Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
analog

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από analog »

Το πρόβλημα στα κεντρικά χαφ υπάρχει από την αρχή της σεζόν , απλά ακόμα δεν έγινε τόσο εμφανές..

Δεν βοηθάει κ η τραγική εικόνα του Τσίμιροτ. Επίσης ίσως ο δανεισμός του Κάτσε ήταν κακή ιδέα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν θυμόμαστε κατσε σημαινει οτι παμε Πολυ λαθος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σορυ αλλα διαφωνω καθετα ΜΑΝΙΑΚΕ,το τριτο στοπερ οταν μαλιστα τα χαφ σου ειναι σε κακη μερα ειναι ο πιο ευκολος τροπος να δωσεις στην αντιπαλη ομαδα ευκαιρια να σου βαλει γκολ το οποιο και γλυτωσαμε απο τυχη και οχι εξαιτιας του τριτου στοπερ.Αλωστε δεν παιζαμε με την Ντορτμουν που οτι και να κανεις δεν μπορεις να της παρεις το κεντρο αρα τα παιζεις ολα για ολα πισω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Η καλυτερη αμυνα ειναι να προσπαθησεις να κρατησεις την μπαλα,οχι να προετοιμαστεις για πολιορκια με 3ο στοπερ.Δικη μου αποψη τουλαχιστον.
Οταν σε ολο το ματς δεν μπορεις πως θα το κανεις στο τελος;;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τυχη είχες και πριν τα τρια στοπερ δε λεει κατι αυτο

Για μενα δε βοήθησε η τριάδα στα στοπερ αλλα σαν λογική σωςτη πιστευω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Η καλυτερη αμυνα ειναι να προσπαθησεις να κρατησεις την μπαλα,οχι να προετοιμαστεις για πολιορκια με 3ο στοπερ.Δικη μου αποψη τουλαχιστον.
Οταν σε ολο το ματς δεν μπορεις πως θα το κανεις στο τελος;;;
Μα ποιος μιλησε για το τελος,η αλλαγη στα χαφ βρωμουσε απο το τελος του ημιχρονου και ακομα περισσοτερο μετα το τραγικο ξεκινημα στο δευτερο.
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Βάζοντας έναν νέο παίκτη στα χαφ πιο φρέσκο να σου δώσει τρεξίματα και ανάσες στους υπόλοιπους..
Περίμενα να βάλει Χαρίση ή έστω Μπίσε να κρατήσει μπάλα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κ γω περιμένω τσιμι εξω κ μεσα μπις η χαριση αν ήταν παγκο
Αλλα μαλλον δεν ήθελε να αλλάξει τους αμυντικόγενεις για κπ λογο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το προβλημσ παντως ψηλα ειναι δεδομενο αλλα δημιουργηθηκε εν γνωση μας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σωστό αυτο

Αλλα πρωτο ματς που ήταν εμφανές αν κ δε στοίχισε
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγω αυτο που βλεπω ειναι το ιδιο που γινοταν κι επι Δωνη, κι επι ΑΑ κι επι Τουντορ κι επι Μπολονι. Η κριτικη του εκαστοτε προπονητη γινεται βασει προσωπικης συμπαθειας/αντιπαθειας. Οσοι συμπαθουν εν προκειμενω τον Ιβιτς (δε νομιζω οτι τον αντιπαθει κανενας οπως αντιπαθουσαν πολλοι Δωνη και Τουντορ) μπορουν να βρουν μαγικες κινησεις ακομα και στο πως μασουσε την τσιχλα και να αποδωσουν ευθυνες οπουδηποτε αλλου εκτος απο τον ιδιο. Επισης ξερουν παντα οτι εχει εναν ασο στο μανικι του που οι υπολοιποι ακομα δεν βλεπουμε, τι κρυφα πλανα καταστρωνει κλπ κλπ. Παντα θα εκπλαγουμε στο επομενο ματς και οταν δεν γινεται κατι διαφορετικο ηταν επειδη ο Ιβιτς σκεφτηκε κατι ακομα πιο ιδιοφυες. Ηρεμα και κατω την μπαλα παιδια. Και περσι ξεκινησαμε βγαζοντας σπιθες και καπου τετοια εποχη φαινοντουσαν τα πρωτα προβληματα. Εμενα πχ με προβληματιζει πολυ το γεγονος οτι η ομαδα φαινεται να στηριζεται στην ατομικη ποιοτητα σε οτι αφορα στην δημιουργια - ειναι κοινως αδουλευτη τακτικα ή ακομα δεν εχει αφομοιωση την τακτικη. Η μεταφορα της μπαλας απο την αμυνα στην επιθεση και ειδικα απο τον αξονα ειναι κακιστη. Ωστοσο σε καμια μα καμια περιπτωση δεν πρεπει ν'αρχισουν οι ανθρωποφαγιες φετος. Ετσι κι αλλιως η ομαδα αυτη εχει φτιαχτει για αμεσα αποτελεσματα (διετια, οχι πχ πενταετια) οποτε μας παιρνει φετος να πειραματιστουμε και να δοκιμασουμε το κατι παραπανω του χρονου.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Εδώ σε θέλω κάβουρα... την Κυριακή ποιους κατεβάζεις;
Προφανώς δε θα ήθελες πάνω από 1-2 αλλαγές, αλλά έλα μου ντε που 2-3 παίχτες μας είναι σε κακό φεγγάρι;
Κι ελα μου ντε που το κυριακάτικο είναι πιο must win.
Λογικά θα δούμε Μπίσε, αλλά με Γκάρυ και Τζάλμα κουρασμένους και Λέοβατς αλαντακουάλε ...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω αυτο που βλεπω ειναι το ιδιο που γινοταν κι επι Δωνη, κι επι ΑΑ κι επι Τουντορ κι επι Μπολονι. Η κριτικη του εκαστοτε προπονητη γινεται βασει προσωπικης συμπαθειας/αντιπαθειας. Οσοι συμπαθουν εν προκειμενω τον Ιβιτς (δε νομιζω οτι τον αντιπαθει κανενας οπως αντιπαθουσαν πολλοι Δωνη και Τουντορ) μπορουν να βρουν μαγικες κινησεις ακομα και στο πως μασουσε την τσιχλα και να αποδωσουν ευθυνες οπουδηποτε αλλου εκτος απο τον ιδιο. Επισης ξερουν παντα οτι εχει εναν ασο στο μανικι του που οι υπολοιποι ακομα δεν βλεπουμε, τι κρυφα πλανα καταστρωνει κλπ κλπ. Παντα θα εκπλαγουμε στο επομενο ματς και οταν δεν γινεται κατι διαφορετικο ηταν επειδη ο Ιβιτς σκεφτηκε κατι ακομα πιο ιδιοφυες. Ηρεμα και κατω την μπαλα παιδια. Και περσι ξεκινησαμε βγαζοντας σπιθες και καπου τετοια εποχη φαινοντουσαν τα πρωτα προβληματα. Εμενα πχ με προβληματιζει πολυ το γεγονος οτι η ομαδα φαινεται να στηριζεται στην ατομικη ποιοτητα σε οτι αφορα στην δημιουργια - ειναι κοινως αδουλευτη τακτικα ή ακομα δεν εχει αφομοιωση την τακτικη. Η μεταφορα της μπαλας απο την αμυνα στην επιθεση και ειδικα απο τον αξονα ειναι κακιστη. Ωστοσο σε καμια μα καμια περιπτωση δεν πρεπει ν'αρχισουν οι ανθρωποφαγιες φετος. Ετσι κι αλλιως η ομαδα αυτη εχει φτιαχτει για αμεσα αποτελεσματα (διετια, οχι πχ πενταετια) οποτε μας παιρνει φετος να πειραματιστουμε και να δοκιμασουμε το κατι παραπανω του χρονου.
Δεν το διάβασα μόλις αυτό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Βλαντο φρεσκαρισμα την κυριακη,εχουμε το ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Μου αρεσει η σοβαροτητα που βγαζει η ομαδα. Δεν συμφωνω με τις σημερινες αλλαγες πλην Μυστα αλλα η γενικη εικονα της ομαδας εως τωρα ειναι θετικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”