Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Οι επιστήμονες από κάτω ξέρουν πως να μας κάνουν ρδελομπου σε χρόνο D T
Τους παραδέχομαι μεγάλοι μάγκες .
Πληρώνουν και 2-3 μιζερογλου και φάε τώρα 15 μέρες γκρίνια και εσωστρέφεια
Τους παραδέχομαι μεγάλοι μάγκες .
Πληρώνουν και 2-3 μιζερογλου και φάε τώρα 15 μέρες γκρίνια και εσωστρέφεια
Τοτε κατα τη γνωμη μου χανεις σημαντικο κομματι του ΠΑΟΚτσηδικου μεγαλειου.Mīngus έγραψε:Το 2ο το κατανοώ, το 1ο όχι.sic-4 έγραψε:Να συμπληρωσω πως η σπαστικη υπεραισιοδοξια μας εχει φερει επικες εμφανισεις, νικες και προκρισεις απεναντι σε μεγαθηρια. Η σπαστικη υπεραπαισοδοξια μας εχει φερει ντου, μπινελικια, τιμωριες, αποκλεισμους, διαλυσεις.
Εγω προσωπικα με την Αρσεναλ πχ, ημουν σιγουρος για την προκριση και νομιζω πως αυτη η πιστη (οχι μονο η δικη μου βεβαια) μας την εδωσε. Αυτη η πιστη μας εκανε να παιξουμε στα ισια την ομαδα του Μαραντονα, αυτη η πιστη μας χαρισε τοσες στιγμες μεγαλειου.
Xανει βαθμους η ομαδα και στεναχωριεμαι περισσοτερο για αυτο που θα ακολουθησει και οχι για τους βαθμους.
Το ματς,χθες,ηταν 0-3.Οποιος αμφιβαλλει γι'αυτο,μαλλον δεν του αρεσει να βλεπει περα απο το δαχτυλο του.Και ξερετε τι σημαινει να κερδιζεις 0-3 χωρις να παιξεις τιποτα?...Σημαινει μεγαλη ομαδα!
Αλλα τι να συζηταμε τωρα?...Πριν 20 χρονια για ολα μας εφταιγε η Αθηνα....τωρα για ολα φταιει ο ΠΑΟΚ.....Φυσικα και δεν ειναι σωστο ουτε το ενα ουτε το αλλο....
Οι γαυροβαζελοχανουμηδες εχουν παρει πρωταθληματα με τα μισα ματς να μην βλεπονται....με σπρωξιμο και 0-1 με Ιβιτς,Βαζεχες και δεν συμμαζευεται...Εμεις θελουμε να παρουμε πρωταθλημα παιζοντας μπαλαρα σε ολα τα ματς!...Πραγματικα απιστευτο!
Το ματς,χθες,ηταν 0-3.Οποιος αμφιβαλλει γι'αυτο,μαλλον δεν του αρεσει να βλεπει περα απο το δαχτυλο του.Και ξερετε τι σημαινει να κερδιζεις 0-3 χωρις να παιξεις τιποτα?...Σημαινει μεγαλη ομαδα!
Αλλα τι να συζηταμε τωρα?...Πριν 20 χρονια για ολα μας εφταιγε η Αθηνα....τωρα για ολα φταιει ο ΠΑΟΚ.....Φυσικα και δεν ειναι σωστο ουτε το ενα ουτε το αλλο....
Οι γαυροβαζελοχανουμηδες εχουν παρει πρωταθληματα με τα μισα ματς να μην βλεπονται....με σπρωξιμο και 0-1 με Ιβιτς,Βαζεχες και δεν συμμαζευεται...Εμεις θελουμε να παρουμε πρωταθλημα παιζοντας μπαλαρα σε ολα τα ματς!...Πραγματικα απιστευτο!
- painkiller4
Έτσι είναι συμφωνώ ας αφήσουμε στην άκρη γκρίνια μιρλα και φαγωμαρα κι ας δούμε ότι χθες στον βαζελο που θέλουν να μας πείσουν ότι ήταν ομαδαρα έδωσαν έτσιθελικα δυο πέναλτι, στον γαυρο παίξει δεν παίξει η σφυριχτρα είναι μαζί του, και σε μας που αποδειγμενα μας στέρησαν βαθμούς με εξοφθαλμες κ στημένες αποφάσεις όπως χθες θελουμε να είμαστε όλοι large κτλ.The_Stalker έγραψε:Sekeris4 έγραψε:Καθε ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα θα κανει και 10 εμφανισεις που θα χρειαζεσαι κολλυριο για να τη δεις.Αυτο συμβαινει παντου και ΔΕΝ γινεται να το αποφυγεις οση ποιοτητα και να εχει το ροστερ.Τετοια ματς συνηθως τα παιρνεις με 1-0.Εκτός αν σε ακυρωσουν καθαρο γκολ............
Μεχρι στιγμης η ομαδα δειχνει οτι μπορει να κερδισει ΚΑΙ στην κακη της μερα.Αλλα καποιοι στημενοι μετατρεπουν τις νικες σε Χ.Και γι αυτο ευθυνεται η παε ΠΑΟΚ που πετουσε αετο οταν κερδίζαμε και τωρα που μας κλεβουν βαθμους εβγαλε μια ανακοινωση για λαικη καταναλωση.
Όπως και να χει όλοι ΠΑΟΚ είμαστε
ΠΑΟΚΑΡΑ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
-
Dimg4
Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-1,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ετσι ακριβως.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αφού σαν τέτοιος έπαιξε χθες πώς να τον πει δηλαδή; Ρε αφήστε μας στον πόνο μας! Εγώ αν είχα μπροστά μου τον Ivic θα του έβριζα μάνα, πατέρα και όλο το υπόλοιπο σόι του. Τι να κάνουμε δηλαδή; Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι σε τέτοιες στιγμές πικρίας ειδικά όταν η ομάδα εμφανίζει τέτοια ανείπωτα χάλια, είναι λογικό να βγάζουμε το πάθος μας. Αφού θέλουμε να είμαστε τρελοί με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να δεχτούμε και την έντονη κριτική.Kostas_Peraia4 έγραψε:Επειδη ειπε ΤΑΓΑΡΙ τον Τζαλμαpaok87 έγραψε:ρε σεις ελεος γιατι μπαναρατε τον joshua;
Ναι,η ομαδα ηταν αλλού γι' αλλού.
Ναι,ο Ιβιτς εκανε λανθασμενο,υπερβολικο ροτέισον.
Ναι,αυτοι που επρεπε να υπερβαλουν εαυτον και να αποδειξουν
οτι εχουν δικαιωματικα θεση στην ομαδα,ηταν "λιγοι".
Ναι,καποιοι υστερησαν,οπως θα υστερησουν και αλλοι στην συνεχεια
γιατι ειναι φυσικο και επομενο.
Ναι,..........
Αλλά εγω βλεπω οτι για τριτη συνεχομενη αγωνιστικη,η διαιτησια μας παει πίπα κωλο
και εκτιθεται οσο χρειαζεται.
Βλεπω οτι μου πηραν νταηλικι 4 βαθμους που τους δικαιούμουν κι ας μην επαιξα οσο καλα επρεπε.
Βλεπω οτι η εο προικοδοτει τους αντιπαλους μου για την περιπτωση που χασει τα ηνια.
Πλεπω να μη μου δινουν καταφανεστατο πεναλτυ,ενω ο βαζελος παιρνει 1 συν 1 δωρο.
Βλεπω να μου ακυρωνουν πεντακαθαρο γκολ,που σε καμμία περιπτωση δεν εμπιπτει
στα ορια του ανθρωπινου λαθους.
Κουταστηκα 40 χρονια να με πηδανε απροκαλυπτα.
Τα αγωνιστικα προβληματα,τα προπονητικα λαθη(?),η λανθασμενη νοοτροπια
μπορουν να διορθωθουν και να ξεπεραστουν.
Για ποσο ομως θα ειμαστε τα "γιουσουφακια" του καθε πικραμενου?
Δεν θελω να μου χαριστει ουτε ενας βαθμος,αλλά βαρεθηκα να με κλεβουνε κιολας.
ΥΓ Εαν ο joshua, o ace,o dimg4,εγω,ο Χ, ο Ψ,ο οποιοσδηποτε εγραφε υπο το καθεστως νευρων(το δεχομαι)
να παει να γ@μηθει η ΠΑΕ, ποσο θα ηταν το μπαναρισμα?
Μια απαντηση θα την δεχομουν ευχαριστως.
Odi,εγω χειροτερα θα εγραφα γι' αυτο και το απεφυγα.
Τιποτε προσωπικο αλλά γραφτηκαν κι εγιναν πολλα απο χθες.
Ναι,ο Ιβιτς εκανε λανθασμενο,υπερβολικο ροτέισον.
Ναι,αυτοι που επρεπε να υπερβαλουν εαυτον και να αποδειξουν
οτι εχουν δικαιωματικα θεση στην ομαδα,ηταν "λιγοι".
Ναι,καποιοι υστερησαν,οπως θα υστερησουν και αλλοι στην συνεχεια
γιατι ειναι φυσικο και επομενο.
Ναι,..........
Αλλά εγω βλεπω οτι για τριτη συνεχομενη αγωνιστικη,η διαιτησια μας παει πίπα κωλο
και εκτιθεται οσο χρειαζεται.
Βλεπω οτι μου πηραν νταηλικι 4 βαθμους που τους δικαιούμουν κι ας μην επαιξα οσο καλα επρεπε.
Βλεπω οτι η εο προικοδοτει τους αντιπαλους μου για την περιπτωση που χασει τα ηνια.
Πλεπω να μη μου δινουν καταφανεστατο πεναλτυ,ενω ο βαζελος παιρνει 1 συν 1 δωρο.
Βλεπω να μου ακυρωνουν πεντακαθαρο γκολ,που σε καμμία περιπτωση δεν εμπιπτει
στα ορια του ανθρωπινου λαθους.
Κουταστηκα 40 χρονια να με πηδανε απροκαλυπτα.
Τα αγωνιστικα προβληματα,τα προπονητικα λαθη(?),η λανθασμενη νοοτροπια
μπορουν να διορθωθουν και να ξεπεραστουν.
Για ποσο ομως θα ειμαστε τα "γιουσουφακια" του καθε πικραμενου?
Δεν θελω να μου χαριστει ουτε ενας βαθμος,αλλά βαρεθηκα να με κλεβουνε κιολας.
ΥΓ Εαν ο joshua, o ace,o dimg4,εγω,ο Χ, ο Ψ,ο οποιοσδηποτε εγραφε υπο το καθεστως νευρων(το δεχομαι)
να παει να γ@μηθει η ΠΑΕ, ποσο θα ηταν το μπαναρισμα?
Μια απαντηση θα την δεχομουν ευχαριστως.
Odi,εγω χειροτερα θα εγραφα γι' αυτο και το απεφυγα.
Τιποτε προσωπικο αλλά γραφτηκαν κι εγιναν πολλα απο χθες.
Η πίστη και η αισιοδοξία έχουν χιλιομετρική απόσταση από την υπεραισιοδοξία.sic-4 έγραψε:Τοτε κατα τη γνωμη μου χανεις σημαντικο κομματι του ΠΑΟΚτσηδικου μεγαλειου.Mīngus έγραψε:Το 2ο το κατανοώ, το 1ο όχι.sic-4 έγραψε:Να συμπληρωσω πως η σπαστικη υπεραισιοδοξια μας εχει φερει επικες εμφανισεις, νικες και προκρισεις απεναντι σε μεγαθηρια. Η σπαστικη υπεραπαισοδοξια μας εχει φερει ντου, μπινελικια, τιμωριες, αποκλεισμους, διαλυσεις.
Εγω προσωπικα με την Αρσεναλ πχ, ημουν σιγουρος για την προκριση και νομιζω πως αυτη η πιστη (οχι μονο η δικη μου βεβαια) μας την εδωσε. Αυτη η πιστη μας εκανε να παιξουμε στα ισια την ομαδα του Μαραντονα, αυτη η πιστη μας χαρισε τοσες στιγμες μεγαλειου.
Είναι άλλο να πιστεύεις σε μια δύσκολη πρόκριση και άλλο να πετάς σε ένα ροζ συννεφάκι από τον Ιούλιο μέχρι το Μάρτιο.
- Sick Bastard
Παιδιά, αν μπορείτε, μη συγκρίνετε τον ΠΑΟΚ με τις Μπαρτσελόνες και τις Mπάγερν αυτού του κόσμου
ειδικά γι αυτό το ζήτημα. Δεν έχουν σχέση οι σύλλογοι παρά μόνο αν τους συναντήσουμε εις τας Ευρώπας.
Κατά τ άλλα είναι τελείως άκαιρες κι άκυρες αυτές οι συγκρίσεις.
Το ότι γκέλαραν τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ δηλαδή; Τι ακριβώς προσπαθείτε να μας πείτε, ότι όλοι έχουν κακές βραδιές; Ε ναι, όλοι έχουν. Και λοιπόν;
Οι ομάδες αυτές που αναφέρετε δεν έχουν επ ουδενί τα προβλήματα τα δικά μας, τα χουν λυμένα δεκαετίες τώρα.
Τι συζητάμε λοιπόν;
ειδικά γι αυτό το ζήτημα. Δεν έχουν σχέση οι σύλλογοι παρά μόνο αν τους συναντήσουμε εις τας Ευρώπας.
Το ότι γκέλαραν τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ δηλαδή; Τι ακριβώς προσπαθείτε να μας πείτε, ότι όλοι έχουν κακές βραδιές; Ε ναι, όλοι έχουν. Και λοιπόν;
Οι ομάδες αυτές που αναφέρετε δεν έχουν επ ουδενί τα προβλήματα τα δικά μας, τα χουν λυμένα δεκαετίες τώρα.
Τι συζητάμε λοιπόν;
- ace79grpaok
Και αυτό σωστόsic-4 έγραψε:Να συμπληρωσω πως η σπαστικη υπεραισιοδοξια μας εχει φερει επικες εμφανισεις, νικες και προκρισεις απεναντι σε μεγαθηρια. Η σπαστικη υπεραπαισοδοξια μας εχει φερει ντου, μπινελικια, τιμωριες, αποκλεισμους, διαλυσεις.
Ότι ναναιace79grpaok έγραψε:Οταν θα αναστησεις και την γρια με αυτα τα μυαλα που κουβαλας ,οχι εσυ,τωτε και εγω θα σε πω να μην γκρινιαξεις τοτε.sic-4 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Δεν πειράζει του χρόνου πάλι,φέτος θα το πάρει η ζελα με τόση αβάντα που έχει .Αλλα εμάς μας στάζει η διαιτησία,ξύπνησε στραβά ο κλαους ,είναι αναδρομος ο Ερμής μας ,είναι μαύρη και άδικη η μοίρα μας και αλλα τέτοια που καλύπτουν την νοοτροπία μικρής ομάδας που έχουμε και αλλα παραμυθάκια που έχουμε φτιάξει για να κοιμόμαστε ποιο ήρεμα τος νύχτες.Νανι νάνι νάνι νάνι ,για όλα φταίει ο κακός διαιτητής κοιμήσου μωρο μου νάνι νάνι
Εσυ αμα ...σπασει ο διαολος το ποδαρι του και το παρουμε φετος, να μην το πανηγυρισεις μια και το ξεγραψες απο την 4η αγωνιστικη, οκ? Του χρονου παλι.
-
Dimg4
Οντι συμφωνω στο οτι καποιοι παραβλεπουν εντελως τις αλλοιωσεις αποτελεσματος και εχει καταντησει εκνευριστικο γιατι σε φερνει στο αμην. ΑΛΛΑ, με ομαδουλες και χωρια η αντιδραση σου μετα απο μια αδικια θα πρεπει να ειναι πραγματικα μεγαλης ομαδας. Δηλαδη τις πιανεις απο τον λαιμο και το γκολ θα ερθει. Η διαφορα ποιοτητας ειναι δεδομενη, η ελλειψη διαθεση μας προβληματισε.Odi έγραψε:Αηδία έχει καταντήσει αυτό το πράγμα..
Πάμε στην Βέροια,μας σφάζουν και φταίει ο ΠΑΟΚ.Έρχεται η Ξάνθη,μας σφάζουν και φταίει ο ΠΑΟΚ.Πάμε στην Τρίπολη,μας σφάζουν και φταίει ο ΠΑΟΚ.Παίζουμε με την Φιορεντίνα,πάλι αλλοίωση και φταίει ο ΠΑΟΚ.
Αηδιαστικό απλά.Δεν θα προσπαθήσω καν να σας μεταπείσω πραγματικά.
Τι να πει η Μπαρτσελόνα,τι να πει η Λίβερπουλ,τι να πει η Γιουνάιτεντ,τι να πει η Ρεάλ..Ο ΠΑΟΚτσης τα ξέρει όλα.Τι να μας πουν τώρα αυτά τα γατιά που προστατεύουν τις ομάδες τους.Κράξιμο ρε και γκρέμισμα και χτίσιμο και φτου κ απ την αρχή.Το γεφύρι της Άρτας είναι το πρότυπο.
Μην ξεχάσετε να ακούσετε και Μύρτσο για να μάθετε ποιος τα παίρνει αυτή την εβδομάδα.
Την τελευταία φορά που γινόταν αυτό,ο Σάντος ήταν ηττοπαθείς μίζερος Πορτογάλος,ο Βιερίνια χοντρός,ο Κονσεισάο βετεράνος και ο Κοντρέρας τυχαίος.Και η σύμπτωση;Δύο ακυρωθέντα γκολ με Ατρόμητο και Πανιώνιο,ήττα από τον γαύρο στην Τούμπα και μόνο μια νίκη με την Λειβαδιά.Ποιος έφταιγε στην αρχή;Ο κακός ΠΑΟΚ που δεν έκανε 45 ευκαιρίες για γκολ.Ποιος έφταιγε στο τέλος;Ο Σπάθας.
Αλλά που να μάθει ο ΠΑΟΚτσης.Εκεί στην εσωστρεφεια και την μιζέρια.Κολλημένος.
Ντροπή απλά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ξερεις γιατι τα εχουν λυμενα τα προβλήματά τους?Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, αν μπορείτε, μη συγκρίνετε τον ΠΑΟΚ με τις Μπαρτσελόνες και τις Mπάγερν αυτού του κόσμου
Τι συζητάμε λοιπόν;
Γιατί τα πρωταθλήματα που αγωνίζονται είναι σε ευνομούμενης χώρες και όχι σε καθεστωτικές
Και επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς το σκεπτικό σου
Θέλεις να πεις ότι η Χ Μπάρτσα έχει το δικαίωμα να κάνει και 10-15 χάλια εμφανίσεις στις 60 που θα δώσει,ενώ ο ΠΑΟΚ όχι?
Θα πρέπει δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει να πιάνει το 101% της απόδοσης που μπορεί?
Υγ ας δώσουμε πίσω και τους 3 βαθμούς που πήραμε με λιμπερετς αφού δεν παίξαμε καλα
- ace79grpaok
Αν θα χάσουμε από την γρια αν και αν και αν.... Με τα αν μπορούμε να γράψουμε μυθιστόρηματα