Βόλεϊ 2016/17
-
Re: Βόλεϊ 2016/17
Ήμουν σήμερα στο γήπεδο...Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η εμφάνιση του Σωτηρίου...Φαίνεται ήδη κι από τον πρώτο επίσημο αγώνα , ότι η ομάδα έχει βάθος και σίγουρα είναι πιο πλήρης από τα προηγούμενα χρόνια...Έχω μία απορία που αποκόμισα από αυτόν τον αγώνα και θα ήθελα κάποιος αδελφός να με βοηθήσει...Αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ο Γκόμες? Όποιος παρακολούθησε τον αγώνα σήμερα , θα παρατήρησε
ότι δεν πήγαινε σε καμία φάση με δύναμη και γενικά ήταν πολύ επιφυλακτικός...ούτε επιθετικά σέρβις , ούτε καρφιά...κάτι πλασεδάκια έκανε...μόνο Γκόμες δεν θύμιζε η εμφάνιση του σήμερα...Μήπως υπήρχε κάποια εντολή? Προφανώς κάτι συμβαίνει , το οποίο μου διαφεύγει γι αυτό ζητώ διευκρίνιση από κάποιον που ξέρει , γιατί δεν μπορώ επ' ουδενί να φανταστώ ότι αυτή ήταν μια εμφάνιση του υγιούς Γκόμες...!!
ότι δεν πήγαινε σε καμία φάση με δύναμη και γενικά ήταν πολύ επιφυλακτικός...ούτε επιθετικά σέρβις , ούτε καρφιά...κάτι πλασεδάκια έκανε...μόνο Γκόμες δεν θύμιζε η εμφάνιση του σήμερα...Μήπως υπήρχε κάποια εντολή? Προφανώς κάτι συμβαίνει , το οποίο μου διαφεύγει γι αυτό ζητώ διευκρίνιση από κάποιον που ξέρει , γιατί δεν μπορώ επ' ουδενί να φανταστώ ότι αυτή ήταν μια εμφάνιση του υγιούς Γκόμες...!!
Ο Γκόμεζ και στα φιλικά δεν έπαιξε πολύ,λογικά είναι μέσα στο σχέδιο της προετοιμασίας του από το τεχνικό τιμ..
Το παρατηρήσαμε κι εμείς αυτό για τον Γκόμεζ...Έπαιξε με λιγότερο απ το 50% ένταση απ αυτό που ξέραμε παλιότερα και λέγαμε ότι πιθανά να είναι λόγω "αδύναμου" αντιπάλου και ξεκινήματος της σεζόν...Θα δείξει...Miltos Nero έγραψε:Ήμουν σήμερα στο γήπεδο...Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η εμφάνιση του Σωτηρίου...Φαίνεται ήδη κι από τον πρώτο επίσημο αγώνα , ότι η ομάδα έχει βάθος και σίγουρα είναι πιο πλήρης από τα προηγούμενα χρόνια...Έχω μία απορία που αποκόμισα από αυτόν τον αγώνα και θα ήθελα κάποιος αδελφός να με βοηθήσει...Αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ο Γκόμες? Όποιος παρακολούθησε τον αγώνα σήμερα , θα παρατήρησε
Πάντως στις δηλώσεις του ο Καλμαζίδης ανέφερε ότι υπάρχει-παρατηρεί κάποιο θέμα στον συγχρονισμό πασαδόρου και ακραίων μας, το οποίο πιστεύει ότι θα λυθεί με τον χρόνο και τα παιχνίδια...
Υ.Γ. Πραγματικά ο Σωτηρίου πετούσε φωτιές το παλικάρι...Για μένα ήταν M.V.P. εχθές, μακράν του δεύτερου μάλιστα!!!! Φτου φτου φτου, γερός να είναι και εκτιμώ ότι θα βοηθήσει πολύ φέτος...Πολύ βελτιωμένο είδα προσωπικά τον Γκαρά, ο οποίος έδειχνε μια μεγαλύτερη σιγουριά στις κινήσεις του, πράγμα το οποίο μπορεί να οφείλεται και στην ασφάλεια που του παρέχει δίπλα του, στην πίσω γραμμή, η παρουσία του Σαφράνοβιτς και η καλή συνεννόηση στις υποδοχές με τον Σάφρα, ο οποίος ήταν πολύ καλός και επιθετικά...Καλύτερο "δίδυμο" πάντως με φάνηκε να κάνουν απ ότι πέρυσι με τον Χιμένεθ, ίσως όμως και λόγω...ασχετοσύνης μου...

Υ.Γ. 2...Μου έκανε εντύπωση το ύψος του Πέτκοβιτς, το οποίο ξεπερνάει αυτό του Σάφρα μάλιστα, βοηθώντας πολύ στο μπλοκ μας, αλλά και δύο ειδικά ενέργειες του (μια "ανάποδη" πετυχημένη πάσα "πρώτου χρόνου" στον Σμαραγδή απ τα 4-5 μέτρα μακριά του όμως, ένα αστραπιαία γύρισμα του σώματος του και παράλληλα άλμα με πετυχημένο μονό μπλοκ σε λάθος-"χαμένη" μπαλιά δικού μας παίχτη πολύ ψηλά και στο όριο του φιλέ) που έδειξαν ότι είναι πάστα μεγάλης κλάσης παίχτη!!!!
Υ.Γ. 3...Πολύ καλός κι ο Σμαραγδής εχθές και αμυντικά και επιθετικά, δείχνει να συνεννοείται πολύ καλά ήδη με τον Σέρβο πασαδόρο μας στους πρώτους χρόνους...Ο Σακόγλου, παρ ότι μπήκε μετά το 2-0 σετ, φάνηκε αρχικά τρακαρισμένος, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και τελικά ήταν με θετικό πρόσημο θαρρώ...
-
Φάνηκε χτες μια έλλειψη συντονισμού στον πρώτο χρόνο...τουλάχιστον 2 με 3 φορές ύστερα από πάσα του Πέτκοβιτς ο κεντρικός ίσα που βρήκε την μπάλα με τα δάχτυλα, άσχετα από το γεγονός , ότι πήραμε πόντο έτσι 2 φορές(κυρίως λόγω απουσίας συντονισμού στην άμυνα της Ορεστιάδας)...Είναι φυσιολογικό όμως κάτι τέτοιο καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη...Συμφωνώ με goran πάντως για τον Πέτκοβιτς...κι εμένα μου άρεσε η εμφάνιση του και μου έκανε εντύπωση το ύψος του...πρέπει να τον στηρίξουμε και να χτίσουμε πάνω του...αρκετά ψηλός για πασαδόρος...κέρδισε τουλάχιστον 3 πόντους από μάχες πάνω στο φιλέ χάρη στο ύψος του...πρόκειται για διαφορετικό στοιχείο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια , που ενισχύει και το μπλοκ μας...Επίσης συμφωνώ και για τον Σμαραγδή , ο οποίος ήταν μαχητικός σε όλες τις φάσεις και ορεξάτος...θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός φέτος στις θέσεις των κεντρικών κι αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να καταγραφεί...Όσο για τον Σαφράνοβιτς , ένα έχω να πω...''σαν το παλιό καλό κρασί'' ...!!!
-
Σε ένα από τα άρθρα για τα φιλικά τις προηγούμενες εβδομάδες είχα διάβασει ότι ο Γκομεζ αντιμετώπιζε τραυματισμό γι'αυτο και δεν αγωνίστηκε. Ωστόσο από τότε δεν ξαναδιάβασα τίποτα το συγκεκριμένο ή παρόμοιο.Miltos Nero έγραψε:Ήμουν σήμερα στο γήπεδο...Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η εμφάνιση του Σωτηρίου...Φαίνεται ήδη κι από τον πρώτο επίσημο αγώνα , ότι η ομάδα έχει βάθος και σίγουρα είναι πιο πλήρης από τα προηγούμενα χρόνια...Έχω μία απορία που αποκόμισα από αυτόν τον αγώνα και θα ήθελα κάποιος αδελφός να με βοηθήσει...Αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ο Γκόμες? Όποιος παρακολούθησε τον αγώνα σήμερα , θα παρατήρησε
- Kostas_Peraia4
θα γουσταρα σημερα μιας που εχει και τουμπα μετα να πανε οσοι μπορουν πρωτα απο το παλατακι να εχει κανα 2χιλιαρο αλλα δυστυχως δεν τα κανουμε εμεις αυτα αρα μια 300αρια θα εχει
- Chuck Norris
Κώστα ζήτα τον κωδικό του Wi-Fi να μας δείξεις και live βιντεοKostas_Peraia4 έγραψε:Hρθα τοσο νωρις για την καλυψη του ματς που ακομα κανει προπονηση η ομαδα μπασκετ

Υπαρχει περιπτωση να το δουμε καπου το ματσακι διαδικτυακά????
υγ:Ολα κι ολα συνουσιαζεται η laola...............

υγ:Ολα κι ολα συνουσιαζεται η laola...............

- Kostas_Peraia4
Στα δημοσιογραφικα ειμαιChuck Norris έγραψε:Κώστα ζήτα τον κωδικό του Wi-Fi να μας δείξεις και live βιντεοKostas_Peraia4 έγραψε:Hρθα τοσο νωρις για την καλυψη του ματς που ακομα κανει προπονηση η ομαδα μπασκετ

- Kostas_Peraia4
- Kostas_Peraia4
13-10 ειμαστε μπροστα.Κεφατοι οι Ανδρεαδης και Σωτηριου.Προβληματιζει παλι ο Γκομεζ