Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

Άξιζες και μια νίκη με δόση τύχης μέσα...Πολλά συγχαρητήρια ρε Βλάντο και συνέχισε την καλή δουλειά...

Υ.Γ. Γκούχου γκούχου...Με το δίδυμο Κάνιας-Τσίμιροτ στα χαφ κάτι δεν "τραβάει" κι ο Μυστακίδης βγάζει μάτια ότι περιμένει σαν το θηρίο στο κλουβί... ;)
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

tolis01 έγραψε:Εδώ σε θέλω κάβουρα... την Κυριακή ποιους κατεβάζεις;
Προφανώς δε θα ήθελες πάνω από 1-2 αλλαγές, αλλά έλα μου ντε που 2-3 παίχτες μας είναι σε κακό φεγγάρι;
Κι ελα μου ντε που το κυριακάτικο είναι πιο must win.
Λογικά θα δούμε Μπίσε, αλλά με Γκάρυ και Τζάλμα κουρασμένους και Λέοβατς αλαντακουάλε ...
Συμφωνω σε ματς που ειναι και επιβεβλημενο το διπλο μου φαινεται οτι πρεπει να κανει καποιες αλλαγες.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μια-δυο αλλαγές θα κάνει η ομάδα.Η μία ο Μπίσε αντί του Τσίμιροτ και η άλλη ίσως ο Μυστακίδης.Μετά έχει ξεκούραση λόγω εθνικών,δεν έχει νόημα το ευρύ rotation.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εγώ θα ήθελα να δώ (εκτός από αλλαγές για τυχόν ροτέισον):
Χαρίσης αντί Τσίμι
Μπισέ αντί Σάχοφ
Μύστα αντί Τζάλμα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χαρισης μπισε μυστα κ τιαμ ιςως
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Για μένα έχεις κάνει μεγάλο λάθος που έχει το δεύτερο αριστερό σου μπακ (Γιαννούλης) σε πλήρη αδράνεια. Οι παίκτες πρέπει να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι γιατί δίνουμε αγώνες Πέμπτη - Κυριακή και πρέπει να αλλάζουν όλοι. Σου παρουσιάστηκαν μεγάλες ευκαιρίες να τον βάλεις, όπως με Παναιτωλικό και Τρίπολη, αλλά προτίμησες τον Crespo. Στη Βέροια πάντως δεν θέλω να δω τον Leovac. Πέραν του ότι είναι τελείως ντεφορμέ δεν μπορεί να παίζει συνέχεια.
2. Ο Cimirot είναι επίσης ντεφορμέ. Από τα φιλικά ακόμη. Περίμενα ότι θα τον άλλαζες αφού χθες ήταν κάτω του μετρίου, αλλά είδα ότι άλλαξες τον Shakhov. OK Αλλά έπρεπε να βάλεις Bis ή Χαρίση στη θέση του και όχι Thiam.
3. Η επιλογή 3ου στόπερ δεν με άρεσε. Αν ήθελες ψηλό πίσω στα στημένα ας κράταγες τον Σάχωφ στο παιχνίδι. Ο Crespo o Τζαβέλλας και ο Varella είναι όλοι τους 1,83. Η άμυνα πάντως μετά το 1-2 δεν ήταν καλή.
4. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα στο κέντρο, αλάνθαστο σημάδι ότι έλειπαν παίκτες από κει, όπως ο Bis. Παρ' όλα αυτά προτίμησες να αφήσεις την ομάδα με δύο μόλις χαφ και λαχταρήσαμε στο τέλος.
Κάποια στιγμή πρέπει να δώσεις ανάσες και στον Matos.
Τελικά είναι ευτυχές το ότι κερδίσαμε. Αλλά, θεωρώ, όχι λόγω των δικών σου επιλογών. Στη Βέροια θα ήθελα να δω μια σύνθεση του τύπου:
Γλύκος
Matos - Varela - Τζαβέλλας - Crespo
Canas - Χαρίσης
Μυστα - Biseswar - Garry
Αθανασιάδης

Αλλαγές: Κίτσιου, Thiam, Shakhov
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μυρωδιας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Like... ;)
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ο Γιαννούλης μάλλον είναι τέταρτη επιλογή για αριστερό μπακ.Δεύτερη είναι ο Κρεσπο και τρίτη ο Μάτος με δεξιά τον Κιτσιου.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Αποστολε σωστος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οταν εχεις εναν πολυθεσιτη και εναν μονοθεσιτη λογικο να προτιμαται ο πρωτος.

Με την ιδια λογικη να παιρνει και φακουντο και μυστακιδη και και και..
Δε χωρανε ολοι στην αποστολη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο Crespo παίζει συνέχεια, είτε στόπερ είτε ακραίο μπακ, θα τον έχουμε συνεχώς κουρασμένο, όπως και τον Τζαβ. Πότε θα ξεκουραστούν αυτοί; Ο Γιαννούλης με το να μην παίζει ούτε σε εύκολους (θεωρητικά) αγώνες στην έδρα μας δεν είναι ετοιμοπόλεμος και θα είναι ρίσκο να χρησιμοποιηθεί στη Βέροια πχ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αποστολε υπαρχει αυτο που λες,υπαρχει και ο αντιλογος.αν μη τι αλλο ο ιβιτς προσπαθει να δεσει την αμυνα.για να δεσει χρειαζονται ματς.

Και στο κομματι πληροτητα ο κρεσπο ειναι λογικο να προτιμαται.ακομα και χθες ο κρεσπο μπορουσε να αντικαταστησει και τον κακο λεοβατς και τον κακο βαρελα.

Ειναι αρχη ακομα και ο ιβιτς θελει αποτελεσματα ωστε να κερδιζει χρονο η ομαδα.

Σιγουρα θα γινουν και γινονται λαθη αλλα θελει να χτισει ενα κορμο πρωτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως δεν το κρυβω ενα deja vu το ειχα χτες.Θυμηθηκα την περσινη ομαδα που εντυπωσιαζε με την φρεσκαδα της το καλοκαιρι,πατουσε την αεκ και μας εκανε να μιλαμε για το ολοκληρωτικο παιχνιδι της γιουβε μεχρι που αρχισε να βγαζει στο γηπεδο προβληματα με μεγαλυτερο ολων το κενο στον επιτελικο.Οταν οι φορ σου ειναι finishers,οταν τα ακραια σου μπακ ειναι σε μετριο φεγγαρι,κυριως επιθετικα και τα εξτρεμ πλην του Γκαρυ δεν κυριαρχουν στο γηπεδο μενει μονο ο επιτελικος να δινει τις λυσεις και να κρυβει προβληματα.Θυμηθειτε ποσο καθοριστικος ηταν στα καλα του παιχνιδια ο Ιβιτς,ποσο σημαντικοι ηταν για τον γαυρο οι Ιμπαγασα και Τσορι.Ενα παιχνιδι επαιξε ο Μπισεσβαρ και ηταν καλος με την τριπολη και ηταν το πιο κυριαρχικο μας παιχνιδι μεχρι τωρα.Πρεπει να σταθεροποιηθει στην εντεκαδα και να παρει χρονο για να βρει ρυθμο ακομα και αν δεν ειναι τοσο καλος,δεν νομιζω αλωστε πως οι υπολοιποι ειναι τοσο εντυπωσιακοι αλωστε.Εντεκαδες με τον Σαχοβ σε ρολο επιτελικου και Τσιμιροτ,Κανια διδυμο 6ριων εγω δεν θελω να ξαναδω απεναντι σε θεωρητικα κατωτερους αντιπαλους.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

αν παίρναμε και την ξάνθη, θα μιλούσαν όλοι (ίσως και εγώ) εσφαλμένα για ομάδα που έχει μέταλλο.. Τώρα με την ισοπαλία δεν τολμάνε πολλοί να το πούνε..

εγώ λοιπόν το βλέπω ότι ήδη γινόμαστε το κακό σπυρί για όλα τα μεγαθήρια..
Προχώρα.. σε πιστεύω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”