Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Δεν είναι περίεργο που ΟΛΟΙ σκόνταψαν αυτήν την αγωνιστική; Πανιώνιος, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Οι τρεις από τους παραπάνω (που όλοι είχαν 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα) έδιναν εύκολους αγώνες στην έδρα τους.
Στημένα όλα, ακόμα και το δοκάρι στην Τούμπα που το μετακίνησαν 3 πόντους αριστερά
SM-G935F

SM-G935F
- kataramenos5
Γενικα στη ζωη εχω μαθει οτι οταν πιεζεις καταστασεις συνηθως σου γυρναει αναποδα.Οποτε ΧΑΛΑΡΑ φιλε γιαπα κι οτι βγει.giapas έγραψε:Φίλε κατ....ο aureliano το γράφει ξεκάθαρα. Απαγορεύεται να χασεις τετοιο ματς που παιζεις μονοτερμα τον αντίπαλο και εχεις τοσες ευκαιρίες. Κι αυτό το απαγορευεται αφορά ομαδα που θελει να λέγεται διεκδικητρια του τίτλου. Ασφαλώς και υπαρχουν μέρες που θα σκονταψεις. Όποιος όμως σκοντάφτει με τετοιο τρόπο σε τετοιο σημείο, δύσκολα πείθει οτι παει για πρωτάθλημα

Κατ
++++++++++
ΥΓ. Η Μπαρτσελόνα δεν έπαιζε μονότερμα?
++++++++++
ΥΓ. Η Μπαρτσελόνα δεν έπαιζε μονότερμα?
Κ τ σχέση έχουμε εμείς με αυτές τις ομάδες? Η Μπαρτσελόνα είναι ζάπλουτη στην κορυφή της "τροφικής αλυσίδας", δεν μπορεί να της πάρει κανείς παίκτη αν δε θέλει να τον δώσει η ίδια. Εμείς είμαστε μπατηρομπάτηροι με ευρωπαικά κριτήρια. Το καλοκαίρι μπορούν να σου πάρουν Γκάρι Τσίμι Σάχοβ κ όποιον γουστάρουν που εσύ ούτε οικονομικά μπορείς να καλύψεις αλλά ούτε κ τις φιλοδοξίες τους όσο μένεις εκτός ομίλων. Δηλαδή εκτός πρωταθλημάτων. Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις κορμό, ανά έτος μπορεί να είναι φτου κ από την αρχή. Για αυτό χρονιές σαν τη φετινή τις αρπάζεις από το λαιμό.KOSTAS54 έγραψε:Οι βασικές αρχές δεν αλλάζουν. Δες Πόρτο, Αγιαξ κλπ. Ακόμα και Μπαρτσελόνα. Εκτός αν νομίζεις Ρεαλ κλπ.
Όσο για τον άγιαξ κατάντησε να είναι στο δικό μας επίπεδο, ομάδα που έπαιζε διηπειρωτικά.
Σου δείχνουν το φεγγάρι και συ κοιτάζεις το δάχτυλο.
Η Πόρτο? ????
Η Πόρτο? ????
- kataramenos5
Η σχεδον μονιμη απαντηση που σκοτωνει καθε διαθεση για συζητηση.Ημαρτον ρε παιδια.Tolaros έγραψε:Κ τ σχέση έχουμε εμείς με αυτές τις ομάδες?KOSTAS54 έγραψε:Οι βασικές αρχές δεν αλλάζουν. Δες Πόρτο, Αγιαξ κλπ. Ακόμα και Μπαρτσελόνα. Εκτός αν νομίζεις Ρεαλ κλπ.
- Sick Bastard
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πείσει άπαντες μέσα στο σύλλογο, απ την καθαρίστρια μέχρι τον Ιβάν,joshua έγραψε:Το παραπονο ρε παιδια ειναι πως λιγο πολυ ξεραμε οτι κουλα και βαζελος εχουν ταβανι ενω εμεις που θεωρητικα δεν εχουμε ισως δεν καναμε οτι επρεπε για να εξασφαλισουμε την υπεροχη.
ότι πάει να πάρει το πρωτάθλημα και να πράξει αναλόγως σε όλα τα επίπεδα.
- Sick Bastard
Aureliano Buendia έγραψε:Περί του ΑΕΚ-Ηρακλής:
α. Ούτε ΜΙΑ όχι κλασική, αλλά έστω πολύ καλή ευκαιρία η ΑΕΚ σε ολόκληρο το 90λεπτο.
β. Συμπαθητικός ο Λάμπρου του Ηρακλή.
γ. Ρε οικοδόμε, μια ζωή τα ίδια… αναξιοπρεπής και ύπουλος και θεατρίνος… ξεφτιλισμένε….
Ως προς το γενικότερο κλίμα εμφύλιας αποδοκιμασίας των "συνετών" μελών προς τους "λιγόψυχους" που τόλμησαν να εκφέρουν νεύρα μετά το χθεσινό 0-0, να πω τα εξής:
α. Προσωπικά μιλώντας, χάρηκα πάρα πολύ με τις έτερες γκέλες, αλλά ο εκνευρισμός μου για τη δική μας γκέλα όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε. Η ΑΕΚ σερνόταν και δεν έκανε φάση, ο δαφνομπουκωμένος έκανε μία καλή ευκαιρία σε 90', αμφότεροι δεν έπρεπε να πάρουν κάτι περισσότερο. Εμείς έπρεπε. Εμείς είχαμε 4 ευκαιρίες που ΔΕΝ επιτρέπεται να χάνονται. Και αν είσαι ο ΠΑΟΚ και θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα στο κωλοχανείο της Ελλάδας, δεν έχει "όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται", αλλά έχει "αν κάνω 4 συγκλονιστικές ευκαιρίες, βάζω τη μία και ΚΕΡΔΙΖΩ."
Β. Ειλικρινά δεν την κατανοώ τη χαμηλού επιπέδου ειρωνεία "τι έγινε δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από τώρα τελικά;". Σόρρυ κιόλας, αλλά όλοι εδώ μέσα νομίζω πως έχουμε πολλά χρόνια παρακολούθησης του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος στην καμπούρα μας, για να μην συνεννοούμαστε στα προφανή. Έχω δει άπειρες χρονιές τον ΠΑΟΚ να στοχεύει ψηλά και να εκτροχιάζεται πριν την πρώτη παρέλαση, έχω δει άπειρες φορές να μένουμε τρελά πίσω στη βαθμολογία και μόνο μία να καλύπτουμε τη διαφορά (2009-2010), ξέρω πολύ καλά ότι στο Ελλάντα, οι μικρές διαφορές είναι σαν γκραν κάνυον, ξέρω πολύ καλά ότι αν μέναμε με -5 στην 3η αγωνιστική από 2 αντιπάλους ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ήταν ζήτημα και ξέρω ότι όταν ξεκινάς με -3 απαγορεύεται να στραβοπατήσεις σε ματς που είσαι τόσο ποιοτικότερος και καλύτερος από τον αντίπαλο. Κι όλοι σας ξέρετε αυτά που ξέρω εγώ κι έχετε δει αυτά που έχω δει κι εγώ.
Ειλικρινά πιστεύω ότι η συνισταμένη ομάδα-προπονητής-γενικότερο κλίμα στο ελληνικό πρωτάθλημα-διοίκηση-κόσμος θα πρέπει να βγάλει εμάς στην κορυφή φέτος. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν πολλές ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον. Όταν έχεις 2 πρωταθλήματα σε 90 χρόνια, δεν αφήνεις τις συγκυρίες που σου παρουσιάζονται να χαθούν επειδή "όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται". Τα αξίζουμε όλα, τα θέλουμε όλα και πρέπει επιτέλους να ορμήσουμε για να τα αποκτήσουμε. Τέικ νόου πρίζονερς, πώς να το πω διάολε...

- GiorgosAtha
Συγνώμη αλλά πραγματικά κάτι απόψεις του τύπου "Απαγορεύεται να γκελάρεις αν κάνεις τόσες τελικές και αν γκελάρεις δεν μπορείς να μιλάς για πρωταθλητισμό" με κάνουν να αναρωτιέμαι αν αυτός που τις έχει, έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό ποτέ στην ζωή του. Αν έχει απλά θλίβομαι που έχει τέτοιες απόψεις.
Όπως κάποιες φορές δεν παίζεις καλά και κερδίζεις... έτσι κάποιες φορές θα παίζεις καλά και δεν θα κερδίζεις. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Αυτή είναι η ομορφιά του. Αυτό είναι το απροσδόκητο που είναι το μαγικό.
Για παράδειγμα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ένα παιχνίδι που έβλεπα της PSG πριν 2-3 χρόνια -απέναντι στην Bastia νομίζω- όπου η PSG είχε πάνω από 20 (είκοσι) τελικές
ενώ η αντιπαλός της μόλις 1 (μια) -άντε 2 (δύο)-... τελικό σκορ... 0-1 (ή 1-1 δεν θυμάμαι ακριβώς)!!!!
Με την δικιά σας λογικη λοιπόν η PSG δεν δικαιούταν να μιλά για πρωταθλητισμό!!!
Τι όχι? Αφού απαγορεύεται να γκελάρεις σε τέτοιο παιχνίδι.
Κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει με πρωταγωνιστή την Barca... την Real... την Bayern... κτλ.
Να υποθέσω πως ούτε αυτές πρέπει να μιλάνε για πρωταθλητισμό.
Το παραπάνω δεν έχει να κάνει με το πόσους τίτλους έχεις, το ποιοι και τι επιπέδου είσαι εσύ ή/και οι αντίπαλοι σου κτλ.
Έχει να κάνει καθαρά με τον αθλητισμό.
Αυτό το απαγορεύεται να κάνεις γκέλα και να λές ότι κάνεις πρωταθλητισμό είναι για εμένα μια άθλια νεογαυρονοοτροπία που δεν την συμμερίζομαι καθόλου.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω... και δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με το εν λόγο θέμα.
Όπως κάποιες φορές δεν παίζεις καλά και κερδίζεις... έτσι κάποιες φορές θα παίζεις καλά και δεν θα κερδίζεις. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Αυτή είναι η ομορφιά του. Αυτό είναι το απροσδόκητο που είναι το μαγικό.
Για παράδειγμα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ένα παιχνίδι που έβλεπα της PSG πριν 2-3 χρόνια -απέναντι στην Bastia νομίζω- όπου η PSG είχε πάνω από 20 (είκοσι) τελικές

Με την δικιά σας λογικη λοιπόν η PSG δεν δικαιούταν να μιλά για πρωταθλητισμό!!!
Τι όχι? Αφού απαγορεύεται να γκελάρεις σε τέτοιο παιχνίδι.
Κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει με πρωταγωνιστή την Barca... την Real... την Bayern... κτλ.
Να υποθέσω πως ούτε αυτές πρέπει να μιλάνε για πρωταθλητισμό.
Το παραπάνω δεν έχει να κάνει με το πόσους τίτλους έχεις, το ποιοι και τι επιπέδου είσαι εσύ ή/και οι αντίπαλοι σου κτλ.
Έχει να κάνει καθαρά με τον αθλητισμό.
Αυτό το απαγορεύεται να κάνεις γκέλα και να λές ότι κάνεις πρωταθλητισμό είναι για εμένα μια άθλια νεογαυρονοοτροπία που δεν την συμμερίζομαι καθόλου.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω... και δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με το εν λόγο θέμα.
KOSTAS54 έγραψε:Υπάρχουν και αυτοί που δεν ψάχνουν την ευκαιρία, αλλά τη σταθερή πρόοδο της ομάδας, ώστε να κάνει πρωταθλητισμό στο διηνεκές ανεξαρτήτως της κατάστασης των αντιπάλων και αυτό δεν μπορεί να κρίνεται από ένα αποτέλεσμα, όσο και αν μας τρελαίνει. Κρατάμε την ψυχραιμία μας, πεισμώνουμε , δεν μηδενίζουμε, δεν φέρνουμε τον πανικό και μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο με συνεχή προσπάθεια. Αν δεν ξέρετε πώς δημιουργήθηκαν η μεγάλη ομάδα του 70 και η πρωταθλήτρια του 80, ρωτήστε αυτούς που τα έζησαν και ξέρουν. Όχι όμως αυτούς που κατέβαζαν τις βιτρίνες του αείμνηστου Παντελάκη. Καλημέρα σας.
+ 1926
Οπως τα λες Κωστα,παρ΄ολ' αυτα ειμαι σκασμενος.
Δεν μπορω να το χωνεψω.
- Sick Bastard
Μην κρύβεστε πίσω απ τις λέξεις μερικοί για να αποφύγετε το αυτονόητο.
Ξέρετε πως, γιατί και με ποιά σημασία και με ποιό νόημα έγραψε τη λέξη
''απαγορεύεται''
ο Aureliano.
Μη κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας τώρα.
''απαγορεύεται''
ο Aureliano.
Εχει κι αλλη μια.kataramenos5 έγραψε:Η σχεδον μονιμη απαντηση που σκοτωνει καθε διαθεση για συζητηση.Ημαρτον ρε παιδια.Tolaros έγραψε:Κ τ σχέση έχουμε εμείς με αυτές τις ομάδες?KOSTAS54 έγραψε:Οι βασικές αρχές δεν αλλάζουν. Δες Πόρτο, Αγιαξ κλπ. Ακόμα και Μπαρτσελόνα. Εκτός αν νομίζεις Ρεαλ κλπ.
Αν εκανε κι αυτο ή το αλλο,δεν θα επαιζε σ' εμας αλλά στην .......Μπαρτσελονα.
Καποτε πρεπει να εχουμε παικτες που να μην κολαει το μυαλο τους υπο πιεση.
Να ξερουν πότε θα σουταρουν,πότε θα τριπλαρουν και πότε πρεπει να δωσουν πάσα
για το ευκολο γκολ και σε ποιον.
Ζηταω πολλά?
ζηταω ομολογα ετβα?
Ο νοών νοείτο.Sick Bastard έγραψε:Μην κρύβεστε πίσω απ τις λέξεις μερικοί για να αποφύγετε το αυτονόητο.
''απαγορεύεται''
ο Aureliano.
Για τους αλλους δεν θα ........μπορεσουμε.
- GiorgosAtha
Ζητώ συγνώμη που εμένα με χάλασε το "Απαγορεύεται"... αφού δεν μπορώ και είμαι χαζός.
Εξηγήστε λοιπόν το αυτονόητο που δεν θέλουμε να δεχτούμε οι υπόλοιποι και πιο το νόημα και η έννοια του "Απαγορεύεται" όπως γράφτηκε. Να δούμε αν καταλάβαμε το ίδιο.
Εκτός αν δεν μας κόβει τόσο και δεν θα καταλάβουμε.
Εξηγήστε λοιπόν το αυτονόητο που δεν θέλουμε να δεχτούμε οι υπόλοιποι και πιο το νόημα και η έννοια του "Απαγορεύεται" όπως γράφτηκε. Να δούμε αν καταλάβαμε το ίδιο.
Εκτός αν δεν μας κόβει τόσο και δεν θα καταλάβουμε.