Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
simba έγραψε:Σαχοφ διδυμο με Τσιμι, μονοι τους απεναντι σε 4?
Εκει να δεις παρταρα ο Αρτσε..
Ο Αρτσε έκανε πάρτι επειδή οι Χαρχαρ και Τσιμι έκοβαν και δεν ήξεραν τι να την κάνουν και την έχαναν πάλι.
Με Σάχοφ η λογική είναι ότι θα την έδινε σωστά. Και δεν είναι κακός αμυντικά.
Θα την εδινε σωστα που? Στο απολυτο κενο μπροστά του απεναντι σε 4, με τον κρεσπο κ τα στόπερ να μένουν πισω?
Η μήπως θα ειχε τα ιδια τρεξιματα κ καλυψη χωρων επι μεγαλο διαστημα του αγωνα?
Θα κερδιζες λιγο σε νηφαλιοτητα, θα εχανες σε τρεξιματα.. χωρις τον Μπισε μπροστά η ιδια τρυπα στο νερο θα γινοταν..αλλα τωρα θελουμε να σφαξουμε το Χαριση π ειχε να παιξει βδομαδες κ μπήκε σε τετοιο σύστημα..
Φαινεται σ'αυτον δεν ισχύουν τα επιχειρήματα "ετρεξε πολυ κ εκανε αθόρυβη δουλεια"..
Anyway, πικρα
εκανα εντιτ simba, εννοείται ότι το 4-4-2 (ή 4-4-1-1) ήταν λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Κυρ 02 Οκτ 2016, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε πειραζει ευρωπη κυπελλο τωρα κλασσικα παρηγορια στον αρρωστο...
Αφου μας αρεσει κατα βαθος. μιας και τη κριτικη μας τη κανουμε μαρτιο εμεις.
Το καλοκαιρι ολα πανε τελεια...μπορει να φταιει η χαλκιδικη...
ΥΓ.Ενος λεπτου σιγη για ολατα κορνερ που δεν εγιναν ουτε υποψια φασης και αλλο ενα για οσους νομιζουν οτι η διαιτησια στερει τον πρωταθλητισμο απο τον Π.Α.Ο.Κ.
Προσωπικά δε μένω στους 2 βαθμούς που χάθηκαν.
Για μένα υπάρχει ζήτημα ποιότητας σε κλειστές άμυνες. Αν δεν τους χάναμε σήμερα, θα τους χάναμε αύριο.
Αυτό θα το δείτε στη συνέχεια.
Σοβαρό το πρόβλημα στα εξτρέμ, όπου εκεί υπάρχει μόνο ο Ροντρίγκεζ, ο οποίος αν δεν είναι σε μέρα είσαι ακίνδυνος και ακόμη σοβαρότερο το πρόβλημα στον άξονα, εκεί όπου τα κεντρικά χαφ δε βοηθάνε ούτε στο ελάχιστο παραγωγικά.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη και οι βαθμοί στα σκουπίδια.
nikolasf έγραψε:Και εγώ απογοητεύτηκα.... αλλά μάλλον σε λάθος Σάιτ μπήκα.... Οι βάζελοι δίπλα μου στο καφεγήπεδο δεν απαξίωναν τον ΠΑΟΚ τόσο όσο εδώ μέσα...
Ε Εντάξει να γράφουμε μπράβο ΠΑΟΚ επειδή δεν απαξιώνουν οι βάζελοι δίπλα σου
Σιγα μην κατσω να κραξω την ομαδα μου. Τοσα μπορει, τοσα κανει.
Στο 22ο δευτερολεπτο ενας επιθετικος εκανε στη Λεωφόρο αυτό που δεν μπορουν να κανουν οι δικοι μας 3-4 αγωνες τωρα. Ολα κι ολα αδικος δεν μπορω να ειμαι.
ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθω, μονοι τους βγαλανε τα ματια τους. Ουτε βοηθεια δεν ειχανε.
Δεν ντρέπεστε ρε?Ποια μπάλα?Μπάλα συστήματα παίκτες..Την ψυχή την ξεχάσατε ρε σεις?Πως παίζεται έτσι σαν φλώροι?Τι μπαίνετε χαλαροί και νομίζετε ότι είσαστε η Μπαρτσα και χέζεται ο αντίπαλος και θα περάστε αέρα?Με χειρότερους παίκτες και συνθήκες τέτοια ματς τα έπαιρνα αέρα.Άκου χ με Ξάνθη και Βέροια χωρίς γκολ!!!Μετά άμα φάτε καμιά επίσκεψη στην Μεσήμβρια φταίει ο κόσμος.Αμ έτσι είναι όμως αυτή είναι η κατάρα του ΠΑΟΚ να χρειάζονται καγκούρικες επισκέψεις του παρελθόντος..Τι σας λείπει?Λεφτά παίρνετε πολλά,στην ώρα τους μη τυχόν και σας κατακρίνουμε αλλά 90 λεπτά δεν δίνεται την ψυχή σας για εκεί που τρώτε ψωμί..Πολύ δημοσιουπαλληλίκη ''βρωμάει'' ο νέος ΠΑΟΚ του Σαββίδη παικτικά..
Εκτός και αν δεν μπορείτε και παραδεχτείτε είμαστε παικτάκια της σειράς και δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος του πρωταθλητισμού στον ΠΑΟΚ.Αλλά όταν ζητάτε 500 600 800 την πνίγετε.
Και καλά να πάθουμε κι εμείς οι μισοί,που παίκτες της σειράς από την κ@υλα μας τους βγάζουμε παικταράδες από τον Αύγουστο και άλλοι μισοί που κράζουμε αυτούς που ζητάνε καλύτερους για να δούνε τον ΠΑΟΚ που ονειρεύονται γιατί θεωρούν ότι αυτοί που παίρνουμε δεν κάνουν.
Υ.Γ. 1 Τώρα ελπίζω να καταλάβαμε όλοι γιατί δεν γεμίζει η Τούμπα...Γιατί υπάρχουν χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που ούτε στα ράδια βγαίνουν ούτε στα site γράφουν και βλέπουν την ομάδα και κουνάν το κεφάλι γιατί ξέρουν...Δεν είναι ο ΠΑΟΚ αυτός..
Υ.Γ. 2 Πριν αρχίσετε κάποιοι τις κόκκινες κάρτες και στήριξη στα δύσκολα και τέτοια για αυτά που γράφω εύχομαι να μην έρθετε σε θέση να μεγαλώσετε κανα γιο και σας πει ''μπαμπά είσαι ψεύτης,εσύ μου έλεγες ο ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα και ομαδάρα και τέτοια,20 χρόνια πέρασαν και τίποτα...
Απο κει και περα,το μεγαλυτερο και πιο ουσιωδες προβλημα σημερα ηταν η τρισαθλια εμφανιση με μια ομαδα που χασαμε βαθμο.Μιλαμε για την χειροτερη εμφανιση του ΠΑΟΚ φετος και κοντρα σε ομαδα που ηταν ετοιμη να αποβληθει απτο πρωταθλημα πριν ενα μηνα.
Περα απτον Μπισεσβαρ,δεν φανηκε καποιος οτι μπορουσε να κουβαλησει στις πλατες του την ομαδα σε μια κακη μερα.Ο Ιβιτς πραγματικα σκια του εαυτου του σημερα με αδικαιολογητες κινησεις που φερνουν μνημες μαθητευομενου κροατη.Ηρθε και το πιο γελοιο οφσαιντ του 2016 να δεσει το γλυκο και ολο το σημερινο απογευμα κατεληξε σε τραγωδια απο ολες τις αποψεις.
ΥΓ: Στα επομενα επεισοδεια,πιο γελοιο φαουλ 2016,πιο γελοιο κορνερ 2016,πιο γελοιο αουτ 2016.Μεινετε συντονισμενοι στα καναλια Novasports για τους επομενους αγωνες τις Σουπερλιγδ
δεν πειραζει οταν δεν πιανουν τοπο τα λογια καλο ειναι να προσγειωνουν οι σφαλιαρες...
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ετοιμος ουτε αγωνιστικα ουτε εξωαγωνιστικα να διεκδικησει κατι και φετος...αυτη ειναι η αληθεια και καλο ειναι να το συνειδητοποιουν και οι τελευταιοι...
κατα τα αλλα στα δικα μας χωρις πολλα πολλα η σημερινη εμφανιση ηταν αθλια ο,τι και να λεμε...το χειροτερο ειναι παλι η νοοτροπια που ειδαμε...ντροπιαστικη για τον ΠΑΟΚ θα ελεγα...
μβπ ο μπισεσβαρ (πηραμε δεκαρι για να σκουπιζει τον κ@λο του στον παγκο) αλανθαστος και ο βαρελας...οι υπολοιποι μετεξεταστεοι ενω καποιοι απο αυτους μενουν και στην ιδια ταξη με τη σημερινη τους εμφανιση...
nikolasf έγραψε:Και εγώ απογοητεύτηκα.... αλλά μάλλον σε λάθος Σάιτ μπήκα.... Οι βάζελοι δίπλα μου στο καφεγήπεδο δεν απαξίωναν τον ΠΑΟΚ τόσο όσο εδώ μέσα...
Ε Εντάξει να γράφουμε μπράβο ΠΑΟΚ επειδή δεν απαξιώνουν οι βάζελοι δίπλα σου
Τόλαρε μπήκα στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα και διάβασα για παλτά μεταγραφές και άχρηστο προπονητή,,,, και ένα σωρό άλλα που δεν θέλω να επαναλάβω,,, άαααα και ότι είναι άλλη μια χαμένη χρονιά!!!
Αν είναι έτσι Οκ. Αλλά αυτό όχι μόνο δεν με εκφράζει αλλά με εκνευρίζει ... γαιυτό και απέχω στη συνέχεια για να μην ενοχλώ με τις ακραίες απόψεις μου!!!!
Indio έγραψε:Δε πειραζει ευρωπη κυπελλο τωρα κλασσικα παρηγορια στον αρρωστο...
Αφου μας αρεσει κατα βαθος. μιας και τη κριτικη μας τη κανουμε μαρτιο εμεις.
Το καλοκαιρι ολα πανε τελεια...μπορει να φταιει η χαλκιδικη...
ΥΓ.Ενος λεπτου σιγη για ολα τα κορνερ που δεν εγιναν ουτε υποψια φασης και αλλο ενα για οσους νομιζουν οτι η διαιτησια στερει τον πρωταθλητισμο απο τον Π.Α.Ο.Κ.
Νωρίς είναι το μάρτιο. Κριτική το μάϊο για κανα 10ήμερο το πολύ γτ πιο πριν είναι γκρίνια και πιο μετά χτίζεται η νέα χρονιά.
πώ ρε φίλε ,ενα στραβό αποτέλεσμα
και θα φαγωθούμε όλοι,
ειμασταν κακοί ; είμασταν
παρόλαυτα δεν μας μέτρησαν καθαρότατο γκολάκι!
θα άλλαζε εντελώς την μορφή του μάτς;
εγώ λέω ναι.
οκ λάθος του κόουτς που εμπιστεύτε τους παίκτες του(που οι μισοι και παραπάνω εδω γράφουν βάλτους)
έ, τους έβαλε με Βέροια ,δλδ αν θες να παίζεις στον ΠΑΟΚ έστω και ερχόμενος απο πάγκο, τους έχεις
αλλά όταν ΟΛΑ τα γρανάζια σου χάνουν λάδια ,τι να κάνεις,
ευτυχώς λέω εγώ που δεν ειμαστε ΠΟΚ για να το πάρουμε με αβαβα μπενάλντ.
επίσης περιμένω πολλές σελίδες σήμερα,τραβάει το θέμα
Να ξεκινήσω με κάτι γιατί βλέπω ότι ήδη ξεφεύγουμε. Δεν μπορείς να παραβλέψεις την κακή εμφάνιση για χάρη της διαιτησίας, ΟΥΤΕ τη διαιτησία για χάρη της κακής εμφάνισης. Εξάλλου το γκολ ήρθε στο 44 και μέχρι τότε είχαμε μόνο μια κεφαλιά του Μυστακίδη.
Έγραψα και στο τόπικ του αγώνα, ότι αν αυτό το γκολ ακυρωνόταν σε κάποιον από τους άλλους, ΕΚΕΙ θα εστίαζαν άπαντες και όχι στην κακή εμφάνιση. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε άλλο με το σταυρό στο χέρι, μια πέναλτι γαργάρα, μια καθαρό γκολ γαργάρα. Αν και περιμένω κάποιους "δικούς μας" να μας πουν ότι ορθώς ακυρώθηκε γιατί οι άλλοι που ήταν οφσάιτ επηρέαζαν τη φάση..
Στα του ματς:
Φοβερή χαλαρότητα από παίκτες και προπονητή. Κακή αρχική ενδεκάδα, όχι για το rotation, αλλά γιατί δεν είναι playmaker o Χαρίσης, ούτε ο Τσίμι. Και ένα μείον ακόμα στην ανάπτυξη με την απουσία του Μάτος ή έστω του Κίτσιου. Θες ρε Ίβιτς να παίξεις με 2 φορ; Παίξε 3-5-2 με Μπίσε ή Σάκχοφ μέσα. Κακή ανάγνωση του παιχνιδιού και κάκιστη πρώτη αλλαγή. Το ματς φώναζε για Μπίσε και ΟΧΙ για Κάμπος. Τελειώνοντας για τον Ίβιτς να πω ότι δικαιούται κι αυτός μια κακή μέρα, αρκεί να διορθώνεται από τα λάθη του γιατί εξακολουθώ να τον πιστεύω.
Για τους παίκτες. Χωρίς πρόβλημα η αμυντική πεντάδα, ξεχώρισε ο Βαρέλα. Από τον Κρέσπο δεν περιμένω και δεν απαιτώ να κάνει τον playmaker.
Ο Τσίμι ενώ ξεκίνησε καλά, μετά το γ@μησε και ψόφησε. Απαράδεκτος ο Χαρίσης, πώς θα τον ξαναεμπιστευτεί ο Ίβιτς με τέτοια εμφάνιση;
Γκάρι μετριότατος, Μύστα το ίδιο, μάλλον πρέπει να μπαίνει ΜΟΝΟ ως αλλαγή. Για τον Κάμπος τι να πω, άλλον παίκτη έβλεπα στην προετοιμασία..
Φακ και Κλάους άφαντοι, αλλά είναι οι τελευταίοι που φταίνε. Δεν νομίζω να πήραν πάνω από δυό φορές τη μπάλα..