Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- kataramenos5
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ρε πτολεμαιδα οταν βγαινεις και λες οτι εκανα μηδενικεσ προσφορες για ν αγορασουν οι αλλοι ψηλα και να δωθουν λεφτα στους συνταξιουχους δε δινεις δικαιωμα?Οταν λες εκπληρωσα την αποστολη μου(τι σοι αποστολη?) δε δινεις δικαιωμα?Ας μαθει να κραταει το στομα του κλειστο καλυτερα.Μπορει ολα τα παραπανω να τανε μπαρουφες για να δικαιολογηθει αλλα ναι, ετσι δινεις δικιωμα να σε τραβολογαν τα βοθροκ@ναλα.
Και κανενα λαμογιο δεν αθωωνουμε οταν λεμε τα πραγματα οπως εχουν.Ο καθενας εχει τις ευθηνες του.Κι εμεις τις δικες μας.Προσεξτε να μη βρεθουμε στη θεση των γαυρων που στηριζανε τυφλα ενα "πετυχημενο επιχειρηματια" και τους βγηκε εο.
Και κανενα λαμογιο δεν αθωωνουμε οταν λεμε τα πραγματα οπως εχουν.Ο καθενας εχει τις ευθηνες του.Κι εμεις τις δικες μας.Προσεξτε να μη βρεθουμε στη θεση των γαυρων που στηριζανε τυφλα ενα "πετυχημενο επιχειρηματια" και τους βγηκε εο.
Οσον αφορα τις δηλωσεις, επειδη κι εγω το ιδιο ελεγα...kataramenos5 έγραψε:Απ την αλλη νομιζω οτι εδωσε και δικαιωμα με τις δηλωσεις που εκανε μετα την πρωτη κατακυρωση των αδειων.
Εχθες διαβασα κατι που ανεφερε εδω μεσα καποιος
Αν ειναι αληθεια αυτο, τοτε οι δηλωσεις του δεν ειναι καθολου προβληματικες και φαινεται το μεγεθος της εις βαρος του προπαγανδας. Για παραδειγμα, εγω που δεν διαβαζω εφημεριδες και δεν βλεπω τηλεοραση και σχεδον οτι ξερω για το θεμα το εχω πληροφορηθει απο εδω μεσα, ειχα την εντυπωση πως ο Ιβαν ειπε οτι γενικα δεν ειχε σκοπο να αγορασει αδεια αλλα να ανεβασει την τιμη για τους αλλους (κατι που θα ηταν εντελως φαουλ αν το ειχε πει ετσι). Μαθαινω ομως τελικα πως μαλλον δεν το ειπε ετσι...anekfrastos έγραψε:Ο Σαββίδης όμως στη γνωστή του δήλωση (από την οποία χαρακτηρίστηκε "λαγός") είπε αυτολεξή:
"τότε είπα στον εαυτό μου ότι αν εγώ δεν πάρω την άδεια θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να πληρώσουν πολύ περισσότερα αυτοί".
Αυτό το "αν" μάλλον το παραβλέπουν σκόπιμα.
Φαντασου, αυτην την εντυπωση ειχα εγω που πληροφορουμαι τα του θεματος μονο απο ενα forum οπαδων του ΠΑΟΚ... Τι να λεμε..
Εχεις δικιο στο συλλογισμο σου, αλλα και μονος που ενας ανθρωπος δεχεται τοσο επιστημονικη προπαγανδα εις βαρος του απο γνωστα μεγαλοκατακαθια, με κανει τον βλεπω με συμπαθεια ασχετως της οποιας σχεσης του με τον ΠΑΟΚ.
Αυτή ήταν μεγάλη Μ@Λ@ΚΙΑ.""Κρείττον του λαλείν το σιγάν""" ή άλλως """καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"""!!!!kataramenos5 έγραψε:Απ την αλλη νομιζω οτι εδωσε και δικαιωμα με τις δηλωσεις που εκανε μετα την πρωτη κατακυρωση των αδειων.
Έδωσε, δυστυχώς, δικαιώματα.
sic-4
Είπε, όμως και για μηδενικά κτυπήματα.
Και αυτό βέβαια δεν είναι τίποτα, αν σκεφτείς ότι πρόκειται για μια διαδικασία παρωδία, που μια άδεια κοστίζει 42 εκ και η άλλη 75 εκ. Αυτό ειναι καζίνο, δεν ειναι επιχειρηματικότητα. Ας έβαζαν τις άδειες στο τζοκερ στον ΟΠΑΠ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τετ 28 Σεπ 2016, 12:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Σαββίδης έκανε προσφορά 61,5 μυρίων ευρώ. Για ποιον λαγό μιλάμε; Στην τελευταία - και μόνον - άδεια κατέθεσε μηδενική προσφορά, κάτι που είναι δικαίωμά του. Γι' αυτό άλλωστε είναι και πρώτος επιλαχών.
Παρανομία θα υπήρχε αν έκανε συνεννοήσεις με άλλους συνυποψηφίους του ώστε να κατευθύνουν το ποσό χορήγησης της άδειας είτε ψηλά, είτε χαμηλά. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Αλλά λέγε - λέγε στην παραπληροφόρηση όλο και κάποιος θα τσιμπήσει.
Λυπηρό να τσιμπούν και άτομα που βρίσκονται ανάμεσά μας.
Κανείς δεν μιλάει στα ΜΜΕ για τους απατεώνες που έχουν ήδη πάρε τις άδειες, ή για τον απατεώνα που θέλει να πάρει τη θέση του Ιβάν.
Παρανομία θα υπήρχε αν έκανε συνεννοήσεις με άλλους συνυποψηφίους του ώστε να κατευθύνουν το ποσό χορήγησης της άδειας είτε ψηλά, είτε χαμηλά. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Κανείς δεν μιλάει στα ΜΜΕ για τους απατεώνες που έχουν ήδη πάρε τις άδειες, ή για τον απατεώνα που θέλει να πάρει τη θέση του Ιβάν.
Έτσι είναι. Ποτέ δεν κατάλαβα εκείνες τις δηλώσειςkataramenos5 έγραψε:Ρε πτολεμαιδα οταν βγαινεις και λες οτι εκανα μηδενικεσ προσφορες για ν αγορασουν οι αλλοι ψηλα και να δωθουν λεφτα στους συνταξιουχους δε δινεις δικαιωμα?Οταν λες εκπληρωσα την αποστολη μου(τι σοι αποστολη?) δε δινεις δικαιωμα?Ας μαθει να κραταει το στομα του κλειστο καλυτερα.Μπορει ολα τα παραπανω να τανε μπαρουφες για να δικαιολογηθει αλλα ναι, ετσι δινεις δικιωμα να σε τραβολογαν τα βοθροκ@ναλα.
- kataramenos5
Για αυτα τα λαμογια δεν εχει σημασια πως το ειπε.Θα το παρουσιασουν οπως θελουν αυτοι.Γι αυτο οπως λεει κι ο λαος τα λιγα λογια ζαχαρη...sic-4 έγραψε: ειχα την εντυπωση πως ο Ιβαν ειπε οτι γενικα δεν ειχε σκοπο να αγορασει αδεια αλλα να ανεβασει την τιμη για τους αλλους (κατι που θα ηταν εντελως φαουλ αν το ειχε πει ετσι). Μαθαινω ομως τελικα πως μαλλον δεν το ειπε ετσι...
-
Suleymanoglu
Οχι εμείς δεν ξέρουμε τι ισχύει. Διαφώτισέ μας εσύ που τα ξέρεις.kataramenos5 έγραψε: Ναι γινετε επιθεση (του χειριστου ειδους)αλλα απ οσο ειδα στον επιχειρηματια Σαββιδη ,για ΠΑΟΚ και θεσσαλονικηδεν ακουσα τιποτα.Εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ και οχι του επιχειρηματια γιατι θα πρεπει να παρω θεση σ αυτο?Επειδη εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ παει να πει οτι ολες οι μπιζνες που κανει ειναι καλες και αγιες και πρεπει να τον στηριζουμε τυφλα σε ολα?Αυτα τα κανουν τα προβατα του χοντρου.Ξερτε στ αληθεια ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ισχυει και με ποιο σκοπο λειτουργησε ο Βανιας?Απ την αλλη νομιζω οτι εδωσε και δικαιωμα με τις δηλωσεις που εκανε μετα την πρωτη κατακυρωση των αδειων.
Για ΠΑΟΚ και θεσσαλονίκη δεν άκουσες τίποτα? Για την εκπομπή του εκπροσώπου του κοντομηνά του βερύκοκου και τις ειρωνίες για ΜΠαουγκ δεν άκουσες τίποτα? Δεν διάβασες άρθρα για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες?
- kataramenos5
Ή φυλαγε τα ρουχα σου για να τα χεις ολα.Αυτο που ολοι οι αλλοι ειναι ηλιθιοι κι εμεις οι μονοι που βλεπουμε την αληθεια εχει κουρασει.ΑποστόληςΑ έγραψε: Αλλά λέγε - λέγε στην παραπληροφόρηση όλο και κάποιος θα τσιμπήσει.
Δεν ειπα οτι ξερω ,ειπα να μαστε κουμπωμενοι.Κι ασε τις ειρωνειες (Διαφωτησε μας) με ανθρωπους που δε ξερεις και δε σου δωσαν το δικαιωμα.Suleymanoglu έγραψε:Οχι εμείς δεν ξέρουμε τι ισχύει. Διαφώτισέ μας εσύ που τα ξέρεις.
Έτσι ακριβώςΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σαββίδης έκανε προσφορά 61,5 μυρίων ευρώ. Για ποιον λαγό μιλάμε; Στην τελευταία - και μόνον - άδεια κατέθεσε μηδενική προσφορά, κάτι που είναι δικαίωμά του. Γι' αυτό άλλωστε είναι και πρώτος επιλαχών.
Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα αν δεν εβρισκαν το δήθεν πάτημα που τσιμπησατε και εσείς, θα βρισκαν κάτι άλλο πχ ότι κατουραει όρθιοςKOSTAS54 έγραψε:Αυτή ήταν μεγάλη Μ@Λ@ΚΙΑ.""Κρείττον του λαλείν το σιγάν""" ή άλλως """καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"""!!!!kataramenos5 έγραψε:Απ την αλλη νομιζω οτι εδωσε και δικαιωμα με τις δηλωσεις που εκανε μετα την πρωτη κατακυρωση των αδειων.
Έδωσε, δυστυχώς, δικαιώματα.
sic-4
Είπε, όμως και για μηδενικά κτυπήματα.
Και αυτό βέβαια δεν είναι τίποτα, αν σκεφτείς ότι πρόκειται για μια διαδικασία παρωδία, που μια άδεια κοστίζει 42 εκ και η άλλη 75 εκ. Αυτό ειναι καζίνο, δεν ειναι επιχειρηματικότητα. Ας έβαζαν τις άδειες στο τζοκερ στον ΟΠΑΠ.
Προσωπικά πάλι πιστεύω ότι τους τρόλαρε σαν τον ΜΑΝΙΑΚΟ, απ τα νεύρα του όμως που δεν πήρε άδεια...kataramenos5 έγραψε:Ρε πτολεμαιδα οταν βγαινεις και λες οτι εκανα μηδενικεσ προσφορες για ν αγορασουν οι αλλοι ψηλα και να δωθουν λεφτα στους συνταξιουχους δε δινεις δικαιωμα?Οταν λες εκπληρωσα την αποστολη μου(τι σοι αποστολη?) δε δινεις δικαιωμα?Ας μαθει να κραταει το στομα του κλειστο καλυτερα.Μπορει ολα τα παραπανω να τανε μπαρουφες για να δικαιολογηθει αλλα ναι, ετσι δινεις δικιωμα να σε τραβολογαν τα βοθροκ@ναλα.
Ή μήπως δεν μπορεί να το ισχυριστεί όποτε θελήσει-χρειαστεί?
Υ.Γ. Τα "άδυτα" της Ρωσίας τα δικά μας τα γατάκια δεν πρόκειται να τα μάθουν ΠΟΤΕ...
Εδώ δεν μπορούν καν να "κοντέψουν" κατά κει τα συνεταιράκια τους, το FBI, η CIA & η Μοσάντ δηλαδή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 28 Σεπ 2016, 13:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις στο ΣΤΕ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα δικά μου τα μάτια δεν υφίσταται πλέον ζήτημα νομικής έρειδας για τα όσα είπε ο Ιβάν. Ξέρουν και ο Alpha και ο Λαζαράτος (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει ξεπεράσει τα όρια και έχει πιάσει στασίδι στον Σρόιτερ) ότι δεν στέκουν νομικά τα επιχειρήματα περί λαγού. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε επικεντρώνονται τις τελευταίες ημέρες στον τρόπο και τον τόπο απόκτησης των χρημάτων από την ΝΤΙΜΕΡΑ.
Η προσπάθεια επικεντρώνεται πλέον να πιεστεί η κοινή γνώμη με δήθεν αποκαλύψεις για την σκοτεινή προέλευση των χρημάτων. Λες και των άλλων είναι διάφανα (εάν υπάρχουν). Για τον μοναδικό λόγο που απορώ είναι γιατί ο Ιβάν τα αφήνει να περνάνε χωρίς (εμφανή αντίδραση).
Η προσπάθεια επικεντρώνεται πλέον να πιεστεί η κοινή γνώμη με δήθεν αποκαλύψεις για την σκοτεινή προέλευση των χρημάτων. Λες και των άλλων είναι διάφανα (εάν υπάρχουν). Για τον μοναδικό λόγο που απορώ είναι γιατί ο Ιβάν τα αφήνει να περνάνε χωρίς (εμφανή αντίδραση).
Η υπομονή είναι αρετή...
Θα αντιδράσει ότε και αν χρειαστεί...
Προς το παρόν μάλλον δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να το κάνει...
Θα αντιδράσει ότε και αν χρειαστεί...
Προς το παρόν μάλλον δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να το κάνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 28 Σεπ 2016, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Διαβασε τα μπολντ.Κι εγω αυτο θεωρω πιθανοτερο .goran 64 έγραψε:Προσωπικά πάλι πιστεύω ότι τους τρόλαρε σαν τον ΜΑΝΙΑΚΟ, απ τα νεύρα του όμως που δεν πήρε άδεια...kataramenos5 έγραψε:Ρε πτολεμαιδα οταν βγαινεις και λες οτι εκανα μηδενικεσ προσφορες για ν αγορασουν οι αλλοι ψηλα και να δωθουν λεφτα στους συνταξιουχους δε δινεις δικαιωμα?Οταν λες εκπληρωσα την αποστολη μου(τι σοι αποστολη?) δε δινεις δικαιωμα?Ας μαθει να κραταει το στομα του κλειστο καλυτερα.Μπορει ολα τα παραπανω να τανε μπαρουφες για να δικαιολογηθει αλλα ναι, ετσι δινεις δικιωμα να σε τραβολογαν τα βοθροκ@ναλα.
Και κανενα λαμογιο δεν αθωωνουμε οταν λεμε τα πραγματα οπως εχουν.Ο καθενας εχει τις ευθηνες του.Κι εμεις τις δικες μας.Προσεξτε να μη βρεθουμε στη θεση των γαυρων που στηριζανε τυφλα ενα "πετυχημενο επιχειρηματια" και τους βγηκε εο.![]()