Και μετά θα σου λένε ότι μια χαρά ήταν η διαιτησία, αφού οι παίκτες σου ούτε καν διαμαρτυρήθηκαν.kataramenos5 έγραψε:Επειδη γραφτηκε κατι για μαζικες διαμαρτυριες παικτων στο διαιτητη ,εγω πιστευω ακριβως το αντιθετο.Οτι οι παικτες δε πρεπει να ασχολουνται καθολου .Το μονο που κερδιζεις ετσι ειναι να χανεις την αυτοσυγκεντρωση σου και να τρως επειπλεον καρτες.
Αστέρας Τρ.-Π.Α.Ο.Κ,1-2,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Αστέρας Τρ.-Π.Α.Ο.Κ,1-2,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
αυτο, εφοσον περιλαμβανει τα πάντα - ακομα και τα 10-15 φαουλ του γιαννουλη, το στησιμο του τοιχους στα τρια μετρα σε αντιδιαστολή με το κανονικο στην αμεσως επομενη φαση η ακομα και τα αραουτ που εβγαιναν εξω στην αμυνα τους και τα εκτελουσαν στην επιθεση - θα ειναι μια μεγαλη υπηρεσια προς τον ΠΑΟΚ για οποιον την κανειsimba έγραψε: ....
Αν δε βγαλει ανακοινωση η ΠΑΕ (πριν βγαλει ο αστερας κ με πληρη καταγραφη των φασεων) κ δεν παει καροτσακι τον Βασαρα για να μην ξαναπαιξει ο φουτανας γιος, θα΄ναι τερμα εκθετη στα ματια μου...
Συνεχιζουμε δυνατα!
![]()
Υ.Γ. Μακαρι ν'ανεβει το ματς γρηγορα να φτιαξω βιντεακι..
ακομα μεγαλύτερη αν την κανει και για τα ματς των ποκιτών
ξανθη με μαχαιρι στα δοντια επισης.... κρατηστε νευρα
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα μπήκε σαν σίφουνας στα πρώτα λεπτά. Παρ' όλο που δεν μπήκε γκολ, η πίεσή μας ήταν τρομακτική και τους φόβισε αρκετά, γι' αυτό άλλωστε ήρθαν τα δύο γκολ από τον Κουλούρη, όπου η άμυνά τους ξεγυμνώθηκε. Μετά το 30΄χαλαρώσαμε χωρίς λόγο και δεχτήκαμε την μία και μοναδική τους επικίνδυνη φάση από τον Τσουκαλά. Μετά την αποβολή του Μπέρτου θεωρήσαμε - κακώς - ότι το ματς έληξε και μπήκαμε επίσης πολύ χαλαρά στο δεύτερο, μη κάνοντας ούτε μια σωστή επίθεση. Μετά το πέναλτυ που τους έδωσε και έγινε το 1-2 αφυπνιστήκαμε και κάναμε 3 πολύ καλές ευκαιρίες, μία με τον Rod (αν ήταν ξύλινο το δοκάρι θα είχε σπάσει), μία με τον Κίτσιου που έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματάς τους και μία με τον Shakhov που δυστυχώς η τελική του ήταν πολύ κακή ενώ ήταν μόνος του.
Η Τρίπολη δεν απείλησε.
Το πέναλτυ ξεκίνησε από ένα αχρείαστο (= ανόητο) φάουλ του Canas, ο οποίος είχε κάποιες στιγμές που έκανε αβίαστα λάθη, όπως και όλοι του κέντρου.
Αντίθετα παλικάρι ήταν ο Campos που έφαγε το ξύλο της ζωής του από τον - ατιμώρητο - Γιαννούλη αλλά ουδέποτε φοβήθηκε.
Ο Κουλούρης με αναγκάζει να πω πάλι αυτό που είπα 2,5 χρόνια πριν. Θα γίνει καλύτερος του Αθανασιάδη.
Τέλος δεν θεωρώ καλή την επιλογή Ivic να βγάλει τον Bis και να βάλει επιθετικό (Pereyra). Εκεί έπρεπε να έχει την επιλογή Χαρίση, ή Πέλκα.
Κερδίσαμε 2 αντιπάλους, στις πρώτες δύο αγωνιστικές, που μας δημιουργούν συνέχεια προβλήματα. Για τον διαιτητή τα είπαμε: Στο πρώτο μέρος σφύριζε τα πάντα και υποστήριζε τον Αστέρα μόνο στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά στο δεύτερο τον υποστήριξε - προκλητικά - παντού.
Η Τρίπολη δεν απείλησε.
Το πέναλτυ ξεκίνησε από ένα αχρείαστο (= ανόητο) φάουλ του Canas, ο οποίος είχε κάποιες στιγμές που έκανε αβίαστα λάθη, όπως και όλοι του κέντρου.
Αντίθετα παλικάρι ήταν ο Campos που έφαγε το ξύλο της ζωής του από τον - ατιμώρητο - Γιαννούλη αλλά ουδέποτε φοβήθηκε.
Ο Κουλούρης με αναγκάζει να πω πάλι αυτό που είπα 2,5 χρόνια πριν. Θα γίνει καλύτερος του Αθανασιάδη.
Τέλος δεν θεωρώ καλή την επιλογή Ivic να βγάλει τον Bis και να βάλει επιθετικό (Pereyra). Εκεί έπρεπε να έχει την επιλογή Χαρίση, ή Πέλκα.
Κερδίσαμε 2 αντιπάλους, στις πρώτες δύο αγωνιστικές, που μας δημιουργούν συνέχεια προβλήματα. Για τον διαιτητή τα είπαμε: Στο πρώτο μέρος σφύριζε τα πάντα και υποστήριζε τον Αστέρα μόνο στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά στο δεύτερο τον υποστήριξε - προκλητικά - παντού.
Αν έχεις κουράγιο, εγώ δεν έχω και δεν άντεξα πάνω από 3 λεπτά, να διαβάσεις σχόλια σε ιστοσελίδες πχ sdna κλπ, θα καταλάβεις πόσο αμπαλοι είμαστε ως χώρα και πως κάποιοι έχουν στημενους λογαριασμούς για να περνούν την ... "Γνώμη" τους στο κοινό.
Εμετό σου προκαλούν.
Το κακό είναι ότι πολλοί διαμορφωνετε άποψη και κρίση μέσα από αυτά που διαβάζετε εκεί και την μεταφέρετε και εδώ μέσα.
Δεν πειράζει, θα μεγαλώσουμε ελπίζω ως λαός. Βάλτε την ομάδα πάνω από όλα κι όχι το εγώ μας.
SM-G935F
Εμετό σου προκαλούν.
Το κακό είναι ότι πολλοί διαμορφωνετε άποψη και κρίση μέσα από αυτά που διαβάζετε εκεί και την μεταφέρετε και εδώ μέσα.
Δεν πειράζει, θα μεγαλώσουμε ελπίζω ως λαός. Βάλτε την ομάδα πάνω από όλα κι όχι το εγώ μας.
SM-G935F
- Sick Bastard
Τι λε ρε μεγάλε να χάσουμε το 20αρικο του Βαγγέλα;pilotos έγραψε:

Δεν είδα ανάλογο ποστ, (μπορεί και να μου διέφυγε βέβαια) αλλά όπως και να χει έχουμε και τα φετίχ μας και θα το κάνω εγώ τελικά, αυτό το ποστ.
Καλά, κερδίζει ο ΠΑΟΚ Τρίπολη και διαιτησία και έχει μόνο 15 σελίδες το τόπικ;
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
Ιβάν πάρε τα λεφτά σου και φύγε δεν σου αξίζουμε αν είχαμε χάσει θα είχε 45 σελίδες μέχρι τώρα.
Ααααααχ, ξεθύμανα.
Η γκρίνια πάντα πουλαει. ....η ομάδα είναι ΟΜΑΔΑ πιστεύω ότι θα μας δώσει μεγάλες χαρές. ....όλοι μια γροθιά κοντά στην ομάδα
- Dimitris_L4
Εμενα η διαιτησια με θυμησεσπαναθα στο βικελαου...τοσο εμετικη και προκλητική...η ομαδα αφου τους.πηδηξε στο πρωτο με τρομερο πρεσινγκ και τρομερη κυκλοφορια στο δευτερο βγηκε να διαχειριστει το αποτελεσμα και μια χαρα το ειχε καταφερει εως οτου ο καριολης δείξει απιστευτο πεναλτυ..μπραβο σε ολους..μπραβο στο βλανταν που βγαζει ασσους απο το μανικι του και το κυριοτερο δειχνει στους παιχτες με πραξεις οτι υπολογιζονται ολοι..μπραβο...
Με πιο καθαρό μυαλό σήμερα, να πω ότι το χτεσινό ματς το φοβόμουν πολύ. Όχι τον αντίπαλο , αλλά τη νοοτροπία μας. Ιδίως στο σημείο που έγινε το 1-2 ξύπνησαν εφιάλτες του παρελθόντος και προσωπικά είχα τρελό άγχος.
Στα ποδοσφαιρικά θέματα, νομίζω έχουμε ένα θέμα μεσοαμυντικά. Πολλά παιδιά γράφουν για το Κάνιας και προφανώς κάτι θα βλέπουν που δε βλέπω έγω. Εγώ μόνο βλέπω ότι είναι πολύ συμμετοχικός όταν η μπάλα είναι στη περιοχή του , πολλές φορές φτάνει στη γραμμή των σεντερ μπακ για να πάρει τη πρώτη πάσα και δείχνει απλός και επιβλητικός σε εκείνο το κομμάτι ευθύνης του. Δυστυχώς δε βλέπω να σπάει εύκολα τη πίεση του αντιπάλου είτε κρατώντας μπάλα και κερδίζοντας φάουλ , είτε περνώντας έξυπνες μπαλιές προς Μπις και προς τα άκρα μας . Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για καλό παίκτη πού δύσκολα θα σε πουλήσει , αλλά αμφιβάλλω αν θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το κέντρο μας.
Η άμυνα με χαροποιεί καθώς Βαρέλα και Κρέσπο δείχνουν κανονικοί αμυντικοί , κοντρολαρισμένοι και γρήγοροι. Χρειάζονται χρόνο για να βρεθεί χημεία με την υπόλοιπη ομάδα , αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος.
Μεσοεπιθετικά η ομάδα κεντάει. Ένας ΠΑΟΚ όπως τον φανταζόμαστε όλοι , όπως ταιριάζει στα όνειρά μας και στο dna του συλλόγου. Για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι γρήγορος , ορμητικός , εκρηκτικός , καταιγιστικός. Χρειάζεται 1-2 πινελιές μόνο για να έχουμε ίσως τη πιο πλήρη μεσοεπιθετική γραμμή της σύγχρονης ιστορίας μας.
YΓ : Με τη τωρινή ομάδα, αν είχα (έναν σαν ) το Μακ κορυφή σε κάποια παιχνίδια που απαιτούν τέτοιο στυλ επιθετικού , θα έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ οι ποκιτες.
Στα ποδοσφαιρικά θέματα, νομίζω έχουμε ένα θέμα μεσοαμυντικά. Πολλά παιδιά γράφουν για το Κάνιας και προφανώς κάτι θα βλέπουν που δε βλέπω έγω. Εγώ μόνο βλέπω ότι είναι πολύ συμμετοχικός όταν η μπάλα είναι στη περιοχή του , πολλές φορές φτάνει στη γραμμή των σεντερ μπακ για να πάρει τη πρώτη πάσα και δείχνει απλός και επιβλητικός σε εκείνο το κομμάτι ευθύνης του. Δυστυχώς δε βλέπω να σπάει εύκολα τη πίεση του αντιπάλου είτε κρατώντας μπάλα και κερδίζοντας φάουλ , είτε περνώντας έξυπνες μπαλιές προς Μπις και προς τα άκρα μας . Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για καλό παίκτη πού δύσκολα θα σε πουλήσει , αλλά αμφιβάλλω αν θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το κέντρο μας.
Η άμυνα με χαροποιεί καθώς Βαρέλα και Κρέσπο δείχνουν κανονικοί αμυντικοί , κοντρολαρισμένοι και γρήγοροι. Χρειάζονται χρόνο για να βρεθεί χημεία με την υπόλοιπη ομάδα , αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος.
Μεσοεπιθετικά η ομάδα κεντάει. Ένας ΠΑΟΚ όπως τον φανταζόμαστε όλοι , όπως ταιριάζει στα όνειρά μας και στο dna του συλλόγου. Για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι γρήγορος , ορμητικός , εκρηκτικός , καταιγιστικός. Χρειάζεται 1-2 πινελιές μόνο για να έχουμε ίσως τη πιο πλήρη μεσοεπιθετική γραμμή της σύγχρονης ιστορίας μας.
YΓ : Με τη τωρινή ομάδα, αν είχα (έναν σαν ) το Μακ κορυφή σε κάποια παιχνίδια που απαιτούν τέτοιο στυλ επιθετικού , θα έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ οι ποκιτες.
- kataramenos5
Ενω τωρα δε λενε.Περισσοτερη σημασια εχει να γλιτωσεις τις τζαμπα κιτρινες που ναι ετοιμοι να σου δειξουν και το να μεινεις συγκεντρωμενος παρα το τι θα πουν.Βγαζει και μια ανακοινωση η ΠΑΕ περι διαμαρτυριων και εισαι καλυμμενος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και μετά θα σου λένε ότι μια χαρά ήταν η διαιτησία, αφού οι παίκτες σου ούτε καν διαμαρτυρήθηκαν.kataramenos5 έγραψε:Επειδη γραφτηκε κατι για μαζικες διαμαρτυριες παικτων στο διαιτητη ,εγω πιστευω ακριβως το αντιθετο.Οτι οι παικτες δε πρεπει να ασχολουνται καθολου .Το μονο που κερδιζεις ετσι ειναι να χανεις την αυτοσυγκεντρωση σου και να τρως επειπλεον καρτες.
- Sick Bastard
giapas έγραψε: Για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι γρήγορος , ορμητικός , εκρηκτικός , καταιγιστικός. Χρειάζεται 1-2 πινελιές μόνο για να έχουμε ίσως τη πιο πλήρη μεσοεπιθετική γραμμή της σύγχρονης ιστορίας μας.
Κι εγώ, αλλά εμένα μη με μετράς, αλλά κι ο Παυλάκης ο Σόουζας, διαφωνούμε μαζί σου.
Ο Παυλάκης είπε της προάλλες, ότι είμαστε γρήγορη ομάδα, οπότε είμαστε πλέον γρήγοροι και για τα δεδομένα της Ευρώπης. Όχι πρώτη ταχύτητα σαν τα καθαρόαιμα του Κλόπαρου, αλλά baby steps.
via Imgflip Meme Generator
Όταν εχεις φτιαξει τετοια αμυνα,και με φτερα Γκαρη-Καμπος και στο 10,Μπισεσβαρ,τοτε ανανγκαστικα φαινετε το οποιο πρόβλημα στο κεντρο κ στο φορ.Σα συμπερασμα μετα τα πρωτα παιχνίδια θα ελεγα τα εξης.
Ο Βαρελα είναι κομβικος παιχτης,αφου η προωθηση του παιχνιδιού από εκει, παιζει μεγαλο ρολο στο παιχνιδι μας.Ειναι το αναποδο του Βιτορ, που περυσι παντα είχαμε πρόβλημα στη προωθηση του παιχνιδιού από την μερια του.
Ο τροπος διαχειρισης, των κατά βαση παιχτων του πανγκου, από τον Ιβιτς,ειναι το σημειο αναφορας,και ενδηκτικο του τροπου σκεψης του.Δεν τους δινει 20λεπτα,αλλα τους βαζει βασικους σε αγωνες,καθε 2,3,4 αγωνες.Ετσι τους δινει αξια,αλλα και τους ζηταει συνγεκριμενα πραγματα τακτικα.Οποιος δεν εχει τη σωστη συμπεριφορα τακτικα,γινεται αλλαγη.Οπως πχ ο Χαρισης,κ ο Πελκας.Γιαυτο ειδαμε έναν καλο Κιτσιου εχτες.Οχι τοσο για αυτά που εκανε,αλλα για αυτά που δεν εκανε.Πχ ασκοπο τρεξιμο,τριπλες,κενα αμυντικα κτλ.
Το σημειο που θα δουλεψει νομιζω ο Ιβιτς, είναι το χτίσιμο επίθεσης,καθε φορα που θα εχουμε κατοχή.Οχι δηλ ασκοπες πασες,οπως ειπε κ εχτες.Και αυτό πιστευω θα είναι το σημειο αναφορας.
Ακομα καποιοι παιχτες δεν ξερουν τα ονόματα των συμπαιχτών τους,πιστευω,και η ομαδα θελει το χρονο της.
Η φωτο του Μπισεσβαρ, να πανηγυριζει στη πλατη του Κουλουρη,για μενα λεει ότι οι παιχτες γινωνται ομαδα σιγα σιγα.
Ο Βαρελα είναι κομβικος παιχτης,αφου η προωθηση του παιχνιδιού από εκει, παιζει μεγαλο ρολο στο παιχνιδι μας.Ειναι το αναποδο του Βιτορ, που περυσι παντα είχαμε πρόβλημα στη προωθηση του παιχνιδιού από την μερια του.
Ο τροπος διαχειρισης, των κατά βαση παιχτων του πανγκου, από τον Ιβιτς,ειναι το σημειο αναφορας,και ενδηκτικο του τροπου σκεψης του.Δεν τους δινει 20λεπτα,αλλα τους βαζει βασικους σε αγωνες,καθε 2,3,4 αγωνες.Ετσι τους δινει αξια,αλλα και τους ζηταει συνγεκριμενα πραγματα τακτικα.Οποιος δεν εχει τη σωστη συμπεριφορα τακτικα,γινεται αλλαγη.Οπως πχ ο Χαρισης,κ ο Πελκας.Γιαυτο ειδαμε έναν καλο Κιτσιου εχτες.Οχι τοσο για αυτά που εκανε,αλλα για αυτά που δεν εκανε.Πχ ασκοπο τρεξιμο,τριπλες,κενα αμυντικα κτλ.
Το σημειο που θα δουλεψει νομιζω ο Ιβιτς, είναι το χτίσιμο επίθεσης,καθε φορα που θα εχουμε κατοχή.Οχι δηλ ασκοπες πασες,οπως ειπε κ εχτες.Και αυτό πιστευω θα είναι το σημειο αναφορας.
Ακομα καποιοι παιχτες δεν ξερουν τα ονόματα των συμπαιχτών τους,πιστευω,και η ομαδα θελει το χρονο της.
Η φωτο του Μπισεσβαρ, να πανηγυριζει στη πλατη του Κουλουρη,για μενα λεει ότι οι παιχτες γινωνται ομαδα σιγα σιγα.
Ωραιος ο νασσος
Το ματς δε το ειδα με προσοχη οποτε θα μιλήσω μονο για το καλο μας διαστημα που ήμασταν καταιγιστικοί. Οταν μας αφηνουν τα κορακια και δε μας κοβουν το ρυθμο με ασκοπα φαουλ ειμαστε μια ταχυτητα τουλαχιστον πανω απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα εντος συνόρων. Θα το παω λιγο μακρια αλλα δε ξερω πως οποιοδηποτε χωριο θα μπορεσει να ακολουθησει αυτους τους ρυθμους. Μακαρι να αποδειχτει οτι εχουμε διαρκεια (που αμα συνεχισει αυτο το ροτεισιον ο βλανταν θα εχουμε) και θα κλαψουν μανουλες. Πρωτη χρονια που βλεπω ΠΑΟΚ μετα τον σαντος και εχω εμπιστοσυνη στον προπονητή και στους παικτες. Μπραβο.
Το ματς δε το ειδα με προσοχη οποτε θα μιλήσω μονο για το καλο μας διαστημα που ήμασταν καταιγιστικοί. Οταν μας αφηνουν τα κορακια και δε μας κοβουν το ρυθμο με ασκοπα φαουλ ειμαστε μια ταχυτητα τουλαχιστον πανω απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα εντος συνόρων. Θα το παω λιγο μακρια αλλα δε ξερω πως οποιοδηποτε χωριο θα μπορεσει να ακολουθησει αυτους τους ρυθμους. Μακαρι να αποδειχτει οτι εχουμε διαρκεια (που αμα συνεχισει αυτο το ροτεισιον ο βλανταν θα εχουμε) και θα κλαψουν μανουλες. Πρωτη χρονια που βλεπω ΠΑΟΚ μετα τον σαντος και εχω εμπιστοσυνη στον προπονητή και στους παικτες. Μπραβο.
Ααα και περιμένω πανω απο 17.000 την κυριακη ε!!! 

Ολα θρακιωτη...αυτα π.εγραψε ο οντι, τα φαουλ του γιαννουλη, το τείχος που το ανεφερα στο λαιβ του αγωνα..Thracian έγραψε:αυτο, εφοσον περιλαμβανει τα πάντα - ακομα και τα 10-15 φαουλ του γιαννουλη, το στησιμο του τοιχους στα τρια μετρα σε αντιδιαστολή με το κανονικο στην αμεσως επομενη φαση η ακομα και τα αραουτ που εβγαιναν εξω στην αμυνα τους και τα εκτελουσαν στην επιθεση - θα ειναι μια μεγαλη υπηρεσια προς τον ΠΑΟΚ για οποιον την κανειsimba έγραψε: ....
Αν δε βγαλει ανακοινωση η ΠΑΕ (πριν βγαλει ο αστερας κ με πληρη καταγραφη των φασεων) κ δεν παει καροτσακι τον Βασαρα για να μην ξαναπαιξει ο φουτανας γιος, θα΄ναι τερμα εκθετη στα ματια μου...
Συνεχιζουμε δυνατα!
![]()
Υ.Γ. Μακαρι ν'ανεβει το ματς γρηγορα να φτιαξω βιντεακι..
ακομα μεγαλύτερη αν την κανει και για τα ματς των ποκιτών
ξανθη με μαχαιρι στα δοντια επισης.... κρατηστε νευρα
Την αρχη την εκανα, στο θρεντ "μαυρα κορακια κλπ κλπ κλπ" με το πέναλτι κ την κοκκινη..
Αλλα ξερωγω, οσοι ασχολειστε με φβ, τουιτερ, κοινοποιηστε το..
Το να το δουν 50 εδω μεσα,δε λεει κατι..
Για ποκιτες, καλα θα ηταν αλλα δυσκολο γτ αντε βρες τα ματς τους και κατσε ενα 8ωρο να τα δεις κ να κοβεις-ραβεις..
+ 1926...pilotos έγραψε:Αν έχεις κουράγιο, εγώ δεν έχω και δεν άντεξα πάνω από 3 λεπτά, να διαβάσεις σχόλια σε ιστοσελίδες πχ sdna κλπ, θα καταλάβεις πόσο αμπαλοι είμαστε ως χώρα και πως κάποιοι έχουν στημενους λογαριασμούς για να περνούν την ... "Γνώμη" τους στο κοινό.
Εμετό σου προκαλούν.