Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Κοίτα να δεις...
Τελικά και οι πλούσιοι έχουν τρεχάματα και δουλειές και άγχη και προβλήματα...
Τελικά και οι πλούσιοι έχουν τρεχάματα και δουλειές και άγχη και προβλήματα...
- Chuck Norris
Αυτά τα 61,5 εκ. (δωστα για σεντερ φορ προεδρε) ήθελε οντως να τα δώσει ή απλά ανέβαζε τις τιμές για τους υπόλοιπους?
- anekfrastos
Όπως λένε "put your money where your mouth is"Chuck Norris έγραψε:Αυτά τα 61,5 εκ. (δωστα για σεντερ φορ προεδρε) ήθελε οντως να τα δώσει ή απλά ανέβαζε τις τιμές για τους υπόλοιπους?
Κάτι μου λέει ότι θα το κάνει.
btw, στον alpha, ισχυρίζονται ότι:
"Πρώτον, η αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα σημαίνει πως δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για συμμετοχή στο διαγωνισμό, οπότε δεν ήταν επί ίσοις όροις η διαδικασία.
Δεύτερον όπως προκύπτει από τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ενώ σε όλα τα δωμάτια οι κάμερες κατέγραφαν τα πάντα, στο δωμάτιο του κ. Καλογρίτσα υπήρχε μια κάμερα που έχει καταγράψει μόνο κάποιες κινήσεις του. Μάλιστα ενώ όλους τους άλλους υποψηφίους τους κατέγραφαν κάθε λεπτό, και υπάρχουν στα βίντεο όλες οι κινήσεις, δεν ισχύει το ίδιο για τον κ.Καλογρίτσα, άρα τίθεται θέμα ακυρότητας.
- ace79grpaok
Μετά την τιμωρία μου για έναν χαρακτηρισμό ο οποίος έγινε προκειμένου να απαντήσω στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς συνοπαδών και θεωρήθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε εκ μέρους μου κακόβουλα έρχομαι πάλι να αναρωτηθώ. Ήταν ή όχι λαγός της κυβέρνησης ο Σαββίδης; Έχασε ή κέρδισε τελικά τον διαγωνισμό;
Ούτε ο Κυριακού πλήρωσε, ούτε ο Αλαφούζος. Η εταιρία ANT1 και η εταιρία ΣΚΑΙ πληρώνουν. Δεν είναι ηλίθιοι. Στην χειρότερη να κάνουν ταμιακή διευκόλυνση και θα πάρουν τα χρήματα πίσω σε λίγο καιρό.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ: Έτοιμος για κανάλι
«Σε 2-3 μέρες είμαι έτοιμος να καταθέσω τα χρήματα για τηλεοπτική άδεια»! δήλωσε πριν από λίγα λεπτά ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να γίνει ο τέταρτος υπερθεματιστής!
Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της τέταρτης άδειας, μετά την απόφαση του Χρήστου Καλογρίτσα να μην τη διεκδικήσει.
http://www.crashonline.gr/%CE%B4%CE%B7% ... B7-%CE%B1/
«Σε 2-3 μέρες είμαι έτοιμος να καταθέσω τα χρήματα για τηλεοπτική άδεια»! δήλωσε πριν από λίγα λεπτά ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να γίνει ο τέταρτος υπερθεματιστής!
Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της τέταρτης άδειας, μετά την απόφαση του Χρήστου Καλογρίτσα να μην τη διεκδικήσει.
http://www.crashonline.gr/%CE%B4%CE%B7% ... B7-%CE%B1/
Ο Ιβάν δήλωσε οτι ειναι ετοιμος , σε 2-3 μέρες, να τα χώσει και να αγοράσει και οποίο κανάλι συμφωνεί, απ αυτά που δεν παίρνουν άδεια.
- Chuck Norris
Δεν θα περιγραφεται η χαρα οταν δω τις φατσες απο τα γελοια ανθρωπακια του ALPHA οταν και αν τελικα παρει καναλι ο Ιβαν.
Παντως εγω ενα αγχος για το κατα ποσο μπορει να σηκωσει ενα τετοιο οικονομικο βαρος ο Σαββιδης με την αποκτηση αδειας και κατα συνεπεια και καναλιου με οτι επιπροσθετο κοστος θα επιφερει αυτο το εχω.Δεν ξερω κατα ποσο ο ΠΑΟΚ θα μεινει ανεπηρεαστος απο μια τετοια εξελιξη.Με τοσα λεφτα και μαλιςτα μετρητα εχτιζες καινουρια Τουμπα,γιγαντωνες την ομαδα και επαιρνες,ενα συνδρομητικο και ενα περιφερειακο καναλι δωρο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι το ίδιο. Αν πας να αγοράσεις ένα κουλούρι και σου ζητήσει ο πωλητής δύο ευρώ δεν θα τα δώσεις. Όχι γιατί δεν έχεις, αλλά γιατί κρίνεις ότι δεν αξίζει να διαθέσεις τόσα για το συγκεκριμένο προϊόν.Chuck Norris έγραψε:Εγώ ξέρω πως αν τα έδινε για σεντερ φορ , θα πέρναμε πρωτάθλημα![]()
![]()