Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Kostas_Peraia4
Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-1,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Pilote αλλο αυτο.Συμφωνω ομως μαζι σου.Το θεμα ειναι παντως πως μας κανανε για ακομα μια φορα να σκοτωθουμε μεταξυ μας να διχαστουμε.Ξερεις τι εχει να γινει απο αυριο στα καφενια και στα ραδιοφωνα?Οτι γινεται σημερα εδω μεσα Χ10.Ενω αν μετρουσε το γκολ,παλι καποιοι απο εμας θα προβληματιζομασταν και ισως θα κραζαμε για την κακη εμφανιση,αλλα θα ειχαμε παλι μολις 7 σελιδες....
Saorsa έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω την αγωνια μερικων να ριξουν το φταιξιμο στην διαιτησια. Λες και για την αντιμετωπιση που εχεις ως ομαδα φταιει ο φουφουτος. Αν ερχεται ενας κλεφτης 30 χρονια και σου κλεβει τους κοπους μια ζωης καθε χρονο φταιει ο κλεφτης και οχι εσυ που το ανεχεσαι.
- Sick Bastard
Ξεπερνώ τον σελιδομετρητήKostas_Peraia4 έγραψε:Ξερεις τι εχει να γινει απο αυριο στα καφενια και στα ραδιοφωνα?
και ρωτάω κυρίως από παράπονο;
Η ομάδα του ΠΑΟΚ το ήξερε;
- ace79grpaok
Ο κλασικος ΠΑΟΚ του περίπου και του παραλίγο,όταν είναι να κάνει το βήμα παραπάνω παθαίνει κοκομπλοκο,ιβιτς ροτεισον ενώ την άλλη Κυριακή δεν παίζεις?και αλλάζεις και το σύστημα? Τι να πω ,λαθαρες ,τώρα ξανάετοιμαζομαστε για τα πλευ οφ.Καληνυχτα ΠΑΟΚ και λαε του ΠΑΟΚ ,μια ζωή στο περίπου και στο παραλιγο
- navigator11
STRAFNIK έγραψε:navigator11 έγραψε:STRAFNIK έγραψε:ποιός λέει οτι δεν θέλουμε καλή αποδοση και ομορφη μπάλα ,
αλλά ακόμη κι όταν δεν παίζω καλά και μου κλέβουν βαθμούς
ειδικά σε μαραθώνιο ,δεν θα κράξω την ομάδα ,
το χω δει το έργο τόσες φορές
ειδικά τώρα που τις κλαψομ@νες / σιγανοπαπαδιές τις παίζουν 90/10
και στο τέλος της ημέρας παλι κατι θα βρουν να πούνε
Δε μιλάμε για υποψία ... ανθρώπινου λάθους! Και πιο πίσω να ήταν ο Φακούντο πάλι το ίδιο θα σφύριζε!! Μιλάμε για απόφαση που ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης!!! Και θα πιάσω τώρα εγώ να κάθομαι να κάνω σοβαρή κριτική για τον αγώνα αυτό. Άθλια η ομάδα, μάλιστα. Λάθη τραγικά ο προπονητής; Μαζί σας! Έστω κι έτσι το δικαιούταν ή μάλλον, πιο ορθά, το πήρε αγωνιστικά το τρίποντο; Έχει κανείς να αντιπαραβάλλει κανένα ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ; Να νομιμοποιήσουμε κατά κάποιον τρόπο αυτήν την ΑΛΗΤΕΙΑ, χρησιμοποιώντας γαυρικου τύπου λογικές; "Τι σκουζετε ρε; Αφού έτσι κι αλλιώς θα σας κερδίζαμε! Δε βλεπόσαστε. Το ... αμφιλεγόμενο πέναλτι σας πείραξε. .."
Αρνούμαι να το κάνω. Να νικούσα, όπως ΣΥΝΕΒΗ αγωνιστικά, και δε θα είχα κανένα θέμα να διαβάσω οποιονδήποτε προβληματισμό για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα! Αλλά όχι να γίνω ΠΙΟΝΙ στις ορέξεις του κάθε στημένου, δεν αγοράζω! Όχι σήμερα τουλάχιστον! Όταν εξόφθαλμα και εμπρόθετα έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα ενός αγώνα!
μαζί σου, το ίδιο λέω
Το κατάλαβα, φίλε. Με αφορμή την τοποθέτησή σου το έγραψα!
Συμφωνώ και με τον σνουφ και τον Κώστα. Εκεί βασίζονται! Όλα από εκεί ξεκινάνε. Ότι υπάρχει ... υπερπροσφορά, αρδική και - το πιο θλιβερό - οπαδική για δηλητηρίαση στην ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΒΗ για εμας. Ε, θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ να μην το εκμεταλλεύονταν. Και θα το κάνουν ασφαλώς και μέσω των εκπομπών τους. Πόσο άσχημα έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Προβληματισμένοι οι οπαδοί κοκ. Τα αντίστροφα δηλαδή από ο,τι για ζελιτσα με Παναιτωλικό!
Εξαρτάται ποιος κ πώς το γράφει. Ο Josh για παράδειγμα δεν είναι χθεσινός εδώ μέσα. Το πώς βλέπει κ τι νιώθει για τον ΠΑΟΚ το ξέρουμε, ένα ξέσπασμα μετά από τέτοιο ματς θα έπρεπε να συγχωρείται μετά συστάσεωςsic-4 έγραψε:Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι ειναι οκ να μπαινω σε οπαδικο φορουμ και να διαβαζω να λενε τους παικτες της αγαπημενης μου ομαδας ταγαρια, παικτακια απο τα lidl και οτι ειναι για τραμπαλα? Οχι στο φορουμ του αντιπαλου, στο δικο μου???Tolaros έγραψε:Απαράδεκτα τα μπαν.Κ ναι εγώ δεν κατάλαβα το λόγο
- Sick Bastard
Στο μεταξύ, είναι τόσο χοντρό που παίζει να είναι όντως ανθρώπινο λάθος.
Νομίζω αύριο για εθνικές από τους βασικούς θα φύγουν δυο παίχτες. Ο Τζαβέλας και ο Cimirot. Οι άλλοι 15 μέρες θα κάθονται. Τι εξυπηρετούσε το rotation και κύριος σε συνδυασμό με ένα 4-4-2 που δε του παίξαμε και ποτε. Μπες καθάρισε το mats και μετά βγάλε και Matos και Cimirot και Canas η οποιον θελεις να ξεκουράσεις. Σήμερα ήταν τραγικά αφελής ο Ίβιτς. Καμια δικαιολογία. Είναι μεγάλο test ο Οκτωβριος για τον Ίβιτς. Ήρθε η πρώτη μεγάλη κρίση και το πρόγραμμα είναι φωτιά. Θα δείξει πολλά αυτός ο μηνας για το τι προπονητής είναι.
Ένας προπονητής, σε σοβαρές χώρες, δεν κρίνεται όχι ε έναν μήνα, αλλά ούτε καν σε μια σεζόν.
Εδώ εμείς δεν ξέρω τι είμαστε, μάλλον ξέρουμε καλύτερα...
Κάνε την ομάδα ΣΑΧΤΑΡ, ρε Ιβάν!!!
5ετες στον ΙΒΙΤΣ και όλοι αναλώσιμα.
SM-G935F
Εδώ εμείς δεν ξέρω τι είμαστε, μάλλον ξέρουμε καλύτερα...
Κάνε την ομάδα ΣΑΧΤΑΡ, ρε Ιβάν!!!
SM-G935F
Έτσι είναιsn0ufel4 έγραψε:Είναι απίστευτο το ποσο ευκολο μπορουν να μας δδιαλύσουν- βγαλουν εκτος κουρσας με την εσωστρέφεια που έχουμε
ναι, αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα της σαχταρ με μαςΚάνε την ομάδα ΣΑΧΤΑΡ, ρε Ιβάν!!!
Προς τι το γέλιο;simba έγραψε:ναι, αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα της σαχταρ με μαςΚάνε την ομάδα ΣΑΧΤΑΡ, ρε Ιβάν!!!
Μια ευχή έκανα
SM-G935F
οκ, o Joshua ειπε μια κουβεντα στα νευρα, το αλλο ποστ ομως ηταν απαραδεκτοTolaros έγραψε:Εξαρτάται ποιος κ πώς το γράφει. Ο Josh για παράδειγμα δεν είναι χθεσινός εδώ μέσα. Το πώς βλέπει κ τι νιώθει για τον ΠΑΟΚ το ξέρουμε, ένα ξέσπασμα μετά από τέτοιο ματς θα έπρεπε να συγχωρείται μετά συστάσεωςsic-4 έγραψε:Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι ειναι οκ να μπαινω σε οπαδικο φορουμ και να διαβαζω να λενε τους παικτες της αγαπημενης μου ομαδας ταγαρια, παικτακια απο τα lidl και οτι ειναι για τραμπαλα? Οχι στο φορουμ του αντιπαλου, στο δικο μου???Tolaros έγραψε:Απαράδεκτα τα μπαν.Κ ναι εγώ δεν κατάλαβα το λόγο
Δεν νομιζω να μπορει κανεις να υποστηριξει σοβαρα ότι έχουμε ικανο δείγμα γραφης ότι ο Μυστακίδης δεν κάνει αυτήν την στιγμή για βασικός ή έστω τρίτη επιλογή στον ΠΑΟΚ. Ισα ισα στον πολυ μικρο χρόνο που έχει αγωνιστει συνολικα στον ΠΑΟΚ έχει βγαλει πολύ όμορφα ποιοτικά στοιχεια (υποδοχή, ξεμαρκάρισμα,κρατημα μπαλας, ποιότητα στην εκτέλεση και στη δημιουργία) που θα δικαιολογούσαν το να βλεπαμε από τον προπονητη να επενδυε πάνω του πολυ σημαντικό χρόνο συμμετοχης που θα βοηθούσαν τον παίκτη να προσφερει ουσιαστικά κάνοντας μια γεμάτη χρονια που θα τον βοηθουσε να αναδειχθει.vs40 έγραψε:Φίλε μου ο ρόλος του 4ου μια χαρά σημαντικός είναι. Δεν τον υποτιμώ καθόλου. Οι πρώτοι 3 είναι εξίσου βασικοί στο ροτέσον 55 αγώνων. Ο τέταρτος μια χαρά γράφει 25-30 συμμετοχές ερχόμενος πιο πολύ από τον πάγκο.aoratos έγραψε:vs40 αν και συμφωνω σε πολλά όσα γραφεις αυτο που λες για τον Μυστακιδη είναι πολύ προχειρο.
Επειδη δεν έπαιξε καλά σε ένα ματς που είχε απο πίσω του τον Κρέσπο και συνολικα η λειτουργια της ομαδας δεν ήτανε καλή πάει να πεί ότι κανει μόνο για 4ος?