Ναι. Δεν θα την παλέψω να χάσουμε το πρωτάθλημα απ αυτόpaokovios1974 έγραψε:Ειμαστε καλυτεροι απο ολους μεχρι στιγμης.
Αυτο το -3 οσο παει θα το κλαιμε μου φαινεται.
προτιμώ να το χάσουμε με 10 πόντους διαφορά, παρά αυτό.
Ναι. Δεν θα την παλέψω να χάσουμε το πρωτάθλημα απ αυτόpaokovios1974 έγραψε:Ειμαστε καλυτεροι απο ολους μεχρι στιγμης.
Τα χεις ολα παλευεις και με το -3.Sick Bastard έγραψε:Ναι. Δεν θα την παλέψω να χάσουμε το πρωτάθλημα απ αυτόpaokovios1974 έγραψε:Ειμαστε καλυτεροι απο ολους μεχρι στιγμης.
nikolasf έγραψε:Αρχίσανε τα ξεσκαρταρίσματα!!!!!![]()
![]()
... χωρίς να βάλεις γκολ.aoratos έγραψε:Θέλει μεγάλη ικανότητα να κάνεις γκέλα στο Αγρίνιο
Sick Bastard έγραψε:Ναι. Δεν θα την παλέψω να χάσουμε το πρωτάθλημα απ αυτόpaokovios1974 έγραψε:Ειμαστε καλυτεροι απο ολους μεχρι στιγμης.
Ο βάζελος έβαλε γκολ που λανθασμένα δόθηκε οφσάιντ. Αυτή ήταν η σημαντικότερη στιγμή του.joshua έγραψε:Διορθωστε με αν κανω λαθος παντως επειδη πολυ κουβεντα γινεται για τον εποπτη,η καλυτερη φαση του βαζελου στο πρωτο ημιχρονο,προερχεται απο οφσαιντ του Λουντ που δεν δοθηκε και κατεληξε σε καλη αποκρουση του Κυριακιδη.
joshua έγραψε:Διορθωστε με αν κανω λαθος παντως επειδη πολυ κουβεντα γινεται για τον εποπτη,η καλυτερη φαση του βαζελου στο πρωτο ημιχρονο,προερχεται απο οφσαιντ του Λουντ που δεν δοθηκε και κατεληξε σε καλη αποκρουση του Κυριακιδη.
Ας μην ξεχνάμε και τα διαιτητικά ανθρώπινα λάθη που συμβαίνουν σε όλον τον κόσμο δεκαετίες τώρα...apple64 έγραψε:Ο βάζελος έβαλε γκολ που λανθασμένα δόθηκε οφσάιντ. Αυτή ήταν η σημαντικότερη στιγμή του.joshua έγραψε:Διορθωστε με αν κανω λαθος παντως επειδη πολυ κουβεντα γινεται για τον εποπτη,η καλυτερη φαση του βαζελου στο πρωτο ημιχρονο,προερχεται απο οφσαιντ του Λουντ που δεν δοθηκε και κατεληξε σε καλη αποκρουση του Κυριακιδη.
Από τη φωτογραφία που έχει ανεβάσει ένα παιδί πιο πίσω καταλαβαίνεις ότι σηκώνει οφσάιντ γιατί είναι δυο τρία βήματα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό και έτσι του φαίνεται ο Μπεργκ να είναι πιο μπροστά.goran 64 έγραψε:Ας μην ξεχνάμε και τα διαιτητικά ανθρώπινα λάθη που συμβαίνουν σε όλον τον κόσμο δεκαετίες τώρα...apple64 έγραψε:Ο βάζελος έβαλε γκολ που λανθασμένα δόθηκε οφσάιντ. Αυτή ήταν η σημαντικότερη στιγμή του.joshua έγραψε:Διορθωστε με αν κανω λαθος παντως επειδη πολυ κουβεντα γινεται για τον εποπτη,η καλυτερη φαση του βαζελου στο πρωτο ημιχρονο,προερχεται απο οφσαιντ του Λουντ που δεν δοθηκε και κατεληξε σε καλη αποκρουση του Κυριακιδη.