Π.Α.Ο.Κ.-Ξανθη 0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
- NIKOS_PAOK04
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ξανθη 0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μετά και την 3-5 αγωνιστική τι ειδαμε ?
Πολύ απλά και πάλι ο ΠΑΟΚ μας είναι ένα κλικ πάνω από τους άλλους.
ο γαυρός δεν βλεπόταν η κουλά δεν πάει πουθενά με αυτό που έδειξε σήμερα
ο βαζελός στο πρώτο ήταν λίγος.Την πέμπτη με διπλό και καλή ψυχολογία
μπορούμε να συνεχίουμε την διαδρομή για τον τίτλο δεν βλέπω τίποτα καλύτερο
στο Ελληνικό πρωτάθλημα (και έχουμε και την χειρότερη κατα την γνώμη μου διαιτησία
που μυρίζει ώς και στημένη)
Πολύ απλά και πάλι ο ΠΑΟΚ μας είναι ένα κλικ πάνω από τους άλλους.
ο γαυρός δεν βλεπόταν η κουλά δεν πάει πουθενά με αυτό που έδειξε σήμερα
ο βαζελός στο πρώτο ήταν λίγος.Την πέμπτη με διπλό και καλή ψυχολογία
μπορούμε να συνεχίουμε την διαδρομή για τον τίτλο δεν βλέπω τίποτα καλύτερο
στο Ελληνικό πρωτάθλημα (και έχουμε και την χειρότερη κατα την γνώμη μου διαιτησία
που μυρίζει ώς και στημένη)
Θέλω όταν δεν παίξω καλά, γιατί θα γίνει κι αυτό, να έχω την τύχη και να κερδίσω, πολλά ζητάω;
Γιατί ξέρω ότι στο 85%θα είμαι πολύ καλύτερος από τους άλλους
SM-G935F
Γιατί ξέρω ότι στο 85%θα είμαι πολύ καλύτερος από τους άλλους
SM-G935F
-
Καταφερα και ειδα τα στιγμιοτυπα ,επαθα ενα σοκ , κακώς παει η κουβεντα στο σεντερ φορ,χαθηκαν τα αχαστα και δεν τα εχασε το σεντερ φορ μας.Σε μια φαση και στην πρωτη ο μικρος μπορουσε να την δώσει στον Καμπος και ολα θα ηταν πολυ ευκολα μετά. Στην φάση του Τιαμ δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορουσε να την γυρισει ,του εφυγε λιγο η μπαλα αριστερα και πλάσαρε αρκετα καλα. Σοκ παθαινω και απο την συμπεριφορα των μέσων ,εχουν πνιξει το πεναλτυ ,με προθεση κοβει την μπαλα με το χερι ,το οποιο ειναι πολυ καθαρό,ακουγα την μεταδοση στον sport-fm και ρωτάει ο Τσορμπατσογλου αν ήταν χερι και του απαντάει το στουντιο οτι δεν φαινεται να την ακουμπαει με το χέρι , τι καταντια υπάρχει στο δημοσιογραφικο κόσμο... κρεμονται απο τα @@ ενος ,μην τον χαρακτηρισω...
O Βαζελος εχει μια σχετικα ευκολη σειρα 4 αγώνων μέχρι να μπει στα ντερμπι,θα εχει απώλειες μεγάλες στην Ευρωπη αλλα εχει πιο στρωτο προγραμμα ,εμεις θα ειμαστε στην τσιτα μεχρι το τελος του πρωτου γυρου... Την Πεμπτη θα ηταν καλο να πάρουμε το παιχνιδι χαλαρα και ομορφα... Γιατι μετα ξεκιναει γολγοθας Βεροια εξω,Ηρακλης μεσα,γαυρο εξω ,ΑΕΚ μέσα,νιονιο εξω,Λαρισα εξω ,Ατρομητο μέσα ,Βαζελο εξω...
O Βαζελος εχει μια σχετικα ευκολη σειρα 4 αγώνων μέχρι να μπει στα ντερμπι,θα εχει απώλειες μεγάλες στην Ευρωπη αλλα εχει πιο στρωτο προγραμμα ,εμεις θα ειμαστε στην τσιτα μεχρι το τελος του πρωτου γυρου... Την Πεμπτη θα ηταν καλο να πάρουμε το παιχνιδι χαλαρα και ομορφα... Γιατι μετα ξεκιναει γολγοθας Βεροια εξω,Ηρακλης μεσα,γαυρο εξω ,ΑΕΚ μέσα,νιονιο εξω,Λαρισα εξω ,Ατρομητο μέσα ,Βαζελο εξω...
- kataramenos5
Γκέλα παρά την συντριπτική υπεροχή μας..Βαθμολογικά κόστισε όσο το δυνατόν λιγότερο.MVP Κάνιας.
Τώρα ώρα για Ευρώπη.
Τώρα ώρα για Ευρώπη.