Καλή Κυριακή αργία να έχουμε με υγεία και επιπλέον...
..."Ωωωωωωωωωωωωω, γ@μήστε την γριάάάάάάάάάά...
Ωωωωωωωωωωωωωω, Ο Θ Ω Μ Α Ν Ι Κ Α ΑΑΑΑ"!!!!
Απ το στομα μου το πηρες.Ale έγραψε: Πάτερ, αν κάνεις σως πόρτο, το πιάτο μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με ένα Syrah Βόρειου Ροδανού, όπως ας πούμε ένα παλαιωμένο Crozes-Hermitage.
Aν από την άλλη συνοδεύσεις την συνταγή με φρέσκα μούρα, ένα Pinot Noir από την Cote d' Or της Βουργουνδίας θα απογειώσει τον συνδυασμό.
Eν τω μεταξυ,kataramenos5 έγραψε:Αντε ανακαλω.
Εδω παπας, εκει παπας ....ΦΑΠ
Το "χαζος που εσκισε τη γατα" δε παιζει?prist64 έγραψε:Eν τω μεταξυ,kataramenos5 έγραψε:Αντε ανακαλω.
Εδω παπας, εκει παπας ....ΦΑΠ
οταν ειδε το ποστ η πρεσβυτερα ειπε,ή πολυ εξυπνος ειναι αυτοςή ομοιοπαθης
.
Μπορει και τα δυο,το πιο πιθανο.