Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

kataramenos5 έγραψε:
sic-4 έγραψε: ειχα την εντυπωση πως ο Ιβαν ειπε οτι γενικα δεν ειχε σκοπο να αγορασει αδεια αλλα να ανεβασει την τιμη για τους αλλους (κατι που θα ηταν εντελως φαουλ αν το ειχε πει ετσι). Μαθαινω ομως τελικα πως μαλλον δεν το ειπε ετσι...
Για αυτα τα λαμογια δεν εχει σημασια πως το ειπε.Θα το παρουσιασουν οπως θελουν αυτοι.Γι αυτο οπως λεει κι ο λαος τα λιγα λογια ζαχαρη...

Σ' αυτο εχεις δικιο ομως τουλαχιστον να μην το υιοθετουμε κι εμεις οπως το παρουσιαζουν τα λαμογια.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ιβάν πρόεδρος...
Εικόνα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παμε για υποβιβασμό

Ο Αδωνης τι ειπε για ιβαν;
Να ρωτήσω τους εχει πιάσει πρεμούρα με ιβαν που δε λεω Άγιος κλπ λεφτα εκανε στη Ρωσία απο το τπτ αλλα δε γινεται τον Μαρινάκη με κατηγορίες για ποδοσφαιρο καράβια απο Περσία να τον γλείφεις
Ποσο πουλημένο τομάρι μπορει να σαι ρε;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να επιβεβαιώσω την πρόθεσή μου να αναλάβω την Προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την προσεχή Γενική Συνέλευση.

Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε μετά από βαθιά σκέψη και αποτυπώνει έναν ισχυρό συμβολισμό. Θέλω να είμαι ο Πρόεδρος που θα οδηγήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα νέο, αναγεννημένο, καθαρό και υγιές ποδοσφαιρικό πλαίσιο στην Ελλάδα, μετά τις εκλογές της ΕΠΟ.

Θέλω να είμαι εκείνος που θα επιμεριστώ ευθύνες για την πραγματική αναγέννηση της ομάδας μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποτελέσω την ομπρέλα των συνεργατών μου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και όσων εργάζονται προς την κατεύθυνση της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο.

Είναι εξάλλου εμφανές πως μετά από 4,5 χρόνια επιχειρηματικής δράσης στην Ελλάδα, δράση που ξεκίνησε με την εξαγορά, οικονομική εξυγίανση και ανάπτυξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η δραστηριότητά μου στην ιστορική πατρίδα μου έχει διευρυνθεί.

Η απόφασή μου αυτή έχει όμως και ουσιαστικό περιεχόμενο. Μπαίνουμε συνολικά σε μια νέα εποχή, με νέες προκλήσεις, νέους φίλους. Με την ακόμη πιο ισχυρή παρουσία μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είμαι εκείνος που θα αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια φθοράς της ομάδας.

Γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μια ακόμη από τις επιχειρήσεις μου. Η συμμετοχή μου εδώ έχει ισχυρό συναισθηματικό υπόβαθρο, έχει όραμα και περηφάνια.

Ευελπιστώ πως και οι επικριτές θα αναγνωρίσουν πως οι διαφωνίες τους απευθύνονται σε έναν άνθρωπο με ισχυρά συναισθήματα ειδικά για τον ΠΑΟΚ και θα τοποθετούνται με τρόπο δημιουργικό, υπό το πρίσμα πως είμαστε εν δυνάμει συνεργάτες.

Εύχομαι η απόφασή μου αυτή να γίνεται με την συγκατάθεση της οικογένειας του ΠΑΟΚ και να είναι μια ακόμη ενέργεια συσπείρωσης.

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης
Καλοριζικος, σιδεροκεφαλος κ μπηχτης....

A, και ολιγομιλητος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και επίσημα καλορίζικος αλλά αυτή η κίνηση δεν θα αρέσει στον βερυκοκο που είναι και Παοκτσακι αφού :) :)
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

"Θέλω να είμαι ο Πρόεδρος που θα οδηγήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα νέο, αναγεννημένο, καθαρό και υγιές ποδοσφαιρικό πλαίσιο στην Ελλάδα, μετά τις εκλογές της ΕΠΟ."

Προσδοκία μου είναι η παραπάνω δήλωση να μην περιορίζεται στα αγωνιστικά αλλά να περιέχει και την αναγέννηση των υποδομών της ομάδας (γηπεδικό, προπονητικό) σαν αυτά που παρουσίασε και τα έχω στην υπογραφή μου. Ειδικά τώρα που ρίχνει αρκετά εκατομμύρια στα τηλεοπτικά θα ήταν το καλύτερο timing και για να δείξει την ισχύ του και για να δείξει ότι το όραμα δεν μπαίνει στο περιθώριο λόγω τηλεοπτικών.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

το καλύτερο timing και για να δείξει την ισχύ του και για να δείξει ότι το όραμα δεν μπαίνει στο περιθώριο λόγω τηλεοπτικών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 28 Σεπ 2016, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και επισήμως η ελληνική γλώσσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Ροστόφ

Η δημιουργία του τομέα έγινε κατόπιν συμφωνίας του προέδρου της Εθνοπολιτιστικής Αυτονομίας των Ελλήνων της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη με τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Ροστόφ Άνταμ Αλμπέκοφ, τον Απρίλιο.

Εντάξει ο άνθρωπος αυτός, για όσα έχει προσφέρει έως τώρα στο ρωμαίικο στοιχείο της Ρωσίας, αξίζει τα πάντα...
Χίλια ΜΠΡΑΒΟ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Ιβαν ηρθε για να μεινει,εμεις πρεπει να τον στηριξουμε μονο και μονο για το συμφερον του ΠΑΟΚ.
Να χτυπησουμε την προπαγανδα τους με οτι μεσο εχει ο καθενας μας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kastrakis έγραψε:Θεωρεις δηλ. οτι ο Ιβαν ειναι εξισου με λαμογιο με τους γουμενο-μπατμαν??? :o

Αν το θεωρεις , τοτε μην τον υποστηριζεις,. Οπως λες ειναι και δικαιωμα σου...
Ρε παιδια ,τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε τι λεω η μαλλον το πως το λεω?
Τιποτα δε θεωρω,τιποτα δε ξερω.Ουτε σταυρωνω,αλλα ουτε αγιοποιω.
Απλα η ευγνωμοσυνη που νοιωθω για τον Ιβαν φτανει μεχρι εκει που υπαρχει σχεση με τον ΠΑΟΚ.
Για τα αλλα θα κατσω στην ακρη και θα περιμενω.
Για Βερικιους και λοιπους , δε τους μαθαμε τωρα ,απλα γυριζω καναλι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Αδωνης δεν με είπατε τι ειπε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

simba έγραψε:
Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να επιβεβαιώσω την πρόθεσή μου να αναλάβω την Προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την προσεχή Γενική Συνέλευση.

Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε μετά από βαθιά σκέψη και αποτυπώνει έναν ισχυρό συμβολισμό. Θέλω να είμαι ο Πρόεδρος που θα οδηγήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα νέο, αναγεννημένο, καθαρό και υγιές ποδοσφαιρικό πλαίσιο στην Ελλάδα, μετά τις εκλογές της ΕΠΟ.

Θέλω να είμαι εκείνος που θα επιμεριστώ ευθύνες για την πραγματική αναγέννηση της ομάδας μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποτελέσω την ομπρέλα των συνεργατών μου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και όσων εργάζονται προς την κατεύθυνση της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο.

Είναι εξάλλου εμφανές πως μετά από 4,5 χρόνια επιχειρηματικής δράσης στην Ελλάδα, δράση που ξεκίνησε με την εξαγορά, οικονομική εξυγίανση και ανάπτυξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η δραστηριότητά μου στην ιστορική πατρίδα μου έχει διευρυνθεί.

Η απόφασή μου αυτή έχει όμως και ουσιαστικό περιεχόμενο. Μπαίνουμε συνολικά σε μια νέα εποχή, με νέες προκλήσεις, νέους φίλους. Με την ακόμη πιο ισχυρή παρουσία μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είμαι εκείνος που θα αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια φθοράς της ομάδας.

Γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μια ακόμη από τις επιχειρήσεις μου. Η συμμετοχή μου εδώ έχει ισχυρό συναισθηματικό υπόβαθρο, έχει όραμα και περηφάνια.

Ευελπιστώ πως και οι επικριτές θα αναγνωρίσουν πως οι διαφωνίες τους απευθύνονται σε έναν άνθρωπο με ισχυρά συναισθήματα ειδικά για τον ΠΑΟΚ και θα τοποθετούνται με τρόπο δημιουργικό, υπό το πρίσμα πως είμαστε εν δυνάμει συνεργάτες.

Εύχομαι η απόφασή μου αυτή να γίνεται με την συγκατάθεση της οικογένειας του ΠΑΟΚ και να είναι μια ακόμη ενέργεια συσπείρωσης.

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης
Καλοριζικος, σιδεροκεφαλος κ μπηχτης....

A, και ολιγομιλητος :mrgreen:
Οσο να ναι καμια σχεση η πρωτη χρονια,με το τωρα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Η άποψη και το σχόλιο μου για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... ba-proedre
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Μπραβο ρε Κωστα! Αψογο κειμενο ειλικρινα
Respect
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Συμφωνώ με το άρθρο του Τζατζαρά. Τσάτσος του Ιβάν , συντάσομαι.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”