Βασίλης Λάκης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αν διάβαζες πιο πάνω θα έβλεπες πως δεν κριτικάρω τον παίκτη, ... αλλά αυτόν που επιμένει να τον χρησιμοποιει
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Διαφωνώ, ... εγώ δεν θέλω να φύγει ο Sandos, αλλά να παραμείνει και περισσότερα χρόνια.
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.
Οι ομάδες είναι σαν τις αυτοκρατορίες, έχουν το ΖΕΝΙΘ και το ΝΑΔΙΡ τους.

Μου αρέσει αφάνταστα το αγγλικό στυλ ... όπου οι προπονητές δουλεύουν στις ομάδες τους πολλά χρόνια, σε πολλές περιπτώσεις.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ?

Τώρα αν κάποιοι το εκλαμβάνουν αλλιώς ... είναι πρόβλημα τους.
Άβαταρ μέλους
gash042

Δημοσίευση από gash042 »

OK done Zorro. :wink:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αντσελότι
Φέγκιουσον
Βενγκέρ
Γκι Ρου

Κοινή συνισταμένη όλων η πολυετής παραμονή τους στους πάγκους των ομάδων τους όπου μεσουρανούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν.

Και προσέξτε λίγο.. Όλοι τους ξεκίνησαν παίρνοντας τις ομάδες τους από το 0 και κάτω από υπερβολικά άσχημες συνθήκες και πίεση των οπαδών..
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

Ένα ακόμη -και πολύ σημαντικό -στοιχείο της καριέρας των παραπάνω προπονητών επίσης είναι ότι δεν ευτύχησαν να γνωρίσουντον Βασίλη :lol:
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

σε αυτο που θα γραψο ειμαι σιγουροισ οτι θα συμφονειτε σχεδον ολοι,ο λακησ για παλεμαχοσ μια χαρα ειναι.τι πεζει μπαλα στην ομαδα μας?ελα ρε αδερφια αμα εχει λιγο τσιπα θα πρεπει να σταματησει την μπαλα τα χριστουγενα και να μην πλερονουμε 300.000 χιλαδες για ενα κεινουμενο παλτο.σορυ αμα τα λες καποσ αλλα ετσι ειναι κατα τα αλλα ΠΑΟΚ ΡΕ :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν μου αρεσει σαν παιχτης....

Απο κει και περα ειναι στο χερι του προπονητη και οσο ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ θα πρεπει να τον υποστω και να τον στηριζω ειτε μ αρεσει ειτε οχι....Θα ηθελα να δω τα νεα παιδια να παιζουν ποιο πολυ αλλα δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχουμε λιγκ καπ η κονφερενς καπ(αμα βαριεσε να αλλαξεις απο ελληνικα σε αγγλικα) για να βρει την ευκαιρια να τους βαλει μεσα και να τους πει να το πανε χαλαρα.

Μην ξεχνατε οτι στην Ελλαδα εαν δεν παιζεις αγωνα πρωταθληματος , παιζεις για το κυπελλο και ολοι οι αγωνες ειναι σοβαροι...Δεν σου δινουν την δυνατοτητα για πειραματισμους....

Οσο γι αυτους που θελουν να δουν τον ΠΑΟΚ να παιζει σαν τη σελεσαο ενα εχω να πω....Περσι με πονεσαν τα ματια με την Τσελσι....Ουτε η Ελλαδα στο Γιουρο δεν επαιξε τοσο αντιποδοσφαιρο...Νομιζες οτι παιζανε ραγκμπι....(ολοι σε μια γραμμη για να μην περναει η μπαλα)

Μηπως θυμαστε που εφτασε αυτη η ομαδα περσι???????Αν θυμαμαι καλα τελικο τσου λου.
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΕΣΟΝ Η ΣΕΙΡΑ
κουφανε μας και χαζεψε μας και να ξες θα γινεις ηρωας
εισαι ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πιθανότερο είναι να δείς τον Pablo να κεντάει σεμεδάκια με τη γιαγιά μου μεσα στο χαριλάου παρά να ανέβει ο Λάκης αλλα τεσπα....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

τη να ανεβει ο λακης ρε συ??? :)
ειμαι σιγουρος οτι κανεις πλακα....... :lol:
kimon

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΚΗΣ

Δημοσίευση από kimon »

ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ Σ`ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ(ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ)+ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ,2 ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ+ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΕ ΑΕΚΟΥΛΑ+ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ(ΠΗΓΕ+ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ).
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΤΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΛΟΓΡΙΑ+ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ...
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ+ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΗ+ΧΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ+ΕΠΙΑΣΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,Ο ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΣ.
ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ Σ`ΑΥΤΟΝ,ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ+Σ`ΑΛΛΟΥΣ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΑΚΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΜΠΙΖΕΡΑ,ΜΠΑΛΑΦΑΣ,ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Kimon επισης να σου θυμίσω ότι ο Σαλπιγγίδης από πιτσιρικάς έλιωνε στα τσιμέντα της τούμπας και ότι και ο Γεωργιάδης δηλωμένος βάζελος ήταν...Τωρα για το ποιος πρόσφερε περισσότερα καλύτερα κόιτα πίσω στο παρελθόν και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Συναισθηματισμοί και "άρρωστο παοκτσάκι/ηρακλάκι/γαυράκι μόνο στο μικρό μου πόνυ και στην αλικη στη χωρα των θαυμάτων...
Το ότι ο Λάκης δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο αλλά κανείς δεν αμφισβητεί το ότι παρά τα κραξίματα που τρώει προσπαθεί όσο μπορεί.. Και όπως και να το κάνουμε πακτωλόι χρημάτων για να κάναμε 22 μεταγραφές που το καλοκαίρι ΔΕΝ υπήρχαν... Μην είσαι απληστος, όλα θα παρουν το δρόμο που τους αξίζει
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Βασικά, ... όπως έχω ξαναδηλώσει , ...
δεν φταίει ο ποδοσφαιριστής για αυτά που δεν προσφέρει στην ομάδα μας, ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.

Εγώ δεν πυροβολώ ποτέ παίκτες αλλά τακτικές, εμμονές, και κολλήματα!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ.

Θα συμφωνήσω βέβαια πως προχθές στο Α ημίχρονο και μόνο, ... έπαιξε καλύτερα από ποτέ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

ΚΑΙ 8Α ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, ... ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ, ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ (γιατι είμαι οπαδός της πολυετούς παραμονής προπονητών)...

ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΟΤΑΝ
ΒΛΕΠΩ ΛΑΚΗΔΕΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Zorro4 έγραψε: (γιατι είμαι οπαδός της πολυετούς παραμονής προπονητών)...

ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΟΤΑΝ
ΒΛΕΠΩ ΛΑΚΗΔΕΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!
+10000000 :?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ο Λάκης θα βάλει γκολ αύριο ... :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”