Στραφνικ, ισχυει οτι του λείπει, γι αυτό δεν τον αφήνεις μονο μαζι με τσιμι απέναντι σε 4, και με γραμμη αμυνας τοσο πισω, συντηρητικα..
Μπήκε αργα και ο Μπισε (με επιβαρυμενα χαφ απο πισω του) αντι ενος φακου ξεκάθαρα εκτος παιχνιδιού..
Τι να πεις, κριμα..
Χαμενα ημιχρονα λογω νωθροτητας κ έλλειψης πάθους. Λες κ άδειασαν μετα το ματς με Φιορεντινα..
Παντως ενισχύθηκε η ανησυχια μου για την ελλειψη ταχυδυναμης κ φυσικης καταστασης, βλέποντας κ τους φρεσκους παικτες..
Βέροια - Π.Α.Ο.Κ 02/10 16:00 (Novasports 2)
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ 02/10 16:00 (Novasports 2)
Τι ελεγε ο Κυρ Κυρ? ΚΑταγραφουμε τις ασχημες διαιτησιες και ΘΑ μιλησουμε οταν πρεπει...
αυτοσ ο καμπος ειναι τοοοοοοοοσο εκνευριστικος!ο κλαους δεν μπορεί τιποτα αν δν τροφοδοτειθει..ΑΦΑΝΤΟΣ.μυστα τραγικος.
Βαρέθηκα να κάνω όνειρα.
Αστείος Προπονητής-Αστείες μεταγραφές παίκτες για πασούλες μόλις πρέπει να κερδίσεις χέζονται πάνω τους
Ρε Ιβιτσ βάλε τουλάχιστον κίτσιου, τί μου βάζεις περέιρα κλάους κανένα μάτς του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ?
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ!
ΝΤΡΟΠΗ
Ο ΧΑΡΙΣΗΣ μάλλον πρέπει να πάει δανεικός, τσίμιροτ να κάτσει κάνα 2-3 μάτσ πάγκο, περέιρα δεν τον κρίνω δεν επεζε φορ
κάμποσ κλασσικός αφρικανός με ψυχολογικά
Αστείος Προπονητής-Αστείες μεταγραφές παίκτες για πασούλες μόλις πρέπει να κερδίσεις χέζονται πάνω τους
Ρε Ιβιτσ βάλε τουλάχιστον κίτσιου, τί μου βάζεις περέιρα κλάους κανένα μάτς του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ?
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ!
ΝΤΡΟΠΗ
Ο ΧΑΡΙΣΗΣ μάλλον πρέπει να πάει δανεικός, τσίμιροτ να κάτσει κάνα 2-3 μάτσ πάγκο, περέιρα δεν τον κρίνω δεν επεζε φορ
κάμποσ κλασσικός αφρικανός με ψυχολογικά
- sourmenetes
- Moderator