Πρεπει να εγινε μπρος-πισω λιγο νωριτεραMīngus έγραψε:Νομίζω έκανε και βήματα ο Φακούντο.
Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Dimg4
Ποιος ειναι ο τζεκος ρε μανιακ? ΧαχαχαMANIAKOS έγραψε:Μετα τος σκριν έλειπε ο Τζέκος ο αληταράς να καρφώσει αλλα..
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ???
ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ
Ακόμα αυτό παίζω.simba έγραψε:Φμ κ τετοια εχω να παιξω απτο 2001
Τσιγκάλκο ολέ!
-
Dimg4
Αυτο. Δεν εχει Βιερινια δεν εχει Γκαρσια κλπ κλπ. Ηγετες.xrisitsapa έγραψε:Η ομάδα απλά δεν έχει φανέλα.
Για να χτίσεις φανέλα θέλεις παίκτες που να έχουν κάνει πρωταθλητισμο, και εμείς δυστυχώς δεν έχουμε κανέναν. ( αντε τον Βαρελα).
Εχουμε ποιοτητα αλλα οχι καποιες μοναδες που θα παρουν ματς μονα τους.
Παμε γερα και στηριξη
- Sick Bastard
Έχετε διαφορετική αφετηρία ή τερματισμό, όπως θέλεις να το ονομάσεις.joshua έγραψε:Αυτα τα νιωθει απο ΠΑΟΚκαι το ελληνικο πρωταθλημα οταν μιλαμε για ομαδα με καμια 15ρια ξενους να μου επιτρεψεις να μην μου λενε τιποτα.Ο Βαλβερδε φανταζομαι ηξερε απο γαυρο και σουπερλιγκ.Οσο δε για τους παικτες,οταν μου λες πως αποφασισαν να αποκτησουμε 4 παικτες συν τον Τζαβελα για τον λογο που σου περιεγραψα και οι 3 απο τους 4 ειναι αμυντικοι σε ενα πρωταθλημα που κρινεται στην επιθεση και ο 4ρτος ο Τζαλμα ενας παικτης με μετριοκαλες σεζον σε μετριοκαλες ομαδες για αντικατασταση παικτη που μας εφερε 4 εκατομμυρια,σορυ αλλα μαλλον κατι βλεπουμε διαφορετικα ειτε εγω με εσενα ειτε εγω με την παε.
Ο Despe πιστεύει ότι πρέπει να γίνει κάποιου είδους πολιτική, κοινωνική και πολιτισμική επανάσταση στην Ελλάδα για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα και μέχρι να γίνει αυτό, δεν μπορεί κανείς να μιλάει για κάτι τέτοιο, ενώ εσύ Josh πιστεύεις ότι αυτό μπορεί κατακτηθεί χωρίς απαραίτητα όλα τα παραπάνω.
Μιλάτε από διαφορετικά επίπεδα, όχι καλύτερα ή χειρότερα, απλά διαφορετικά.
Θα γίνει μακάρι να γίνει όσο ποιο γρήγορα γίνεταιKOSTAS54 έγραψε:Να επισημάνουμε, όμως, ότι όσα λάθη κι αν έκανε ο Σαββίδης μέχρι τώρα, είναι αυτός που δίνει προοπτική για μεγάλα πράγματα στην ομάδα. Πιο μεγάλα απ ότι στην μέχρι τώρα ιστορία της.desperando έγραψε:Όταν λες εδώ και πολλά χρόνια τζος τι εννοείς?
Γιατί αν θυμάμαι καλά προ 4-5 χρόνια δεν είχαμε μαντήλι να καλύψουμε,άρα λογικό να γίνουν και τραγικές ποδοσφαιρικές επιλογές.
Αλλά ακόμα και έτσι σε οποιαδήποτε κανονική χώρα η σεζόν 2009-10 θα έγραφε πρωταθλητή ΠΑΟΚ
Τώρα αν θέλουμε να μιλήσουμε μόνο για την εποχή σαββιδη. .. Ναι έχουν γίνει πολλά λάθη αλλά Προσωπικά βλέπω ότι από πέρσυ αυτά άρχισαν να μειώνονται πολυ
Νομίζω δεν χρειάζεται επιχειρηματολογία γι αυτό. Αργά ή γρήγορα θα γίνει.
Πολύ σωστή η περιγραφή για την προ Σαββίδη εποχήdesperando έγραψε:Στην προσαββιδη εποχή οδηγηθήκαμε γιατί το Πασοκ ήθελε να ελέγχει τον ΠΑΟΚ και φυτευε κάτι μπατατουδιδες και κάτι γουμενους οι οποίοι έφεραν στο χείλος της καταστροφής τον ΠΑΟΚjoshua έγραψε:Στην προ Σαββιδη εποχη, οδηγηθηκαμε στο να μην εχουμε μαντηλι να κλαψουμε μεσω ποδοσφαιρικων λαθων απο τις διοικησεις ΖΖ που εκτροχιασαν οικονομικα προυπολογισμους χωρις ουσιαστικα λογο.Αν θες τωρα να παμε και στην εποχη Σαββιδη και στη φετινη χρονια ,για να μη γυρναμε παλυ πισω, ποδοσφαιρικο λαθος θεωρω εγω την επιλογη Ιβιτς και ακομα περισσοτερο την μη προσθηκη 2-3 παικτων διαφορετικων προδιαγραφων το καλοκαιρι.Το να αναθετεις ενα προτζεκτ δημιουργιας νεας ομαδας με ελαχιστες σταθερες και 10 προσθηκες,χωρις μεσα σε αυτες να περιλαμβανονται παικτες με ηγετικη φυσιογνωμια, στα χερια ενος απειρου προπονητη, οταν μαλιστα εχεις ξεκαθαρο στοχο το πρωταθλημα,οσο συμπαθης και αν ειναι αυτος,οτι potential και αν εχει,ειναι ποδοσφαιρικο ρισκο τεραστιου μεγεθους.desperando έγραψε:Όταν λες εδώ και πολλά χρόνια τζος τι εννοείς?
Γιατί αν θυμάμαι καλά προ 4-5 χρόνια δεν είχαμε μαντήλι να καλύψουμε,άρα λογικό να γίνουν και τραγικές ποδοσφαιρικές επιλογές.
Αλλά ακόμα και έτσι σε οποιαδήποτε κανονική χώρα η σεζόν 2009-10 θα έγραφε πρωταθλητή ΠΑΟΚ
Τώρα αν θέλουμε να μιλήσουμε μόνο για την εποχή σαββιδη. .. Ναι έχουν γίνει πολλά λάθη αλλά Προσωπικά βλέπω ότι από πέρσυ αυτά άρχισαν να μειώνονται πολυ
Οι ΖΖ απλά κατάφεραν με ασπιρίνες να συνεφερουν τον ετοιμοθάνατο...Πραγματικά άθλος με μόνο τα εισητηριο ως έσοδα και κανέναν από πίσω να χρηματοδοτεί Ν φτάσεις να σου κλέβουν πρωτάθλημα
Όσο για την φετινή επιλογή προπονητή, εγώ Προσωπικά θα θεωρούσα πολύ μεγαλυτερ λάθος την επιλογή κάποιου που ούτε από ΠΑΟΚ θα ήξερε ούτε από Ελληνικό πρωτάθλημα
Δεν πιστεύω ότι κάποιος προπονητής άλλος...όποιος και να ήταν αυτός θα είχε καλύτερα αποτελέσματα από τον ιβιτς.
Όσο για τις επιλογές παικτών που θα έδιναν το κάτι παραπάνω από πλευράς ποιότητας και προσωπικότητας,στην ομάδα είχαν στο μυαλό τους σε τέσσερις νέους παίκτες συν τον Τζαβέλα
Αυτοί ήταν οι ματος.βαρελα.κανιας και τζαλμα.
Οι ματος και βαρελα έχουν δείξει ότι είναι αυτό που ψαχναμε-θέλαμε
Ο κανιας είναι κοντά τους
Και το μόνο πρόβλημα είναι ο τζαλμα, όπου στην θέση του πρώτη επιλογή ήταν ο ματεους.
Ε όταν αναγκάζεσαι να κάνεις 10 μεταγραφές ξερεις ότι είναι αδύνατο να πετύχουν όλες και ότι η ομάδα θέλει πολύ χρόνο για να στρώσει και να παίζουν οι παίκτες σύμφωνα με τα στάνταρ τους.
Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε
Πάντως μέχρι τώρα η ομάδα έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μια χαρά επίδοση είναι, ειδικά όταν σου κλέβουν τους 4 βαθμούς. Δε φταίει ο Ίβιτς για το -3, ούτε για τις αλλοιώσεις αποτελέσματος. Εγώ κάνω κριτική στην εταιρική διοίκηση του ΠΑΟΚ. Φέτος θα είμαστε χαζοί να φάμε τον Ίβιτς. Στήριξη σε παίκτες και προπονητή. Να δώσουν όλοι το 100% και όπου μας βγάλει. Τη σεζόν Σάντος 2009/10 η ομάδα δεν είχε στόχο το πρωτάθλημα, αλλά τον πρωταθλητισμό. Επίσης είχε μπάτζετ 12,5εκ μαζί με εφορία. Η αυστηρή κριτική προς το πρόσωπο του Σάντος ήταν υπερβολική, γιατί η ομάδα σφάζονταν. Ομοίως και επί Δώνη, που είχαμε μπάτζετ μικρότερο από του Αστέρα και τον φάγαμε ζωντανό (βασικά ο Ιβαν). Φέτος ξεκινήσαμε καλύτερα από τη χρονιά Σάντος και οι προσδοκίες είναι λίγο μεγαλύτερες λόγω χρημάτων και ανταγωνιστών. Στην πραγματικότητα όμως η ομάδα δε διαθέτει τόσο μεγάλο (ουσιαστικό) μπάτζετ, γιατί είναι υπερεκτιμημένα πολλά συμβόλαια κ πολλοί κάτσανε στο συμβόλαιό τους.
Η πορεία του Ίβιτς μέχρι τώρα είναι πολύ θετική και δεν πρέπει να κρίνεται από μεμονομένα παιχνίδια. Μια ομάδα κάνει μέσα σε μια χρονιά θα κάνει10 τουλάχιστον κακά παιχνίδια (σωστός ο Σέκερης). Εκεί ο προπονητής και η ομάδα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να φέρουν βαθμούς είτε με 1-0 σκορ είτε με κάποιες ισοπαλίες. Είναι σημαντικός ακόμη και ο 1 βαθμός. Η αλλοίωση που έγινε στον ΠΑΟΚ είναι αισχρή και δεν πρέπει να την ξεχάσουμε στην πορεία.
Η πορεία του Ίβιτς μέχρι τώρα είναι πολύ θετική και δεν πρέπει να κρίνεται από μεμονομένα παιχνίδια. Μια ομάδα κάνει μέσα σε μια χρονιά θα κάνει10 τουλάχιστον κακά παιχνίδια (σωστός ο Σέκερης). Εκεί ο προπονητής και η ομάδα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να φέρουν βαθμούς είτε με 1-0 σκορ είτε με κάποιες ισοπαλίες. Είναι σημαντικός ακόμη και ο 1 βαθμός. Η αλλοίωση που έγινε στον ΠΑΟΚ είναι αισχρή και δεν πρέπει να την ξεχάσουμε στην πορεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 03 Οκτ 2016, 17:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- buffalobill4
Βαλε κ εμενα μεσα.Dimg4 έγραψε:Ποιος ειναι ο τζεκος ρε μανιακ? ΧαχαχαMANIAKOS έγραψε:Μετα τος σκριν έλειπε ο Τζέκος ο αληταράς να καρφώσει αλλα..
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ???
ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ
Να συμπληρωσω οτι τοσα χρονια γινεται ληστεια εις βαρος του ΠΑΟΚ και των υπολοιπων ομαδων μια και τα χρηματα του CL που θα βοηθουσαν οποιαδηποτε ομαδα να αλλαξει επιπεδο, τα εχει καπαρωμενα η ΕΟ. Αυτο δεν παιζει κανεναν ρολο? Αν η σεζον 2009-10 εγραφε πρωταθλητη ΠΑΟΚ (και αλλες σεζον που βγαζαμε περισσοτερους στο CL και αξιζαμε 2η ή 3η θεση) θα εμπαιναν στα ταμεια της ομαδας εκατομμυρια που θα επαιζαν σημαντικοτατο ρολο στην αναβαθμιση της.desperando έγραψε:Όταν λες εδώ και πολλά χρόνια τζος τι εννοείς?
Να εχεις δηλαδη μια μαφια που επι δεκαετιες κλεβει τους κοπους σου και να σου λεει ο αλλος "ασε τη γκρινια, εσυ φταις που δεν επενδυεις". Τι να επενδυσω ρε φιλε? Μου τα κλεβει ο αλλος.
Τα τελευταια χρονια που εχουμε χρημα, πραγματι γινονται ποδοσφαιρικα λαθη. Ποδοσφαιρικα λαθη ομως εχουν κανει κατα καιρους και οι αλλοι. Μονο που τα δικα τους καλυπτονται απο την σκανδαλωδη ευνοια που εχουν. Εμεις δεν ζηταμε καν ευνοια. Ισονομια ζηταμε που αν υπηρχε τα ποδοσφαιρικα μας λαθη θα ηταν λιγοτερο επωδυνα και θα υπηρχε η ηρεμια να διορθωθουν. Οταν ομως ερχεται ο αλλος και σου παταει την πληγη, σε ρημαζει. Δεν σου στερει μονο βαθμους, σου στερει το δικαιωμα να ανασυνταχθεις και να διορθωθεις κανοντας σε μπουρδελο.
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη τωρα ρε συ τζος μου φερνειςγια παραδειγμα προπονητη της Ε Ο που δεν περναει αγωνιστικη κριση ποτε μεσα στην σεζον?joshua έγραψε:Αυτα τα νιωθει απο ΠΑΟΚκαι το ελληνικο πρωταθλημα οταν μιλαμε για ομαδα με καμια 15ρια ξενους να μου επιτρεψεις να μην μου λενε τιποτα.Ο Βαλβερδε φανταζομαι ηξερε απο γαυρο και σουπερλιγκ.Οσο δε για τους παικτες,οταν μου λες πως αποφασισαν να αποκτησουμε 4 παικτες συν τον Τζαβελα για τον λογο που σου περιεγραψα και οι 3 απο τους 4 ειναι αμυντικοι σε ενα πρωταθλημα που κρινεται στην επιθεση και ο 4ρτος ο Τζαλμα ενας παικτης με μετριοκαλες σεζον σε μετριοκαλες ομαδες για αντικατασταση παικτη που μας εφερε 4 εκατομμυρια,σορυ αλλα μαλλον κατι βλεπουμε διαφορετικα ειτε εγω με εσενα ειτε εγω με την παε.
για μια ομαδα που και με εμενα να κατεβει προπονητη αν θελει να κανει το 30/30 θα το κανει? τι λεμε τωρρα?
μεχρι νακαταλαβει ο ξενος ο προπονητηςς το ποδοσφαιρο που παιζεται στην ελλαδα (καθηστερισεις,διαιτησια,ταμπουρια κτλ) θα εχει χασει η ομαδα ολους τουςστοχους για πλακα
επιπλεον μεχρι να ξεκαθαρισει ο νεοςπροπονητης το ροστερ τηςομαδας θα θελει ενα 6μηνο τουλαχιστον.
τι σχεση εχει ποσους ξενους εχει η ομαδα?
μεχρι να καταλαβει ο νεος προπονητης σε ποια ομαδα ηρθε και τι ιδιαιτεροτητες εχει αυτη...παει το πουλακι πεταξε.
οσο για τους παικτες στην μεσοεπιθετικη γραμμη εχεις δικιο αλλα βλεπουμεοτι δενμπορεις να φερεις στην ελλαδα παικτες που θα κανουν σιγουρα την διαφορα.
καμια ομαδα δεν μπορει να το κανει ουτε ο γαυρος με τα εκατομυρια του τσου λου.
ουτε ο βαζελος ουτε η κουλα.
απλα ελπιζουμε να προσαρμοστουν οι καμπος μπισε,τιαμ
Εσυ λες οτι εγιναν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ λαθη απο τις διοικησεις ΖΖ(top?)joshua έγραψε:Στην προ Σαββιδη εποχη, οδηγηθηκαμε στο να μην εχουμε μαντηλι να κλαψουμε μεσω ποδοσφαιρικων λαθων απο τις διοικησεις ΖΖ που εκτροχιασαν οικονομικα προυπολογισμους χωρις ουσιαστικα λογο.Αν θες τωρα να παμε και στην εποχη Σαββιδη και στη φετινη χρονια ,για να μη γυρναμε παλυ πισω, ποδοσφαιρικο λαθος θεωρω εγω την επιλογη Ιβιτς και ακομα περισσοτερο την μη προσθηκη 2-3 παικτων διαφορετικων προδιαγραφων το καλοκαιρι.Το να αναθετεις ενα προτζεκτ δημιουργιας νεας ομαδας με ελαχιστες σταθερες και 10 προσθηκες,χωρις μεσα σε αυτες να περιλαμβανονται παικτες με ηγετικη φυσιογνωμια, στα χερια ενος απειρου προπονητη, οταν μαλιστα εχεις ξεκαθαρο στοχο το πρωταθλημα,οσο συμπαθης και αν ειναι αυτος,οτι potential και αν εχει,ειναι ποδοσφαιρικο ρισκο τεραστιου μεγεθους.
Χωρις να εχω καμια διαθεση να υπερασπισω τους ΖΖ, λες οτι εκτροχιαστηκαν οι προυπολογισμοι χωρις λογο. Χωρις λογο??? Που κοντεψαμε να παρουμε πρωταθλημα ακομα και σε κοντρα διαιτησιες, ειναι χωρις λογο? Δηλαδη επρεπε να υπογραψουν συμβολαιο οτι το πρωταθλημα ειναι δικο μας για να παρουν το ρισκο να επενδυσουν; Εκεινη η ομαδα εφτασε πολυ κοντα στην κατακτηση των στοχων της και οι λογοι που τους στερηθηκε δεν ηταν τα ποδοσφαιρικα της λαθη. Ελπιζω πως συμφωνεις σε αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 03 Οκτ 2016, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ale έγραψε:Ακόμα αυτό παίζω.simba έγραψε:Φμ κ τετοια εχω να παιξω απτο 2001
Τσιγκάλκο ολέ!