Και ενα χερι που δε δοθηκε..Παλαιολόγος έγραψε:ρε παιδια αλλο παιχνιδι ειδα εγω; μεχρι το 81 ειχαμε 2 κλασικες εμεις και μια η ξανθη
στο τελος καναμε αλλες δυο,αυτο ηταν

Και ενα χερι που δε δοθηκε..Παλαιολόγος έγραψε:ρε παιδια αλλο παιχνιδι ειδα εγω; μεχρι το 81 ειχαμε 2 κλασικες εμεις και μια η ξανθη
Παλαβο εισαι; Σου εχω δωσει εγω το δικαιωμα απο τα γραφομενα μου να υπαινεισεσαι οτι θεωρω Ιβιτς και Μιχελ λιμα που δεν ξερουν τι θελει η ομαδα?????K_geo έγραψε:πες τα ρε αορατε. με τα λιμα που μπλεξαμε που δεν ξερουν τι θελει η ομαδα και φερνουν οτι να ναι.
εκτυπωση και καρφιτσωμα στην πορτα των αποδυτηριων της ΜεσημβριαςAureliano Buendia έγραψε:Δεν ξέρω πότε επιτέλους αυτή η ομάδα, αυτος ο σύλλογος, γενικότερα, θα εθιστεί στις νίκες.
Πολλές σερί νίκες. Στυγνή βαθμοθηρία. Είμαι πάρα πολύ πικραμένος από το σημερινό Χ. Πραγματικά, πάρα πολύ.
Δεν παίξαμε σοβαρή μπάλα, αλλά 1 από αυτά τα 4 έπρεπε να το βάλουμε.
Όχι "αν" και κρίμα και τα ρέστα. Να μπει ένα από αυτά τα γαμημένα και να κερδίσουμε.
Και ξάφνου θυμάμαι τα σχόλια μετά το χτεσινό 0-0 του βάζελου και ψιλογελάω.
Εγώ να καταλάβω τη διαφορά ?!sourmenetes έγραψε: ..............................
Δεν καταλαβαινεις τι λεω...
Ο ΠΑΟΚ θα εβγαζε τις 4-5 φασεις τις καλες ειτε παιζαν 10 ειτε 11.το οτι δεν τις τελειωνει ειναι ζητημα...
Το να λεμε οτι ακομα και με 10 δεν το εκμεταλλευτηκαμε δε μου λεει κατι σε αυτο το ματς.με την τριπολη μου λεει.
Καταλαβε τη διαφορα.
Το να εισαι οπως εμεις τι εννοεις πας για υπνο;;ποσες κλασικες θες;;;100;;
Αυτο πρεπει να λυθει.
Μαλλον αλλο ματς ειδε. Εδω μας ειπε οτι τελειωσε η χρονια χαχαχαche4 έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:ρε παιδια αλλο παιχνιδι ειδα εγω; μεχρι το 81 ειχαμε 2 κλασικες εμεις και μια η ξανθη
Απο ποιο λεπτό και μετα το ειδες παλι
Saorsa έγραψε:σε ενα φυσιολογικο κοσμο θα μιλουσαμε για ατυχη μερα και παμε παρακατω οπως γινεται στην αγγλια που οι γκελες ειναι καθημερινο φαινομενο απο ολες τις ομαδες. εδω μια ισοπαλια δυστυχως κρινει πολλα. Η ομαδα παιζει καλη μπαλιτσα. Επιθετικο δεν θα παρουμε ποτε εννοειται οποτε ταβανι 2 θεση δεν ειναι και κακο.
Dimg4 έγραψε:Μαλλον αλλο ματς ειδε. Εδω μας ειπε οτι τελειωσε η χρονια χαχαχαche4 έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:ρε παιδια αλλο παιχνιδι ειδα εγω; μεχρι το 81 ειχαμε 2 κλασικες εμεις και μια η ξανθη
Απο ποιο λεπτό και μετα το ειδες παλι
Θα συμφωνήσω και κάτι ακόμα γενικό.aspromaura ioannina έγραψε:Οσο θα αυξανονται τα χρονια που μας χωριζουν απο το τελευταιο πρωταθλημα του ΠΑΟΚ τοσο θα αυξανεται και η πιεση του κοσμου προς την ομαδα καθε χρονο.Το σημερινο αποτελεσμα,σαν αποτελεσμα ειναι μεν αρνητικο αλλα οχι και καταστροφικο.Ομως αν συνυπολογισουμε το γεγονος οτι ο κοσμος δεν μπορει να αντεξει μια ακομη χρονια διχω πρωταθλημα η πορεια πρωταθλητισμου,τοτε προκειται για ενα σχεδον καταστροφικο αποτελεσμα.
Και κατι τελευταιο... :μη περιμενετε πενηνταρισια διαιτησια στα παιχνιδια του ΠΑΟΚ σωνει και καλα εξαιτιας της αντιδρασης σαββιδης,μελισανιδη,αλασκουζου.Το χερι που δεν μας εδωσε το κορακι ειναι καταφανεστατο.