Ποιο κέντρο όμως? Το χαμένο του β' ημιχρόνου? Ή το φλύαρο του α'?Sick Bastard έγραψε:Ένα κέντρο μόνος του ήταν χθες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
87.José Alberto Cañas
Re: 87.José Alberto Cañas
- back in black
Αυτό το κέντρο , το όποιο κέντρο είχαμε χτες. Μόνος πάλευε.Οι αλλοι 2 ήτανε απόντες.goran 64 έγραψε:Ποιο κέντρο όμως? Το χαμένο του β' ημιχρόνου? Ή το φλύαρο του α'?Sick Bastard έγραψε:Ένα κέντρο μόνος του ήταν χθες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
Αυτό είναι απλά η άποψη μου φυσικά. Αλλος μπορεί να έχει την άποψη ότι Τσίμι κ Σάχοφ ήτανε καλοί.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι φλυαρο;;;goran 64 έγραψε:Ποιο κέντρο όμως? Το χαμένο του β' ημιχρόνου? Ή το φλύαρο του α'?Sick Bastard έγραψε:Ένα κέντρο μόνος του ήταν χθες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
εμένα μου χει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι λαθέρ όταν πιέζεται
και σήμερα "πούλησε" τη μπάλα σε επικίνδυνο σημείο 2 φορές και σε κάθε ματς σχεδόν το κάνει
και σήμερα "πούλησε" τη μπάλα σε επικίνδυνο σημείο 2 φορές και σε κάθε ματς σχεδόν το κάνει
Σε καθε ματς τα κανει αυτα δυστυχως αν κ σημερα ήταν καλος σε μεγάλο διάστημα κ πρώτη φορα κ επιθετικα απειλητικός
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω...χωρις να πιεζεται κανει πιο ευκολα το λαθος..danirifle έγραψε:εμένα μου χει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι λαθέρ όταν πιέζεται
2-3 φορες ο σπικερ επισημανε οτι του δινει οδηγιες ο ιβιτς.δεν του αρεσε η συμπεριφορα του.
- Kostas_Peraia4
- Aureliano Buendia
Οι τρομερά μέτριες εντυπώσεις που έχω από τον παίκτη συνεχίζονται.
Πάρα πολλά λάθη σε πολύ επικίνδυνα σημεία, ακόμη και με αντιπάλους που δεν θα τον πρεσάρουν τρελά.
Τι να πω, περίμενα περισσότερα πράγματα. Ευελπιστώ να βρεθεί σε καλή μέρα την επόμενη Κυριακή γιατί θα έχουμε προβλήματα χοντρά.
Πάρα πολλά λάθη σε πολύ επικίνδυνα σημεία, ακόμη και με αντιπάλους που δεν θα τον πρεσάρουν τρελά.
Τι να πω, περίμενα περισσότερα πράγματα. Ευελπιστώ να βρεθεί σε καλή μέρα την επόμενη Κυριακή γιατί θα έχουμε προβλήματα χοντρά.
- desperando
- Επικοινωνία:
το πρώτο παιχνίδι που δεν ήταν τόσο καλός και είχε κάποια προβληματάκια
επιπλέον έχει γλιστρήσει έως τώρα δέκα φορές...διάλεξε ρε συ άλλες Τάπες
επιπλέον έχει γλιστρήσει έως τώρα δέκα φορές...διάλεξε ρε συ άλλες Τάπες
επικινδυνος σημερα δεν το περιμενα ποτε απο παιχτη με τις δικες σου παραστασεις...προσωπικα με απογοητευεις πληρως στα τελευταια ματς δεν ξερω τι φταιει...
Για μενα θετικό οτι δεν έπαιξε μαζι με τσιμι κ λογικα θα μοιράζονται παιχνίδια εκτος αυτών που ναι ζορικα
- ΑποστόληςΑ
Το χειρότερο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ έκανε χθες, κόντρα σε σχετικά εύκολο αντίπαλο. Οκτώ (8) λάθη.