PAOKheads&Metalheads
- Kostas_Peraia4
Re: PAOKheads&Metalheads
Δεν είναι πως δεν μ αρέσουν κιόλας βρε αδερφέ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Eλα ρε φιλε.Δεν σου αρεσουν οι Metallica?Ξερω οτι εισαι πιο κλασσικος,αλλα δεν γινεται να μην σου αρεσει η μεγαλυτερη μεταλ μπαντα του πλανητη?Δεν εχεις εστω 2-3 κομματια που σ'αρεσουν?

Φαν τους δεν ήμουν ποτέ όμως, μάλλον επειδή συνέπεσαν χρονικά με την εποχή που το παλιό καλό κλασικό ροκ, σαν φιλοσοφία "αντίστασης" κατά των εξουσιών και σαν "χύμα" τρόπος ζωής μπροστά στον αστικό καθωσπρεπισμό περισσότερο κι όχι σαν μουσική, άρχισε να εμπορευματικοποιείται μέσα και από μια παραπανίσια προβολή απ τα μέσα παγκοσμίως!!!! Οπότε δεν τους παρακολούθησα ποτέ μου...

Από τότε για να καταλάβεις που άρχισαν να κάνουν "μπαμ" προβολής, σε τηλεοράσεις ειδικά, νέες ροκ μπάντες, ότι λέγεται ροκ και τυγχάνουν υπερβολικής προβολής στα ΜΜΕ, κάπως σαν να χρειάζεται δηλαδή από κάποιους να επιβληθούν τέτοιες στους υπόλοιπους, ίσως αφήνοντας στην λήθη του παρελθόντος τις παλιές καλές εποχές, προσωπικά τις βρίσκω πολύ φέικ και δεν δίνω καμιά σημασία, ίσως ακόμα και αδικώντας τες, πέφτοντας έξω πολύ σπανίως όμως δυστυχώς...

- hasio_john
Έριξα ψήφο στο "Μαύρο άλμπουμ" (αν και νομίζω πως το Master of Puppets έπρεπε να είναι η ναυαρχίδα μιας και ήταν ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος που έγινε χρυσός και ο τελευταίος του Κλιφ Μπάρτον), άλλα διάλεξα το άλλο μιας και περιέχει τραγούδια που έχω ακούσει περισσότερο, Enter Sandman, The Unforgiven, Nothing Else Matters, Wherever I May Roam, και Sad but True !
[youtube]0c9iYZdsZMM[/youtube]
Μιλώντας για αδικημένα των Μέιντεν ..... σπάνια ένα και μόνο τραγούδι μας δίνει τέσσερα διαφορετικά και τόσο "δυνατά" ριφς.
2:40, 3:04, 4:05, 5:23. Πρέπει να είχαν πολλές γκάβλες όταν το έγραφαν το τραγούδι.
Από τα πολύ αγαπημένα του συγκροτήματος.
Μιλώντας για αδικημένα των Μέιντεν ..... σπάνια ένα και μόνο τραγούδι μας δίνει τέσσερα διαφορετικά και τόσο "δυνατά" ριφς.
2:40, 3:04, 4:05, 5:23. Πρέπει να είχαν πολλές γκάβλες όταν το έγραφαν το τραγούδι.
- Kostas_Peraia4
Mεγας Steve HarrisDC έγραψε:[youtube]0c9iYZdsZMM[/youtube]
- painkiller4
Ε ναι ρε φίλε...Πλάσμα...
Εξ ου και οι τάβλες που αναφέρει κι ο @D.C. φυσικά...
Άλλος ένας Κ Ο Μ Μ Α Τ Ο Σ !!!!
Φ Ω Ν Α Ρ Α ο κιαρατάς!!!!
[youtube]BBtLMLQfiRo[/youtube]
Πω πω ρε παιδιά κάτι τάβλες μεσημεριάτικα...

Άλλος ένας Κ Ο Μ Μ Α Τ Ο Σ !!!!

Φ Ω Ν Α Ρ Α ο κιαρατάς!!!!

[youtube]BBtLMLQfiRo[/youtube]
Πω πω ρε παιδιά κάτι τάβλες μεσημεριάτικα...

Μπράβο σε όλα τα αλάνια που ποσταρουν εδώ
Να συνεισφερω και γω με τον αγαπημένο μου Ι.Μ. ύμνο
[youtube]2AmrIydnXIs[/youtube]
- back in black
Και κάτι εορταστικό λόγω του κλίματος του φιλικού αγώνα.Προσέξτε το φίδι στα ασπρόμαυρα...
[youtube]L_rhl1IHxsQ[/youtube]
Victoria Moore, λέγεται το φιδάκι!!!back in black έγραψε:Και κάτι εορταστικό λόγω του κλίματος του φιλικού αγώνα.Προσέξτε το φίδι στα ασπρόμαυρα...

Νά΄σαι καλά!
- Kostas_Peraia4
Τεράστιοtesla4 έγραψε:Μπράβο σε όλα τα αλάνια που ποσταρουν εδώ