Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kastrakis
Δημοσιεύσεις: 1128
Εγγραφή: Τρί 03 Δεκ 2013, 22:09

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από kastrakis »

Πραγματικα κανει εντυπωση ποσο μενος δειχνει η νουδου για τον Ιβαν.

Θυμαμαι οτι ειχαν ξεσηκωσει τον κοσμο ,ακομα κι οταν ξεπληρωσε τα χρεη του ΠΑΟΚ.

Αλλά όλα εδώ πληρώνονται.... ;)

Αληθεια μολις δωσει τα λεφτα , τι θα λενε ολοι αυτοι που τον λενε "λαγο" ? Μηπως πρεπει ν αρχισουν οι μυνησεις?
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Spiros_S έγραψε:Μεγάλο ζόρι με τον Ιβάν η νδ. Από την ώρα που πέρασε η ρύθμιση για τα χρέη.
Βέβαια, δεν είδα την ίδια ευαισθησία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ανθρώπου του οποίου έχει δεσμευτεί περιουσία για φοροδιαφυγή, ενός άλλου που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ή ενός τρίτου που είναι εκτός φυλακή με εγγύηση.

ΟΚ ρε παιδιά, κολλητός ο βαγγέλας, αλλά με ρέγουλα οι επιθέσεις στον Ιβάν. Αφήστε και κάτι για μετά.
Ο βαγγελας δεν ειναι κολλητός κουμπαρος του μητσοτακεικου είναι
Spiros_S
Δημοσιεύσεις: 4577
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 16:47
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Spiros_S »

Σωστά. Το είχα ξεχάσει αυτό.
Suleymanoglu
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: Σάβ 14 Φεβ 2015, 13:37

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Asimos έγραψε:Η ιντεραμερικαν δεν θυμάμαι ποτε να βαρεσε κανονι χωρια που πουληθηκε το 2002 σε κατι ξένους..
Ναι ρε δεν έγιναν αυτά στην Ελλάδα.

http://www.mixanitouxronou.gr/elefthero ... stiki-ori/
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 103109
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σωστή υπενθύμιση.
Άβαταρ μέλους
capern
Δημοσιεύσεις: 226
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιαν 2014, 02:22

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από capern »

Άλλη μία σελίδα του πολέμου, που επηρεάζει την ομάδα μας το σάπιο κατεστημένο :pano:
Εκτείθεστε πλέον!

Κυριάκο (Joffrey-από-game-of-thrones :D) Μητσοτάκη της ΝΔ, ξέρεις ότι δεν είσαι κανενός διαμετρήματος πολιτικός. Είσαι κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη πλοικτητη ακυβέρνητων φορτιών ηρωΐνης, συγγενής της Ντόρας "Μπακογιάννη"-που είναι Μητσοτάκη και παντρεμένη με τον Κούβελο αλλά κράτησε το επώνυμο του πρώην της που ήταν πιο πιασάρικο πολιτικα-, γιος του Μητσοτάκη που ήταν βαφτιστικός και εγγονός από την αδερφή του του "εθνάρχη" Βενιζέλου -που μαλακιζόταν με τον Κων/νο Α' Γλύξμπουργκ-, συγγενή των πολιτικών Βιρβιδάκη και Στεφανάκη, ξαδέρφια πανεπιστημιακών και εφοπλιστών Λυμπεράκη που έχουν βουλετίνα-ξαδέρφη στο "Ποτάμι" που παλιότερα ήταν στο αριστερό συνασπισμό και στη δεξιά Δράση, και κυρίως γαμπρός του Mateusz Grabowski μεγαλο-φαρμακοβιομήχανου της Πολωνίας, της Mary Adams απόγονης διπλωματικής αποστολής της Αγγλίας στη Σμύρνη και συγγενής της οικογένειας Λούβαρη, του ναυπηγού Φίλιππου. Τί μου θυμίζει το Λούβαρη, έχει καμιά σχέση και αυτό με το γάβρο;
*οι πιο άσημοι συγγενείς σου διορίστηκαν, ατιμούτσικο


Αν οποιοσδήποτε στο paokmania είχε τέτοιες περγαμηνές -και άλλες που ΄δεν ξέρω ότι έχεις-, θα πήγαινε για Πρόεδρος των ΗΠΑ σε ένα μήνα από τώρα όχι για μικροπολιτική εδώ. Τελείωσες Χάρβαρντ, λέει ο Κούλης, "Κοινωνικές επιστήμες", δηλαδή κοινωνιολόγος. Super brand name αλλά 100άδες ανεξέλεγκτα τμήματα. Που ΔΕΝ τραβά κατά κανόνα τα σαΐνια. Το τμήμα Νομικής της -το πλέον διάσημο τμήμα του Χάρβαρντ- χάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια από το φτωχό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που είναι 500ο στον κοσμο και όχι 1ο. Το Χάρβαρντ που δέχτηκε πληρωμένες έρευνες και πρακτικά δεν έχει δώσει τίποτα στην επιστήμη και την τεχνολογία τα τελευταία 40 χρόνια, παρά μονο ημίτρελους δικτατορίσκους και ματαιόδοξους καριερίστες.
Να διδάξεις σε κανένα γυμνάσιο Κοινωνιολογία, Κούλη, που έχουν και ελλείψεις, και άσε το trash talk και την εξυπηρέτηση των φιλοδοξιών της γυναίκας σου Μαρέβας. Θα μου πεις, σαν γεννηθεί η νύφη στην πεθερά θα μοιάσει.
http://www.whoiswhogreece.com/grabowski-mareva/

"Former Harvard professor Marc Hauser fabricated, manipulated data, US says"
http://archive.boston.com/whitecoatnote ... story.html

Όσοι έχουμε συγγενείς που χάθηκαν το '60-'70 από καρδιά μπορούμε να ευχαριστήσουμε το Χαρβαρντ που απέκρυψε ότι η πρόσληψη ζάχαρης αυξάνει κατακόρυφα τον κίνδυνο καρδιάς και το απέδωσε στο λιπάκι με αποτέλεσμα ένα σωρό γιατροί/διατροφολόγοι να δίνουν λάθος οδηγίες μέχρι το 2000+:
"The sugar industry paid Harvard researchers in the 1960s to bury research linking sugar intake to heart disease and to instead make fat the culprit, according to a study of archival documents. "
https://www.rt.com/usa/359127-sugar-ind ... -research/

Βέβαια, έκανε και μεταπτυχιακό στο Στάνφορντ, ο Κούλης, για το οποιο έχω πολύ καλύτερη γνώμη, αλλά με θέμα την "Ευρωπαϊκή Ένωση". Θέματα δηλαδή που βάζουν οι δάσκαλοι στο δημοτικό.

Όταν μπλέκονται τόσο πολύ συγγένειες και συμφέροντα, ονομάζεται διαπλοκή, με την οποία το ΠΟΚ είναι συνυφασμένο μετά τον εμφύλιο. Για να κρατάει ψηλά και κοιμισμένους αυτούς που πιστεύουν στο μότο "όλη η Ελλάδα είναι στην Αθήνα".

ΠΟΥΣΤΟΓΑΒΡΟΙ :redcard:
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από DC »

Απόλαυση το παραπάνω. :)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok
Δημοσιεύσεις: 4428
Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
Τοποθεσία: βεροια

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δηλαδή ο κουλής τι θα κάνει αν βγει? Θα επιστρέψει τα 250+ μύρια στους καναλαρχες?Επίσης μιλανε για ελεύθερη οικονομία οι Μητσοτάκηδες που είναι κρατικοδιαιτοι εδώ κ;ι 60+ χρονια?πείτε με ΕΝΑΝ από ;υτους ΕΝΑΝ που να έχει πετύχει ςτον ιδιωτικό τομέα και έχει να έχει ένσημα εκεί,έναν ρε παιδία.Οπως τελιωσαμε με το παπανδεικο έτσι πρέπει να τελειώσουμε και με το μητσοτακειιο μπας καΙ δούμε προκοπή κάποτε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 103109
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχει πολύ δρόμο ακόμη το παιχνίδι με τις άδειες. Κατ' εμέ δεν θα έπρεπε να μπαίνει περιορισμός που δεν δικαιολογείται τεχνικά. Νομίζω ότι 10-15 συχνότητες (πανελλήνιες) είναι εφικτό να δοθούν. Στην Ελλάδα όμως όλα γίνονται στρεβλά και με γνώμονα τα συμφέροντα κάποιων λίγων και ποτέ του συνόλου. Όλοι οι υποψήφιοι, πλην Σαββίδη, έχουν απασχολήσει τη δικαιοσύνη. Κανείς δεν μιλάει. Μιλάνε όμως για τον Σαββίδη και το λένε λαγό.
Λαγός είναι κάποιος που κάνει προσφορές σε συνεννόηση με τους υπολοίπους υποψήφιους. Μόνος του δεν μπορεί να στήσει τίποτε. Στους στημένους διαγωνισμούς έργων πχ (που τυχαίνει να γνωρίζω) μαζεύονται δέκα υποψήφιοι εργολάβοι και αφού αποφασίσουν ποιος θα πάρει το έργο συνεννοούνται να δώσουν χαμηλή έκπτωση, όλοι ώστε ο μειοδότης να μην εκτεθεί οικονομικά. Από το αυξημένο βέβαια περιθώριο κέρδους που θα αποκομίσει, θα δώσει ένα ποσοστό στους υπόλοιπους υποψήφιους. Έτσι στήνονται οι διαγωνισμοί. Ένας μόνος του δεν μπορεί να στήσει διαγωνισμό, θα χρειαστεί να συνεννοηθεί με τους υπόλοιπους.
panpangr77
Δημοσιεύσεις: 8302
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει πολύ δρόμο ακόμη το παιχνίδι με τις άδειες. Κατ' εμέ δεν θα έπρεπε να μπαίνει περιορισμός που δεν δικαιολογείται τεχνικά. Νομίζω ότι 10-15 συχνότητες (πανελλήνιες) είναι εφικτό να δοθούν. Στην Ελλάδα όμως όλα γίνονται στρεβλά και με γνώμονα τα συμφέροντα κάποιων λίγων και ποτέ του συνόλου. Όλοι οι υποψήφιοι, πλην Σαββίδη, έχουν απασχολήσει τη δικαιοσύνη. Κανείς δεν μιλάει. Μιλάνε όμως για τον Σαββίδη και το λένε λαγό.
Λαγός είναι κάποιος που κάνει προσφορές σε συνεννόηση με τους υπολοίπους υποψήφιους. Μόνος του δεν μπορεί να στήσει τίποτε. Στους στημένους διαγωνισμούς έργων πχ (που τυχαίνει να γνωρίζω) μαζεύονται δέκα υποψήφιοι εργολάβοι και αφού αποφασίσουν ποιος θα πάρει το έργο συνεννοούνται να δώσουν χαμηλή έκπτωση, όλοι ώστε ο μειοδότης να μην εκτεθεί οικονομικά. Από το αυξημένο βέβαια περιθώριο κέρδους που θα αποκομίσει, θα δώσει ένα ποσοστό στους υπόλοιπους υποψήφιους. Έτσι στήνονται οι διαγωνισμοί. Ένας μόνος του δεν μπορεί να στήσει διαγωνισμό, θα χρειαστεί να συνεννοηθεί με τους υπόλοιπους.
Δεν ειναι το τεχνικο κομματι για τις 4 αδειες πανελλαδικής εμβελειας ,ειναι η διαφιμιστική πίτα, οικονομοτεχνικα ήταν τα κριτηρια ,σε μια χωρα 10 εκατομμυριων 4 αδειες αποφασισανε οτι πρέπει να υπάρχουν για να υπάρχει σωστος ανταγωνισμός και να βγαίνουν καποια εσοδα ,υπαρχουν αυστηρα κριτιρια για την λειτουργία των καναλιών που αν δεν τηρουνται μπορείς να χασεις την αδεια ,τα 255 εκατομμυρια ξινισαν πολλους και ευτυχως που ήταν ο Ιβαν στην μέση για να ανεβει το τιμημα... Δεν ειναι σιγουρο οτι ο Αλαφουζος θα πάρει αδεια ,και αν πάρει βλεπω να την πουλάει ή να συνεταιριζεται, προσφιλη επαγγελματικη συμπεριφορα του συγκεκριμένου ... Η κυβερνηση πηγαινε το πολυ για 50 εκατομμυρια και για τις 4 ,αλλα να ειναι καλά ο Ιβαν ....
tasso85
Δημοσιεύσεις: 2868
Εγγραφή: Δευ 06 Δεκ 2010, 11:32

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από tasso85 »

ολα καλα, αλλα βρε φιλαρακο capern οταν μαζι με μαρινακη μητσοτακη μπακογιαννη κουβελο λυμπερακη κλπ βαζεις το ΒΕΝΙΖΕΛΟ - και μαλιστα ως "εθναρχη" - ειναι σα να βαζεις μαζι οικονομοπουλο, καλομοιρα, αντζελα δημητριου κλπ με τον "αμπαλο" ΓΙΟΧΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΜΠΑΧ

υγ Αποστολη περιορισου στο να διαδιδεις τις ωραιες σου μουσικες και σταματα να διαδιδεις ψευδεστατες και συκοφαντικες πληροφοριες για τον κλαδο των εργοληπτων δημοσιων εργων :mrgreen:
KOSTAS54
Δημοσιεύσεις: 3765
Εγγραφή: Σάβ 02 Μάιος 2009, 00:02

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

panpangr77
Φάσκεις και αντιφάσκεις
"""ειναι η διαφιμιστική πίτα, οικονομοτεχνικα ήταν τα κριτηρια ,σε μια χωρα 10 εκατομμυριων 4 αδειες αποφασισανε οτι πρέπει να υπάρχουν για να υπάρχει σωστος ανταγωνισμός και να βγαίνουν καποια εσοδα ,υπαρχουν αυστηρα κριτιρια για την λειτουργία των καναλιών που αν δεν τηρουνται μπορείς να χασεις την αδεια,τα 255 εκατομμυρια ξινισαν πολλους""""
αλλά """"Η κυβερνηση πηγαινε το πολυ για 50 εκατομμυρια και για τις 4 """""

Που είναι λοιπον τα οικονομοτεχνικά κριτήρια, αφού σύμφωνα με αυτά, βιώσιμες είναι 4 επιχειρήσεις που θα δώσουν συνολικό τίμημα 50εκ????? Από που θα βγεί το υπερβάλλον τίμημα??? Από τη διαπλοκή???
Δεν καταλαβαίνεις ότι τα 255 εκ ανατρέπουν τη συλλογιστική της κυβέρνησης???
Άρα αφού δεν υπάρχει τεχνικό θέμα, δεν "υπάρχει" και διαπλοκή πλέον με το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χωράνε 10 κανάλια με τίμημα 20 εκ., που θα φέρουν εμμέσως πολλαπλά έσοδα στο δημόσιο ταμείο.

Σημ. Το πρώτο επιχείρημα της κυβέρνησης για τις 4 άδειες, ήταν ότι σύμφωνα με τη μελέτη του παν. της Φλωρεντίας, τεχνικά δεν χωρουν 4 αδειες. Όταν αυτό κατέπεσε, το γυρίσανε στο τσάμικο με νταούλια και ζουρνάδες.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
Δημοσιεύσεις: 3872
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

capern έγραψε:Άλλη μία σελίδα του πολέμου, που επηρεάζει την ομάδα μας το σάπιο κατεστημένο :pano:
Εκτείθεστε πλέον!

Κυριάκο (Joffrey-από-game-of-thrones :D) Μητσοτάκη της ΝΔ, ξέρεις ότι δεν είσαι κανενός διαμετρήματος πολιτικός. Είσαι κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη πλοικτητη ακυβέρνητων φορτιών ηρωΐνης, συγγενής της Ντόρας "Μπακογιάννη"-που είναι Μητσοτάκη και παντρεμένη με τον Κούβελο αλλά κράτησε το επώνυμο του πρώην της που ήταν πιο πιασάρικο πολιτικα-, γιος του Μητσοτάκη που ήταν βαφτιστικός και εγγονός από την αδερφή του του "εθνάρχη" Βενιζέλου -που μαλακιζόταν με τον Κων/νο Α' Γλύξμπουργκ-, συγγενή των πολιτικών Βιρβιδάκη και Στεφανάκη, ξαδέρφια πανεπιστημιακών και εφοπλιστών Λυμπεράκη που έχουν βουλετίνα-ξαδέρφη στο "Ποτάμι" που παλιότερα ήταν στο αριστερό συνασπισμό και στη δεξιά Δράση, και κυρίως γαμπρός του Mateusz Grabowski μεγαλο-φαρμακοβιομήχανου της Πολωνίας, της Mary Adams απόγονης διπλωματικής αποστολής της Αγγλίας στη Σμύρνη και συγγενής της οικογένειας Λούβαρη, του ναυπηγού Φίλιππου. Τί μου θυμίζει το Λούβαρη, έχει καμιά σχέση και αυτό με το γάβρο;
*οι πιο άσημοι συγγενείς σου διορίστηκαν, ατιμούτσικο


Αν οποιοσδήποτε στο paokmania είχε τέτοιες περγαμηνές -και άλλες που ΄δεν ξέρω ότι έχεις-, θα πήγαινε για Πρόεδρος των ΗΠΑ σε ένα μήνα από τώρα όχι για μικροπολιτική εδώ. Τελείωσες Χάρβαρντ, λέει ο Κούλης, "Κοινωνικές επιστήμες", δηλαδή κοινωνιολόγος. Super brand name αλλά 100άδες ανεξέλεγκτα τμήματα. Που ΔΕΝ τραβά κατά κανόνα τα σαΐνια. Το τμήμα Νομικής της -το πλέον διάσημο τμήμα του Χάρβαρντ- χάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια από το φτωχό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που είναι 500ο στον κοσμο και όχι 1ο. Το Χάρβαρντ που δέχτηκε πληρωμένες έρευνες και πρακτικά δεν έχει δώσει τίποτα στην επιστήμη και την τεχνολογία τα τελευταία 40 χρόνια, παρά μονο ημίτρελους δικτατορίσκους και ματαιόδοξους καριερίστες.
Να διδάξεις σε κανένα γυμνάσιο Κοινωνιολογία, Κούλη, που έχουν και ελλείψεις, και άσε το trash talk και την εξυπηρέτηση των φιλοδοξιών της γυναίκας σου Μαρέβας. Θα μου πεις, σαν γεννηθεί η νύφη στην πεθερά θα μοιάσει.
http://www.whoiswhogreece.com/grabowski-mareva/

"Former Harvard professor Marc Hauser fabricated, manipulated data, US says"
http://archive.boston.com/whitecoatnote ... story.html

Όσοι έχουμε συγγενείς που χάθηκαν το '60-'70 από καρδιά μπορούμε να ευχαριστήσουμε το Χαρβαρντ που απέκρυψε ότι η πρόσληψη ζάχαρης αυξάνει κατακόρυφα τον κίνδυνο καρδιάς και το απέδωσε στο λιπάκι με αποτέλεσμα ένα σωρό γιατροί/διατροφολόγοι να δίνουν λάθος οδηγίες μέχρι το 2000+:
"The sugar industry paid Harvard researchers in the 1960s to bury research linking sugar intake to heart disease and to instead make fat the culprit, according to a study of archival documents. "
https://www.rt.com/usa/359127-sugar-ind ... -research/

Βέβαια, έκανε και μεταπτυχιακό στο Στάνφορντ, ο Κούλης, για το οποιο έχω πολύ καλύτερη γνώμη, αλλά με θέμα την "Ευρωπαϊκή Ένωση". Θέματα δηλαδή που βάζουν οι δάσκαλοι στο δημοτικό.

Όταν μπλέκονται τόσο πολύ συγγένειες και συμφέροντα, ονομάζεται διαπλοκή, με την οποία το ΠΟΚ είναι συνυφασμένο μετά τον εμφύλιο. Για να κρατάει ψηλά και κοιμισμένους αυτούς που πιστεύουν στο μότο "όλη η Ελλάδα είναι στην Αθήνα".

ΠΟΥΣΤΟΓΑΒΡΟΙ :redcard:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
capern
Δημοσιεύσεις: 226
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιαν 2014, 02:22

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από capern »

tasso85 έγραψε:ολα καλα, αλλα βρε φιλαρακο capern οταν μαζι με μαρινακη μητσοτακη μπακογιαννη κουβελο λυμπερακη κλπ βαζεις το ΒΕΝΙΖΕΛΟ - και μαλιστα ως "εθναρχη" - ειναι σα να βαζεις μαζι οικονομοπουλο, καλομοιρα, αντζελα δημητριου κλπ με τον "αμπαλο" ΓΙΟΧΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΜΠΑΧ

υγ Αποστολη περιορισου στο να διαδιδεις τις ωραιες σου μουσικες και σταματα να διαδιδεις ψευδεστατες και συκοφαντικες πληροφοριες για τον κλαδο των εργοληπτων δημοσιων εργων :mrgreen:
Τάσο δεν ξέρω και δεν μπορώ να σε στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά μήπως δεν ήταν ο Μπαχ αλλά ο Μπίμπερ ή ο Τζιόλης της πολιτικής; Καμιά μουσική ή ομάδα δεν άρχισε από αυτόν αλλά ήταν χρήσιμος γιατι είχε κάποια ταλέντα :D
panpangr77
Δημοσιεύσεις: 8302
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

KOSTAS54 έγραψε:panpangr77
Φάσκεις και αντιφάσκεις
"""ειναι η διαφιμιστική πίτα, οικονομοτεχνικα ήταν τα κριτηρια ,σε μια χωρα 10 εκατομμυριων 4 αδειες αποφασισανε οτι πρέπει να υπάρχουν για να υπάρχει σωστος ανταγωνισμός και να βγαίνουν καποια εσοδα ,υπαρχουν αυστηρα κριτιρια για την λειτουργία των καναλιών που αν δεν τηρουνται μπορείς να χασεις την αδεια,τα 255 εκατομμυρια ξινισαν πολλους""""
αλλά """"Η κυβερνηση πηγαινε το πολυ για 50 εκατομμυρια και για τις 4 """""

Που είναι λοιπον τα οικονομοτεχνικά κριτήρια, αφού σύμφωνα με αυτά, βιώσιμες είναι 4 επιχειρήσεις που θα δώσουν συνολικό τίμημα 50εκ????? Από που θα βγεί το υπερβάλλον τίμημα??? Από τη διαπλοκή???
Δεν καταλαβαίνεις ότι τα 255 εκ ανατρέπουν τη συλλογιστική της κυβέρνησης???
Άρα αφού δεν υπάρχει τεχνικό θέμα, δεν "υπάρχει" και διαπλοκή πλέον με το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χωράνε 10 κανάλια με τίμημα 20 εκ., που θα φέρουν εμμέσως πολλαπλά έσοδα στο δημόσιο ταμείο.

Σημ. Το πρώτο επιχείρημα της κυβέρνησης για τις 4 άδειες, ήταν ότι σύμφωνα με τη μελέτη του παν. της Φλωρεντίας, τεχνικά δεν χωρουν 4 αδειες. Όταν αυτό κατέπεσε, το γυρίσανε στο τσάμικο με νταούλια και ζουρνάδες.
Καμία αντιφαση , τα κριτηρια για τις αδειες του Πανεπιστημιου Φλωρεντίας ήταν οικονομοτεχνικα ,το τεχνικο κομματι για το φάσμα συχνοτητων βάση της συμφωνίας της Γενευης:
Την κατάρτιση ενός νέου χάρτη ψηφιακών συχνοτήτων, πριν από τη διενέργεια του διαγωνισµού για τις τηλεοπτικές άδειες. Οι αλλαγές θα στηριχθούν στη βάση α. των συµφωνιών που έχει κάνει η χώρα µας στο πλαίσιο διεθνών συνθηκών για τις συχνότητες, β. στην αποφυγή πιθανών παρεµβολών προς όµορες χώρες, γ. στην ανάγκη παραχώρησης µέρους του ψηφιακού φάσµατος συχνοτήτων προς την κινητή τηλεφωνία και δ. στις τεχνολογικές εξελίξεις, που αναµένονται την επόµενη δεκαετία στον τρόπο εκποµπής των τηλεοπτικών σταθµών.

2. Για να έχει εξασφαλισµένη διάρκεια, και προκειµένου να εγγυάται η βέλτιστη χρήση πόρων και η υγιής ανάπτυξη της τηλεοπτικής αγοράς, ο νέος χάρτης θα πρέπει να χρησιµοποιεί µόνο τις συχνότητες που αντιστοιχούν στην Ελλάδα βάσει της Συνθήκης της Γενεύης 06.

3. Το φάσµα συχνοτήτων άνω των 700 MHz θα µπορούσε να αφορά τις επικοινωνίες κινητής τηλεφωνίας, ενώ το νέο σχέδιο αδειοδότησης θα πρέπει να χρησιµοποιεί µόνο τις συχνότητες κάτω των 700 MHz όπως προβλέπονται από τη Συνθήκη της Γενεύης 06 (κανάλια 21-48).

4. Ο µέγιστος αριθµός πολυπλεκτών (σσ: διαύλων) για την Ελλάδα στο φάσµα κάτω των 700 µεγακύκλων, βάσει της Γενεύης 06, είναι τέσσερις. Οι δύο είναι δεσµευµένοι για τη δηµόσια τηλεόραση και οι άλλοι δύο µπορούν να χρησιµοποιηθούν από την ιδιωτική. Εφόσον ένας πολυπλέκτης, µε τη σηµερινή τεχνολογία και ένα δυνατό σχήµα κωδικοποίησης, µπορεί να µεταδώσει 20 Mbit το δευτερόλεπτο, και συνεπώς µπορεί να «χωράει» το πολύ δύο κανάλια HD, ο συνολικός αριθµός ιδιωτικών, εθνικής εµβέλειας καναλιών που µπορεί να εκπέµπει στην Ελλάδα είναι τέσσερα. ∆εδοµένου ότι κάθε άδεια θα εκδοθεί για µία θέση που αφορά ένα πανελλαδικό κανάλι, ο αριθµός των αδειών που θα θέσει σε διαγωνισµό η ελληνική κυβέρνηση δεν µπορεί να ξεπερνά τις τέσσερις.

5. Αυτό δεν πρέπει να αποκλείει την πιθανότητα, στο µέλλον, όταν οι νέες τεχνολογίες επιτρέψουν σε κάθε πολυπλέκτη να µεταδώσει πάνω από δύο κανάλια υψηλής ανάλυσης, θα µπορούσαν να εκδοθούν περισσότερες άδειες. Για την ακρίβεια, το αντικείµενο της άδειας που θα δοθεί µέσω διαγωνισµού δεν είναι η συχνότητα, αλλά µόνο η εκποµπή που µπορεί να γίνει πάνω σε αυτή.

Και οικονιμικα βασει της διαφημιστικης πιτας και πλυθησμου αλλα και των κριτηρίων που υπαρχουν για το προγραμμα και τους εργαζομένους που πρέπει να εχει ενα κανάλι πανελλαδικης εμβελειας

Αυτα που λεω δεν ειναι συλλογιστική της κυβερνησης , πριν αρχισει ο διαγωνισμος κανανε ενσταση τα κανάλια οτι τα 3 εκατομμυρια για την εγγυηση ήταν πολλα ,οταν γινεται αυτο πριν τον διαγωνισμο τι ποσα περιμενεις για την αδεια ??? Ολοι ειπανε οτι τα λεφτα για μια αδεια ήταν εξωφρενικα ,τι ειναι αυτο δεν ειναι επιτυχια μιας κυβερνησης να φερει εσοδα στο δημοσιο περισσοτερα απο αυτα που περιμενε ο καθενας ,ακομα και οι διαγωνιζόμενοι.

Ποιος θα εδινε 20 εκατομμυρια για μια αδεια,10 χ 20 =200 ,255 με 4 κατι χανω στα μαθηματικά σου ,τα τωρινα εχουν προβλημα στα οικονομικά τους πως θα δινανε 20 εκατ ,εδω δεν αποδιδανε τους φόρους απο την διαφημιση ,ειχαν απληρωτους εργαζόμενους ,που χωρανε 10 καναλια πανελληνιας εμβελειας παιζοντας κονσερβα προγραμμα και telemarketing μετα τις 2.

Σε κάθε σταδιο του διαγωνισμου αλλα και για τα 10 δεκα χρονια που θα εχουν δικαιωμα να εκπεμπουν θα ελεγχονται συνεχεια για τα οικονομικα τους ,για το προγραμμα τους ,για ποια διαπλοκη μιλαμε???

Για οτι πληρωνουν θα πρέπει να το δικαιολογουν μεχρι το τελευταίο ευρω.

Ο Ιβαν επαιξε σπουδαιο ρολο για να ανέβει το τιμημα και μπράβο του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”