+ άπειρο επί 2tolis01 έγραψε:Μεγάλε ODI!
Αμήν! Το βράδυ που έκανα browsing στα του αγώνα, είδα ποστς από αδερφούς που ούτε ήξερα πως είναι ενεργοί.Odi έγραψε:Από εχθές διάβαζα χιλιάδες π@παριές.
Είναι το τρίτο ματς πρωαθλήματος,γ@μω την λογική μου.Ο Κλοπ,ο Μουρίνιο,ο Σιμεόνε και ο Κόντε θα είχαν πάρει μπούλο με την δική σας νοοτροπία.
Ανοιχτά δηλώνω πως προσβολές για παίκτες κλπ από την επόμενη στραβή θα φεύγουν πάραυτα και τα μέλη θα κάνουν διακοπές άμεσα.Όσο για εσάς που εμφανίζεστε μόνο στις ήττες,αυτή ήταν η τελευταία φορά.
ΑΚΡΙΒΩΣOdi έγραψε:
Στα του ματς:
Μεγάλη τσαπατσουλιά στο τελείωμα των φάσεων και πάλι.Αυτή την φορά το πληρώσαμε,μακάρι να ήταν και η τελευταία.Καλό πάντως που ήρθε νωρίς να σφίξουν λίγο τα λουριά.
Από την άλλη βέβαια,η ομάδα δημιούργησε τέσσερις "άχαστες" ευκαιρίες συν το τετ α τετ του Κουλούρη και το σουτ του Γκάρυ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα θίασο/προσβολή του αθλήματος.Πολύ θετικό αυτό.
Γενικά το ματς μου θύμισε το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης επί Στέφενς.
Και το ζουμί, που εκεί πρέπει να εστιαστεί η όποια κριτική μας.Odi έγραψε:
Επίσης για άλλο ένα ματς στην Τούμπα δεν μας δίνεται πέναλτι και οι ψευτομαγκιές των αντιπάλων περνάνε στα ψιλά.Ο πολύς πολιτισμός μας έφαγε.Πρέπει να είμαστε πιο agressive, γιατί θα καταντήσουμε καρπαζοεισπράκτορες.
3η αγωνιστική είναι γ@μω την τρέλα μου!!! Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος -ειδικά φέτος-!!!
ΥΣ. Ευτυχώς που δεν έγραψα χθες ιστορίες για "σαλιγκάρια" και "βροχές" με τα νεύρα που είχα διαβάζοντας το forum -και όχι μόνο-... γιατί με έβλεπα για χαλαρό "μπάνιο"...

ΣΤΙΣ ΓΚΕΛΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ!!!