Δεν δέχεσαι ότι τα παραδείγματά σου, είναι άκυρα, καθώς αυτές τις ομάδες που αναφέρειςdesperando έγραψε:Πραγματικά ρε Σικ σε ειχα για πιο ευστροφο
Αλλά όταν τρως κολληματα πραγματικά κολλάς.
Σόρρυ μάστορα, αυτά διαθέτουμε, περάστε στις εκπτώσεις
για πιο πολλά σχέδια και νούμερα και χρώματα.
Είναι δεδομένο ότι η ομάδα εχθές ήταν χάλια.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που δεν το παραδέχεται αυτό.
Και θα ρθουν και άλλα ματς που θα είναι χάλια και δεν θα βλέπετε.
Αλλά η μαγκιά των πραγματικά μεγάλων ομάδων είναι όταν παίρνουν αποτέλεσμα όταν είναι χαλια (όπως στο λιμπερετς).
Αυτό μου το στέρησαν δυο φορές τα κοράκια
Στο Λίμπερετς δεν ήταν χάλια.
Στο Λίμπερετς εγώ είδα ανταπόκριση στις δυσκολίες, σχέδιο και πείσμα.
Στη Βέροια είδα περίπατο στο πάρκο.
Τώρα για τις συγκρίσεις που δεν δέχεσαι (που πάλι δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι συγκρίσεις αλλά παραδειγματα) ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί η Χ Μπάρτσα η Χ Ρεάλ και η Χ Μπάγερν να έχει ένα κακό απόγευμα και όχι ο ΠΑΟΚ
ο ΠΑΟΚ δεν τις βλέπει καν. Δεν μπορούν να κερδίσουν και τα 60 ματς που δίνουν το χρόνο, κανείς δεν μπορεί, είναι αδύνατο. Αλλά να μου συγκρίνετε όμάδες που μεταξύ τους έχουν τα μισά CL απ όλα μαζί
για να μου πείτε σαν σοβαρό επιχείρημα ''ότι αφού γκελάρουν αυτοί, γιατί όχι κι ο ΠΑΟΚ, ε σόρρυ δεν πάει έτσι''.
Ξαναγράφω, όλοι έχουν δικαίωμα στην κακή βραδιά. Στην άσχημη μέρα.
Το πρώτο πράγμα όμως για την απαρχή της μαρμοτιακής πορείας, είναι η απότομη καθίζηση στην απόδοση.
Αυτό που δεν δέχομαι -για ομάδα που καμώνεται πως πάει για πρωτάθλημα- είναι η μετάβαση απ το σκύλιασμα στην Τρίπολη στην προμενάδα της Βέροιας-
Καπίς;
Τι να προτείνω λύση ρε συ, τι να κάνω; Είμαι κάτι στην ομάδα;buffalobill4 έγραψε:Ν αυτα που λες εγω δε διαφωνω καπου. Προτεινε κ μια λυση κ θα σαι ωραιος.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πηγαίνω γήπεδο όποτε μπορώ με θετική ενέργεια.
(άλλο η συμπεριφορά στο γήπεδο κι άλλο όταν ο αγώνας λήξει, να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά)
Μαν, λίγο έλεος.
Ξεκινάς με αυτό:
Κι άντε εγώ προδικάζω (που δεν το κάνω, απλά εύχομαι να μην γίνει έτσι κι ελπίζω σε 15 μέρες η ομάδα να έχει συνέλθει)desperando έγραψε:Πρώτον προδικάζεις καταστάσεις.
Δεν λέω μπορεί να βγεις αληθινός,αλλά μπορεί και όχι.
Το να Π ροεξοφλουμε καταστάσεις από την τέταρτη αγωνιστική είναι έγκλημα
και τελειώνεις με αυτό:
Όλοι μιλάμε για τα 30 χρόνια φαγουρας ,τα οποία θα γίνουν αλλά τόσα αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές κοινωνικοπολιτικά.
Και σε ρωτάω πως είναι δυνατόν να μην υπάρχουν αυτά τα 32 χρόνια όταν το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσης όροις ?
Είναι σαν να θες να μπεις Πανεπιστήμιο να εξετάζεται σε ασκήσεις με ολοκληρωματα και κάποιοι άλλοι να εξετάζονται στην προπαίδεια του 5
Ε Όσο καλός και να είσαι είναι ακατόρθωτο να τους συναγωνιστεί
Υγ όσοι ζείτεγια το πρωτάθλημα ξεχάστε το.
Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα μόνο αν χωριστεί η Ελλάδα στη μέση και σε καμία άλλη περίπτωση
αλλά άντε πες εγώ προδικάζω την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα
κι εσύ προδικάζεις την πορεία ολόκληρης χώρας.
Κάπου ασουμε εντάξει τώρα ξερωγω δεν ξερω