Βόλεϊ 2016/17
Re: Βόλεϊ 2016/17
Λοιπον ειδα την φιλικη ηττα απο τον βαζελο.
Παιξαμε χωρις Γκομεζ, Σαφρανοβιτς και τον ακραιο που θεωρητικα θα αποκτησουμε.
Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι πως η ομαδα φετος ειναι πληρης, με πολυ καλες αλλαγες.
Θα δωσουν πολλες ανασες και λυσεις οι Σωτηριου, Σακογλου και Παπαδοπουλος.
Υ.Γ. Η βαζελα εκανε λες και πηρε το πρωταθλημα....καλη ομαδα αλλα...θα φαει καλα στα επισημα.
Παιξαμε χωρις Γκομεζ, Σαφρανοβιτς και τον ακραιο που θεωρητικα θα αποκτησουμε.
Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι πως η ομαδα φετος ειναι πληρης, με πολυ καλες αλλαγες.
Θα δωσουν πολλες ανασες και λυσεις οι Σωτηριου, Σακογλου και Παπαδοπουλος.
Υ.Γ. Η βαζελα εκανε λες και πηρε το πρωταθλημα....καλη ομαδα αλλα...θα φαει καλα στα επισημα.
goran 64 εχουν περασει 4 μηνες και για μπλουζες δεν εχω ενημερωση.....
Εχω στειλει και 2 μειλ και δεν εχω παρει απαντηση......
Τι παιζει με την μπουτικ????

Εχω στειλει και 2 μειλ και δεν εχω παρει απαντηση......
Τι παιζει με την μπουτικ????

Την δική μου την πήρα αδερφέ και το έγραψα εδώ...Έχουν έρθει εδώ και καμιά 40αριά μέρες... 

-
Βιαζεστε σχετικά με την ποιότητα του βαζελου. Να σημειώσω ότι και εκείνοι ΔΕΝ ήταν πλήρεις και εκείνοι δοκίμασαν νέα και εναλλακτικά σχήματα. Αν δεν κάνω λάθος ο Κουβανος τους δεν έπαιξε. Με τρεις ξένους έπαιξαν. Τεράστια μεταγραφή ο Ρανγκελ.
Συμφωνώ για το ρόλο Σωτηρίου, Παπαδόπουλου και Σακογλου. Χρειαζόμαστε έναν πολύ δυνατό ακραίο.
Συμφωνώ για το ρόλο Σωτηρίου, Παπαδόπουλου και Σακογλου. Χρειαζόμαστε έναν πολύ δυνατό ακραίο.
- potamda
- Bet Guru 2023
Σαφώς και έχουμε καλύτερη ομάδα από τον βάζελο (ειδικά με την προσθήκη ενός πολύ δυνατού ακραίου), αλλά η ψαλίδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μάλλον έχει κλείσει... Θέλει προσοχή.
- BlackBlockAttack
Το εδα το χθεσινο ματς...Η ψαλιδα δε ξερω αν εχει ανοιξει αλλα δεν εχει κλεισει κιολλας...Εμεις παιξαμε με μιση ομαδα(Γκομεζ εξω Σαφρα εξω τεταρτος ξενος εξω Ανδρεαδης και Τερζης με την εθνικη)και ο βαζελος χωρις τον Κουβανο που μαλλον δε θα ερθει και καθολου....
Η ομαδα θα ειναι καλυτερη απο τα προηγουμενα χρονια λογω του οτι εχει βαθος στο παγκο με Σακογλου Παπαδοπουλο και Σωτηριου
Στο θεμα του τεταρτου μας ξενου σαν ελευθεροι ακραιοι κυκλοφορουν οι Felipe Fonteles βραζιλιανος χρυσος ολυμπιονικης Paul Lotman Αμερικανος που ειχε παιξει σε εμας παλιοτερα και ο Κουβανος Leonardo Leyva Martinez που αν θα μπορουσαμε(δε μπορουμε δυστυχως χωρις τη βοηθεια Ιβαν και υπερβασης)να φερουμε αυτη τη παικτουρα θα ειμασταν το απολυτο φαβορι για το τιτλο
[youtube]qZXUYvn6tR4[/youtube]
Η ομαδα θα ειναι καλυτερη απο τα προηγουμενα χρονια λογω του οτι εχει βαθος στο παγκο με Σακογλου Παπαδοπουλο και Σωτηριου
Στο θεμα του τεταρτου μας ξενου σαν ελευθεροι ακραιοι κυκλοφορουν οι Felipe Fonteles βραζιλιανος χρυσος ολυμπιονικης Paul Lotman Αμερικανος που ειχε παιξει σε εμας παλιοτερα και ο Κουβανος Leonardo Leyva Martinez που αν θα μπορουσαμε(δε μπορουμε δυστυχως χωρις τη βοηθεια Ιβαν και υπερβασης)να φερουμε αυτη τη παικτουρα θα ειμασταν το απολυτο φαβορι για το τιτλο
[youtube]qZXUYvn6tR4[/youtube]
- BlackBlockAttack
"αεριωθούμενο" οπως το λες αλλα για να μη τον παιρνουν Ιταλοι Ρωσσοι κλπ κατι παιζει και με τον χαρακτηρα του... ασε που οι επιλογες του μεχρι τωρα σε ομαδες και πρωταθληματα ειναι μονο τα φραγκα....Μαλλον σε τιποτα εμιρατα η καταρ θα καταληξει για τα πετροδολαρα
https://en.wikipedia.org/wiki/Leonardo_Leyva
https://en.wikipedia.org/wiki/Leonardo_Leyva
Αν δεν δηλώσει "ήμουν Π.Α.Ο.Κ. από μικρό παιδί, απλά δεν το ήξερα"...δεν τον θέλω!!!!

Υ.Γ. Στα "ούζα" δεν συμμετείχε όμως μάλλον, γιατί αλλιώς θα ήταν στην μπουζού κι αυτός...
Υ.Γ. 2 "Λεφτά υπάρχουν"...

Υ.Γ. Στα "ούζα" δεν συμμετείχε όμως μάλλον, γιατί αλλιώς θα ήταν στην μπουζού κι αυτός...

Υ.Γ. 2 "Λεφτά υπάρχουν"...

- BlackBlockAttack
Δε παιζει εθνικη λογω αποστασιας αλλιως θα ηταν βασικος....Μαλλον τα ιδια μυαλα κουβαλαει ομως...Dolce vita...
Βρε ας γ@μάει αβέρτα-κουβέρτα μέσα στο γήπεδο κι ας πηδάει και...ψηλά εμπόδια εκτός!!!!

Υ.Γ. " Αποστάτη" αποκαλούσαν προ πάρα πολλών ετών κι έναν με επώνυμο ένα διπλό συνθετικό των προσωνυμίων του ονόματος Δημήτρης (Τάκης και Μήτσος π.χ.) και ψηφίστηκε και πρωθυπουργός μας κάποτε...

Υ.Γ. " Αποστάτη" αποκαλούσαν προ πάρα πολλών ετών κι έναν με επώνυμο ένα διπλό συνθετικό των προσωνυμίων του ονόματος Δημήτρης (Τάκης και Μήτσος π.χ.) και ψηφίστηκε και πρωθυπουργός μας κάποτε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 01 Οκτ 2016, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4
Ο aver είπε ότι είναι κοντά ο Γκαλιτς ο Κροάτης οπότε λογικά εκεί καταλήγουμε. Δεν ξέρω αν είναι πράγματι ο παίκτης που μας λείπει αλλά αν έρθει ποντάρω στο γεγονός ότι τον γνωρίζει ο καλμα πολύ καλά.
Άμα εγκρίνει ο Κάλμα, του λόγου μου, ο υπεράμπαλος των πέντε ηπείρων και των εφτά Θαλασσών, θαρρώ ότι περισσεύω... 
Υ.Γ. Respect και στον @aver4a of course...

Υ.Γ. Respect και στον @aver4a of course...

-
θεε μου τι παικταράς αυτός ο κουβανός
ποσο κάνει να τον φέρουμε;
να τσοντάρουμε όλοι από κάτι
θα έχουμε όμως κάτι γούστα !
άσε που θα προχωρήσουμε στο CL

ποσο κάνει να τον φέρουμε;
να τσοντάρουμε όλοι από κάτι

θα έχουμε όμως κάτι γούστα !

άσε που θα προχωρήσουμε στο CL