10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
σημερα ηταν ευκαιρια να αποσυμπιεστεις, μετα απο πολλη δουλεια με την τριπολη κ συνεχομενα ματς, δεν εγινε κ μοιραια ησουν μετριος. Το κακο ηταν οτι ησουν κ μοιραιος με το πλασε. κριμας
παντως, δεν ξερω, δε μπορω να εξηγησω αυτη τη διαφορα στην εκρηκτικοτητα κ στην ταχυδυναμη με οσα ειδα σε βιδεος των τελευταιων 2 χρονων σου..
Ή ειχαν πειραξει την ταχυτητα στα βιδεο ή εισαι επιβαρυμενος απ'τη διαφορετικη προετοιμασια/προπονηση (τι σκ@τ@ προπονηση τους κανουν εκει στην τουρκια) κ δεν εχεις ανοιξει ακομη ή ηρθε κανας ξαδερφος σου.
παντως, δεν ξερω, δε μπορω να εξηγησω αυτη τη διαφορα στην εκρηκτικοτητα κ στην ταχυδυναμη με οσα ειδα σε βιδεος των τελευταιων 2 χρονων σου..
Ή ειχαν πειραξει την ταχυτητα στα βιδεο ή εισαι επιβαρυμενος απ'τη διαφορετικη προετοιμασια/προπονηση (τι σκ@τ@ προπονηση τους κανουν εκει στην τουρκια) κ δεν εχεις ανοιξει ακομη ή ηρθε κανας ξαδερφος σου.
Μονο που τις ''κυνηγα'' και αυτος καθως επιδιωκει συνεχως το physical game,κινειται περισσοτερο προς τον αντιπαλο και την σωματικη επαφη παρα προσπαθει να τον αποφυγει,αν καταλαβαινει κανεις τι προσπαθω να πω. 

Simba στα βιντεο ειχε και τρίπλα;;
Σοβαρά ρωτάω, δεν τα εχω δει.
Αν ναι, να αρχισουμε να ανησυχούμε οτι εκκολαπτεται νεος Σαλπι
Σοβαρά ρωτάω, δεν τα εχω δει.
Αν ναι, να αρχισουμε να ανησυχούμε οτι εκκολαπτεται νεος Σαλπι

87, ουτε τρελα πραγματα, αλλα ουτε και ΧΙV

Υπομονη θελει, θελω να πιστευω οτι ειναι θεμα ανοιγματος, overloading κ προσαρμογης.
Αλλα ξερω γω, δε χρειαζεται να βγαλουμε απ'τη μυγα ξυγκι, υπαρχει κ ο μυστα για αποσυμπιεση.
- desperando
- Επικοινωνία:
εγώ δε σε φοβάμαι, είσαι παικτούρα.
2-3 μαρς φάσεις που έβγαινες τετ-α-τετ με τον Παναιτωλικό, 1 σήμερα με Ξάνθη, τα κωλόπαιδα οι συμπαίχτες σου δε σου την έδωσαν ενώ είχες άψογη τοποθέτηση. Αν είχες 2 γκολάκια στο σακούλι, άλλα θα λέγαμε τώρα.
2-3 μαρς φάσεις που έβγαινες τετ-α-τετ με τον Παναιτωλικό, 1 σήμερα με Ξάνθη, τα κωλόπαιδα οι συμπαίχτες σου δε σου την έδωσαν ενώ είχες άψογη τοποθέτηση. Αν είχες 2 γκολάκια στο σακούλι, άλλα θα λέγαμε τώρα.

Συμφωνώ κ εγω.
Ποδοσφαιριστής πλήρης. Τέτοιο δεξί εξτρέμ έχουμε ν δούμε απο Γ.Χ και λιγο σερτζιο.
Δεν τον τον φοβάμαι.
Ποδοσφαιριστής πλήρης. Τέτοιο δεξί εξτρέμ έχουμε ν δούμε απο Γ.Χ και λιγο σερτζιο.
Δεν τον τον φοβάμαι.
- anekfrastos
Εμένα δε μου φαίνεται για καθαρο εξτρέμ. Περισσοτερο προς τα μέσα παίζει παρά στα άκρα.
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς συγκλίνει και αυτό είναι ό,τι χειρότερο όταν αντιμετωπίζεις ομάδα που έχει στηθεί στον άξονα για να μην φάει γκολ. Μια φορά έφυγε από τα άκρα (στο πρώτο ημίχρονο) και έκανε μια πολύ γλυκιά σέντρα πάνω στον Rod που έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία. Οι τελικές του πάντως παραμένουν πολύ μέτριες.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν πιστεύω να συγκλίνει επειδή έτσι του καπνησε προφανώς και είναι εντολή ιβιτς για να εκμεταλλευτεί τα ανεβασματα ματος.
Σε διαφορετική περίπτωση θα την άκουγε όπως εχθές ο μπισεβαρ που ενώ ο προπονητής του έλεγε να μένει άξονα αυτος έγερνε αριστερά με συνέπεια να τον αλλάξει από το ημίχρονο
Απλά το έχω ξαναπεί ότι εκεί που ο ιβιτς τον θέλει να παίξει δεν μπορεί να απειλήσει με ατομική ενέργεια γιατί η μπάλα είναι στο κακό του πόδι παρά μόνο με κίνηση στο χώρο χωρίς μπάλα.
Το ιδανικό θα ήταν να έπαιζε εκει αριστεροποδαρος τύπου Λούκας
Σε διαφορετική περίπτωση θα την άκουγε όπως εχθές ο μπισεβαρ που ενώ ο προπονητής του έλεγε να μένει άξονα αυτος έγερνε αριστερά με συνέπεια να τον αλλάξει από το ημίχρονο
Απλά το έχω ξαναπεί ότι εκεί που ο ιβιτς τον θέλει να παίξει δεν μπορεί να απειλήσει με ατομική ενέργεια γιατί η μπάλα είναι στο κακό του πόδι παρά μόνο με κίνηση στο χώρο χωρίς μπάλα.
Το ιδανικό θα ήταν να έπαιζε εκει αριστεροποδαρος τύπου Λούκας