Π.Α.Ο.Κ.-Ξανθη 0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ξανθη 0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ολη η ομαδα στηριζεται στον ροντριγκες.Δεν γινεται οταν ενας παικτης κανει 20 σπριντ 30 μετρων, ολες οι φασεις ξεκινανε απο αυτον να εχει καθαρο μυαλο στα γκολ.Πρεπει να ανεβει οπωσδηποτε ο Τζαλμα.Το θεμα φορ απο τη στιγμη που δεν πηραμε, θα στηριχτουμε σε οσους εχουμε.Ξεκαθαρα ο Κουλουρης ειναι πιο συμμετοχικος και ελπιζω να μην φαγωθει για μια λαθος επιλογη.Οσον αφορα το κεντρο, θελει δουλεια.Γινονται λαθη χωρις πιεση.Απο το πουθενα παλι θα τρωγαμε γκολ.Δεν γινεται αυτο καθε φορα.Ο Κανιας και ο Τσιμι καλοι παικτες αλλα δεν γινεται τοσο ευοκλα να πουλανε τη μπαλα.Νομιζω οτι πρπει να αφησουμε την ομαδα να κανει οτι μπορει,η πιεση που ασκουμε μονο κακο κανει.Και επιτελους ας μεινει και ενας προπονητης πανω απο ενα χρονο.Αν ηταν αλανθαστος ενας ανθρωπος ο οποιος μαθαινει θα ηταν το παραλογο.Αυτο που με πειραζει στον Ιβιτς οτι ψαχνει ευκαιρια να την πει στους αρδ.Μονο κακο θα του κανει.Ας κανει αυτο που ξερει καλα.
πες τα ρε αορατε. με τα λιμα που μπλεξαμε που δεν ξερουν τι θελει η ομαδα και φερνουν οτι να ναι.
- ace79grpaok
Μπανε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα τρένο θα περάσει ο γαυρος σήμερα ,ο τσομπανης τόσα χρόνια σε παραρτήματα του χοντρού έτρωγε ψωμάκι.obanebane έγραψε:Che μόλις χθες γκελαρε ο βαζελος,και είναι πολύ πιθανό να γκελαρει και ο γαύρος σήμερα.
Και ας μην το πιστεύεται οι περισσότεροι.
Ο Ιερομόναχος μπορεί να είναι ότι είναι άλλα ομάδα του δε θα κάτσει να χάσει ποτέ.
Με λίγη τύχη θα το πάρει το αποτέλεσμα,εγώ πάντως θα ρίξω τα ψιλά μου στο 1Χ.
Οσο θα μετράμε φάσεις αντί για γκολ , όσο θα ψάχνουμε αλλού το φταιξιμο κ όχι στα λάθη μας , θα είμαστε ο ΠΑΟΚ του σχεδόν , ο ΠΑΟΚ του περίπου ...K_geo έγραψε:μα αυτό λεμε. η άμυνα της Ξάνθης, ξεκλειδώθηκε (όπως λες) τουλάχιστον 4 φορές. απλά δεν τελειώσαμε όπως έπρεπε τη φάση. δεν θεωρώ ότι υπάρχει τιποτα διαφορετικό απο αυτό.Mapogo έγραψε:Συγνώμη , αλλά διαφωνώ εντελώς μ'αυτή τη νοοτροπία.
Να σταματήσει η δικαιολογία ότι δεν νικάμε επειδή οι άλλοι στήνουν πίσω τραίνα κ πούλμαν , αεροπλάνα κ βαπόρια.
΄Τι θέλουμε δλδ ? να έρχονται στην Τούμπα κ να ξαμολιούνται ΄όλοι οι αντίπαλοι στην επίθεση ?!
Αν θές να είσαι ομάδα που να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα , εννοείται ότι έτσι θα σε παίζουνε οι μικρότεροι στην έδρα σου.
Αν είσαι καλός , τους ξεκλειδώνεις κ καληνύχτα.
Αν είσαι όπως εμείς σήμερα ... πας για ύπνο.
υγ: χειρότερη φαση του αγώνα ακόμα και απο το καθαρότατο πεναλτι, η κλωτσομπουνιά που δέχεται ο τζαλμα στο α ημίχρονο απο πίσω χωρίς επόπτης και διαιτητής να...συγκινηθούν. εμ, αν δεν τρέξει αιματάκι ε;επίσης στο τζαλμά, παίρνει κάρτα στο 1ο -πραγματικά- μαρκάρισμα του και ο ξανθομάλης που τον μάρκαρε, πήρε στο 3ο. εμ, αμα παίζεις σε ομάδα φαβορί έτσι είναι... τιμωρείσαι λιγότερο αυστηρά...
- sourmenetes
- Moderator
Δεν καταλαβαινεις τι λεω...Mapogo έγραψε:Συγνώμη , αλλά διαφωνώ εντελώς μ'αυτή τη νοοτροπία.sourmenetes έγραψε:Οταν το τραινο στηνεται πισω τι 10 τι 11 δε νομιζω οτι εχει μεγαλη διαφορα.σε κανονικο ματς εχει.Mapogo έγραψε:Το ότι πάλι παίζουμε εναντίον 10 κ ΠΑΛΙ δεν το εκμεταλλευόμαστε , μεγάλο κατόρθωμα !!
Δεν γράφω τώρα περισσότερα , γιατί θάναι πάνω στα νεύρα ...
Να σταματήσει η δικαιολογία ότι δεν νικάμε επειδή οι άλλοι στήνουν πίσω τραίνα κ πούλμαν , αεροπλάνα κ βαπόρια.
΄Τι θέλουμε δλδ ? να έρχονται στην Τούμπα κ να ξαμολιούνται ΄όλοι οι αντίπαλοι στην επίθεση ?!
Αν θές να είσαι ομάδα που να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα , εννοείται ότι έτσι θα σε παίζουνε οι μικρότεροι στην έδρα σου.
Αν είσαι καλός , τους ξεκλειδώνεις κ καληνύχτα.
Αν είσαι όπως εμείς σήμερα ... πας για ύπνο.
Ο ΠΑΟΚ θα εβγαζε τις 4-5 φασεις τις καλες ειτε παιζαν 10 ειτε 11.το οτι δεν τις τελειωνει ειναι ζητημα...
Το να λεμε οτι ακομα και με 10 δεν το εκμεταλλευτηκαμε δε μου λεει κατι σε αυτο το ματς.με την τριπολη μου λεει.
Καταλαβε τη διαφορα.
Το να εισαι οπως εμεις τι εννοεις πας για υπνο;;ποσες κλασικες θες;;;100;;
Αυτο πρεπει να λυθει.
ναι, αλλα δεν γινεται να εχουμε τοσες καθαρες φασεις και να μιλαμε για ανυπαρκτη επιθετικη λειτουργια κτλ κτλ.
να υπαρχει και ενα μετρο γιατι αλλιως θα κανουμε τον ΠΑΟΚ του περιπου, τον ΠΑΟΚ του τιποτα...
να υπαρχει και ενα μετρο γιατι αλλιως θα κανουμε τον ΠΑΟΚ του περιπου, τον ΠΑΟΚ του τιποτα...
- ace79grpaok
Μια Χαρά πάει η ομάδα απλα οι φάσεις δεν γίναν γκολ,τι να κάνουμε ?πάμε για το ευρωπαϊκό τώρα νίκη στην τσεχια για να πάρουμε πάλι τα πάνω μας ,άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ
Θα δείξει,η λογική λέει ότι θα παίξουν όπως η Ξάνθη σήμερα,είναι και αυτοί με την πλάτη στον τοίχο μετά τα δύο πρώτα αποτελέσματα.
Αν θέλουν να φάνε τον Αναστασιαδη θα αρπάξουν καμία τεσσάρα ξεγυρισμενη.
- ace79grpaok
Κούγια ςχουν ,δεν ξεχνανε πως ανέβηκαν περσυ τριανο με εμετικες διαιτησίες άρα διπλό από εδώ έως το λιμπερετςobanebane έγραψε:Θα δείξει,η λογική λέει ότι θα παίξουν όπως η Ξάνθη σήμερα,είναι και αυτοί με την πλάτη στον τοίχο μετά τα δύο πρώτα αποτελέσματα.
- Παλαιολόγος
ρε παιδια αλλο παιχνιδι ειδα εγω; μεχρι το 81 ειχαμε 2 κλασικες εμεις και μια η ξανθη
στο τελος καναμε αλλες δυο,αυτο ηταν
Μπανε πέραν του οτι ο γαύρος θα παίξει φιλικό σημερα με τον κουγια
Εμεις φέτος με τη λογική οτι παμε για πρωτάθλημα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις γκέλες των άλλων
Σε κανει δωρο χθες ο τουιτι και εσυ σημερα χάνεις τα αχαστα
Εμεις φέτος με τη λογική οτι παμε για πρωτάθλημα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις γκέλες των άλλων
Σε κανει δωρο χθες ο τουιτι και εσυ σημερα χάνεις τα αχαστα
- aspromaura ioannina
Οσο θα αυξανονται τα χρονια που μας χωριζουν απο το τελευταιο πρωταθλημα του ΠΑΟΚ τοσο θα αυξανεται και η πιεση του κοσμου προς την ομαδα καθε χρονο.Το σημερινο αποτελεσμα,σαν αποτελεσμα ειναι μεν αρνητικο αλλα οχι και καταστροφικο.Ομως αν συνυπολογισουμε το γεγονος οτι ο κοσμος δεν μπορει να αντεξει μια ακομη χρονια διχω πρωταθλημα η πορεια πρωταθλητισμου,τοτε προκειται για ενα σχεδον καταστροφικο αποτελεσμα.Αγωνιζομασταν με μια ομαδα με μηδεν βαθμους,που επαιζε με παιχτη λιγοτερο για 25' αλλα παρολα αυτα δεν καταφεραμε να την κερδισουμε.Δυστυχως επειτα τριων αγωνιστικων βρισκομαστε ηδη στο -2 (-5)
Με τετοια αποτελεσματα δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα παραπανω απο εισοδο στα playoff.
Θα μπορουσε να ειχε μπει γκολ η ευκαιρια του Γκαρι ή του Τζαλμα βεβαια και να λεγαμε αλλα τωρα.Αλλα η ουσια δεν παυει να ειναι οτι πηραμε 1 βαθμι απο μια κακια ομαδα μεσα στην εδρα μας.
Για το κακο διαβασμα και τη κακια διαχειρηση του Ιβιτς δεν εχω να πω κατι.Ειναι πολυ απειρος ακομη.Θα πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι θα κανει παρα πολλα λαθη ακομα.Το αν ειναι σωστη επιλογη η οχι θα φανει στο μελλον.
Οσον αφορα τους παιχτες μου αρεσε απιστευτα ο Κανιας, ενω θετικοτητα μου βγαζει και ο Τιαμ, σαν παρουσια.Οι υπολοιποι προσπαθησαν πολυ και πρεπει να το αναγνωρισουμε αλλα δυστυχως δεν μπορεσαν να ξεπερασουν τους εαυτους τους.
Και κατι τελευταιο,το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω:μη περιμενετε πενηνταρισια διαιτησια στα παιχνιδια του ΠΑΟΚ σωνει και καλα εξαιτιας της αντιδρασης σαββιδης,μελισανιδη,αλασκουζου.Το χερι που δεν μας εδωσε το κορακι ειναι καταφανεστατο.
Με τετοια αποτελεσματα δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα παραπανω απο εισοδο στα playoff.
Θα μπορουσε να ειχε μπει γκολ η ευκαιρια του Γκαρι ή του Τζαλμα βεβαια και να λεγαμε αλλα τωρα.Αλλα η ουσια δεν παυει να ειναι οτι πηραμε 1 βαθμι απο μια κακια ομαδα μεσα στην εδρα μας.
Για το κακο διαβασμα και τη κακια διαχειρηση του Ιβιτς δεν εχω να πω κατι.Ειναι πολυ απειρος ακομη.Θα πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι θα κανει παρα πολλα λαθη ακομα.Το αν ειναι σωστη επιλογη η οχι θα φανει στο μελλον.
Οσον αφορα τους παιχτες μου αρεσε απιστευτα ο Κανιας, ενω θετικοτητα μου βγαζει και ο Τιαμ, σαν παρουσια.Οι υπολοιποι προσπαθησαν πολυ και πρεπει να το αναγνωρισουμε αλλα δυστυχως δεν μπορεσαν να ξεπερασουν τους εαυτους τους.
Και κατι τελευταιο,το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω:μη περιμενετε πενηνταρισια διαιτησια στα παιχνιδια του ΠΑΟΚ σωνει και καλα εξαιτιας της αντιδρασης σαββιδης,μελισανιδη,αλασκουζου.Το χερι που δεν μας εδωσε το κορακι ειναι καταφανεστατο.
Παλαιολόγος έγραψε:ρε παιδια αλλο παιχνιδι ειδα εγω; μεχρι το 81 ειχαμε 2 κλασικες εμεις και μια η ξανθη
Απο ποιο λεπτό και μετα το ειδες παλι
εσυ ποιο ματς είδες;Παλαιολόγος έγραψε:ρε παιδια αλλο παιχνιδι ειδα εγω; μεχρι το 81 ειχαμε 2 κλασικες εμεις και μια η ξανθη

κουλουρης, τζαλμα, γκαρυ, τιαμ στο τελος. η ξανθη εκανε ΜΙΑ φαση απο το λαθος του τσιμιροτ. επισης ειχαμε ενα πεναλτι καθαρο μπροστα στα ματια του διαιτητη που δεν δωθηκε. αναλυτικοτερα μπορεις να δεις στο λαϊβ του αγωνα στην κεντρική του ΠΑΟΚμανια.
Τα 500χιλ έμβασμα από τον gay στον Κούγια που μπήκαν στα ταμεία της ΑΕΛ το καλοκαίρι τα ξεχάσατε;; (για τις μεταγραφές 2 παιχτών της Παναχαϊκής στον γαύρο
)
διπλό με τουλάχιστον 3 γκολ είναι το ματς, έχει κάνει επενδύσεις ο χοντρός

διπλό με τουλάχιστον 3 γκολ είναι το ματς, έχει κάνει επενδύσεις ο χοντρός