Το κλεινω εδω,γιατι δεν ειναι και τοσο ευχαριστη η κουβεντα που κανουμε.
Ολο κλεινω και ολο ανοιχτα ειμαι.

Μέχρι και μέσα στην κρίση έβγαιναν φωτογραφικές διατάξεις νόμων για το συμφέρον τους, όπως π.χ. αυτός για τα "γενόσημα" φάρμακα που γράφουν πλέον σωρηδόν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία ρε αδερφέ...obanebane έγραψε:Ολοι αυτοι,ειδικα στο μπασκετ μπηκαν μεσα οικονομικα,αρα το εκαναν μονο και μονο για να βγαλουν γουστα με τις ομαδες που υποστηριζουν.
Μη μου πεις οτι το εκαναν απο συμφερον,δεν ειναι ποδοσφαιρο το μπασκετ,δε νομιζω να πηραν καμια εξτρα κρατικη μπιζνα οι Αγγελογιανακοπουλοι επειδη ηταν ιδιοκτητες των γαυροβαζελων,οπως εγινε με τοσους και τοσους στο ποδοσφαιρο.
Ξέρω βρε φίλε μου Μπάνε ότι τώρα βγαίνουν γι αυτούς αλλά όχι (ακόμα τουλάχιστον) για τον Ιβάν...obanebane έγραψε:goran αν οι Γιαννακοπουλοι ειχαν τον ΠΑΟΚ θεωρεις οτι δεν θα έβγαιναν φωτογραφικές διατάξεις νόμων για το συμφέρον τους;
Δε χρειαζεται. Εγω συμφωνω μαζι σου, στο μπασκετ ειναι μακραν ο μεγαλυτερος συλλογος. Το να παραδεχτεις την αληθεια δεν μειωνει την ομαδα σου. Μιλαμε για ενα τμημα τους.palok έγραψε:ποιός βάζελος ρε μλκ τώρα? όσα έχουνε κρεμασμένα στο οακα εμείς δεν τα έχουμε σε όλα τα αθλήματα. ποιοί νομίζεις οτι είμαστε δλδ ως σύλλογος, οι boston celtics? η πιθανότητα μετά από (όχι 5) 15 χρόνια ανυπαρξίας να μας αγοράσει μια οικογένεια ΠΑΟΚσήδων και να βάλει 350 εκατομμύρια ευρώ σε 20 χρόνια για να πάρουμε ευρωλίγκα είναι όση εγώ να είμαι ένας εκ των 3 σημερινών νικητών του νόμπελ χημείας. έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί στον βάζελο και όχι σε εμάς???
PS: anyway, αυτομπανάρομαι για σήμερα γιατί θα βγεί και κανένας και θα με πεί και φιλοβάζελο τώρα στα 41 μου.
Έλα ρε φίλε Μπάνε...Τι λεπτομέρειες ρωτάς τώρα αν ψηφίστηκε μονάχα γι αυτούς κ.τ.λ.obanebane έγραψε:Θεωρεις οτι ο νομος ψηφιστηκε αποκλειστικα για την οικογενεια Γιαννακοπουλου;
Γιαυτο σε ρωτησα,αν δηλαδη οι Γιαννακοπουλοι ηταν ΠΑΟΚτσηδες και ειχαν τον ΠΑΟΚ δεν θα ψηφιζοταν ο νομος;
Επηρεασαν μεσω του βαζελου την κυβερνηση;
Επιμενω οτι πλυν ποδοσφαιρου δεν υπαρχει ομαδα αλλου αθληματος που η ιδιοκτησια του να εχει επωφεληθει απο το κρατος.
Οι Γιαννακοπουλοι και οι Αγγελοπουλοι ειναι αρρωστοι με τις ομαδες τους και λατρεις του μπασκετ,γιατι δεν παιρνει μια τετοια οικογενεια τον ΠΑΟΚ;
Δεν ξερω να σας απαντησω,το πιθανοτερο εδω που τα λεμε ειναι να μην υπαρχει.