27.Γιάννης Μυστακίδης
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Ακριβώς αυτή η διαχείριση πιστεύω πρέπει να γίνει με τζαλμα μυστα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Duke_Rolson
τώρα που ο κάμπος είναι ντεφορμέ, κοίτα να βγάλεις μάτια.. είναι καλή ευκαιρία..
- Aureliano Buendia
Μπράβο ρε πουλέν! Παρά τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής, άρπαξες την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Θεωρώ πως αξίζει να ανταμειφθεί με θέση βασικού αντί του Τζάλμα στη Βέροια.
Θεωρώ πως αξίζει να ανταμειφθεί με θέση βασικού αντί του Τζάλμα στη Βέροια.
buffalobill4 έγραψε:ετσι ακριβως. ο ιδιος πρεπει να δουλεψει στη διαρκεια. γιατι μεχρι τωρα ειναι ενας εξαιρετικος 12οςpilotos έγραψε:Παίδες μην τον κάψουμε!!!
Και πέρσι ήταν πολύ καλύτερος όταν έμπαινε ως αλλαγή, παρά σε 90λεπτα.......
SM-G935F
SM-G935F
- painkiller4
Μαλλον θα πρεπει να το συνηθισουμε οτι πρεπει να ρχεσαι απο τον παγκο μου φαινεται για ναλλαζεις την ροη του αγωνα σαν ο καλυτερος changer of the match παρα βασικος :ugeek:
Οφειλεις να το δουλεψεις αυτο ρε συ παλικαρε.
Οφειλεις να το δουλεψεις αυτο ρε συ παλικαρε.

Εγω εγραψα κατι προχτες.Αναρωτηθηκα αν ειναι καλο για την ομαδα ο Μυστακιδης να μοιαζει τοσο καλυτερος του Τζαλμα.Βεβαια δεν περιμενα να τον δω ποτε και σε 4-4-2 με πισω του τον Κρεσπο...
- back in black
Ίσως να παθαίνει vertigo, όταν ξεκινάει ενδεκάδα, απο την άλλη πως να τον κρίνουμε αντικειμενικά, όταν τον βλέπουμε ξαφνικά σε άλλο σύστημα απο αυτό που συνήθως παίζουμε και μάλιστα χωρίς να έχει την πίσω του την ποιοτική υποστήριξη του Μάτος;
Μετρηστε ποσες φορες ηταν μονος του απέναντι σε 3 χωρις βοηθεια απο πισω κ απτον Φακου, κ μετα ας μιλήσουμε για κακο μυστα (σίγουρα δν ηταν καλος) ή για π@παριες του στυλ βλέπετε μυρωδιές γτ δεν παιζει..
+1simba έγραψε:Μετρηστε ποσες φορες ηταν μονος του απέναντι σε 3 χωρις βοηθεια απο πισω κ απτον Φακου, κ μετα ας μιλήσουμε για κακο μυστα (σίγουρα δν ηταν καλος) ή για π@παριες του στυλ βλέπετε μυρωδιές γτ δεν παιζει..
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Είχε μερικές καλές ατομικές προσπάθειες, αλλά οι σέντρες του ήταν χειρότερες του Κιτσιου. Βέβαια είχε κλειστή άμυνα μπροστά του και δυσκολεύτηκε. Η ευκαιρία στο 9΄ μου έδωσε να καταλάβω ότι παραμένει χασογκόλης.
- buffalobill4
Τα στοιχεια τα εχει. Ο ιδιος πρεπει να δουλεψει την διαρκεια του μεσα στο ματς γιατι οταν παιζει βασικος εχει πολλα κενα διαστηματα που δεν τα χει οταν μπαινει αλλαγη. Αυτο δειχνει προβλημα συγκεντρωσης.
Παρολαυτα οντως η αλλαγη συστηματος δεν τον βοήθησε ουτε κ η ανύπαρκτη συνεργασια που ειχαν με τον κρεσπο.
Δουλεια
Παρολαυτα οντως η αλλαγη συστηματος δεν τον βοήθησε ουτε κ η ανύπαρκτη συνεργασια που ειχαν με τον κρεσπο.
Δουλεια
- john4serres