Ε τηρουμένων των αναλογιών..aoratos έγραψε:Αν σου φάνηκε Μέσι στην Τούμπα τότε και σήμερα Μέσι είναι![]()
Σαν τη μύγα μες στο γάλα ξεχώριζε. Πέρσι δε, γιο γιο μας ειχε κάνει.
Ε τηρουμένων των αναλογιών..aoratos έγραψε:Αν σου φάνηκε Μέσι στην Τούμπα τότε και σήμερα Μέσι είναι![]()
Ουαρντα, Βιγιαφάνες, Μαρκοφσκι, Μυγας, Νικολα Μαρτινεζ. Αυτους έχει βγαλει στη βιτρινα ο Παναιτωλικος και κανεις δεν είναι παικτης με στοιχεια που να αποτελεί ευκαιρία. Ας βγάλουν κατι πραγματικά αξιολογο να υπαρχει και νόημα να δωσει λεφτα ο ΠΑΟΚ.joshua έγραψε:Ειμαστε παντως η μονη ομαδα απο τις μεγαλες που δεν εχουμε αγορασει παικτη απο τον παναιτωλικο και εγω θεωρω πως οι σχεσεις μας με την μονη ισως καθαρη ομαδα της κατηγοριας θα πρεπει να καλλιεργηθουν περεταιρω και αυτο ειναι αρκετο για να αγορασουμε εναν παικτη σαν τον Ουαρντα ακομα και αν δεν θεωρειται κατι εξαιρετικο.Συγκεκριμενα για τον παικτη,ναι μεν εχει εξαιρετικη τεχνικη καταρτιση αλλα θελει πολυ δουλεια ως προς την ουσια και τις τελικες ενεργειες.
Αποψη μου είναι πριν δυο εβδομάδες στο μεταξύ μας ο μόνος που έκανε σοβαρη εμφάνιση ήταν ο Κυριακίδης. Δεν θυμάμαι το περσυνο παιχνίδι τόσο πολύ, η άποψη που εκφραζω για τον Αιγυπτιο είναι γενική αφοτου τον έχω παρακολουθήσει σε περισσότερα από 10 ματς. Θυμίζω ότι την περσινή χρονιά πλάκα μέσα στην Τούμπα μας εκανε μέχρι και ο Λεοζίνιο της γριας και ο Ντιγκινι του Πανθρακα. Να ναι καλά ο Τούντορ..anekfrastos έγραψε:Ε τηρουμένων των αναλογιών..aoratos έγραψε:Αν σου φάνηκε Μέσι στην Τούμπα τότε και σήμερα Μέσι είναι![]()
![]()
Σαν τη μύγα μες στο γάλα ξεχώριζε. Πέρσι δε, γιο γιο μας ειχε κάνει.