Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MANIAKOS έγραψε:Εμενα με φοβίζει η ταχύτητα κ οτι βαζει κωλο δειχνει οτι προτιμάει να παει σε επαφή κ οχι αποφυγή μαρκαρίσματος κ ενέργεια κ επειδή τέσσερα νουμερα τον Χωριζουν απο το 14 φοβουμαι
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την κριτική στον Τζαλμά, ο οποίος βέβαια είναι ακριβώς ο ίδιος παίχτης που ήταν και στην Τουρκία, απλά εκεί που και που έβρισκε ανοιχτές άμυνες (όπως βρήκε με τον Άγιαξ) ενώ εδώ έχει συνήθως δύο επάνω του. Τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν σε λανθασμένη επιλογή για το ρόλο που τον θέλαμε ενώ η απόδοσή του, ειδικά σε σχέση με τα λεφτά που παίρνει, για την ώρα, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ελπίζω πάντως σε κάποια προσαρμογή και βελτίωση, δε γίνεται να είναι τόσο τραγικός.
Πάντως, όταν κάνουμε κριτική στα εξτρέμ, να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ένα γρήγορο εξτρέμ που θα κάνει την κούρσα στη γραμμή θέλει και γρήγορο κέντρο και φορ να του δώσει μια επιλογή πάσας κι όχι παίχτες στα 30-40 μέτρα να προσπαθούν να τον προλάβουν. Τέτοιο κέντρο δυστυχώς δεν έχουμε και τα εξτρέμ μας είναι συνήθως αποκομμένα. Ο Γκάρι τολμάει τις προσωπικές ενέργειες και κάποιες του βγαίνουν, ο Τζαλμά όχι. Ίσως επειδή ξέρει ότι δεν έχει τη ντρίπλα κολώνει και κολλάει.
Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει πιο πολύ απ όλα είναι ότι έχω παρατηρήσει ότι μόλις φάει δυο κλωτσιές στον αγώνα το παρατάει. Εκνευρίζεται και χάνει τη συγκέντρωσή του. Σ αυτό πιστεύω ότι θέλει δουλειά και υποστήριξη από την ομάδα.
Έτσι όπως το έγραψα λογικό να μη βγάζεις νόημα. Να προσπαθήσω πάλι. Βάσει χαρακτηριστικών, ο Τζαλμά για μένα δεν είναι καλή επιλογή για το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί ούτε ανοιχτούς χώρους θα βρει πολλούς, ούτε έχουμε πολλά χαφ που ξακρίζουν να του δίνουν επιλογές. Την προσωπική ενέργεια και την ταχύτητα δεν την έχει σε τέτοιο βαθμό ώστε να σπάει κλειστές άμυνες μόνος του όπως έκανε ο Μακ ή όπως κάνει μερικές φορές ο Γκάρι. Στην Τουρκία επειδή έπαιζε σε πιο μικρή ομάδα έβρισκε χώρους πιο εύκολα. Δεν διαφέρει πολύ από το Σεμπά πχ.
Παρόλα αυτά, ακόμα και με τα χαρακτηριστικά που έχει, θα μπορούσε να έχει παίξει λίγο καλύτερα. Δεν λέω ότι φταίει σίγουρα μόνο ο ίδιος, μπορεί να θέλει ακόμα χρόνο να βρεθεί καλύτερα με τον Μάτος και με τα χαφ. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα το κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει σούπερ ή αντι Μακ. Αλλά για την ώρα δεν μου βγάζει ούτε αυτοπεποίθηση ούτε πνεύμα ηγέτη. Μόλις κάνει το πρώτο λάθος αρχίζει τις γκριμάτσες και την αυτοκριτική, αποσυντονίζεται. Περιοχή δεν πολυπατάει, σουτ δεν κάνει, προσωπική ενέργεια τη φοβάται, κοιτάζει πως θα πάει στη γωνία να κάνει σέντρα και τέλος. Ήρθε για έτοιμος παίχτης και με το μεγαλύτερο συμβόλαιο κι από αυτή την άποψη κρίνεται και αυστηρότερα από άλλους. Προσωπικά κρίνω πιο αυστηρά την επιλογή παρά τον ίδιο αλλά κι αυτός προς το παρόν δε βοηθάει καθόλου αυτούς που τον επέλεξαν.
Εγώ αφού ηρέμησα λίγο από το Κυριακάτικο παιχνίδι , πιστεύω οτι η διακοπή θα του κάνει πολύ καλο! Άμα αποκτήσει παραπάνω αυτοπεποίθεση θα δείξει πιο εύκολα όσα μπορει να κάνει! Μπαλα ξέρει , δυνατός είναι , έξυπνος είναι , έμπειρος είναι. Έπεσαν πολλά δύσκολα παιχνίδια μαζεμένα και η κούραση σε συνδυασμό ίσως με κακή φόρμα τον έκαναν να δείχνει περισσότερες αδυναμίες από ότι πραγματικά έχει. Απαραίτητο επίσης να σταματήσει να δέχεται 30 κλωτσίες κάθε παιχνίδι, δεν μπορείς να παίξεις μπάλα ετσι!
Ρε μανιακε μας δουλευεις η απο το πολυ τρολλαρισμα σου εμεινε συνηθεια? Ποια ομοιοτητα ακριβως ειδε με τον ΓΧ των 50 γκολ σε 100 αγωνες στον ΠΑΟΚ με τον Καμπος?
Στο οτι παιζει με ιδιο πόδι πλευρά σε αντιθεςη Με οτι πλεον μοντέρνα εξτρεμ παιζουν με ανάποδο πόδι συνεργασίες κλπ
Δεν ειναι μονο τα γκολ που θα ρθουν λογικα στο στυλ μίλησα
Την αποψη μου λεω