Slovan Liberec - Π.Α.Ο.Κ., 29/09,20:00, ΟΤΕ4HD
Re: Slovan Liberec - Π.Α.Ο.Κ., 29/09,20:00, ΟΤΕ4HD
μετά το 60 δεν θα υπάρχουν τσέχοι μέσα στο γήπεδο, αν υπάρχουν να ψαχτεί η ομάδα. Με το διπλό θα φύγουμε σήμερα, δεν έχουμε απειληθεί καθόλου, μόνο το φάουλ προς το τέλος του ημιχρόνου
Εγω βλεπω πρόβλημα στο κεντρο.Στην ομαδα πρεπει να παιζει ο Μπισεσβαρ,και όχι μαζι Σακχοφ κ Τσιμιροτ.
- hasio_john
Αααα μπράβο ρε Ντέσπ .., βλέπω μερικά σχόλια και νομίζω πως παίζουμε μόνοι μας και θα βάλουμε για πλάκα γκολ!
Μια χαρά είναι οι αντίπαλοι, κινητικοί, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και αρκετά παθιασμένοι για να κερδίσουνε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία! Εγώ νομίζω πως παίζουμε αρκετά καλά και με λίγη σοβαρότητα θα τους πάρουμε.
Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου που θα προσπαθήσουν πάλι για γρήγορο γκολ! Το έχουν σαν στυλ , να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν στα πρώτα δευτερόλεπτα!
Ίσως ο Ίβιτς πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή στην αρχή, που θα δώσει μια σταθερότητα στο κέντρο!
Ήδη απ' ότι βλέπω οι αντίπαλοι ετοίμασαν αλλαγή !
Μια χαρά είναι οι αντίπαλοι, κινητικοί, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και αρκετά παθιασμένοι για να κερδίσουνε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία! Εγώ νομίζω πως παίζουμε αρκετά καλά και με λίγη σοβαρότητα θα τους πάρουμε.
Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου που θα προσπαθήσουν πάλι για γρήγορο γκολ! Το έχουν σαν στυλ , να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν στα πρώτα δευτερόλεπτα!
Ίσως ο Ίβιτς πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή στην αρχή, που θα δώσει μια σταθερότητα στο κέντρο!
Ήδη απ' ότι βλέπω οι αντίπαλοι ετοίμασαν αλλαγή !
Ο Σαχοφ πχ που λενε καποιο ενω οντως ειναι αρκετα καλος κινειται προφανως ως οκταρι και οχι επιτελικος.Δεν νοειται να λεμε οτι ο επιτελικος παιζει καλα και να μην εχει τελικη ενεργεια.Το ιδιο και ο Καμπος,οκ το παλευει,τρεχει,ψαχνει συμπαικτες αλλα ρε φιλε ποιος θα απειλησει?
Ο λεοβατς φετος δεν μ αρεσει
Ο τζαλμα δεν ειναι κακος νομιζω
Ο κλαους π καλος κυριως πως μοιράζει παιχνιδι νομιζω πέτυχε το ο κουλουρης βασικος
Ο τζαλμα δεν ειναι κακος νομιζω
Ο κλαους π καλος κυριως πως μοιράζει παιχνιδι νομιζω πέτυχε το ο κουλουρης βασικος
Stalker με εκπλησεις,κατα τη γνωμη μου ο χειροτερος του γηπεδου,εχει κανει αρκετα λαθη και πεφτει συνεχεια πανω στους αντιπαλους,δε μπορει να ξεμαρκαριστει με τιποτα.
Οσο για το τρεξιμο των τσεχων θα συμφωνησω,ας μη ξεχναμε ομως οτι αναβληθηκε το παιχνιδι τους την κυριακη και ειναι ξεκουραστοι.
Αν οντως εχουν χασει προπονησεις η λογικη λεει οτι θα πεσουν στο δευτερο ημιχρονο.
Οσο για το τρεξιμο των τσεχων θα συμφωνησω,ας μη ξεχναμε ομως οτι αναβληθηκε το παιχνιδι τους την κυριακη και ειναι ξεκουραστοι.
Αν οντως εχουν χασει προπονησεις η λογικη λεει οτι θα πεσουν στο δευτερο ημιχρονο.
- painkiller4
Το ματς ειναι δικο μας υπομονη και θα σκοραρουμε ειμαστε καλυτεροι απ'αυτους. 

Πάμε γι άλλο ενα!!! ΠΑΟΚΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΟΟΛ ΕΝΑ ΓΚΟΟΟΛ ΕΝΑ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ
Πάμε με θετική ενέργεια, βριστε τους παίκτες μας μετά, οκ;
SM-G935F
SM-G935F
- hasio_john
Ο Λέοβατς πρέπει να γίνει αλλαγή άμεσα...
Ανεπίτρεπτο που δεν πήδηξε καν στην σέντρα των αντιπάλων και τον άφησε μόνο του να κάνει κεφαλιά!
Σαν να έχει χαθεί στο γήπεδο!
Ανεπίτρεπτο που δεν πήδηξε καν στην σέντρα των αντιπάλων και τον άφησε μόνο του να κάνει κεφαλιά!
Σαν να έχει χαθεί στο γήπεδο!
- desperando
- Επικοινωνία:
Εννοείς γιομα,γιομα,γιομαjoshua έγραψε:Εγω δεν βλεπω γενικα παικτη πλην του Ροντριγκεζ να παιρνει την μπαλα και να στρεφεται προς το τερμα με σκοπο να απειλησει.Πασα πασα πασα,καλο το ομαδικο παιχνιδι αλλα καποιος πρεπει να βαλει και το γκολ.
Αν κ δεν παιζουμε καλα, θα κερδισουμε 1-3. Επισης θα σκοραρει δευτερο ο κλαους κ ενα ο γκαρι. Αυτα...