλα παιχνίδια αν έχει την ψυχραιμία και την ποιότητα να αποτελεί άξιο συνεχιστή του Μυθικού Βασίλη Κουρνέτα.
Γενικά, η υποδοχή βελτιώθηκε πάρα πολύ. Επιθετικά δεν υπάρχει Σεπέδα.
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκόμεζ
Ικανοποίηση από τις εξετάσεις του Γκόμεζ με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για εξάρθρωση και τον έμπειρο διαγώνιο να μένει εκτός για ενάμισι μήνα.
Ναι μεν αλλά για τον Ερνάντο Γκόμεζ και τον τραυματισμό του στην σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το Λιγκ Καπ. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα σωριάστηκε στο έδαφος με έντονους πόνους στον ώμο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που φοβήθηκαν για μεγάλη ζημιά.
Ο παίκτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου εκεί τα νέα δείχνουν να είναι ευχάριστα. Η γνωμάτευση των γιατρών κάνει λόγο για απλή εξάρθρωση και το ευχάριστο είναι πως κατάφεραν να βάλουν πίσω τον ώμο του παίκτη. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με μαγνητική για να φανεί αν έχει υπάρξει και άλλο πρόβλημα, ωστόσο αν τελικά όντως ο Γκόμεζ έχει υποστεί εξάρθρωση θα μείνει εκτός για περίπου ενάμισι μήνα.
Και λέμε περίπου γιατί ο ίδιος ο παίκτης έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως επιστρέφει πολύ πιο δυνατός πιο γρήγορα από όσο όλοι περιμένουν. Το κυριότερο όμως είναι πως αν δεν βγει κάτι παραπάνω στις μαγνητικές, ο παίκτης γλίτωσε τα χειρότερα που θα τον άφηναν εκτός ωε και όλη την χρονιά.
Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως δεν θα κινηθεί για άλλον παίκτη και πως θα πορευτεί με τον Σακόγλου, μέχρι ο Γκόμεζ να είναι έτοιμος και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
http://www.gazzetta.gr/volleyball/artic ... a-o-gkomez
Ικανοποίηση από τις εξετάσεις του Γκόμεζ με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για εξάρθρωση και τον έμπειρο διαγώνιο να μένει εκτός για ενάμισι μήνα.
Ναι μεν αλλά για τον Ερνάντο Γκόμεζ και τον τραυματισμό του στην σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το Λιγκ Καπ. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα σωριάστηκε στο έδαφος με έντονους πόνους στον ώμο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που φοβήθηκαν για μεγάλη ζημιά.
Ο παίκτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου εκεί τα νέα δείχνουν να είναι ευχάριστα. Η γνωμάτευση των γιατρών κάνει λόγο για απλή εξάρθρωση και το ευχάριστο είναι πως κατάφεραν να βάλουν πίσω τον ώμο του παίκτη. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με μαγνητική για να φανεί αν έχει υπάρξει και άλλο πρόβλημα, ωστόσο αν τελικά όντως ο Γκόμεζ έχει υποστεί εξάρθρωση θα μείνει εκτός για περίπου ενάμισι μήνα.
Και λέμε περίπου γιατί ο ίδιος ο παίκτης έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως επιστρέφει πολύ πιο δυνατός πιο γρήγορα από όσο όλοι περιμένουν. Το κυριότερο όμως είναι πως αν δεν βγει κάτι παραπάνω στις μαγνητικές, ο παίκτης γλίτωσε τα χειρότερα που θα τον άφηναν εκτός ωε και όλη την χρονιά.
Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως δεν θα κινηθεί για άλλον παίκτη και πως θα πορευτεί με τον Σακόγλου, μέχρι ο Γκόμεζ να είναι έτοιμος και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
http://www.gazzetta.gr/volleyball/artic ... a-o-gkomez
- john4serres
-
ίσως να υπήρχε κάτι με τον Γκόμεζ και τις προηγούμενες εβδομάδες, σε κάποια φιλικά δεν είχε παίξει, είχα διαβάσει κάτι αόριστο για έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Σήμερα, φορούσε ένα αυτοκόλητο στον ώμο και μέχρι να τραυματιστεί ζήτημα αν κάρφωσε 2-3 φορές, γενικά ήταν επιφυλακτικός. Σε μια απο τις ελάχιστες προσπάθιες να καρφώσει τραυματίστηκε. ίσως είχε υπεξάρθρωση, και σήμερα έπαθε εξάρθρωση. Πάντως η αστάθεια στον ώμο δεν φεύγει. Άγνωστο τι συνέπειες θα έχει αυτό στην ποιότητα του παιχνιδιού του. Φυσικά του Ευχόμαστε να γυρίσει δυνατός.
Δείτε τα σχόλια απο το προηγούμενο παιχνίδι της Παρασκεύης απο Miltos Nero και goran:
Δείτε τα σχόλια απο το προηγούμενο παιχνίδι της Παρασκεύης απο Miltos Nero και goran:
goran 64 έγραψε:Το παρατηρήσαμε κι εμείς αυτό για τον Γκόμεζ...Έπαιξε με λιγότερο απ το 50% ένταση απ αυτό που ξέραμε παλιότερα και λέγαμε ότι πιθανά να είναι λόγω "αδύναμου" αντιπάλου και ξεκινήματος της σεζόν...Θα δείξει...Miltos Nero έγραψε:Ήμουν σήμερα στο γήπεδο...Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η εμφάνιση του Σωτηρίου...Φαίνεται ήδη κι από τον πρώτο επίσημο αγώνα , ότι η ομάδα έχει βάθος και σίγουρα είναι πιο πλήρης από τα προηγούμενα χρόνια...Έχω μία απορία που αποκόμισα από αυτόν τον αγώνα και θα ήθελα κάποιος αδελφός να με βοηθήσει...Αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ο Γκόμες? Όποιος παρακολούθησε τον αγώνα σήμερα , θα παρατήρησε
ότι δεν πήγαινε σε καμία φάση με δύναμη και γενικά ήταν πολύ επιφυλακτικός...ούτε επιθετικά σέρβις , ούτε καρφιά...κάτι πλασεδάκια έκανε...μόνο Γκόμες δεν θύμιζε η εμφάνιση του σήμερα...Μήπως υπήρχε κάποια εντολή? Προφανώς κάτι συμβαίνει , το οποίο μου διαφεύγει γι αυτό ζητώ διευκρίνιση από κάποιον που ξέρει , γιατί δεν μπορώ επ' ουδενί να φανταστώ ότι αυτή ήταν μια εμφάνιση του υγιούς Γκόμες...!!
- Metagrafakias
Παιδες επειδη εχω βγαλει τον ωμο μου 4 φορες εχω να πω αν σου βγει μια φορα αστα να πανε....μετα βγαινει με το παραμικρο καθως χαλαρωνει ο συνδεσμος....καλα γινεται μονο με χειρουργικη επεμβαση αλλα η αποθεραπεια κραταει αρκετους μηνες!!!μακαρι ο γκομεζ να επιστρεψει συντομα!!!!!
-
Αποδείχτηκε τελικά , ότι ο Γκόμες είχε όντως κάποιο πρόβλημα και μάλιστα εδώ και καιρό! Την μπλε(θεραπευτική?) ταινία , που είχε στον ώμο την είχα παρατηρήσει και στο παιχνίδι με την Ορεστιάδα που ήμουν μέσα! Εδώ όμως γεννώνται αρκετά ερωτήματα και με συγχωρείτε αδέλφια , αλλά εγώ θέλω να τα καταθέσω!
1ον : αφού ο αθλητής είχε ήδη πρόβλημα ή έστω ενόχληση για ποιον λόγο ρίσκαρε τη συμμετοχή του ο προπονητής και μάλιστα σε αγώνες όχι ιδιαίτερης δυσκολίας , όπως με Ορεστιάδα και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην έδρα μας?2ον : Εφόσον δεν είχε παίξει καθόλου και στο τουρνουά της Αθήνας κόντρα στο βάζελο πριν 2 εβδομάδες , άρα αντιμετώπιζε και τότε αυτό το πρόβλημα.Για ποιον λόγο το πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε και δεν ξεπεράστηκε τόσο καιρό? Μήπως γιατί όπως προανέφεραν κάποιοι συνοπαδοί ένα τέτοιο πρόβλημα για έναν αθλητή βόλεϊ δεν ξεπερνιέται εύκολα , ίσως και ποτέ? Και το μεγάλο ερώτημα είναι άλλο...Ο τραυματισμός αυτός γεννήθηκε στην προετοιμασία ή προϋπήρχε και τον έφερε μαζί του ο αθλητής? Σίγουρα θα πρέπει από την διοίκηση να βγουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση..Ο παίκτης αυτός όσο και να τον αγαπάμε έχει το υψηλότερο συμβόλαιο! Πρέπει να βγουν και να μας πουν τι να περιμένουμε! Όταν αποθεραπευτεί , θα είναι ο παλιός καλός Γκόμες ή θα βλέπουμε το φάντασμα του Γκόμες να κάνει πλασεδάκια, όπως στον αγώνα με την Ορεστιάδα? Γιατί εμένα δεν με καλύπτει , αυτό που βγαίνει από την διοίκηση , ότι θα πάμε με τον Σακόγλου (χωρίς να υποτιμώ το παιδί) , μέχρι να γυρίσει ο Γκόμες...Να γυρίσει ναι , αλλά σε ποια κατάσταση? και με το ίδιο συμβόλαιο? Κάποιοι ήδη εδώ μέσα μας έχετε τρομοκρατήσει με αναφορές περί ολοκλήρωσης καριέρας και τελευταίας εμφάνισης του Γκόμες...!!!
1ον : αφού ο αθλητής είχε ήδη πρόβλημα ή έστω ενόχληση για ποιον λόγο ρίσκαρε τη συμμετοχή του ο προπονητής και μάλιστα σε αγώνες όχι ιδιαίτερης δυσκολίας , όπως με Ορεστιάδα και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην έδρα μας?2ον : Εφόσον δεν είχε παίξει καθόλου και στο τουρνουά της Αθήνας κόντρα στο βάζελο πριν 2 εβδομάδες , άρα αντιμετώπιζε και τότε αυτό το πρόβλημα.Για ποιον λόγο το πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε και δεν ξεπεράστηκε τόσο καιρό? Μήπως γιατί όπως προανέφεραν κάποιοι συνοπαδοί ένα τέτοιο πρόβλημα για έναν αθλητή βόλεϊ δεν ξεπερνιέται εύκολα , ίσως και ποτέ? Και το μεγάλο ερώτημα είναι άλλο...Ο τραυματισμός αυτός γεννήθηκε στην προετοιμασία ή προϋπήρχε και τον έφερε μαζί του ο αθλητής? Σίγουρα θα πρέπει από την διοίκηση να βγουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση..Ο παίκτης αυτός όσο και να τον αγαπάμε έχει το υψηλότερο συμβόλαιο! Πρέπει να βγουν και να μας πουν τι να περιμένουμε! Όταν αποθεραπευτεί , θα είναι ο παλιός καλός Γκόμες ή θα βλέπουμε το φάντασμα του Γκόμες να κάνει πλασεδάκια, όπως στον αγώνα με την Ορεστιάδα? Γιατί εμένα δεν με καλύπτει , αυτό που βγαίνει από την διοίκηση , ότι θα πάμε με τον Σακόγλου (χωρίς να υποτιμώ το παιδί) , μέχρι να γυρίσει ο Γκόμες...Να γυρίσει ναι , αλλά σε ποια κατάσταση? και με το ίδιο συμβόλαιο? Κάποιοι ήδη εδώ μέσα μας έχετε τρομοκρατήσει με αναφορές περί ολοκλήρωσης καριέρας και τελευταίας εμφάνισης του Γκόμες...!!!
Πράσινη ήταν η ταινία στον ώμο του με την Ορεστιάδα...Το παρατήρησα γιατί φορούσαν κι αυτοί πράσινα και το σχολιάσαμε του στυλ..."ρε τον πουλημένο..."... 
Περαστικά ρε Χάρη...Μακάρι να γυρίσεις κοντά μας γερός και να βοηθήσεις πολύ για το triple!!!!

Περαστικά ρε Χάρη...Μακάρι να γυρίσεις κοντά μας γερός και να βοηθήσεις πολύ για το triple!!!!

-
Miltosnero, ψυχραιμία ρε συ. Καλά κάνει η διοίκηση και κρατάει τα αποδυτήρια στεγανά και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Δεν βλέπεις πως ο εχθρός κρύβει τα προβλήματα του κάτω από το χαλί. Ο Φιλιποφ ήταν για εγχείρηση στη μέση και δεν την έκανε, ο Αγκαμεζ έχει θέματα μετά γόνατα όπως είχαν αναφέρει παλαιότερα άλλοι εδώ μέσα, υπήρχαν θέματα με τον προπονητη τους τον οποίο άλλαξαν σε μια νύχτα, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν και οικονομικά προβλήματα. Αν χρειαστεί αλλαγή στο ρόστερ αυτό μπορεί να γίνει, υπάρχει χρόνος. Αλλά γιατί να αποκαλυφθεί η στρατηγική μας δημόσια και εκ των προτέρων? Να σου πω πάντως και δύο σημεία που μπορεί(μπορεί και όχι) να συνδέονται. Ο Χάρι έκλεισε πριν τον Καλμαζιδη, ενώ πριν ένα μήνα υπήρξαν δημοσιεύματα για Σεπεδα, με τον Προπονητή να γυρίζει Γκομεζ σε ακραιο.
Έχουμε τρομερό προπονητή που έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές, η ομάδα είναι βελτιωμένη και αναμένουμε την άφιξη Νταντε

Έχουμε τρομερό προπονητή που έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές, η ομάδα είναι βελτιωμένη και αναμένουμε την άφιξη Νταντε

- ΑποστόληςΑ
Ενημερωτικα
Κινεσιο λεγεται αυτη η ταινια και χρησημοποιειται για θεραπεια επειτα απο ενοχλησεις ή τραυματισμους. Μου εχει τοποθετησει αρκετες φορες η φυσιοθεραπευτρια μου για γρηγοροτερη αποκατασταση. Βοηθαει στην ταχυτερη ροη του αιματος (ενα απο αυτα που θυμαμαι που μου λεει), αρα και στην γρηγοροτερη αποκατασταση.
Στα ασχημα κι επειδη βλεπω πως δεν το εχετε γραψει ακομα:
Παρά τις αισιόδοξες αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών, τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης δεν ήταν και τόσο ευχάριστα για τον τραυματισμό του Ερνάντο Γκόμεζ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Βενεζουελάνος θα χρειαστεί έναν μήνα θεραπεία για να μπει σιγά σιγά στο παρκέ και άλλον έναν μήνα θεραπεία και προπόνηση έτσι ώστε να μπορέσει να δοκιμάσει να αγωνιστεί.
Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ λοιπόν δεν θα μπορέσει σίγουρα να βοηθήσει τον Δικέφαλο στο 2016 με τους ασπρόμαυρους να χάνουν το πιο σημαντικό τους «όπλο» λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
«Μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αθλητής Ερνάντο Γκόμεζ, και με απόφαση του ιατρικού τιμ της ομάδας, ξεκινά άμεσα θεραπεία για την αποκατάσταση του τραυματισμού. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε εύλογο χρόνο».
http://inpaok.com/324224/%CE%B3%CE%BA%C ... F%8C-2017/
Κινεσιο λεγεται αυτη η ταινια και χρησημοποιειται για θεραπεια επειτα απο ενοχλησεις ή τραυματισμους. Μου εχει τοποθετησει αρκετες φορες η φυσιοθεραπευτρια μου για γρηγοροτερη αποκατασταση. Βοηθαει στην ταχυτερη ροη του αιματος (ενα απο αυτα που θυμαμαι που μου λεει), αρα και στην γρηγοροτερη αποκατασταση.
Στα ασχημα κι επειδη βλεπω πως δεν το εχετε γραψει ακομα:
Παρά τις αισιόδοξες αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών, τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης δεν ήταν και τόσο ευχάριστα για τον τραυματισμό του Ερνάντο Γκόμεζ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Βενεζουελάνος θα χρειαστεί έναν μήνα θεραπεία για να μπει σιγά σιγά στο παρκέ και άλλον έναν μήνα θεραπεία και προπόνηση έτσι ώστε να μπορέσει να δοκιμάσει να αγωνιστεί.
Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ λοιπόν δεν θα μπορέσει σίγουρα να βοηθήσει τον Δικέφαλο στο 2016 με τους ασπρόμαυρους να χάνουν το πιο σημαντικό τους «όπλο» λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
«Μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αθλητής Ερνάντο Γκόμεζ, και με απόφαση του ιατρικού τιμ της ομάδας, ξεκινά άμεσα θεραπεία για την αποκατάσταση του τραυματισμού. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε εύλογο χρόνο».
http://inpaok.com/324224/%CE%B3%CE%BA%C ... F%8C-2017/
Έχω κάνει Γιατρός;pilotos έγραψε:Του χρόνου λογικά
SM-G935F
Εκτιμώ ότι θα φάει και τον Ιανουάριο με αποκατάσταση
SM-G935F
Αν δεν προκύψει εν τω μεταξύ εγχείρηση
και...λήξη...
Κρίμα γι αυτόν τον παιχταρά, πολύ λυπάμαι...
Υ.Γ. Μακάρι να τα καταφέρει να τον ξαναδούμε με τα ασπρόμαυρα κι ας είναι και στα play off...

Κρίμα γι αυτόν τον παιχταρά, πολύ λυπάμαι...

Υ.Γ. Μακάρι να τα καταφέρει να τον ξαναδούμε με τα ασπρόμαυρα κι ας είναι και στα play off...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 18 Οκτ 2016, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ισχύει δυστυχώς.
Και να γυρίσει, δύσκολα θα φτάσει τοπ
Εμείς ερχόμαστε βέβαια..
SM-G935F
Και να γυρίσει, δύσκολα θα φτάσει τοπ
Εμείς ερχόμαστε βέβαια..
SM-G935F