10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Εσενα σε κλεψαμε μεσα απο τα χερια αλλων ομαδων και σου δωσαμε και 900.000 συμβολαιο για να μην εχεις μια θετικη ενεργεια απεναντι στην βεροια?
Ειχα αμφιβολιες για σενα τελευταια γιατι δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο εξτρεμ πανω σου. Το γκολ που εβαλες με αγιαξ τελικα ηταν κατα λαθος και για μενα αποδεικνυεσαι παλτο.
Στο χερι σου ειναι να κανω κωλοτουμπα και ελπιζω σε αυτο για το καλο του ΠΑΟΚ.
Στο χερι σου ειναι να κανω κωλοτουμπα και ελπιζω σε αυτο για το καλο του ΠΑΟΚ.
-
- Petros1988
Ενας παικτης φενεται σε διαρκεια και οχι σε ενα δυο ματς.Και δυστηχως δειχνεις πτωτικη πορεια μεχρι τωρα.
Δεν είδατε ότι τράκαρε με το δοκάρι κ πήγε να σπάσει το κεφάλι του ?
Ε τι άλλο θέλετε να δείτε για να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος είναι αγχωμένος ?
Το γιατί νάναι τόσο αγχωμένος δεν το ξέρω. Αδιάφορς πάντως δεν είναι με την καμμία.
Ε τι άλλο θέλετε να δείτε για να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος είναι αγχωμένος ?
Το γιατί νάναι τόσο αγχωμένος δεν το ξέρω. Αδιάφορς πάντως δεν είναι με την καμμία.
- back in black
Μέχρι στιγμής απογοητευει. Αδιάφορος δεν είναι, αλλά φιλότιμους είχαμε και άλλους και τους διώξαμε... Αντι Μακ πάντως δεν είναι με την καμμία, σε κανένα τομέα.
- Sick Bastard
Να λέτε για τον Μακ, τον περυσινό, γιατί αν θυμάστε, δεν είχε ξεκινήσει και πολύ καλύτερα.
- back in black
Σωστή η παρατήρηση Sic , αν και εκτιμώ ότι ακόμη και ο Μακ του πρώτου χρόνου ήταν συνολικά καλύτερος απο ότι δείχνει μέχρι τώρα ο Κάμπος.
Πριν δύο μήνες μετά το δεύτερο παιχνίδι με τον Αξιαξ είχα επισημάνει ότι δεν έχει το ένας με έναν ενώ κάποιοι λέγαν ότι είναι καλύτερος του Μακ κτλ.Sabri32 έγραψε:Από αυτά που είδα μέχρι τώρα νομίζω ότι δεν έχει τόσο πολύ το ένας με έναν.
Κατά τα άλλα είναι ποιοτικός παίχτης με καλή σέντρα, καλά σουτ, σχετικά γρήγορος χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός.
Είναι πολυ καλός παίχτης θα δούμε όμως αν μπορεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μακ.
Δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής αλλά τελικά δεν μπορεί να συγκριθεί με Μακ που κάποιες φορές ήταν ασταμάτητος με την ταχύτητά του.
Γενικά νομίζω ότι από την μέση και μπροστά οι επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι είναι μέτριες αντίθετα με την άμυνα που έγιναν πολύ καλές επιλογές με κορυφαίο τον Ματος.
Όλοι οι μέσοι και επιθετικοί που ήρθαν δεν έχουν κουβάλημα μπάλας και προσωπική ενέργεια και νομίζω ότι αυτό περιορίζει τις δυνατότητες της φετινής ομάδας.
Μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεις τις προσδοκίες . Αν πάρεις παίκτη που τον αφήνει ελεύθερο ο Παναιτωλικός της Τουρκίας , σίγουρα αποκτάς έναν καλούτσικο παίκτη για τα δεδομένα της Ελλάδας αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποκτάς εξτρεμ πρωταθλητισμού
- desperando
- Επικοινωνία:
Άλλους 3 άχρηστους αναμένω να βγάλετε σε 1 μήνα.
Αλλά να μου εξηγήσετε γιατί όταν φεύγουν οι περισσότεροι παίζουν μπάλα
SM-G935F
Αλλά να μου εξηγήσετε γιατί όταν φεύγουν οι περισσότεροι παίζουν μπάλα
SM-G935F
αξιότιμε φίλε δεσπεράντο , νομίζω ότι τον πήραμε από μια Τούρκικη που το ονομά της τελειώνει σε -μπιρλιγκι ή κάτι τέτοιο.
Αν τον πήραμε από Πόρτο , κάνω λάθος και ζητάω συγγνώμη και μάλλον πρέπει να εξετάσω πάλι την άποψή μου.
Αν τον πήραμε από Πόρτο , κάνω λάθος και ζητάω συγγνώμη και μάλλον πρέπει να εξετάσω πάλι την άποψή μου.
- kataramenos5
Κατσε ρε dim 6-7 παιχνιδια τον ειδαμε και αποδειχτηκε κιολας?Καταλαβαινω την πικρα αλλα...Dimg4 έγραψε: και για μενα αποδεικνυεσαι παλτο.