Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

Από απλή περιέργεια κάθομαι εδώ και λίγη ώρα και βλέπω το θίασο σκιών, που παίζεται στο κεντρικό δελτίο του Α! Γελαω παρά έχω τσαντιστεί με τις εμετικές μαλακίες, που λέγονται. Μόλις έπεσε η κουρτίνα!!
Ο δικηγόρος τους μας κοίταξε στα μάτια και μας είπε, με συγκίνηση σχεδόν, πως αυτό που πρώτιστα νοιάζει όλους στο κανάλι εκεί, από τον τελευταίο υπάλληλο μέχρι ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ, "ασφαλώς", δεν είναι άλλο από την προάσπιση της δημοκρατίας και της νομιμότητας! Και πολύ δεύτερα βρε η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ... καναλάρχου και των συν αυτώ! Δεν είναι παρτάκηδες εκεί στην Κάντζα ...

Κάνεις ο,τιδήποτε να πάρεις την άδεια. Χαλνάς τον κόζμο, που λέει κι ο αλεφας. Στηνεις όλο το σκηνικό και θεωρείς πως ο βερίκοκος μπορεί να αξιοποιηθεί στο εγχείρημα αυτό! Για αυτό και μόνο κοβεσαι ρε μπάρμπα!
:lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 26 Σεπ 2016, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ιβαν εχεις καταλάβει οτι δε σταυρώνουμε νικη παρουσία σου;

Ελεος παραιτήσου απο θεατής
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ή έστω βλέπε τους αγώνες από το κανάλι (σου)! Μην του απαγορέψουμε και τη θέαση ρε, μπορεί να τα πηγαίνει πιο καλά εκεί.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τηλεθεατής ναι ας ειναι
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Θέλω να πάρεις την άδεια.Έπειτα να αγοράσεις τον Αλφα.Να δώσεις ραντεβού με Μενεγάκη για συζήτηση το οποίο θα κρατήσει 3 λεπτά και στην αίθουσα αναμονής την ίδια ώρα να είναι απ έξω τσουλακη πατσουλι βερυκοκος.Έξω από την αίθουσα να έχει 4 άσβερκους όχι πάνω από 1,70 αγέλαστους τούμπανα με μαύρο κοστούμι να σπάει το κουμπί της γραβάτας και μαύρο γυαλιστερό κροκοδειλέ μυτερό σκαρπίνι,3 νούμερα μεγαλύτερο απ αυτό που φοράνε για να φαίνεται καλά η μύτη.Βάλε μέσα πρώτα τις γκιόσες και κράτα τες με χαζόλογα πάνω από μία ώρα.Στην αίθουσα αναμονής επιβάλλεται κάμερα παρακολούθησης καταγραφής του Βερύκοκου στην μια ώρα αναμονής η οποία θα δοθεί για προβολή στο Paokmania.Έπειτα στην ώρα πάνω κάλεσε μέσα και τον βερυκοκο (ο οποίος θέλω να ειδοποιηθεί με ένα χτυπηματάκι στην πλάτη χωρίς λόγια και νεύμα από φουσκωτό) και δείξτους στο γραφείο 3 συμβόλαια των 600Ε το μήνα και τρία χαρτιά παραίτησης λέγοντας τους ''Όποιο θέλετε υπογράφετε,εγώ δεν σας απολύω...''
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί να αγοράσει το Σταρ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Προεδρος και επισημα οπως αναφερουν τα ρεπορταζ απο τις 17 Οκτωμβριου.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

pilotos έγραψε:μάλλον παίρνει την άδεια ...
αυτά προς το παρόν.-
;)

16 του μηνός...
Για να δούμε μην άλλαξε τίποτα από τότε.
Να σας το γράψω;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πες τα ολα.

Μαλλον γραψτα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

agios έγραψε:Θέλω να πάρεις την άδεια.Έπειτα να αγοράσεις τον Αλφα.Να δώσεις ραντεβού με Μενεγάκη για συζήτηση το οποίο θα κρατήσει 3 λεπτά και στην αίθουσα αναμονής την ίδια ώρα να είναι απ έξω τσουλακη πατσουλι βερυκοκος.Έξω από την αίθουσα να έχει 4 άσβερκους όχι πάνω από 1,70 αγέλαστους τούμπανα με μαύρο κοστούμι να σπάει το κουμπί της γραβάτας και μαύρο γυαλιστερό κροκοδειλέ μυτερό σκαρπίνι,3 νούμερα μεγαλύτερο απ αυτό που φοράνε για να φαίνεται καλά η μύτη.Βάλε μέσα πρώτα τις γκιόσες και κράτα τες με χαζόλογα πάνω από μία ώρα.Στην αίθουσα αναμονής επιβάλλεται κάμερα παρακολούθησης καταγραφής του Βερύκοκου στην μια ώρα αναμονής η οποία θα δοθεί για προβολή στο Paokmania.Έπειτα στην ώρα πάνω κάλεσε μέσα και τον βερυκοκο (ο οποίος θέλω να ειδοποιηθεί με ένα χτυπηματάκι στην πλάτη χωρίς λόγια και νεύμα από φουσκωτό) και δείξτους στο γραφείο 3 συμβόλαια των 600Ε το μήνα και τρία χαρτιά παραίτησης λέγοντας τους ''Όποιο θέλετε υπογράφετε,εγώ δεν σας απολύω...''
Υπέροχο!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αν γίνει πρόεδρος ο Μιχελ συμβιβαζεται πλέον με τον ρόλο του ΤΔ.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

agios έγραψε:Θέλω να πάρεις την άδεια.Έπειτα να αγοράσεις τον Αλφα.Να δώσεις ραντεβού με Μενεγάκη για συζήτηση το οποίο θα κρατήσει 3 λεπτά και στην αίθουσα αναμονής την ίδια ώρα να είναι απ έξω τσουλακη πατσουλι βερυκοκος.Έξω από την αίθουσα να έχει 4 άσβερκους όχι πάνω από 1,70 αγέλαστους τούμπανα με μαύρο κοστούμι να σπάει το κουμπί της γραβάτας και μαύρο γυαλιστερό κροκοδειλέ μυτερό σκαρπίνι,3 νούμερα μεγαλύτερο απ αυτό που φοράνε για να φαίνεται καλά η μύτη.Βάλε μέσα πρώτα τις γκιόσες και κράτα τες με χαζόλογα πάνω από μία ώρα.Στην αίθουσα αναμονής επιβάλλεται κάμερα παρακολούθησης καταγραφής του Βερύκοκου στην μια ώρα αναμονής η οποία θα δοθεί για προβολή στο Paokmania.Έπειτα στην ώρα πάνω κάλεσε μέσα και τον βερυκοκο (ο οποίος θέλω να ειδοποιηθεί με ένα χτυπηματάκι στην πλάτη χωρίς λόγια και νεύμα από φουσκωτό) και δείξτους στο γραφείο 3 συμβόλαια των 600Ε το μήνα και τρία χαρτιά παραίτησης λέγοντας τους ''Όποιο θέλετε υπογράφετε,εγώ δεν σας απολύω...''
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bravo ,καιρο ειχα να κλαψω !
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ενας χριστιανός να του σκασει τα λάστιχα οταν ερχεται τουμπα. Ενα τέταρτακι ν αργήσει το βάλαμε το γκολακι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μια τρίμηνη δημοπρασία εσώκλειστος μας σώζει μονο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”