Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
prist64 έγραψε:Γατος ο μικρος.sn0ufel4 έγραψε:Ale έγραψε:Η καλή είναι συνάδελφος, πάτερ.
Και το έχω για αρχή να μην χώνομαι σε συναδέλφους.
Δύσκολη η κατάσταση.
Χώσου ρε εκει περα εχεις και αρχες! 0-0-11 συστημα πεξτο και θα σαι κομπλέ. Και στο τελος αυτο που λεει ο πατερ. Συναδελφικους χαιρετισμούς
Ο γλυκος ειναι ψιψινος μπροστα μου
@σνουφελ Βρήκες κι εσύ "γατόπαρδο" να συγκριθείς...
@κεν Πρέπει να ψήνεται, αλλά παίζουν πολλά αλλά. Κυρίως ότι είμαι μάνατζερ και αυτή σερβιτόρα, οπότε μία στραβή να γίνει, γμησέ τα. Τώρα θα με πεις ντου, αλλά έτσι έλεγε και ο Άγγελος ξερωγώ.
@κεν Πρέπει να ψήνεται, αλλά παίζουν πολλά αλλά. Κυρίως ότι είμαι μάνατζερ και αυτή σερβιτόρα, οπότε μία στραβή να γίνει, γμησέ τα. Τώρα θα με πεις ντου, αλλά έτσι έλεγε και ο Άγγελος ξερωγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Τετ 12 Οκτ 2016, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντο χαλαρα αμα γουσταρεις και δες που θα βγει ρε συ. Αλλα αμα γινει βλακεια μετα οντως ζορι.
ολα για τον ερωταAle έγραψε:@σνουφελ Βρήκες κι εσύ "γατόπαρδο" να συγκριθείς...
@κεν Πρέπει να ψήνεται, αλλά παίζουν πολλά αλλά. Κυρώς ότι είμαι μάνατζερ και αυτή σερβιτόρα, οπότε μία στραβή να γίνει, γμησέ τα. Τώρα θα με πεις ντου, αλλά έτσι έλεγε και ο Άγγελος ξερωγώ.
Ναι, αλλά οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς, που από έρωτα εκπέσανε.barlow4 έγραψε:ολα για τον ερωταAle έγραψε:@σνουφελ Βρήκες κι εσύ "γατόπαρδο" να συγκριθείς...
@κεν Πρέπει να ψήνεται, αλλά παίζουν πολλά αλλά. Κυρώς ότι είμαι μάνατζερ και αυτή σερβιτόρα, οπότε μία στραβή να γίνει, γμησέ τα. Τώρα θα με πεις ντου, αλλά έτσι έλεγε και ο Άγγελος ξερωγώ.
Ωχ αμα αρχισατε τα γλυκαναλατα παω να ντυθω να βγω μπας και βρω κ γω καμια γκομενα.
τι γλυκαναλατα ρε ο μεγιστος μπακιρτζης.
ποσο αστοιχειωτα ειστε πια τα νεα παιδια.
22-30, να ακούει Χατζιδάκι ευλαβικά, ή έστω Μπαχ, να έχει φυσικό ζιβύ, να μαγειρεύει λαχανοντολμάδες και να πατάει περιοχή.
barlow4 έγραψε:τι γλυκαναλατα ρε ο μεγιστος μπακιρτζης.
Πεσκεσι μεθαυριοAle έγραψε:22-30, να ακούει Χατζιδάκι ευλαβικά, ή έστω Μπαχ, να έχει φυσικό ζιβύ, να μαγειρεύει λαχανοντολμάδες και να πατάει περιοχή.