Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από eorptol »

Ε όχι και παοκαρχης ο σκουληκοπετρουλακης

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

goran 64 έγραψε:
Κι αυτοί οι χλέμπουρες σκουληκαράδες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου μάλιστα, έπλεκαν το εγκώμιο της μεγάλης Π.Α.Ο.Κ.άρας σ αυτόν και την γυναίκα του κάνοντας τους υποκλίσεις υπηρέτη!!!! Όταν έφευγε δε το ζεύγος ζαγόρ-λιλή και τους δουλεύαμε ψιλό γαζί μαζί με τον οδηγό που είχαν τότε κράζοντας "γεια σας ρε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια που είστε αλλά δεν το ξέρατε μέχρι τώρα..." έλεγαν ντροπιασμένοι: "Τι να κάνουμε ρε παιδιά? Την έχουμε ανάγκη σε τόσο δύσκολες εποχές τόσο μεγάλη (σε τζήρο) δουλειά!!!! :geek:
Εντάξει ρε φίλε Γκόραν μην υπερβάλουμε κιόλας. Άλλο η δουλειά και άλλο η μπάλα, τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή? Και στην τελική ήταν και χορηγοί στον ΠΑΟΚ.
Και ο Μπάνε έψαχνε χορηγούς για το Μπάσκετ στην Αθήνα ακόμη και εάν ήταν άλλης ομάδας αυτοι.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σε μια πιο σοβαρή νότα, γουστάρω που το μεγαλύτερο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα φίλια κι εχθρικά ΜΜΕ είναι ότι οι ευκαιρίες δεν γίνονται γκολ.
Απ τη μύγα ξύγκι που λένε.
Έχει να βγει τέτοιο κα(ρ)κάδι από τότε που ξύναμε τη μύτη μας μικροί μέχρι να βγει κάτι τόσο εντυπωσιακό για να το δείξουμε στη μάνα μας.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

christos.paok.folegandros έγραψε:
Ale έγραψε:
goran 64 έγραψε: Βρε αδερφέ ποιος δαιμονοποιεί ποιον δηλαδή? Σίγουρες πληροφορίες ζητάμε για να καταλήξουμε σε ένα λογικό συμπέρασμα για κάποιον που Π.Α.Ο.Κ.αρχίζει τόσο που τον ακούν πολλοί με ανοιχτό το στόμα και τον έχουν και φωτογραφία του στο εικονοστάσι τους...Ποιον ακριβώς πειράζει-κουράζει αυτό το πράγμα δηλαδή?

Υ.Γ. Ήταν όντως ο μπαμπάς του παίχτης στον Παύλο Μελά λοιπόν? Το ξέρεις στα σίγουρα ή ήταν ειρωνεία?

Υ.Γ. 2...Ρε παιδιά, πήγε κανένας μαζί με τον Κόλκα καμιά εκδρομή με τον Π.Α.Ο.Κ. και πότε έγινε αυτό? Τον γνωρίζει κανένας από καμιά γειτονιά (Σταυρούπολη είπε πριν ένας φίλος ότι έμενε πριν κατέβει χαβούζα) να τσακώνεται με τίποτα αλλόθρησκους για τον Π.Α.Ο.Κ. σε κάνα καφενείο? Ρωτάω αν ξέρει κανένας να μας πει...

Υ.Γ. 3...Μήπως ο Κόλκας γεννήθηκε Π.Α.Ο.Κ.τσής στα μέσα του 2008, μιας και προηγουμένως δεν τον ήξερε κανένας? Αυτό θέλω να μάθω...Πειράζει κανέναν δηλαδή αυτό?

Υ.Γ. 4...Ας κάνουμε ένα πολ για κάνα μήνα ποιοι ξέρανε τον Κόλκα πριν το 2007 μπας και μάθουμε...
Προσωπικά είχα ακούσει εκπομπές του από το 2004.
Στον "Ήλιο", αν θυμάμαι καλά.
Αντιαγγελόσκυλο από τότε.

O εν λογω κύριος εμφανίστηκε στα ερτζιανα κάπου το 2002 φόλα παοκτσής και καλά από Αθήνα που δεν είχε ιδέα από μπάλα και κυκλοφόρησε τη λά8ος και άστοχη εκφραση παοκια.
Είχε ιδιαίτερη θέρμη και πάθος για την ομάδα και φυσικά ήταν μεγάλος υποστηρικτής του μπαρμπα Άγγελου ....
ο Άγγελος σε μια συνέντευξη τύπου άδικα και άκομψα επιτέ8ηκε στον σταύρο περισότερο παρασυρόμενος από το παρουσιαστικό του ρεπόρτερ που τότε ήταν γνωστος ως κουασιμώδος της αριστοτέλους.......
από τότε ο σταύρος το κρατάει μανιάτικο στον άγγελο και τον κυνηγάει .......εις βάρος του παοκ.......πολλές φορές
κάποια στιγμή ο γούμενος έκανε ένα τραπέζωμα σε εκτος έδρας αγώνα σε ανατολική χώρα μαζί και με άλλους δημοσιογραφους και ο Σταυράκης άλλα3ε στο πιο μετριοπαθες αθηναικοφιλικό ξαφνικά ...... μετά ήρθε ο ρεβολούτιον και κόλλησε πάνω του σαν βδέλα μέχρι και στο σαλόνι του βήματος του είχε συνεντευξη , οπότε καταλαβαίνεται ποιούς σκοπούς υπηρετεί ο κατά τα άλλα συμπαθείς σταυράκης....
μετά συνεταιρίστηκε με αριανό και πήρε το σαιτ με το παοκτσήδικο όνομα
και έχει γίνει η αρχητσατσά των αποδητηρίων και γραφείων της ομάδας όπου υπηρετεί με αφοσίωση τα συμφέροντα του λεκανοπεδίου
'ενα παράδειγμα όταν προσπάθησαν φάνε τη δεύτερη χρονιά του καρπουζα τον παυλάρα ........ αφού δεν τα κατάφεραν και δεν είχαν λογική αυτά που λέγαν και κάναν έπεσε το σαιτ του γκαζέτα για καμιά 6 - 7 ώρες , και βγήκε ζητώντας συγγνώμες στο λαό του ΠΑΟΚ...........
αυτά για ένα από τα ερπετά που προσπαθούν να προλογιάσουν τόσα χρόνια το μεγάλο λαό της ομάδας μας

Δυστιχώς τα τραβεστί ερπετά που το παίζουν ΠΑΟΚ είναι πάρα πολλά

Α η κανονική ομάδα του σταυράκη είναι αεκουλα !!!!!
Ρε παιδιά μην γράφεται καφενειακές συζητήσεις , γινόμαστε αρδ , ότι ξέρουμε από ίδια εμπειρία ή μεταφορά από άτομα που τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
Όλα τα άλλα μας μειώνουν

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

logios έγραψε:Ε τώρα τι ζητάς; Άντε , ο μπαμπάς του ήταν παίκτης στον Παύλο Μελά. Τι να σου πω άλλο. Αυτή ή καχυποψία κουράζει, μην δαιμονοποιειτε έτσι ανθρώπους και καταστάσεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την ιστορία, εκτός από παίκτης ήταν και προπονητής.
Η δε μητέρα του Κόλκα είναι η Βούλα Σαββίδη, αξιοπρεπέστατη και πολύ αξιόλογη τραγουδίστρια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οτι και να ηταν,οτι και να υπηρξε,αυτο που κανει τωρα ειναι ανεντιμο και τον κατατασσει στις λερες του συναφιου του.
Παντως τα μπινελικια τον κανουν καλυτερο,το παιρνει αλλιως μολις μαζευονται πολλα,οποτε ριχτε του,τα αξιζει και με το παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 13 Σεπ 2016, 11:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τι είδους σαπουνόπερα του κώλου είναι αυτή με Κόλκα, δεν μπορώ να καταλάβω.
Κυνηγιοντουσαν λέει με τον Άγγελο εις βάρος του ΠΑΟΚ. Πολύ αξία τους δίνετε, μα πάρα πολύ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

northend4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Κι αυτοί οι χλέμπουρες σκουληκαράδες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου μάλιστα, έπλεκαν το εγκώμιο της μεγάλης Π.Α.Ο.Κ.άρας σ αυτόν και την γυναίκα του κάνοντας τους υποκλίσεις υπηρέτη!!!! Όταν έφευγε δε το ζεύγος ζαγόρ-λιλή και τους δουλεύαμε ψιλό γαζί μαζί με τον οδηγό που είχαν τότε κράζοντας "γεια σας ρε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια που είστε αλλά δεν το ξέρατε μέχρι τώρα..." έλεγαν ντροπιασμένοι: "Τι να κάνουμε ρε παιδιά? Την έχουμε ανάγκη σε τόσο δύσκολες εποχές τόσο μεγάλη (σε τζήρο) δουλειά!!!! :geek:
Εντάξει ρε φίλε Γκόραν μην υπερβάλουμε κιόλας. Άλλο η δουλειά και άλλο η μπάλα, τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή? Και στην τελική ήταν και χορηγοί στον ΠΑΟΚ.
Και ο Μπάνε έψαχνε χορηγούς για το Μπάσκετ στην Αθήνα ακόμη και εάν ήταν άλλης ομάδας αυτοι.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε.
Αυτοί για τους οποίους μιλάω δεν ήταν ποτέ χορηγοί του Π.Α.Ο.Κ. φίλε μου...Για άλλους λες εσύ και ξέρω για ποιους, τους προερχόμενους εκ Σερρών με τα πολύ μεγάλα καταστήματα σε πολλά σημεία της Ελλάδας...

Το να λες ψέματα ότι είσαι Π.Α.Ο.Κ.τσής στον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. για να πάρεις μια δουλειά ενώ είσαι ΑΡΧΙσκουληκαράς, για μένα είναι καθαρή ατιμία, ισοπέδωση πάντως δεν το λέω με τίποτα...Εσύ μπορεί να το λες εξυπνάδα ή ανάγκη, απλά διαφωνούμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν τρέχει και κάτι σοβαρό...

Πάντως κάπως έτσι φαντάζομαι ότι έγινε προσφάτως εκείνη η βρωμοδουλειά με Μπεκάλι-Στεάουα και το κορεό της ντροπής που ανέβηκε μέσα στο γήπεδο της απ τους ίδιους τους οπαδούς της υπέρ των αλλόθρησκων...

Το παράδειγμα του Μπάνε τζάμπα το αναφέρεις, δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός που αναφέρω...
Επί ζαγόρ διαφημίζαμε βγενόπουλο (molto) στο σορτσάκι μας, δεν λέγαμε τίποτα μεν αλλά θαρρώ πως από μέσα μας μας έκαιγε και μας τσουρούφλιζε ως οπαδούς, τουλάχιστον εμένα... :(
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Παραθέτω ένα απόσπασμα απο άρθρο του Τσώχου που προσεγγίζει σωστά (κατά την άποψη μου) το πρόβλημα δυστοκίας της ομάδας και κατά πόσο αυτό σχετίζεται με την έλλειψη (;) ικανού φορ.

"Η επικρατούσα λογική για την απώλεια του ΠΑΟΚ (0-0 με την Ξάνθη) στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ότι δεν πήρε φορ και το πληρώνει…

Εγώ πάλι βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει γκολ από τους μέσους του και ότι αν δεν εννοούμε ότι του λείπει ο Γκονζάλο Ιγκουαίν που στην Ελλάδα θα έβαζε 35 γκολ, τότε δεν του λείπουν τα γκολ από τους σέντερ φορ του, αλλά τα γκολ από τους μέσους του και από τους εξτρέμ του κατά δεύτερο λόγο.

Πόσοι μέσοι του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει ως τώρα στα 5 ευρωπαϊκά ματς και στα τρία του πρωταθλήματος (8 το σύνολο δηλαδή); Μόνο ο Μπίσεσβαρ ένα γκολ και αυτό στην αδιάφορη ρεβάνς με την Ντινάμο Τυφλίδας. Σε 8 ματς στα οποία έχουν παίξει Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τζιόλης οι μέσοι του ΠΑΟΚ έχουν συνολικά ένα γκολ. Οι αμυντικοί του ως τώρα έχουν τρία γκολ και μάλιστα έχουν σκοράρει τρεις διαφορετικοί αμυντικοί του (Τζαβέλας, Μάτος και Κρέσπο).

Αν οι τρεις παίκτες του άξονα του ΠΑΟΚ είτε στο 4-3-3 είτε στο 4-2-3-1 δεν βοηθήσουν στο σκοράρισμα ο ΠΑΟΚ θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολος στο γκολ. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οι σέντερ φορ του θα βάλουν φέτος πάνω από 30 γκολ. Ηδη μετρούν 4 (δύο έχει ο Κολούρης και από ένα οι Κλάους Περέιρα), έχω αμφιβολία ότι θα βάλουν τα 15-20 που χρειάζεται από τα χαφ του.

Πάρτε για παράδειγμα τον Μπεργκ. Αν δεν φοράς χρωματιστά γυαλιά ξέρεις πως είναι ο καλύτερος φορ του ελληνικού πρωταθλήματος από την ημέρα που ήρθε. Πόσα γκολ βάζει; Αν τον είχε ο ΠΑΟΚ στη θέση του Κλάους θα ήταν ασφαλώς καλύτερα, αλλά πρωτάθλημα μόνο με τα δικά του γκολ αποκλείεται να έπαιρνε… Τα τρία χρόνια που συνυπάρχουν ο Σουηδός έχει βάλει συνολικά 43 τέρματα (15, 13 και 15 είναι τα γκολ του Μπεργκ στο πρωτάθλημα τις τρεις προηγούμενες σεζόν). Στις ίδιες χρονιές ο Κλάους έχει βάλει 35 γκολ, δηλαδή οκτώ λιγότερα σε 3 χρόνια. Κατά μέσο όρο ο Μπεργκ βάζει 2,5 γκολ περισσότερα από τον Κλάους ανά σεζόν. Δηλαδή από τον ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν θα του λείψουν δύο ή τρία γκολ από το σέντερ φορ του για να πάρει πρωτάθλημα;

Επαναλαμβάνω αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει γκολ από τους μέσους του, αν οι αντίπαλοι δεν ανησυχούν για το αν θα δεχτούν γκολ από τα χαφ του ΠΑΟΚ και τους αρκεί να σταματήσουν το φορ, τότε μπορούμε να κατηγορήσουμε τον ΠΑΟΚ μόνο για το γεγονός ότι δεν πήρε τον Ιγκουαίν. Αλλά ας το δούμε και διαχρονικά. Πόσα γκολ βάζει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την τελευταία 10ετία στην Ελλάδα. Από 15-20! Εγώ λέω ότι αν ο Κλάους παίξει 30 ματς βασικός με τον ΠΑΟΚ θα βάλει 15 γκολ, αλλά ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα δεν θα πάρει…
"
Άβαταρ μέλους
goran 64

back in black έγραψε:Παραθέτω ένα απόσπασμα απο άρθρο του Τσώχου που προσεγγίζει σωστά (κατά την άποψη μου) το πρόβλημα δυστοκίας της ομάδας και κατά πόσο αυτό σχετίζεται με την έλλειψη (;) ικανού φορ.

"Η επικρατούσα λογική για την απώλεια του ΠΑΟΚ (0-0 με την Ξάνθη) στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ότι δεν πήρε φορ και το πληρώνει…

Πάρτε για παράδειγμα τον Μπεργκ. Αν δεν φοράς χρωματιστά γυαλιά ξέρεις πως είναι ο καλύτερος φορ του ελληνικού πρωταθλήματος από την ημέρα που ήρθε. Πόσα γκολ βάζει; Αν τον είχε ο ΠΑΟΚ στη θέση του Κλάους θα ήταν ασφαλώς καλύτερα, αλλά πρωτάθλημα μόνο με τα δικά του γκολ αποκλείεται να έπαιρνε… Τα τρία χρόνια που συνυπάρχουν ο Σουηδός έχει βάλει συνολικά 43 τέρματα (15, 13 και 15 είναι τα γκολ του Μπεργκ στο πρωτάθλημα τις τρεις προηγούμενες σεζόν). Στις ίδιες χρονιές ο Κλάους έχει βάλει 35 γκολ, δηλαδή οκτώ λιγότερα σε 3 χρόνια. Κατά μέσο όρο ο Μπεργκ βάζει 2,5 γκολ περισσότερα από τον Κλάους ανά σεζόν. [Δηλαδή από τον ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν θα του λείψουν δύο ή τρία γκολ από το σέντερ φορ του για να πάρει πρωτάθλημα;]

Επαναλαμβάνω αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει γκολ από τους μέσους του, αν οι αντίπαλοι δεν ανησυχούν για το αν θα δεχτούν γκολ από τα χαφ του ΠΑΟΚ και τους αρκεί να σταματήσουν το φορ, τότε μπορούμε να κατηγορήσουμε τον ΠΑΟΚ μόνο για το γεγονός ότι δεν πήρε τον Ιγκουαίν. Αλλά ας το δούμε και διαχρονικά. Πόσα γκολ βάζει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την τελευταία 10ετία στην Ελλάδα. Από 15-20! [Εγώ λέω ότι αν ο Κλάους παίξει 30 ματς βασικός με τον ΠΑΟΚ θα βάλει 15 γκολ, αλλά ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα δεν θα πάρει…
"
]
[Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ΕΣΥ ρε πουστόγ@υρε Τσ@χο ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πάρει φέτος το πρωΚτάθλημα??? :?

Μήπως φέτος το έχετε ταμένο σε κείνον τον κρυφοπουστόγ@υρο τον "ούζο" ρε λ@μόγιο του κερ@τά??? :x :redcard: ]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είναι σίγουρος. Θεωρεί πως αν ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ πάρει γκολ από τα χαφ του δεν θα κάνει την υπέρβαση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλά τα λες εσύ Απόστολε μεν...αλλά...

Ο "επιστημονικός" τρόπος που παραθέτει το συμπέρασμα του στις τελευταίες παραγράφους του άρθρου του, τον οποίο έχω μέσα στις μπορντώ αγγύλες, αφήνοντας το δηλαδή "πολύ μακριά" απ το αρχικό του σχόλιο για τα γκολ που θα πάρουμε (ή όχι) απ τα χαφ και τα εξτρέμ, είναι ιδιαιτέρως "κολάσιμος", μην σου πω ακόμα και πολύ καλό σανό για τα πράσινα πουστοβ@ζελοπρόβατα...και όχι μόνο!!!! ;)

Άποψη μου φυσικά... 8-)
Άβαταρ μέλους
back in black

Φίλε Goran περίμενα πιο νηφάλια ανάγνωση του άρθρου που ποστάρισα, το οποίο εστιάζει στο γεγονός ότι για τη δυστοκία του ΠΑΟΚ δεν φταίνε (μόνο) οι φορ, όπως πολλοί εξ ημών υποστηρίζουμε, αλλά το χαμηλό σκοράρισμα που παίρνουμε μέχρι στιγμής απο τους μέσους. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, τον οποίο ούτε υπερασπίζομαι ούτε εκτιμώ ιδιαίτερα, στο συγκεκριμένο άρθρο παραθέτει νούμερα και τεκμηριώνει την άποψη (επαρκώς κατά την κρίσή μου) ότι και τον "περίφημο" Μπεργκ (που πολλοί συχνά πυκνά αναφέρουν) να είχαμε δεν θα λυνόταν το πρόβλημα αν δεν έρθουν επαρκείς βοήθειες απο τους μέσους. Στηριζόμενος λοιπόν σε αυτό το συλλογισμό καταλήγει στην εκτίμησή του που σε έκανε έξαλλο. Ειλικρινά , πάντα κατά την κρίσή μου δεν βρήκα κατι μεμπτό ή προσβλητικό για τον ΠΑΟΚ στην παραπάνω ανάλυση και για αυτό την ποστάρησα εδώ ,αλλιώς θα την ανέβαζα στο "Προπαγάνδα και λάθη".

Και για να προλάβω και άλλα σχόλια, σαν αυτό που έχει ανεβάσει ο φίλος Γιώργος απο την Αθήνα στο " Προπαγάνδα και λάθη¨ στο συγκεκριμένο άρθρο που ποστάρησα πουθενά δεν γίνεται σύγκριση στο πόσο σκοράρουν τα χαφ του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα χαφ των άλλων. Δεν γνωρίζω αν γίνονται τέτοιου είδους συγκρίσεις σε άλλα άρθρα, καθώς και αν υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια υποβάθμισης των μέσων του ΠΑΟΚ.

ΥΓ Τα μουτσουνάκια, τα εικονίδια και τα λοιπά μπιχλιμπίδια, πάντα κατά την άποψή μου, δεν μπορούν να υποκαθιστούν τα επιχειρήματα, ούτε βεβαίως οι βρισιές καθιστούν κάποιους απο εμάς περισσότερο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φίλε @ back in black...

1...Με σένα φυσικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, όπου κι αν παρέθεσες το εν λόγω άρθρο... 8-)

2...Οι βρισιές προσωπικά δεν γράφονται από μέρους μου παρά μονάχα για να εκφράσουν και ίσως να εκτονώσουν εν μέρει την χρόνια απέχθεια μου για την βρωμιά του συνολικού ΠΟΚικού συστήματος (του οποίου μεγάλο μέρος του αποτελούν οι στημένοι του ΑΡΔ) 50 και πλέον χρόνων :x κι όχι για να με κάνουν περισσότερο Π.Α.Ο.Κ.τσή...Εξ άλλου η πουστι@ είναι χρόνια τώρα μέσα στο αίμα τους και ελπίζω να μην διαφωνείς επί αυτού σαν ηλικιακά έμπειρος που είσαι και του λόγου σου, αν εκτιμώ σωστά, άρα πλέον η προσθήκη του "πουστο" μπροστά απ το όνομα τους δεν θεωρείται καν βρισιά, παρά μόνο συνθετικό-επιθετικός προσδιορισμός τους, αντικειμενικότατος μάλιστα... :)

3...Μια χαρά νηφάλια το αντιμετώπισα το άρθρο και τα συμπεράσματα του πουστόγ@υρου που το έγραψε, σχετικά πάντα με τον λόγο που τον ώθησε να το κάνει...Γιατί δεν έγραψε κάτι αντίστοιχο για την πουστοομάδ@ του ή για κανέναν άλλον του ΠΟΚ άραγε και τι δουλειά έχει αυτός με τα του Π.Α.Ο.Κ.? :?

4...Ο @GiorgosAtha μια χαρά κάνει και παραθέτει το δικό του excellάκι σε αντιπαράθεση του άρθρου αυτού του ντιπ για ντιπ αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσή απ τα γενοφάσκια του μπαμπά του, επίσης γνωστού αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσή και πουστόγ@υρου, ώστε να στρέψει σωστά την προσοχή όλων εκεί που πρέπει κι όχι εκεί που θέλει του λόγου του ο ΑΡΔ...Τουλάχιστον των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων φυσικά, αφού για τα υπόλοιπα πρόβατα στα @@ μας εμάς!!!! :geek:

5...Όπως ίσως βλέπεις δεν στερούμαι επιχειρημάτων και οι φατσούλες και τα μπιχλιμπίδια δεν είναι παρά μονάχα για να δίνουν έμφαση στην έκφραση όσων γράφω... ;)

Υ.Γ. Στο "ασφαλές" συμπέρασμα του που υποστηρίζει με έμφαση τονίζοντας το "ΕΓΩ ΛΕΩ", ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ θα πάρει το πρωΚτάθλημα καταλήγει παραθέτοντας τελείως υποθετικά νούμερα κι όχι υπαρκτά στοιχεία... :(

Υ.Γ. 2 Το τι φταίει για το θέμα του Π.Α.Ο.Κ. και τα γκολ που δεν έρχονται, υπάρχει ο κύριος υπεύθυνος να το βρει και να το λύσει, στον οποίο μάλιστα έχω προσωπικά απόλυτη εμπιστοσύνη, εν αντιθέσει φυσικά με τον κάθε πουστόγ@υρο ΑΡΔ που ασχολείται "επιστημονικά" με την ομάδα μας κι όχι με την δική του και τα χάλια της, αφήνοντας τα κατ αυτόν τον ύπουλο τρόπο μάλιστα στο βολικό γι αυτούς περιθώριο!!!! :oops:

Υ.Γ. 3 Η νηφαλιότητα πολλές φορές απενεργοποιεί τα φίλτρα μας και, σε υπερβολικό βαθμό, ενίοτε κοιμίζει... :roll:
Άβαταρ μέλους
back in black

Φίλε και συνοδοιπόρε Goran, το πλήθος και συχνά η ποιότητα των σχολίων σου έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη και για αυτό προσδοκούσα, ειδικά απο εσένα, την παράθεση ποδσφαιρικών και όχι οπαδικών επιχειρημάτων, για αυτό άλλωστε αναφέρθηκα και σε νηφαλιότητα.

Αναφορές του είδους "αυτός ο πο@στογαυρος, ο γιός του π@υστόγαυρου, ο κερατάς ο δεν ξερω τι, γιατί γράφει για τον ΠΑΟΚ και όχι για την ομόδα του (που κατά ειρωνεία στο διο άρθρο μιλούσε και για θέματα του γαυρου, απλώς εγώ δεν έκρινα σκόπιμο να τα παραθέσω), κατά την προσωπική μου πάντα άποψη, δεν συνιστούν επιχείρημα για να κάνουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική κουβέντα.

Ο Γιώργος εξ Αθηνών για παράδειγμα αναπτύσει πολύ ωραία ποδοσφαιρικά επιχειρήματα με αριθμούς και στοιχεία, που όμως ξεκινούν απο διαφορετική αφετηρία, καθώς αποσκοπούν στην σύγκριση των χαφ του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτούς του ΠΟΚ και αποδεικνύουν ότι οι δικοί μας δεν υστερούν. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με την κεντρική ιδέα του άρθρου, που δεν μπάινει καθόλου στη διαδικασία των συγκρίσεων των χαφ των ομάδων, αλλά πολύ απλά προσπαθεί να τεκμηριώσει (με σωστούς δυστυχώς αριθμούς και όχι υποθετικά στοιχεία), ότι οι χαφ του ΠΑΟΚ ευθύνονται κυρίως για τη δυστοκία του ΠΑΟΚ.Και το κάνει ακόμη πιο κατανοητό, αναφέροντας ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη και τον Μπεργκ να είχε για φορ, το μοναδικό κέρδος θα ήταν 2,5 γκολ παραπάνω στο πρωτάθλημα (με βάση τον μέσο όρο γκολ τριετίας). Αυτά τα 2,5 γκολ σου λείπουν για να πάρεις πρωτάθλημα;

Παρεμπιπτόντως, πριν απο λίγο ο Γ. Βοϊτσίδης σε ανταπόκρισή του απο την Τσεχία για την ΕΡΑ μετέδωσε ότι και ο Ιβιτς αναφέρε στη συνέντευξή του ότι περιμένει απο τους μέσους βοήθεια στο σκοράρισμα....

ΥΓ1 Για την ηλικία που ανάφερες, είμαι λίγο πιο μεγάλος απο εσένα (το 63), χωρίς αυτό να πάιζει κανένα ρόλο ή να με κάνει σοφότερο έναντι υμών.

ΥΓ2. Η σύνδεση της νηφαλιότητας με την ύπνωση συνιστά λογικό άλμα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”