8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από Demir »

joshua έγραψε:Ειναι ο μοναδικος παικτης απο ενα γκρουπ 21 παικτων που θεωρουνται 1 βημα μπροστα απο τους υπολοιπους και ως βασικος κορμος της ομαδας που μενει εκτος για 3η συνεχη αποστολη.Αυτο για μενα οδηγει στο ''κατι παιζει με τον Χαριση''.Μπορει απλα να εχει πεσει ιεραρχικα στα ματια του Ιβιτς και καπου εκει εγκειται η ενσταση μου χωρις φαντασματα,χωρις συνομωσιες και χωρις να αρνουμαι προφανως το δικαιωμα του Ιβιτς να εχει αυτη την αποψη.Αν επιπλεον θεωρει καποιος επιθετικη αμυνα το διατηρω το ''δικαιωμα να εχω διαφορετικη αποψη'' τι ειναι το ''Διατηρείτε και το δικαίωμα να βρίσκετε κάτι σωστό αραιά και που επίσης'';
Με αστερα ήταν αποστολή...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γραψε λαθος,my fault, αν και παλυ νομιζω ειναι 3 στις 4 τελευταιες οποτε μικρη η διαφορα . Τεσπα πολυ ασχοληθηκαμε,εχουμε παιχνιδι αυριο,θα δουμε στην πορεια ποια θα ειναι η εξελιξη του,απλα εχω ενα αγχος μαζι του παρα την κριτικη που του εχω ασκησει καθως τον θεωρω τον πιο ταλαντουχο απο τα χαφ μας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωστό Τζος απλα δε μπορούμε να ξερουμε κ αν μένει εκτος εξωαγωνιστικά ειναι ιςως για να του περασει κπ μάθημα για να μη χαραμίσει το ταλεντο του
Υποθετικά ολα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Από τη μια, καθ' όπως φαίνεται, ο Βλάντο αξιολογεί τον Χαρίση ώς τον 4ο σε αξία από τα 4 κεντρικά μας χαφ, κι από τη στιγμή που θα παίζουμε μάλλον με δύο σε κάθε ματς, δεν είναι αφύσικο να μένει εκτός αποστολής.

Από την άλλη, ποτέ δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς να ισχύει κάτι άλλο. Μία τρόπον τινά άτυπη "τιμωρία" του ποδοσφαιριστή για οποιαδήποτε συμπεριφορά (έλλειψη διάθεσης στις προπονήσεις, τακτική απειθαρχία, εξωγηπεδική ζωή). Προσωπικά μιλώντας, εικάζω πως θα δούμε κάποια στιγμή τον παίκτη στο rotation, δεν είμαστε κι άπειροι, κανείς δεν περισσεύει.

Το θετικό είναι ότι ο Βλάντο, σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας, έχει αποπνεύσει μία αίσθηση στιβαρότητας και κύρους, ώστε να μην βγαίνει ο κάθε πουθενάς σε ράδια και σάιτ και να "καταγγέλλει" παραγκωνισμούς παικτών και τα ρέστα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο μυστακιδης είναι αποστολή;

SM-G935F
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ουτε ο Μυστακιδης είναι στην αποστολή, το ήξερε κι αυτός και ο Χαρίσης από τα μεσα της βδομάδας ότι θα ήταν εκτός.
Και δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πες το στους σεναριογραφους από πάνω που μόνοι τους δημιουργούν σενάριο...
Και ουσιαστικά ταλαιπωρούν πρώτα από όλα τον εαυτό τους
SM-G935F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παρουσιαστήκαν και στο κέντρο εκπαίδευσης υπάρχουν και φωτογραφίες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβατε τωρα γιατι αγωνιω για την περιπτωση Χαριση? Ειναι ο μονος απο τα χαφ μας που παταει με ανεση και τις 2 περιοχες,ο παικτης με την μεγαλυτερη ενεργεια στην μεσαια γραμμη και ο καλυτερος επιθετικα so αν δεν εχει θεση στο γηπεδο με ομαδες οπως η Ξανθη στην Τουμπα που θα εχει? Με τον γαυρο στο καραισκακι?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πάντα αυτός που δεν παίζει είναι ο καλλιτερος. ...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σωστό κι αυτό. Για να μην μιλάμε λοιπόν πολύ υπέρ του Χαρίση ας του δώσει πάλι μια ευκαιρία, όχι σαν το πουλέν μου που δεν του έδωσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τον αδικησε δηλαδη?Κι εσυ παρε κανα τηλεφωνο,πες οτι ειναι το πουλεν σου.Θα τον εβλεπε μ αλλο ματι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για το καγκουρό μιλάω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κι εγω.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Επειδή τώρα αρχίζω και μαθαίνω τον τρόπο που δουλεύει ο Ίβιτς, πόσο στοίχημα πάτε ότι ο Χαρίσης θα είναι βασικός την Πέμπτη? Το rotation που κάνει είναι κυκλικό. Και αυτός ήταν και ο λόγος που ξαφνικά είδαμε βασικό τον Πέλκα, ξαφνικά τον Κουλούρη κλπ

Οπότε στο χέρι τους είναι ποιος θα πιάσει την ευκαιρία...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”