Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Μίλησε ο Eric Clapton!Guitarman έγραψε:Αυτό το τελευταίο να το μεταφέρεις στα ανέκδοτα Γρηγόρη... Και μην ξαναπείς κακό λόγο για τα ανέκδοτά μου...
- ΑποστόληςΑ
Μου απαντάς σοβαρά;prist64 έγραψε:Συζηταμε Αποστολη,ή μηπως δεν συζητανε στο Καφενειο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχετε παρανοήσει τον τίτλο του θέματος. Δεν είναι "οινομαγειρείο" ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ αλλά καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Εκτός απ τα ΠρωΚταθλήματα του κωλοποδοσφαίρου και του κωλομπάσκετ υπάρχουν κι αυτά του βόλεϊ και του χαντμπολ που δίνουν Πανελλήνιους τίτλους, στα οποία μάλιστα ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος έχει φτιάξει ομαδάρες!!!!
Επίσης..."με το έτσιιιιι, με το θέλωωωωω..." υπάρχει και το EUROPA LEAGUE, "ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑΑΑΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..."!!!!!!!!!!!!!!!!
Γρηγορείτε λοιπόν...
Εκτός απ τα ΠρωΚταθλήματα του κωλοποδοσφαίρου και του κωλομπάσκετ υπάρχουν κι αυτά του βόλεϊ και του χαντμπολ που δίνουν Πανελλήνιους τίτλους, στα οποία μάλιστα ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος έχει φτιάξει ομαδάρες!!!!
Επίσης..."με το έτσιιιιι, με το θέλωωωωω..." υπάρχει και το EUROPA LEAGUE, "ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑΑΑΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..."!!!!!!!!!!!!!!!!
Γρηγορείτε λοιπόν...
Με έχεις ακούσει και ξέρεις?ΑποστόληςΑ έγραψε:Μίλησε ο Eric Clapton!Guitarman έγραψε:Αυτό το τελευταίο να το μεταφέρεις στα ανέκδοτα Γρηγόρη... Και μην ξαναπείς κακό λόγο για τα ανέκδοτά μου...
και εισαι καλα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Με λέν' Αποστόλη!
(τα τελευταία 54 έτη)
- Chuck Norris
Καλημέρα και απο εμένα, πρώτη κοπάνα του εξαμήνου και σίγουρα όχι η τελευταία . Έφτιαξε επιτέλους λίγο ο καιρός γιατί αυτό το χαλί των προηγούμενων μερών δεν παλευοταν
- ΑποστόληςΑ
Καλό θα ήταν να είχα την ευκαιρία να σε ακούσω. Γενικά με αρέσει να ακούω ζωντανά μουσικά όργανα. Στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζα δίπλα από εμένα έμενε ένας drummer που έκανε εξάσκηση στο μονωμένο - υποτίθεται - υπόγειό του. Όλοι οι γείτονες εκνευρίζονταν, αλλά εγώ την καταεύρισκα. Κάποιες ημέρες ερχόταν και η λοιπή κομπανία και γινόταν το σώσε...Guitarman έγραψε:Με έχεις ακούσει και ξέρεις?ΑποστόληςΑ έγραψε:Μίλησε ο Eric Clapton!Guitarman έγραψε:Αυτό το τελευταίο να το μεταφέρεις στα ανέκδοτα Γρηγόρη... Και μην ξαναπείς κακό λόγο για τα ανέκδοτά μου...
Για το "Eroc Clapton" μην με παρεξηγείς, δεν το λέω με κακή διάθεση.
- ΑποστόληςΑ
Καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες, κόντρα στις επιταγές των κυβερνώντων που λες και μισούν τους πολίτες αυτής της χώρας που τους ανέδειξε.barlow4 έγραψε:και εισαι καλα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Με λέν' Αποστόλη!
(τα τελευταία 54 έτη)
- kataramenos5
Τα πρωτα 146 πως σε λεγανε δηλαδη?ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Με λέν' Αποστόλη!
(τα τελευταία 54 έτη)
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μου απαντάς σοβαρά;prist64 έγραψε:Συζηταμε Αποστολη,ή μηπως δεν συζητανε στο Καφενειο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχετε παρανοήσει τον τίτλο του θέματος. Δεν είναι "οινομαγειρείο" ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ αλλά καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Που ρε γρουσουζη? Παπι εγινα μεχρι να ρθω!!Chuck Norris έγραψε:Καλημέρα και απο εμένα, πρώτη κοπάνα του εξαμήνου και σίγουρα όχι η τελευταία . Έφτιαξε επιτέλους λίγο ο καιρός γιατί αυτό το χαλί των προηγούμενων μερών δεν παλευοταν
Ε καλά δεν τους μισούν κιολας..απλά χέστηκαν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες, κόντρα στις επιταγές των κυβερνώντων που λες και μισούν τους πολίτες αυτής της χώρας που τους ανέδειξε.barlow4 έγραψε:και εισαι καλα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Με λέν' Αποστόλη!
(τα τελευταία 54 έτη)