10.Djalma Campos
- ΑποστόληςΑ
Re: 10.Djalma Campos
Εγώ είμαι της αντίθετης άποψης: Το εξτρέμ πρέπει να μπουκάρει από τα πλάγια, να ανοίγει την άμυνα ώστε να δημιουργείται ρήγμα και να αραιώνουν τα μαρκαρίσματα του άξονα, όπως έγινε στην Τρίπολη με τον Κουλούρη. Η σύγκλιση είναι βούτυρο στο ψωμί του αμυνόμενου εκτός αν έτσι χρησιμοποιεί το καλό του πόδι, αλλά θα πρέπει το σουτ να είναι πολύ καλό για να περάσει μέσα από το τείχος των αμυνομένων.
για μενα μεχρι στιγμης ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση των επισημων παιχνιδιων...φαινεται ακομα πολυ κουμπωμενος καμια σχεση με τα στοιχεια που μας εδειξε αρχικα και εχει...
μπορει πολυ καλυτερα και καλειται πλεον να βγει μπροστα και να βγαλει μεγαλυτερη προσωπικοτητα και εγωισμο στο γηπεδο...
μπορει πολυ καλυτερα και καλειται πλεον να βγει μπροστα και να βγαλει μεγαλυτερη προσωπικοτητα και εγωισμο στο γηπεδο...
Ελα φτάνει με τον τζαλμα.. Ο παίχτης έχει θέμα προσαρμογής στις κλειστές άμυνες.. Ο τρόπος παιχνιδιού του στις προηγούμενες ομάδες του ήταν εντελώς διαφορετικός.
Ας δει ο βλανταν καλύτερα το θέμα με τον περσινό MVP της ομάδας.. Γιάννη μυστακιδη.
Ας δει ο βλανταν καλύτερα το θέμα με τον περσινό MVP της ομάδας.. Γιάννη μυστακιδη.
Καλος δεν ήταν αλλα το κατι παραπανω απο αυτον περιμενουμε κ οχι απο μυστα πχ που το κανε
Πάγκος
Πάγκος
- pisakaipoupoula
ενώ τακτικά είναι πολύ καλός και φαίνεται αυτό κυρίως αμυντικά, δεν δίνει ρε παιδί μου το κάτι παραπάνω που περιμένεις απ τον εξτρέμ
- Kostomanolis
Καπου αγχωνεται να δειξει πραγματα και χαλαει το παιχνιδι του. Παντως κακα τα ψεματα, το παληκαρι εχει φαει πολυ ξυλο...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- teo4giannitsa
Πάγκο για να ηρεμήσεις και να ξεμπλοκαρει το μυαλό. Να μη φας και ξύλο για μια αγωνιστική
Kostomanolis έγραψε:Καπου αγχωνεται να δειξει πραγματα και χαλαει το παιχνιδι του. Παντως κακα τα ψεματα, το παληκαρι εχει φαει πολυ ξυλο...
Ακριβώς. Σε αντίθεση με Γκάρυ, εσύ φαίνεται να έχεις κολλήσει σωματικά.teo4giannitsa έγραψε:Πάγκο για να ηρεμήσεις και να ξεμπλοκαρει το μυαλό. Να μη φας και ξύλο για μια αγωνιστική
Θα ξεκολλήσεις. Και είμα ιπερίεργος να σε δώ να μπαίνεις στο 60 σε κάποιο παιχνίδι.
- Panos Fanfaras
Νομιζω πλεον το θεμα ειναι ψυχολογικο. Βλεπει οτι δε προσφερει και απογοητευεται. Ας κατσει παγκο με Βεροια να καθαρισει το μυαλο του και μετα τη διακοπη ελπιζω να ανεβει.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το.κακο ειναι οτι πλεον ειναι δεδομενο.οτι δεν εχει το ενας εναντιον ενος δυστυχως οποτε δεν εχουμε τα ρηγματα τυπου βιερινια στοχ λουκας
Αγορίνα, περιμένουμε τον προπονητή να δεί επιτέλους οτι η πραγματική σου θέση είναι ΦΟΡ και όχι εκεί που σε βάζει στα άκρα.Μόνο εκεί θα ξεμπουκώσεις.Καλά μόνο εγώ το βλέπω ???
ΙΒΙΤΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ !!!
ΙΒΙΤΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ !!!