Καλά περίμενέ την και αυτή... Αν όχι αύριο το άλλο ΣΚ!MANIAKOS έγραψε:Θα το σηκώσει η κουφάλα η ΑΕΚ στο τελος
Ούτε ευρωπη ούτε τοτ
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Πολύ ορθή ανάλυση θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας!back in black έγραψε:Ο γαυρος θα έχει πρόβλημα απέναντυ σε κάθε στοιχειοδώς οργανωμένη ομάδα, αν φυσικά το επιτρέψουν οι κόρακες. Ανύπαρκτοι αυτοματισμοί, αστεία οργάνωση παιχνιδιού μέτριοι παίκτες, ανεπαρκής φυσική κατάσταση.
Τα τυριά ήταν μια μικρή έκπληξη για μένα, πολύ καλά τρεξίματα, καλή οργάνωση και αρκετά μαχητικοί, χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς του ΑΑ, το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν και πότε θα κλατάρουν.
Νομίζω δεν έχει νόημα να μπάινουμε στη διαδικασία να σκεφτόστε τι θα γινόταν αν κερδίζαμε εμείς σήμερα, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι εμείς ακόμη και σήμερα φτιάξαμε πάλι ευκαιρίες, ενώ ο γαυρος όχι και επιπλέον εμείς πάιξαμε με μια ομάδα που είχε ως στόχο την καταστροφή του παιχνιδιού, ενώ τα τυριά όχι.
εδω με το που σφυριζει την ληξη, απολογηθηκε σε παικτη του γαυρου γιατι κρατησε μονο 6 λεπτα καθυστερησειςsimba έγραψε:χαχα, λεει απο μεσα του ο διαιτητης, "πως συνεβη αυτη η μλκια σε μενα, πρεπει να επανορθωσω συντομα σε επομενο"
- kataramenos5
Ο αλλος εκανε εδιτ αυτα που εγραφε οτι θα στηθει ο αγγελος
Μαγκες ειστε...
- kataramenos5
Ο Άγγελος παντως ειναι οτι ειναι αλλα ειναι τίμιος
- Josey Wales
Δυο μήνες πέρασαν από τα ματς με Μπερ Σεβά και πάλι το ίδιο τσίρκο ήταν. Και αν έβγαζε τις κάρτες που έπρεπε ο διαιτητής, Θα έπαιζαν με 10 από το 60 περίπου. Ο γάβρος είναι μακράν η χειρότερη ομάδα από τις 4 που πάνε για τίτλο και με νορμάλ διαιτησίες δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερος από Ατρόμητο και Τρίπολη, ενώ δεν έχει και ιδιαίτερα περιθώρια βελτίωσης.
Εμείς από την πλευρά μας, στο πιο άσχημο φετινό μας παιχνίδι, ήμασταν σαφώς καλύτεροι από γάβρο και βάζελο. Αύριο θα είναι σίγουρα άσος καθώς την άλλη Κυριακή υπάρχει το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ, αλλά και κυρίως γιατί ο Ηρακλής, όπως είδα την προηγούμενη αγωνιστική δεν έχει δυνάμεις για να παίξει 90' με συγκέντρωση στο όποιο πλάνο του, κάτι ακριβώς αντίθετο από την Λάρισα.
Εμείς από την πλευρά μας, στο πιο άσχημο φετινό μας παιχνίδι, ήμασταν σαφώς καλύτεροι από γάβρο και βάζελο. Αύριο θα είναι σίγουρα άσος καθώς την άλλη Κυριακή υπάρχει το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ, αλλά και κυρίως γιατί ο Ηρακλής, όπως είδα την προηγούμενη αγωνιστική δεν έχει δυνάμεις για να παίξει 90' με συγκέντρωση στο όποιο πλάνο του, κάτι ακριβώς αντίθετο από την Λάρισα.
Ξεφτιλα για τον συμφορουμιτη αν ισχυει.kataramenos5 έγραψε:Ο αλλος εκανε εδιτ αυτα που εγραφε οτι θα στηθει ο αγγελος![]()
![]()
Μαγκες ειστε...
Ναι ... φτωχός ΠΛΗΝ τίμιος ... .
Κάτι σε Ξανθόπουλο σε πιο ποδοσφερική βερσιόν.
Απλά είναι χαοτικός.
Κάτι σε Ξανθόπουλο σε πιο ποδοσφερική βερσιόν.
Απλά είναι χαοτικός.
Λέτε να μην κερδίσει η κουλα αύριο και να λένε όλοι για στραβοπάτημα και των τεσσάρων?Ή΄να κερδίσει και να τους σφάξει ο γάβρος στο μεταξύ τους και να είμαστε την άλλη εβδομάδα γύρω γύρω όλοι?Ρε η βγάζω έργα ή από το κόμπλεξ που μου βγάλανε τόσα χρόνια μ αυτά που μου κάνανε άρχισα και σκέφτομαι ότι ο χοντρός την στήνει αλλιώς την δουλειά φέτος..''Άσε να είμαστε γύρω γύρω όλοι μέχρι τον Γενάρη να μην γκρινιάζουν να έχει και ενδιαφέρον να ξαλαφρώσουμε λίγο κι από Κοντονήδες κτλ. και απ το Γενάρη και μετά θα κάνουμε 2-3 μεταγραφές θα κάνουμε και τα ''δικά μας'' και ούτε γάτα ούτε ζημιά....Τι να μας πούνε τότε?....''
Μακάρι να διαψευσθώ αλλά κάτι δεν μου ''κάθεται''....
Μακάρι να διαψευσθώ αλλά κάτι δεν μου ''κάθεται''....
- Παλαιολόγος
δεν ξερω τι σημαινει αυτο το χαοτικος,εγω ξερω οτι και τιμιος ειναι και καλος προπονητης ειναι και με υλικο μαπα την τελευταια φορα φτασαμε εως τον δεκεμβρη να ειμαστε πανω απο τους παντες με διπλο στον πειραια
και το τελευταιο κυπελο που πηραμε με δυο διπλα κατω σε ΑΕΚ και Ολυμπιακο ηρθε
και στην κορυφαια μας στιγμη στην ευρωπη αυτος μας προπονουσε
τι να λεμε,ειναι κεφαλαιο για την ιστορια της ομαδας
ο Θεος να τον εχει καλα και τον εχει
καθως φαινεται
και το τελευταιο κυπελο που πηραμε με δυο διπλα κατω σε ΑΕΚ και Ολυμπιακο ηρθε
και στην κορυφαια μας στιγμη στην ευρωπη αυτος μας προπονουσε
τι να λεμε,ειναι κεφαλαιο για την ιστορια της ομαδας
ο Θεος να τον εχει καλα και τον εχει
καθως φαινεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 25 Σεπ 2016, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω θελω να κερδισει η κουλα για να δω τι θα συμβει στο τηγανι οταν η ομαδουλα τους καιγεται για νικη.Θα ειναι ενδιαφερον ματς και απο αγωνιστικης αλλα και απο εξωαγωνιστικης αποψης
- ace79grpaok
[quote="kataramenos5"]Ο αλλος εκανε εδιτ αυτα που εγραφε οτι θα στηθει ο αγγελος
Μαγκες ειστε...[/quote
Εγώ πάντως οχι
Εγώ πάντως οχι
αν διαβάσετε σχόλια ΑΕΚτσίδων, μιλαμε το σήκωσαν από τώρα, δεν περιμένουν να χάσουν πουθενά. Τρίτη αγωνιστική είναι γ@μώ την τρέλα μου. Ε ρε και να γκελάρει και η ΑΕΚ άυριο να τους δω τι θα λένε