Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
7sins

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από 7sins »

περιμενω με ποπ κορν το υπερθεαμα κωλοτουμπας απο τον αλφα σε περιπτωση που καταλαβουν οτι το νεο αφεντικο τους θα ειναι ο Ιβαν
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Προβλεπω ο Ιβαν να βαλει σουπερ προπονητη κ εντεκαδα στο καναλι, και να τρεχουνε ολοι.Τα ιδια που εκανε με το ποδοσφαιρο.Τωρα αν εχει και καμια διαφημηση από τη Gazprom,4-5 χαρτια το χρονο θα γινει ντέρμπι.(η για συνεταιρο)Τελικα όπως παει για καλυτερα το ποδοσφαιρο,ισως φτιαξει και λιγο το τοπιο στα μηντια.Παντως για εμας καλο είναι,για την ομαδα μας.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Για την ομαδα σιγουρα καλο εινα.Απο κει και περα στα γενικοτερα θεματα,χειροτερα απτο να εχει καναλι καποιος καλογριτσας σιγουρα δεν ειναι,οποτε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλή είδηση

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

capern έγραψε:Ιβάν Σαββίδη, δεν ξέρω την ιστορία σου, φαντάζομαι κάποια πράγματα, αλλά με αφορμή και το σημερινό:

* ως δημόσιο πρόσωπο μου έχεις προκαλέσει μεγάλη συμπάθεια με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις σου, καλη ώρα οπως σήμερα που θα μπορούσες ανετότατα να βγάλεις την ουρά σου απ'έξω. Θυμάμαι και τις κινήσεις σου για Παναγία Σουμελά και το ελληνικό λόμπι στη Μόσχα, που μέσα στη μιζέρια και το μεσαιωνισμό της νεοελληνικής παρακμης είναι ευχαριστες και αισιόδοξες.

* ως επενδυτής είσαι μέχρι σήμερα ο ΟΡΙΣΜΟΣ του επενδυτή που χρειάζεται η Ελλάδα για να αναπτυχθεί σε σωστές βιομηχανικές βάσεις. Επενδύεις χρήμα, εκεί που ούτε οι εγχώριοι καλοχαϊδεμένοι απο το κράτος γιάπηδες βάζουν. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείσαι.

* ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, πλήρωσες χρέη που δεν ήταν δικά σου αντί να "ρίξεις" την ομάδα στη Γ' ή να τη σηυγχωνεύσεις φεσώνοντας το δημόσιο χρήμα, συμμάζεψες την Τούμπα, έφτιαξες μια εικονα με την Ομάδα να αγκαλιάζει το παρελθόν και το μέλλον της, και ο Π. Α. Ο. Κ. γιγαντώνεται. Να ξέρεις, λάθη έκαναν όποιοι προσπάθησαν και έμαθαν, όχι αυτοί που λέγαν λόγια. Εύχομαι να πάρεις από την ομάδα και να εμφυσήσεις στους απογόνους σου το ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ΚΙΜΠΑΡΙΛΙΚΙ, μιας και έχουν δέσει οι πορειες μας τα τελευταία χρόνια.

Μακάρι οι Βαρδινογιάννιδες, οι Μαρινακηδες, Μπομπολες, Λατσηδες, Κοκαλλιδες, Αλαφουζηδες, Νιαρχιδες, αυτοί οι επιχειρηματικοί μπουμπούνες, να είχαν τα μισά επενδυτικά @@ απο τα δικά σου, αντι να περιμένουν να τσοντάρει ο δημόσιος κορβανάς. Θα τρέχαμε σήμερα με 20% ανάπτυξη σαν χώρα.
Τέλος, εύχομαι και μακάρι τα παιδιά σου να γίνουν καλύτερα από εσένα.
Αδερφέ "capern", αν σκεφτόνταν οι ΠΑΟΚτσήδες σαν κι εσένα ο ΠΑΟΚ θα ήταν σε επίπεδα που πολλοί από εμάς χρόνια ονειρευόμαστε!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Chuck Norris έγραψε:Εγώ ξέρω πως αν τα έδινε για σεντερ φορ , θα πέρναμε πρωτάθλημα :twisted: :twisted: :twisted:

Θα παίρναμε βασικά... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Επειδή δεν έχω καταλάβει, αν ο Ιβάν πάρει την άδεια του Καλογρίτσα, θα του κοστίσει όσο θα κόστιζε στον Καλογρίτσα ή θα δώσει όσα θα έδινε στο τελευταίο του χτύπημα, όταν κοντραριζόταν με τον χοντρό;
Απλή περιέργεια.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

61.5 M
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άρα το 2ο. Κρίμα.
Κέρδος για τον τσίπρα που θα πάρει ένα δεκάρικο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Θα πάρει ξενοδοχεία σε Αθήνα , Ρόδο και μάλλον άλλο ένα εδώ + το Παλιούρι.
Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία για το αν θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον ΠΑΟΚ , δεν κάνει άλματα στο κενό , έχει δείξει μεγάλη σύνεση και με σχέδιο για ότι κίνηση κάνει.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

αποκλειστικο μινου μολις τωρα
ΑΠΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ace79grpaok έγραψε:Αν δεν έχει ανανεώσει μμε νοββα του χρόνου ΠΑΟΚ ςε ελεύθερο κανάλι σημαίνει Υπερπροβολη της ομάδας μας και δημιουργεια νέων οπαδών από ανθρώπους που ίσως δεν ασχολιοντουσαν πριν επειδή θα μπορουν να το δουν οποτε θέλουν χωρίς συνδρομή ,μακάρι παιδες.

Ξεχαστε την ελευθερη μεταδοση,δεν υπαρχει καμια περιπτωση.
Τι τον περασες τον Ιβαν φιλανθρωπικο ιδρυμα,να πληρωνει η μια του εταιρια την αλλη του εταιρια;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

capern έγραψε:Ιβάν Σαββίδη, δεν ξέρω την ιστορία σου, φαντάζομαι κάποια πράγματα, αλλά με αφορμή και το σημερινό:

* ως δημόσιο πρόσωπο μου έχεις προκαλέσει μεγάλη συμπάθεια με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις σου, καλη ώρα οπως σήμερα που θα μπορούσες ανετότατα να βγάλεις την ουρά σου απ'έξω. Θυμάμαι και τις κινήσεις σου για Παναγία Σουμελά και το ελληνικό λόμπι στη Μόσχα, που μέσα στη μιζέρια και το μεσαιωνισμό της νεοελληνικής παρακμης είναι ευχαριστες και αισιόδοξες.

* ως επενδυτής είσαι μέχρι σήμερα ο ΟΡΙΣΜΟΣ του επενδυτή που χρειάζεται η Ελλάδα για να αναπτυχθεί σε σωστές βιομηχανικές βάσεις. Επενδύεις χρήμα, εκεί που ούτε οι εγχώριοι καλοχαϊδεμένοι απο το κράτος γιάπηδες βάζουν. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείσαι.

* ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, πλήρωσες χρέη που δεν ήταν δικά σου αντί να "ρίξεις" την ομάδα στη Γ' ή να τη σηυγχωνεύσεις φεσώνοντας το δημόσιο χρήμα, συμμάζεψες την Τούμπα, έφτιαξες μια εικονα με την Ομάδα να αγκαλιάζει το παρελθόν και το μέλλον της, και ο Π. Α. Ο. Κ. γιγαντώνεται. Να ξέρεις, λάθη έκαναν όποιοι προσπάθησαν και έμαθαν, όχι αυτοί που λέγαν λόγια. Εύχομαι να πάρεις από την ομάδα και να εμφυσήσεις στους απογόνους σου το ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ΚΙΜΠΑΡΙΛΙΚΙ, μιας και έχουν δέσει οι πορειες μας τα τελευταία χρόνια.

Μακάρι οι Βαρδινογιάννιδες, οι Μαρινακηδες, Μπομπολες, Λατσηδες, Κοκαλλιδες, Αλαφουζηδες, Νιαρχιδες, αυτοί οι επιχειρηματικοί μπουμπούνες, να είχαν τα μισά επενδυτικά @@ απο τα δικά σου, αντι να περιμένουν να τσοντάρει ο δημόσιος κορβανάς. Θα τρέχαμε σήμερα με 20% ανάπτυξη σαν χώρα.
Τέλος, εύχομαι και μακάρι τα παιδιά σου να γίνουν καλύτερα από εσένα.
+1926

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

obanebane έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Αν δεν έχει ανανεώσει μμε νοββα του χρόνου ΠΑΟΚ ςε ελεύθερο κανάλι σημαίνει Υπερπροβολη της ομάδας μας και δημιουργεια νέων οπαδών από ανθρώπους που ίσως δεν ασχολιοντουσαν πριν επειδή θα μπορουν να το δουν οποτε θέλουν χωρίς συνδρομή ,μακάρι παιδες.

Ξεχαστε την ελευθερη μεταδοση,δεν υπαρχει καμια περιπτωση.
Τι τον περασες τον Ιβαν φιλανθρωπικο ιδρυμα,να πληρωνει η μια του εταιρια την αλλη του εταιρια;
Αν με μια μικρή συνδρομή της τάξης των 100 - 150 ευρώ ετησίως έχω εικόνα από το 90% των αγώνων της αγαπημένης μου ομάδας είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Ούτως ή άλλως πληρώνω 1-2 30 ευρα των χρόνο για εισιτήριο εντός -συν τα έξοδα ταξιδιού - και 1-2 10άευρα για εκτός έδρας σε επιλεγμένα γήπεδα της χαβούζας .... :opaokara:

RESPECT @capern
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”