Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από goran 64 »

@Johnys999...Ωραία φίλε, τώρα πιστεύω ότι αρχίζουμε να συνεννοούμαστε σωστά...

Το ξεκαθάρισμα που ξεκίνησε πέρυσι λοιπόν, π.χ. με Σάλπι, Ρατ κ.τ.λ. και συνεχίστηκε φέτος με Τζιώλη, Σκόνδρα κ.τ.λ., ακόμα και με τον δανεισμό του πολύ φέρελπη Κωνσταντινίδη, δείχνει να είναι πραγματικά ποδοσφαιρικά κυνικό και σύμφωνο με τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ. και μόνο, αλλά και με τις προθέσεις του προπονητή να φτιάξει μια ομάδα γρήγορη-μαχητική και συνάμα αποτελούμενη από καλούς-σοβαρούς επαγγελματίες κι όχι από βαρίδια και παιδάκια που ψωλ@ρμενίζουνε!!!!

Φρέσκος άνεμος μην φοβάσαι, γιατί ήδη πνέει από πέρυσι με την "απόκτηση" του Φρανκ Άρνεσεν, αλλά και μετά την "απομάκρυνση" του (προσωπικά πιστεύω πως ακόμα "βοηθάει" τον Μίχελ σαν "εξωτερικός συνεργάτης", αμειβόμενος κατ αποκοπήν) συνεχίζει να φυσάει και μάλιστα "ευρωπαϊκά", όπως ακριβώς ζητάς...
Μην ξεχνάς ότι εδώ και καιρό έχουμε για πρώτη φορά μέχρι και Ευρωπαίο Πρόεδρο!!!!

Οι 3-4 παιχταράδες-προσωπικότητες (στα μέτρα πάντα του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και του γ@μημένου ΠρωΚταθλήματος μας) πιστεύω ακράδαντα πως θα έρθουν του χρόνου για να κλείσει το τριετές πλάνο που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος!!!! Τότε λοιπόν θα κρίνω τα αποτελέσματα του προσωπικά, μετά την ολοκλήρωση της επόμενης χρονιάς!!!!
Αν τυχόν φυσικά έχει "φαγωθεί" κι η ΕΟ, τότε θαρρώ ότι τα αποτελέσματα όχι μόνο θα μας ικανοποιήσουν, αλλά θα μας αφήσουν ενθουσιασμένους, έχοντας χτίσει ήδη έναν Π.Α.Ο.Κ. που θα κερδίζει με την αξία του πλέον τίτλους επι σειρά ετών, αυτό δηλαδή που όλοι (όσοι όμως "βλέπουμε το κάδρο κι όχι τις λεπτομέρειες 2-3 πινελιών του, πιθανά "φάλτσων") ονειρευόμαστε!!!!

Είναι πολύ δύσκολο να φέρεις τερματοφύλακα καλύτερο του Παναή, γύρω στα 25 μάλιστα (μιλάς για νεότερο) και να μην τον έχεις 1η επιλογή...Τότε θα ακύρωνες την έλευση του Μπρκιτς, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα αξιόλογος...Ο Παναής εξ άλλου έχει αποδείξει, εκτός απ τις όποιες ποδοσφαιρικές ικανότητες του, ότι είναι αγωνιστής και όχι ιδιαίτερα "απαιτητικός-γκρινιάρης" όποτε κάθεται στον πάγκο κι αυτό είναι πολύ βασικό για την χημεία της ομάδας και την διαχείριση των αποδυτηρίων!!!!

Ελπίζω ότι το σκεπτικό μας δεν διαφέρει και πολύ, οπότε το μόνο που χρειάζεται από εμάς τώρα είναι αγάπη, πίστη και στήριξη στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας και ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται με παρουσία μας στο γήπεδο για να (ξανα)γίνουμε επιτέλους αυτό που ήμασταν πριν χρόνια...Ο 12ος παίχτης της!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

δεν βλέπω καμια βιασύνη στην ανανέωση Γλύκου και Τζαβέλα. να περιμέναμε δηλαδή να πάει Γενάρη να έχει δικαίωμα να συζητήσει με άλλη ομάδα επειδή πήραμε κάποιον που δεν έχει παίξει ακόμα ΜΗΠΩΣ και μας βγει καλύτερος μέχρι τότε? κι αν δεν βγει να κινδυνεύεις να ξεμείνεις με τον Βελλίδη??

καλώς ή κακώς ο Γλύκος είναι μια σταθερά. αξίζει συμβόλαιο και θέση στην ομάδα, έστω και σαν δεύτερος. είναι για μένα στους τρεις καλύτερους για να μην πω ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας. το ότι δεν παίζει στην Εθνική δεν είναι λόγω της ποιότητάς του, φταίει ακόμα κι ο ΠΑΟΚ γι'αυτο.

από τη μια λες ότι διώχνουμε τους καλύτερους και κρατάμε τους μέτριους αλλα στην περίπτωση του Γλύκου δεν σε ενοχλεί. είναι ο βασικός σου τερματοφύλακας και μακραν ο καλυτερος τερματοφύλακας που είχες τα τελευταία χρόνια. μέχρι να βρεις αυτόν που θα είναι καλύτερος, οφείλεις να τον προστατέψεις. όσο για τον θα βρει συμβόλαιο, ΑΝΕΤΑ και στην κούλα και στην ζέλα. και μετα τράβα τα μαλλιά σου γιατί τον άφησες τώρα που μπάινει στην καλύτερη ηλικία για ΤΦ.

αφού ανανεώσει ο Γλύκος και κατα προτίμηση στο τέλος της χρονιάς θα ανανεώσεις και τον Τσίμι και τον Γκάρυ. γιατί αν μπεις τώρα σε διαδικασίες κινδυνεύεις να αποπροσανατολίσεις τον ενθουσιώδη Γκάρυ και τον άπειρο Τσίμι μέσα στην χρονιά...
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Άρα κατά τα λεγόμενά σου, ή φταίει ο Ίβιτς που το καλοκαίρι ζήτησε ξεκάθαρα τερματοφύλακα ή ο Μίχελ που δεν έφερε καλύτερο του Γλύκου. Εγώ προτίμησα να μιλήσω για τη φιλοσοφία του συλλόγου και να μην το προσωποποιήσω. Ναι, ο Γλύκος είναι σταθερά. Κακώς για μένα. Τόσα χρόνια στην ομάδα, ποτέ δεν έκανε σταθερή σεζόν, χιλιάδες σκάουτερς τον έχουν δει και ποτέ δεν ήρθε πρόταση, αν ήταν τόσο καλός ε, όλο και κάποιος θα τον ήθελε. Και οκ, συμφωνώ ότι η εγκληματική παίζει στο ρόλο της στην εθνική αλλά τόσοι προπονητές, κανείς δεν το είδε ότι είναι ο καλύτερος? Ούτε ο Σάντος? Δεν ξέρω παιδιά, μπορεί να έχετε δίκιο. Δεν είναι ότι τον θεωρώ παλτό, για πέταμα, απλά βλέπω μια ομάδα που θέλει ν ανέβει επίπεδο και προσπαθεί να το κάνει με τις ίδιες σταθερές που τόσα χρόνια δεν έχουν φέρει ούτε μια επιτυχία σε επίπεδο τίτλου, ούτε καν πρωταθλητισμό. Και δε νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

@Johnys999, με όλο τον σεβασμό ρε φίλε και με καμιά διάθεση αντιπαράθεσης...

Διαβάζοντας τα 3 τελευταία posts σου ξανά και ξανά με την σειρά και προσεκτικότατα, αδυνατώ συνεχώς να καταλήξω με βάση την λογική στο αν είσαι τελικά "ντόκτορ Τζέκυλ ή μίστερ Χάιντ"... 8-)
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Μια χαρά νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Μιλάω για τις περίφημες "σταθερές" που τόσα χρόνια έχουν την ομάδα στις πλάτες τους και μάλλον θα συνεχίσουν άλλα τόσα, πιθανότατα με τα ίδια αποτελέσματα. Όπως κι εγώ καταλαβαίνω τι συνήθως θες να πεις εσύ στα ποστς σου. 'Οτι πέραν της εγκληματικής και των αρδ όλα είναι καλά, και με το ρόστερ και με όλα κι όποιος γράψει οποιαδήποτε κριτική κάνει κακό στην ομάδα. Ο καθένας την άποψή του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μια είναι σταθερά ο Σαββίδης αν δεν μας αρέσει το λέμε..... Δυστυχώς ο κασιματης δεν κατάφερε τελευταία στιγμή να φέρει την αγγελοπουλου όπως λέει..... Τώρα θα είμασταν αλλού τώρα που αλλού? Ποιος ξέρει
Άβαταρ μέλους
goran 64

johnys999 έγραψε:Μια χαρά νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Μιλάω για τις περίφημες "σταθερές" που τόσα χρόνια έχουν την ομάδα στις πλάτες τους και μάλλον θα συνεχίσουν άλλα τόσα, πιθανότατα με τα ίδια αποτελέσματα. Όπως κι εγώ καταλαβαίνω τι συνήθως θες να πεις εσύ στα ποστς σου. 'Οτι πέραν της εγκληματικής και των αρδ όλα είναι καλά, και με το ρόστερ και με όλα κι όποιος γράψει οποιαδήποτε κριτική κάνει κακό στην ομάδα. Ο καθένας την άποψή του.
Το πήγες αλλού πάλι ρε φίλε...Στην προηγούμενη σελίδα, πριν κάνα δίωρο δηλαδή, μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, τώρα τι έγινε ξαφνικά?

Οι σταθερές δεν είναι μόνο ο Γλύκος κι ο Κλάους που έχετε φαγωθεί πολλοί μαζί τους...
Μέχρι πριν 14 ή και λιγότερους μήνες ήταν κι ο Σάλπι, ο Ρατ, ο Μαντούρο, ο Μάρτενς, ο Τζιώλης, ο Σκόνδρας, ο Κάτσε, ο Κόστα, ο Βίτορ, φτάνουν αυτοί? Γιατί σίγουρα ξεχνάω και κάποιους ακόμα...

Τώρα που είναι αυτές οι σταθερές, μόλις μέσα σε λιγότερο από 14 μήνες επαναλαμβάνω...Που είναι?

Επικαλέστηκα του λόγου μου ότι είναι όλα καλά εκτός από ΕΟ και ΑΡΔ?
Που προσωπικά φώναζα απ τον τον Φλεβάρη ακόμα, τότε που "εκδιωχνόταν" ο Άρνεσεν και γκρεμιζόταν πάλι το τριετές πλάνο, να κάνουμε αποχή μέχρι τα play off απ το γήπεδο για να καταλάβει ο Ιβάν την μ@λ@κία του?

Σαν να μην μας τα λες καλά αδερφέ ή μάλλον σαν να έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη με φαίνεται...

Αυτά λοιπόν για το "όποιος κάνει κριτική κάνει μόνο κακό στην ομάδα", σε παρακαλώ να τα αντιστοιχίσεις σε κανέναν άλλον, γιατί μάλλον μπερδεύτηκες με το άτομο μου...

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ στην ομάδα, όχι μονάχα όταν είναι καλοπροαίρετη, αλλά κυριότερα ακόμα όταν έχει τους σωστούς αποδέκτες κι όχι κάποια εξιλαστήρια θύματα, αλλά και ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ TIMING!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 14 Οκτ 2016, 14:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλοπροαιρετη και στους σωστούς αποδέκτες...... Δύο λέξεις τα λένε όλα
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Η ομαδα έχει πέντε γκολ σε 79 τελικές προσπάθειες.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Θελω γρηγορο πλαγιο που να έχει το γκολ. Απο τεχνική πλεον λιγο με ενδιαφερει, ας μην μπορει στην τελικη να ντριμπλαρει ουτε κωνο :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο"... :geek:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ετσι παιχταρα μου, εγω ειμαι πελάτης και εσύ είσαι αγνος και πιο ΠΑΟΚ απο ολους.
Χρησιμη παρεμβαση ;) Θα σε αρχισα στα καντιλια παλι αλλα θα με μαλωσουν οι mods που σε ανεχονται
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν σε βλέπω καν... ;)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Γι' αυτο και ασχολεισαι. Κα(η)μενε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πο τε χαφ λειπει ύψος παλι αν δεν ειναι ο σαχοφ μεσα
Κ ελπίζω να πουλήσουμε κουλουρη η κλαους γιατι τσουγκρανε μπροστα

Για αρ Μπακ θα ήθελα το ιρακινο πουλεν αλί αντναν της Ουντινέζε τωρ α που πέφτει η τιμη του συν τον Φαραώ του Παναιτωλικού

Για οκταρι βλ νατχο αρχίζει να παιζει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”