14.Facundo Abel Pereyra
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
Σ'αυτο π λεει πιο πριν ο ζοραν δε διαφωνω...
Και με Ξάνθη πχ, εφοσον ήταν να γινει αλλαγη ο Κουλου, θεωρω πως θαταν καλυτερο να μπει ο φακου που έχει κ διαφορετικά χαρακτηριστικα κ οχι ο Κλαους.
Χρειαζεται να παρει ματς στην κορυφή για να κριθει (όπως με δυναμο εδω μεσα). Μπορεί να μην προτιμάται εκει λογω σωματοτυπου κ οχι υψηλού work rate, και σιγουρα δν ειμαστε σε εποχή για πειραματα ως βασικος.
Για αλλαγη ομως (ως φουνταριστος, οχι ως 2ος),συμφωνω γτ με την ανακατωσουρια κ την ενεργεια του, μπορεί να δωσει πράγματα.. Και αναλογα βλέπεις..
Και με Ξάνθη πχ, εφοσον ήταν να γινει αλλαγη ο Κουλου, θεωρω πως θαταν καλυτερο να μπει ο φακου που έχει κ διαφορετικά χαρακτηριστικα κ οχι ο Κλαους.
Χρειαζεται να παρει ματς στην κορυφή για να κριθει (όπως με δυναμο εδω μεσα). Μπορεί να μην προτιμάται εκει λογω σωματοτυπου κ οχι υψηλού work rate, και σιγουρα δν ειμαστε σε εποχή για πειραματα ως βασικος.
Για αλλαγη ομως (ως φουνταριστος, οχι ως 2ος),συμφωνω γτ με την ανακατωσουρια κ την ενεργεια του, μπορεί να δωσει πράγματα.. Και αναλογα βλέπεις..
Συμφωνώ για το φουνταριστός , αλλά ίσως τον έβαλε πιο πίσω επειδή είναι ο μόνος επιθετικός μας που μπορεί να κάνει 2-3 βήμαστα με μπαλλα κ να σουτάρει από μακρυά.
Θα δούμε στο επόμενο.
Θα δούμε στο επόμενο.
για φουνταριστός δεν ξερω. θυμάμαι όποτε έπαιζε μόνος κορυφή χανόταν γιατί δεν έχει το όγκο και το παιχνίδι με τη πλάτη για να μπει στις φάσεις.
σαν αλλαγή-ανακατωσούρας θεωρώ ότι είναι σχεδόν ιδανικός όμως.
πάντως, όπως είπε ένα παλικάρι πιο πάνω, αν είναι να φύγει χειμώνα για να αντικατασταθεί απο ένα παιχταροπαιχταρα περιφερειακό φορ με ατομική ενέργεια κτλ κτλ, τότε είμαι οκ.
ότι και να είναι πάντως προχθές το γκολάκι του το έβαλε και ας μην έπαιζε καλά.
σαν αλλαγή-ανακατωσούρας θεωρώ ότι είναι σχεδόν ιδανικός όμως.
πάντως, όπως είπε ένα παλικάρι πιο πάνω, αν είναι να φύγει χειμώνα για να αντικατασταθεί απο ένα παιχταροπαιχταρα περιφερειακό φορ με ατομική ενέργεια κτλ κτλ, τότε είμαι οκ.
ότι και να είναι πάντως προχθές το γκολάκι του το έβαλε και ας μην έπαιζε καλά.
- buffalobill4
Βαλτα παλι να τα αρμεξουμε
Περσι ο μπερμπατοφ φετος ο φακουντο.
Του χρονου ποιος θα ναι οαδικημενος απο τον προπονητη του ΠΑΟΚ. Εδω σας θελω οχι στα ευκολα
Περσι ο μπερμπατοφ φετος ο φακουντο.
Του χρονου ποιος θα ναι οαδικημενος απο τον προπονητη του ΠΑΟΚ. Εδω σας θελω οχι στα ευκολα
Φαινεται ξεκαθαρα οτι αυτοι που παιζουν ειναι παιχταραδες.
Θα περιμενω ακομα 3-4 χρονια να προσαρμοστουν πανω τους πρωτα καμια 50αρια παιχτες προπονητες συστηματα κ.τ.λ
Μεχρι τοτε εχουμε μελλον.
Θα περιμενω ακομα 3-4 χρονια να προσαρμοστουν πανω τους πρωτα καμια 50αρια παιχτες προπονητες συστηματα κ.τ.λ
Μεχρι τοτε εχουμε μελλον.
Κι εγώ θέλω καλυτερο επιθετικό αλλά δεν μπορω με το στανιο να βγάλω καλύτερο τον Περέιρα.
- buffalobill4
Να κανουμε και τον ΠΑΟΚ αλλαγων να μαστε ολοι ευχαριστημενοι. Προπονητης να ναι ο εκαστοτε διωγμενος την προηγουμενη σεζον κ αντιστοιχα προεδρος τδ.
Αλλα και παλι θα υπαρξει προβλημα. Θα αρχισουμε να λεμε οτι ο ταδε δε δενει στην πρωτη ας παει στον ΠΑΟΚ κομμενων και τουμπαλιν.
Αλλα και παλι θα υπαρξει προβλημα. Θα αρχισουμε να λεμε οτι ο ταδε δε δενει στην πρωτη ας παει στον ΠΑΟΚ κομμενων και τουμπαλιν.
- buffalobill4
Αν πιστευεις πως ο κλαους ειναι καλυτερος του περειρα εισαι συμβιβασμενος με τη μετριοτητα.nothu έγραψε:Κι εγώ θέλω καλυτερο επιθετικό αλλά δεν μπορω με το στανιο να βγάλω καλύτερο τον Περέιρα.
- buffalobill4
- buffalobill4
Ειρωνικα το πα αδερφε. Αλλα δεν ειρωνευομαι κανενα μελος για να μην παρεξηγηθω. Αυτα που διαβασα σε διάφορα σχολια σε σαιτ ειρωνευομαι
19/9 Κουλούρης : 2 γκολ με Αστέρα , στο επόμενο βασικός.
29/9 Κλάους : 2 γκολ με Λίμπερετς , στο επόμενο βασικός.
2/10 Φακ : γκολ με Βέροια , ε λογικά περιμένω να τον δω βασικό.
Οι αντιρήσεις δλδ που είναι ? Θεωρείτε κάποιοι ότι είναι παράλογο να περιμένει κάποιος να δει βασικό αυτόν που σκοράρησε στο προηγούμενο παιχνίδι ????
ΟΚ ... δεκτές όλες οι απόψεις.
Για το αν ο Ιγκορ είχε αδικήσει τον Μπερμπάτωφ ? Ω ναι !!!! Πολύ. Κ τον Μπερμπατωφ κ τη Λογική.
Για το αν ο Βλάντο αδικεί τον Φακ ? Δεν έχω ακόμα άποψη.
Για το ποιόν θα αδικεί του χρόνου ο προπονητής ? Ερώτημα για φόρουμ Προβλέψεων / Μελλοντολογίας / Συνομοσιολογίας.
29/9 Κλάους : 2 γκολ με Λίμπερετς , στο επόμενο βασικός.
2/10 Φακ : γκολ με Βέροια , ε λογικά περιμένω να τον δω βασικό.
Οι αντιρήσεις δλδ που είναι ? Θεωρείτε κάποιοι ότι είναι παράλογο να περιμένει κάποιος να δει βασικό αυτόν που σκοράρησε στο προηγούμενο παιχνίδι ????
ΟΚ ... δεκτές όλες οι απόψεις.
Για το αν ο Ιγκορ είχε αδικήσει τον Μπερμπάτωφ ? Ω ναι !!!! Πολύ. Κ τον Μπερμπατωφ κ τη Λογική.
Για το αν ο Βλάντο αδικεί τον Φακ ? Δεν έχω ακόμα άποψη.
Για το ποιόν θα αδικεί του χρόνου ο προπονητής ? Ερώτημα για φόρουμ Προβλέψεων / Μελλοντολογίας / Συνομοσιολογίας.